Legenda Sieci Terrorist Napisano 1 Marca 2021 Legenda Sieci Udostępnij Napisano 1 Marca 2021 Dzięki za nominację, a tutaj odpowiedzi na Wasze pytania @ takko Spoiler [P] Kiedy startujesz do Mistera? [O] Nie wiem może kiedyś i ja ruszę w tym konkursie xD [P] Kiedy dasz mi dostęp do FTP [O] Nie dostaniesz bo popsujesz świrze [P] Jak oceniasz pracę adminów na awp? [O] Pracę adminów na serwerze AWP oceniasz Ty więc lepiej powinieneś znać sytuację, ja oceniam pracę Opiekunów [P] JB czy AWP? [O] Jeśli chodzi o CSGO to oczywiście AWP, ale JB mam bo w 1.6 uwielbiałem tego moda [P] Sernik czy szarlotka? [O] Sernik [P] Jak trafiłes na CSowicze w 2014? XD [O] Nie pamiętam, ale chyba reklamowałem wtedy tutaj swój dawny projekt xD [P] od jakiego czasu grasz w CSa? [O] W csa łącznie z 1.6 to będzie jakieś 14 lat [P] Kto według ciebie jak najbardziej zaangażowaną osobą na forum? [O] Na forum oczywiście ktoś z Administracji, bo prowadzić taki projekt to jest masa obowiązków i wydatków, podzielić życie prywatne, pracę i zostawić czas dla forum to trzeba potrafić zatem uważam że Rumcajs jest najbardziej zaangażowany [P] Czemu akurat Terrorist? A nie Counter-Terrorist? [O] W CS 1.6 wolałem grać po stronie TT jak CT xD stąd chyba mój nick [P] Lody czekoladowe czy śmietankowe? [O] Czekoladowe [P] Kawa czy herbata? [O] Herbata, kawy nie piję @ Mrs.Fuksiara Spoiler [P] Czemu zawsze jak już wstanę i chce dodać pytanie, to jest już dodane? [O] Za długo śpisz [P] Jak Ci się podoba współpraca z Rumckiem cyckiem? [O] Bardzo dobrze mi się z nim współpracuje [P] Czy jest ktoś kogo tutaj darzysz dużym szacunkiem? [O] Każdego traktuję tak samo, nie robię jakiś wyjątków [P] Ile osób stąd znasz w życiu realnym? [O] Jest 4 osoby, ale obecnie są już tutaj nieaktywne, choć czasami widzę zaglądają [P] Kiedy my się spotkamy!? [O] A no tego to ja nie wiem xD @ Lolcia :3 Spoiler [P] Skąd bierzesz tyle cierpliwości do ludzi? [O] Ja panuję nad swoimi nerwami [P] Może jakiś among? [O] Może kiedyś.. [P] czy podoba ci się praca adminów na TS3 ? [O] Jestem zadowolony z ich pracy [P] Czy awansował byś kogoś na wyższe stanowisko z aktualnej administracji ? [O] Na dzień dzisiejszy każdy jest na swoim miejscu [P] Czemu jeszcze do tej pory nie wpadłeś na żadną imprezkę do Krakowa? [O] Obowiązki domowe nie zawsze pozwalają wyskoczyć gdzieś na weekend @ CwaniaK #TS3 Spoiler [P] Wódka czy Whisky ? [O] Whisky zdecydowanie [P] Czy waliłeś kiedyś kox ? [O] Heh, nie [P] Ile lat kibicujesz swojej drużynie ? [O] Od dzieciaka, no to dokąd sięgam pamięcią to jakieś 18-19 lat [P] Wymień 3 ulubione drużyny piłki nożnej [O] CWKS RESOVIA RZESZÓW, ŁKS ŁÓDŹ (stara 25-letnia zgoda Resovii, która już niestety jest nieaktualna), Bayern [P] Ile masz lat ? [O] 22 [P] A wiec pytanko #1 (fu*k Merry Kill) @ Sysia ;* @ TeRRoRYsTka @ Lolcia :3 [O] f*ck @ Sysia ;* merry to już nie będzie, bo jeden już mam no ale niech będzie @ TeRRoRYsTka no i kill @ Lolcia :3 [P] A wiec pytanko #2 (fu*k Merry Kill) @ .::Ania;3::.ViceMiss @ BLUEBERRY @ Zyya. [O] no i tutaj musiałem uważać xD bo prokurator się czai f*uck @ BLUEBERRY merry @ .::Ania;3::.ViceMiss kill @ Zyya. [P] Największe Twoje marzenie ? [O] Chciałbym się przeprowadzić do USA w końcu [P] Co sądzisz o Csowiczach ? [O] Bardzo fajna społeczność ludzi, jest tutaj mnóstwo talentów, ciekawych osób wiele z nich poznałem. [P] Kogo byś wywalił jeśli byś musiał z wyższej administracji ? [O] Nikogo bezpodstawnie bym nie wyrzucił, musiałby ktoś mega zawinić by zostać wyrzuconym przeze mnie albo nie wywiązywać się z "umowy" [P] Wymień 3 osoby które Ciebie irytują na forum [O] @ Lolcia :3 @ Inoue. no i czasami nasz prezes @ Mechu (ale tego gościa trzeba wyczuć xD ) @ KsiadzTenSam Spoiler [P] Jak długo zajmujesz się Forum [O] Nie wiem jak długo dokładnie, ale funkcję Moderator + to już chyba ze 2 latka będzie [P] Co sądzisz o Wlascicielach Serverow [O] Ogólnie to nie wiele mogę powiedzieć, bo każdy z nich jest inny [P] Mandarynka czy Pomarańcza [O] Pomarańcza [P] Skręcasz w Lewo samochodem osobowym które kolo sie nie skreci ? [O] Zapasowe xD [P] Jak się uczyłeś w Gimnazjum [O] Uczyłem się tego co było mi potrzebne by przejść dalej, tam nic konkretnego Cię nie nauczą. Chcesz coś umieć? Naucz się sam. [P] Wymien 5 osob z forum które najbardziej wykazują checi współpracy. @ polkes @ CwaniaK #TS3 @ takko @ RumcajsJumper @ ferstel @ El Jokeros Spoiler [P] Jakbyś opisał siebie w pięciu słowach? [O] Pracowity, szczery, panujący nad sobą [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [O] Nie wiem po pewnym czasie zapewne nie wiedziałbym co ze sobą zrobić [P] Kiedy ostatnio wdrapałeś się na drzewo? [O] Nie pamiętam, za dzieciaka dla zabawy [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Piłka Nożna [P] Jaka była najgorsza fryzura, jaką kiedykolwiek nosiłeś? [O] Na zero xD łysy czereb [P] Gdybyś miał być drinkiem lub napojem, jakim byś był? [O] Wysokoprocentowym [P] Czy miałeś kiedyś okazję przemawiać przed dużą publicznością? Jakie to uczucie? [O] Jeśli uznać szkolną scenę i obecność około 600 osób to miałem, nie wiem jakie to uczucie nie brałem tego jakoś do siebie, raczej mnie tam wciśnięto [P] Na jakie strony w internecie najczęściej wchodzisz? [O] www.CSowicze.pl [P] Jak często przeklinasz? [O] Bardzo często [P] Jaki jest najdziwniejszy przesąd czy wierzenie z jakim się spotkałeś? [O] HAHA, kiedyś słyszałem jak 2 dziewczyny rozmawiały, że po seksie wystarczy przemyć się octem i nie będzie dzieci, bo ocet jest plemnikobójczy xD co oczywiście jest totalną głupotą [P] Wolisz kino czy oglądanie filmów we własnym domu? [O] Kino [P] Uprawiasz jakiś sport? Kibicujesz jakiejś drużynie czy zawodnikom? [O] Trenowałem 5 lat mieszane sztuki walki, aktualnie pandemia i wszystko pozamykane, oczywiście kibicuję CWKS RESOVIA RZESZÓW [P] W jaki sposób lubisz podróżować? Sam załatwiasz wszystko, czy wolisz, kiedy zajmuje się tym biuro? [O] Wolę gotowca z biura, taniej jest xD [p] Jaki jest twój sposób na motywację do pracy? [O] Zrób to dzisiaj, jutro nie będziesz musiał [p] Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? [O] Muzyka i to granie na fletach [p] Wierzysz, że istnieje życie na innych planetach? [O] Nie [p] Jakbyś zdefiniował prawdziwą kobiecość? [O] Dla słowa "kobiecość" może być mnóstwo definicji [p] Jakbyś zdefiniował prawdziwą męskość? [O] Tutaj tak samo jak wyżej [p] Jaki jest twój ulubiony cytat i co dla ciebie znaczy? [O] Nie mam ulubionego cytatu niestety [p] Miałeś kiedyś przezwisko? Jakie? [O] Nie miałem, mi zawsze po nazwisku mówili [p] Gdzie i z kim będziesz za 5 lat od teraz? [O] Nie mam pojęcia, ale patrząc na godzinę to zapewne będę sam w pracy w aucie [p] Jaka cecha sprawiłaby, że nigdy nie związałbyś się z jej posiadaczem? [O] Oszust [p] Jaka cecha najbardziej przyciąga cię w ludziach? [O] Szczerość [p] Jak była twoja ulubiona bajka w dzieciństwie? [O] Bolel i Lolek [p] Lubisz przyglądać się ludziom? Na co wtedy najczęściej zwracasz uwagę? [O] Nie lubię się przyglądać ludziom, ale jak już muszę to patrzę jakie barwy klubowe noszą [p] Czego bałeś się jako dziecko? [O] Ja od małego byłem głupi i bardzo odważny, więc ciężko mi powiedzieć na co się bałem [p] Podobno każdy nosi w sobie materiał na przynajmniej jedną książkę. O czym byłaby twoja? [O] o mnie [p] Jak opisałby cię twój najlepszy przyjaciel? [O] Musiałbym go zapytać [p] Jak długo zajmuje ci, by komuś zaufać? [O] Nie wiem, nie określam tego w czasie ani w innej skali, to przychodzi samo [p] Duchowość czy religijność? A może żadne z nich? [O] Chrześcijanin [p] Co byś powiedział nastoletniemu sobie? [O] Wiele rzeczy bym sobie powiedział, zupełnie inaczej bym teraz wyglądał [p] Jaki był najlepszy komplement, jaki otrzymałeś? [O] Myślę, że tutaj nie chodzi o najlepszy komplement tylko o to kto go mówi [p] Na jaki/czyj temat zmieniłeś ostatnio zdanie? [O] A dzisiaj zmieniłem zdanie, jutro nie ide do pracy [p] Gdybyś mógł być świadkiem jakiegoś historycznego wydarzenia, co by to było? [O] Chciałbym być świadkiem lat '80-90 kiedy to Polska mafia królowała, chciałbym wiedzieć jak było naprawdę [p] Na ile lat się teraz czujesz? [O] 20 [p] Gdybyś miał zmienić swoje imię, jakie byś nosił? [O] Raczej nie chciałbym go zmieniać [p] Wolałbyś być dwa razy szczęśliwszy czy dwa razy mądrzejszy? [O] Oczywiście, że mądrzejszy [p] Z jakiej rzeczy, którą stworzyłeś, jesteś najbardziej dumny? [O] Swojego syna [p] Jaki jest twój język miłości? [O] Słowa oraz Gesty [p] Czy złamałeś kiedyś komuś serce? [O] Niestety tak [p] Jakiej swojej zasady nigdy nie łamiesz? [O] Trzeba być honorowym, a zasady są po to by je łamać [p] Jaki był najlepszy i najgorszy okres twojego życia? [O] a nie wiem niby czasy szkoły, ale chętnie bym tam wrócił xD [p] Co najbardziej motywuje cię w życiu? [O] Ja sam siebie motywuję [p] Czy jest jakaś rzecz, której większość osób nie rozumie albo źle odbiera na twój temat? [O] a nie wiem tego [p] Uratowałeś kiedyś komuś życie? Czy ktoś kiedyś uratował ci życie? [O] Ja uratowałem kiedyś 2 ludzi którzy mieli wypadek samochodowy, mnie nie trzeba było ratować jeszcze [p] Stoisz u bram nieba i Bóg pyta dlaczego miałby cię wpuścić. Co byś mu powiedział? [O] Otwieraj albo robię wjazd z bramą xD [p] Czego nauczył cię twój ostatni związek? [O] Nie wiem, musiałbym się zastanowić nad tym, ale bardzo dobre pytanie [p] Jakiej twojej utraconej cechy najbardziej żałujesz? [O] Nie wiem czy jakąś utraciłem [p] Jaką rzecz każdy powinien zrobić choć raz w życiu? [O] Wszystko jest dla ludzi, nie wiem co i kto powinien zrobić choć raz dla siebie [p] Jaka była najdziwniejsza, najbardziej niewytłumaczalna rzecz, której byłeś świadkiem? [O] nie wiem [p] Chciałbyś być sławny? W jaki sposób? [O] nie chciałbym, sława by mnie zapewne przytłaczała (paparazzi itp) [p] Zanim wykonasz telefon, czy układasz sobie w głowie co masz powiedzieć? Dlaczego? [O] Nie, po co? [p] Jak dokładnie wyglądałby twój „perfekcyjny” dzień? [O] Bez żadnych obowiązków [p] Kiedy ostatnio sobie śpiewałeś? A komuś innemu? [O] Codziennie sobie śpiewa w aucie xd [p] Jeżeli mógłbyś dożyć 90 lat i odzyskać umysł bądź ciało 30-latka na następne 60 lat twojego życia, co byś wybrał? [O] Wolałbym odzyskać umysł, bo co mi z ciała bez umysłu? [p] Masz przypuszczenia co do tego w jaki sposób umrzesz? [O] Nie [p] Za co w życiu czujesz się najbardziej wdzięczny? [O] a nie wiem czy mam się za co czuć wdzięczny, wszystko co mam to musiałem sobie sam wypracować [p] Jeżeli mógłbyś zmienić coś w sposobie, w jaki byłeś wychowywany, co by to było? [O] nie wiem, czuje że byłem dobrze wychowywany [p] Jeżeli mógłbyś jutro obudzić się z nową cechą lub umiejętnością, co by to było? [O] Chciałbym potrafić czytać ludziom w myślach [p] Jeżeli kryształowa kula mogłaby powiedzieć ci prawdę o tobie, twoim życiu, przyszłości czy czymkolwiek innym, co byś chciał wiedzieć? [O] No to chciałbym poznać swoją przyszłość [p] Czy jest coś, co od długiego czasu bardzo chciałeś zrobić? Dlaczego tego nie zrobiłeś? [O] Chciałem pojechać do zakopanego, ale niestety obowiązki i praca mi na to nie pozwoliły [p] Co jest twoim największym osiągnięciem w życiu? [O] 3 miejsce na ogólnopolskich zawodach w piłce nożnej xD [p] Co najbardziej cenisz w przyjaźni? [O] Szczerość [p] Jakie jest twoje najcenniejsze wspomnienie? [O] no to jest moje najcenniejsze wspomnienie nie będę się nim chwalił [p] Jakie jest twoje najgorsze wspomnienie? [O] aa chyba jak wpadłem do rzeki w zimie (po pas) zimna woda jak cholera [p] Gdybyś dowiedział się, że umrzesz nagle w ciągu tego roku, czy jest coś co zmieniłbyś w swoim dotychczasowym życiu? Dlaczego? [O] Nic bym nie zmieniał, żyłbym tak jak do tej pory [p] Jakie role w twoim życiu grają miłość i przywiązanie/uczucie? [O] Nie wiem, nie stawiałem takich wartości na jakiś poszczególnych miejscach [p] Jak bliska i ciepła jest twoja rodzina? Czy czujesz, jakby twoje dzieciństwo było szczęśliwsze niż dzieciństwo innych? [O] Skąd Ty to skopiowałeś? XDD [p] Co myślisz o swojej relacji z mamą? [O] Mamy dobrą relację [p] Dokończ zdanie: „Chciałbym mieć kogoś, z kim mógłbym podzielić się…” [O] Chlebem? xD [p] Kiedy ostatnio płakałeś w towarzystwie innej osoby? Kiedy płakałeś sam? [O] Jak byłem dzieciakiem i złamałem palca [p] Co (o ile coś takiego jest) jest zbyt poważne, by z tego żartować? [O] To zależy od człowieka [p] Jeżeli miałbyś umrzeć dziś i nie mógłbyś się z nikim skontaktować, czy jest coś, czego żałowałbyś, że komuś nie powiedziałeś? I dlaczego tego jeszcze nie zrobiłeś? [O] Nie, zawsze mówię to co myślę [p]Twój dom właśnie się pali. Po tym jak uratowałeś najbliższych i zwierzęta, masz czas by wynieść jedną rzecz. Co by to było? Dlaczego? [O] Nie mam pojęcia, nigdy nie byłem w takiej sytuacji. @ P00F Spoiler [P] Jakie to uczucie być niezależny nikomu (mowa o prowadzeniu Sieci) [O] Heh to nie w tą stronę działa niestety [P] Co sądzisz o mnie i mojej aktualnej pracy na forum. (Okres od awansu na J@) [O] Uważam, że dobrze wypełniasz swoje obowiązki i zadania Ci przydzielane [P] Gdybyś miał wybrać jedną osobę z forum, której byś dał na jeden dzień grupę w@ Sieci kim byłaby ta osoba i dlaczego? [O] Nie mam pojęcia kogo bym wsadził w tą funkcję [P] Jak długo siedzisz w silniku IPS i co było dla Ciebie najtrudniejszym zadaniem? [O] Dość długo, bo od wersji IPB 3.3 [P]Sądzisz, że projekt który Ci opisałem wyjdzie? [O] Myślę, że tak [P] Ile masz wolnego czasu dla samego siebie? [O] Zawsze coś tam znajdę [P] Czemu grasz w LOL'a? Widziałem! [O] aa czasami pyknę z nudów [P] Kiedy zagramy mm'a? [O] Można pyknąć kiedyś DMG+ xD [P] Co jest dla Ciebie najważniejszym priorytetem? [O] Rodzina (żona i dziecko) [P] Ile jest prawdy w tym, że będę miał degradację? [O] 100% tylko poczekaj na swoją kolej [P] A tak serio ile % szans jest na coś wyższego? [O] nie zastanawiałem się nad tym jeszcze [P] Kto z Administracji Forum ma szansę wejść szczebel wyżej? [O] Każdy ma szansę, wystarczy się wychylać a nie lecieć po linii minimum [P] Kiedy dostanę w końcu rozpiskę mojej pracy? [O] A daj spokój, dawno o tym zapomniałem xD [P] Jaki alkohol preferujesz? [O] Whisky zdecydowanie Nominuję @ SkeR WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/67223-64-odpowiedzi-terrorist/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi