Evanella Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 Wyniki Plebiscytu na miesiąc lipiec! • Najlepszy Admin Serwera: @Haszeer • Najsurowszy Admin serwera: @Haszeer, @p47Killer • Najlepszy Opiekun serwera: @Sysia ;* • Najsurowszy Opiekun serwera: @Sysia ;* • Najlepszy Opiekun UBT: @GrZ3SiU • Najlepszy Członek UBT: @Evix • Najlepszy J@: (brak) • Najlepszy H@: @Sysia ;* • Najlepszy Właściciel: @RumcajsJumper • Najlepszy Moderator: @drenn, @Evanella • Najlepszy Grafik: @Haszeer, @Evanella • Najlepszy Promotor: (brak) • Najlepszy Redaktor: @drenn • Najlepszy technik forum: @Elevate • Najlepszy technik serwerów: @esej • Najładniejsza gwiazdeczka: @Sysia ;*, @BlackWolf • Najzabawniejszy użytkownik: @drenn, @Sadiztik, @esej, @Haszeer • Największy spamer: @Evanella • Najbardziej kulturalna osoba: @Elevate • Najbardziej pomocna osoba: @Haszeer • Najbardziej denerwująca osoba: @Virtus.Polska • Największy Analfabeta: @Inoue • Największy Nolife: @Evix • Najbardziej popularna osoba: @RumcajsJumper • Najbardziej zaskakująca osoba: @Evanella • Najbardziej wpływowa osoba: @RumcajsJumper • Największy Płaczek miesiąca: @GodEater • Największy fajtłapa: @BuziX, @Haszeer, @GodEater • Najbardziej lubiany: @drenn, @Haszeer, @GodEater, @Elevate, @Evanella • Mistrz ciętej riposty: @drenn • Największy podrywacz: , @Haszeer, @Elevate • Największy lizus: • Największy kozak: @PatryS, @Sadiztik, @BuziX, @fiGhT • Najgroźniejszy głos: @Elevate • Hacker miesiąca: @Virtus.Polska 1 Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48665-wyniki-plebiscytu-na-miesi%C4%85c-lipiec/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi