Luvvka Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): @ ferstel Najlepszy UBTeam: Najlepszy Właściciel serwera: @ misiek223 Najlepszy Opiekun Serwera: @ polkes Najlepszy Multi Admin: Najlepszy Admin serwera: @ SOO BIG SIUSIOR Najlepszy Redaktor: Najlepszy SG Moderator: @ drenn Najlepszy Typer: @ Lee123 Największy no-life: @ P00F Najbardziej denerwująca osoba: @ Mechu Najbardziej zaangażowana osoba: @ drenn Najmniej doceniana osoba: @ drenn Najbardziej kreatywna osoba: Najbardziej wpływowa osoba: Najbardziej pomocna osoba: @ Terrorist Najbardziej lubiana osoba: @ ferstel Największy kapuś: @ BANDYTA19988 Najbardziej kulturalna osoba: @ Terrorist *Nowa* Najbardziej szczera osoba: @ polkes *Nowa* Największy dzban: @ BANDYTA19988 *Nowa* Największy cwaniak: @ P00F *Nowa* Alkus miesiąca: @ misiek223 *Nowa* Wieczny urlopowicz: @ P00F Największy uparciuch: @ LopeZ Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): @ LopeZ Najzabawniejszy użytkownik: @ misiek223 Najlepszy avatar: @ LopeZ *Nowa* Najbardziej opanowana osoba: @ Terrorist Gwiazda sieci: @ PodlaskAparycja Największy leniuch: @ Klusia Mistrz ciętej riposty: @ Kostinio Największy lizus: @ P00F Postrach sieci: @ Terrorist Najładniejsza dziewczyna: Najprzystojniejszy chłopak: @ LopeZ Największy podrywacz: @ PodlaskAparycja Cheater miesiąca: @ SOO BIG SIUSIOR 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77242-40-plebiscyt-csowicze-kwiecie%C5%84/page/2/#findComment-362831 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkes Napisano 4 Maja 2022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2022 Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): @ Terrorist Najlepszy UBTeam: @ .:TR@kToR:. Najlepszy Właściciel serwera: @ misiek223 Najlepszy Opiekun Serwera: @ saYs Najlepszy Multi Admin: Najlepszy Admin serwera: @ Nzy Najlepszy Redaktor: @ Luvvka Najlepszy SG Moderator: @ drenn Najlepszy Typer: - Największy no-life: @ misiek223 Najbardziej denerwująca osoba: @ BANDYTA19988 Najbardziej zaangażowana osoba: @ Boski Z Polski Najmniej doceniana osoba: @ drenn Najbardziej kreatywna osoba: @ drenn Najbardziej wpływowa osoba: - Najbardziej pomocna osoba: @ aDk Najbardziej lubiana osoba: @ .WERKA. Największy kapuś: @ BANDYTA19988 Najbardziej kulturalna osoba: @ Nzy *Nowa* Najbardziej szczera osoba: @p *Nowa* Największy dzban: @ BANDYTA19988 *Nowa* Największy cwaniak: @ Kostinio *Nowa* Alkus miesiąca: @ RumcajsJumper *Nowa* Wieczny urlopowicz: @ Nyguss Największy uparciuch: @ misiek223 Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): @ Sonka Najzabawniejszy użytkownik: @ Boski Z Polski Najlepszy avatar: - *Nowa* Najbardziej opanowana osoba: @ Terrorist Gwiazda sieci: - Największy leniuch: @ Nyguss Mistrz ciętej riposty: @ Mechu Największy lizus: - Postrach sieci: @ ferstel Najładniejsza dziewczyna: @ .WERKA. Najprzystojniejszy chłopak: @ Bazyliusz Największy podrywacz: @ PodlaskAparycja Cheater miesiąca: - 8 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77242-40-plebiscyt-csowicze-kwiecie%C5%84/page/2/#findComment-362834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MufmentPakistan Napisano 6 Maja 2022 Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 (edytowane) Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): Myślę, że @ Terrorist taką osobą jest na ten moment. Najlepszy UBTeam: @ M1STRZU jak go zabijam od du*y strony to placze na profilu xd Najlepszy Właściciel serwera: Szczerze teraz nwm na tym co gram nie widziałem ostatnio więc chciałbym zobaczyć^^ * Najlepszy Opiekun Serwera:Dla mnie Rutek młoda krew młode chromosomy troche myśli Najlepszy Multi Admin: Nie znam do mnie na serwer gdzie gram jeszcze nie wszedł i się nie przywitał. Najlepszy Admin serwera: Pracujemy po równo tyle ile każdy może. Najlepszy Redaktor: @ Luvvka Najlepszy SG Moderator: nie ma tu wyboru, @ drenn Najlepszy Typer:Nie interesuję się tym. Największy no-life: @ himura Najbardziej denerwująca osoba: @ Michax_ Najbardziej zaangażowana osoba: Ale w co zaangażowana? Ja tu mogę wszyscy napisać. Najmniej doceniana osoba: @ M1STRZU Najbardziej kreatywna osoba: @ Nyguss Najbardziej wpływowa osoba: @ RumcajsJumper tu nie trzeba raczej pisać, to jest sieć stworzona przez m.in niego Najbardziej pomocna osoba: @ Rutkowski Najbardziej lubiana osoba: @ Matix Największy kapuś: to co trzeba powiedzieć, to trzeba tu kapusi nie widziałem. Najbardziej kulturalna osoba: @ Matix *Nowa* Najbardziej szczera osoba: @ M1STRZU *Nowa* Największy dzban: @ misiek223 *Nowa* Największy cwaniak: @misiek223 pamietasz zaklad z chatboxa?XD *Nowa* Alkus miesiąca: @Mr.Emerytowany *Nowa* Wieczny urlopowicz: @ STANiOL Największy uparciuch: @ GoodBoy Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): @ Matix Najzabawniejszy użytkownik: @ STANiOL Najlepszy avatar: *Nowa* Najbardziej opanowana osoba: @ RumcajsJumper Gwiazda sieci: @ Paula<3 Największy leniuch: @ Nyguss Mistrz ciętej riposty: @ himura Największy lizus: @ Matix Postrach sieci: @ Wrumm Najładniejsza dziewczyna: @ Paula<3 Najprzystojniejszy chłopak: a co ja gej? i tu np w tym momencie jak 3 odpowiedzi skreslone mam, to mam pisac ktory chlopak mi sie podoba ? XDDDD Największy podrywacz: @ misiek223 Cheater miesiąca: @ DenoXS Napisałem Ci pw przecież tu jest nie dopracowane pytanie chłopa o najadniejszego chłopaka, a co ja pedał pisałem Ci to wcześniej, nie odczytałeś ale sb poitrafiles zablokowac bez mrugniecia oka i dofodow. Tak? Edytowane 6 Maja 2022 przez MufmentPakistan jakie 10 pozycji? Przez polkes, 6 Maja 2022 Wedle zasad, tylko 1o pól pustych. Masz 24h na poprawę/ Napisanie do kogoś z administracji o usunięcie postu 4 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77242-40-plebiscyt-csowicze-kwiecie%C5%84/page/2/#findComment-362916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony radkovsky Napisano 8 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 8 Maja 2022 Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): @ Terrorist Najlepszy UBTeam: @ .:TR@kToR:. Najlepszy Właściciel serwera: @ misiek223 Najlepszy Opiekun Serwera: @ Natalciaa:*** Najlepszy Multi Admin: @ QualleN CS 1.6 Najlepszy Admin serwera: @ anY^^ Najlepszy Redaktor: @ Luvvka Najlepszy SG Moderator: @ drenn Najlepszy Typer: @ Marc3l Największy no-life: - Najbardziej denerwująca osoba: - Najbardziej zaangażowana osoba: @ Boski Z Polski Najmniej doceniana osoba: @ drenn Najbardziej kreatywna osoba: @ Luvvka Najbardziej wpływowa osoba: - Najbardziej pomocna osoba: @ Boski Z Polski Najbardziej lubiana osoba: - Największy kapuś: - Najbardziej kulturalna osoba: @ Sonka *Nowa* Najbardziej szczera osoba: - *Nowa* Największy dzban: - *Nowa* Największy cwaniak: @ Kostinio *Nowa* Alkus miesiąca: @ misiek223 *Nowa* Wieczny urlopowicz: - Największy uparciuch: @ Kostinio Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): @ Sonka Najzabawniejszy użytkownik: @ PodlaskAparycja Najlepszy avatar: @ snuffy *Nowa* Najbardziej opanowana osoba: @ Natalciaa:*** Gwiazda sieci: @ Darkness Największy leniuch: @ Nyguss Mistrz ciętej riposty: @ Mechu Największy lizus: - Postrach sieci: @ ferstel Najładniejsza dziewczyna: @ Klusia Najprzystojniejszy chłopak: @ P00F Największy podrywacz: @ misiek223 Cheater miesiąca: @ Paulinka. 2 2 "When my time comes, forget the wrong that I’ve done. Help me leave behind some reasons to be missed." Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77242-40-plebiscyt-csowicze-kwiecie%C5%84/page/2/#findComment-363044 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi