HaxIU Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Witam w tym temacie rozpisze się na temat "kolesiostwa" - grupa użytkowników próbuje nam zaszkodzić puszczając na forum farmazon, że rangi dajemy za darmo.. Nie wiecie jak to wszystko wygląda ze strony Administracji. Na pewno nie jest tak że dajemy rangi/awanse/degradacje/ za nic.. Jeżeli coś takiego ma miejsce mamy ku temu powody.. Chciałbym aby pewna "Grupa" która się zrobiła po fuzji przestała... Pisanie takich rzeczy można podpiąć pod "działanie na szkodę sieci" Prosiłbym żebyście przestali ponieważ w najgorszym przypadku będziemy się żegnać z wami. Do osób które tak uważają.. "Jesteśmy dorosłymi ludźmi, wiem że każdy z was chciałby mieć wysokie stanowisko na Sieci i nie może tego przeboleć że niestety tak się nie stanie a robiąc taki młyn pogarszacie swoją pozycję. Po rozmowie z pewną osobą z waszej grupy stwierdziłem że zależy wam tylko na Rangach.. niestety to wygląda jak szantaż a my się nie damy.. Jak będzie trzeba to wyrzucimy was z forum raz na zawsze.. Dla użytkowników.. Panie i Panowie na ten moment wygląda to tak.. Każdy się obraził piszą rezygnacje przez fuzję w której nie widzą + a tylko -. Niestety lub stety my dostrzegamy same + nie wiecie co się dzieje i nawet nikt nie próbuje się dowiedzieć... Administracja która doszła wprowadziła dużo świeżych pomysłów które realizujemy, nie jesteśmy w stanie zrobić wszystkiego od razu ponieważ musimy zajmować się ogarnianiem moderacji i użytkowników. Jak będzie trzeba i to się nie uspokoi niestety nie będziemy was na siłę trzymać na tym forum. Z tego co słyszałem mamcie w planach robić własną sieć tak że będziemy konkurować. Życzę wam powodzenia ale miejcie z tyłu głowy że my się nie poddamy 4 4 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferstel Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 I prawidłowo! Nie ma siania żadnych bredni o jakimś dawaniu rang za "piwo", "hajs", lub po prostu za bycie znajomym właściciela. Proszę Was wszystkich którzy tak uważają, pomyślcie chociaż odrobinę bo to nie boli, a może przejrzycie troszkę na oczy i zobaczycie to co powinniście zobaczyć a nie to co ktoś wam powie. Według Was nowe twarze to już trzeba skreślić? Jesteście w błędzie i myślę że zmienicie swoje podejście do aktualnego systemu panującego na forum. A jeżeli to nie pomoże to wdrożymy w życie odpowiednie środki i pożegnamy się z Wami Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil. Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Pozwolę sobie skomentować bo po to ten temat powstał. Trochę bez sensu pisać tylko o jednym blachym jak dla mnie powodzie. Rozmawialiście z jedną osoba i uważacie że chodzi o rangi dla kogoś. Dla mnie takie stanowisko mają może z 2 osoby. Większość osób narzekała na atmosferę na forum, nie ma sensu teraz się dogadywać kto robił większy i jaki szum. Skąd opinia u ludzi ze na forum powstało kolesiostwo? Nie pomysleliscie o tym, że lepiej było napisać oficjalna informacje na forum o wcześniej wspomnianej fuzji? Użytkownicy wchodząc na forum nagle widzą nowe osoby, których nie znają i nie wiadomo z jakiego tytułu dostały rangi. Dla większości najłatwiej było wtedy powiedzieć że otrzymali je za piwo. Bijecie do osób które odeszły ale najpierw spójrzmy wszyscy na siebie czy wszystko zrobiliśmy tak jak powinniśmy. Bo według wina takiego a nie innego stanu leży po obu stronach (administracja - użytkownicy). Ja wam życzę powodzenia, z Patrykiem wczoraj sobie trochę wyjaśniliśmy na PW i przynajmniej z mojej strony jaki kolwiek "konflikt" jest zakończony. Zależało mi na tym forum ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy jak i nie zmieni się zdania na temat niektórych osób. Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 7 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Jak się ktoś uprze to wszystko może sobie podpiąć pod "działanie na szkodę sieci" i wywalić każdego kto mu nie pasuje Nie wystarczy poblokować czat, a posty ustawić do akceptacji moderatora? Smutne, że trzeba się poniżać do gróźb... Jak dla mnie i administracja i userzy wykazali się głupotą, bo zamiast łagodzić konflikt, to się obrażacie jeden na drugiego. Nauczcie się wszyscy dogadywać i współistnieć, jak kogoś nie lubisz, to nie trzeba z nim gadać. Ja dla przykładu od początku miałem problem z @ Shezoi jego zachowaniem, ale to nam nie przeszkadza, żeby prywatnie sobie śmieszkować w sb. Ogarnijcie się wszyscy, bo póki co to internet ciśnie bekę z csowicze i komentuje to jednym wielkim "IKS DE". 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 7 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Szanuje,że chociaż jedna osoba postarała się i utworzyła post z wyjaśnieniem sprawy, plusik dla Ciebie + 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dottbuff Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 XDDDDDDDD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka. Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 (edytowane) Jak tak popatrzę na to wszystko to czasem się zastanawiam czy to wszystko było warte? tyle zachodu i spin?. Przecież to jest tylko internet to głupie jakieś rangi "kolorki" w świecie internetowym tak naprawdę nic więcej. O jakieś błahostki się spinamy i tylko sami sobie uprzykrzamy życie bo każda ze stron na tym cierpi nie tylko Administracja. Zamiast pomagać sobie wzajemnie to od samego początku szukaliście na nas jakiś "haków", aby tylko za przeproszeniem nas "ujebać". Czy naprawdę wam tylko chodzi o to? nie patrzycie na to ile sieć może zyskać dzięki temu ile będzie nowych rzeczy... wy tylko patrzycie na siebie i wasze kolorki. Działamy w jedną stronę, aby sieć jak najlepiej się kręciła i ludzie mieli z tego pożytek, powinniście się cieszyć, że ktoś wykłada na to takie fundusze dla was i wy macie gdzie grać i spędzić czas wiadomo w dzisiejszym świecie nic nie jest za darmo,a utrzymanie samego forum/serwerów wynosi bardzo duży koszt.. My praktycznie nic z tego nie mamy, że wydajemy na to pieniądze my się tylko cieszymy jak widzimy, że serwery są pełne i ludzie mogą sobie pograć i mają z tego przyjemność to jest nasza dobra wola tylko. Więc zamiast to docenić próbować się dogadać to wy jeszcze szukacie jakiś problemów tylko. Jeśli chodzi o mnie czy ja mam rangę czy nie mam, mi to obojętne kolor mi różnicy nie robi, a jeśli macie mieć problem, że mam rangę to zrezygnowałem. Czy mam czerwony kolor czy nie i tak pomagam sieci więc dla mnie to nie ma znaczenia jaką mam rangę. Edytowane 7 Maja 2019 przez Kropka. 8 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254876 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Ania. Napisano 7 Maja 2019 VIP Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 8 godzin temu, HaxIU napisał: Chciałbym aby pewna "Grupa" która się zrobiła po fuzji przestała... Chyba raczej GRUPA która się zrobiła po tych konfliktach xDDDDDDDD Nie wiem jak inni ale ja do samej fuzji to nic nie miałam, a nawet uważam to za coś normalnego bo np taki Radziu w uj sporo wnosi na forum co było fajne 8 godzin temu, HaxIU napisał: Prosiłbym żebyście przestali ponieważ w najgorszym przypadku będziemy się żegnać z wami. Raczej większość się już pożegnała z wami/ nami xD 8 godzin temu, HaxIU napisał: wiem że każdy z was chciałby mieć wysokie stanowisko na Sieci i nie może tego przeboleć xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Haxiu wybacz, ale to chyba jednak mało wiesz :x Albo nie... dobra też miałam wrażenie, że np Solówce i ferstelowi może chodziło przez jakiś czas o rangi, ale to chyba było tylko na początku, później raczej "ten temat" odpuścili. Nooo i to by było na tyle :x Wgl jak możesz oceniać "Grupę" po rozmowie tylko z jedna osobą ? Co to jakiś nasz przywódca czy kto ? :x nooo chyba jednak nie. Wydaje mi się, żeby wywnioskować coś takiego powinieneś się zapoznać z opiniami przynajmniej większości, a nie tylko jednej osoby 8 godzin temu, HaxIU napisał: Każdy się obraził piszą rezygnacje przez fuzję X kurna D "ból du*y Ania v2" noooo tak mhmmm Szkoda, że wszyscy rozsiewacie wciąż ploty, że moja rezygnacja była spowodowana fochem o to, że Shezo został przyjęty do redakcji, szkoda tylko że sama namawiałam Kamila by przyjął go przynajmniej na ten okres próbny pomimo to, że jakoś za chłopcem nie przepadam noooo ale też spoko ;3 Generalnie przez znajomość z Rumckiem i Sylwią i kilka spoko mordek tutaj to życzę wam powodzenia. Nie mam nic więcej do dodania w tych tematach bo i tak Wy macie swoje wersje by tylko nie wyszło, że ktoś coś zjebał. Dziękuje i ELO PS. @ ferstel i proszę Cie... najpierw siedzisz na tsie i napierdzielasz na swoją ekipę bo dostałeś degrada "a przecież exe to nic nie robi na tym forum", a za chwile to zaczynasz lizać tyłek udając, że nic takiego nie było. Taka trochę hipokryzja w twoim wykonaniu ale i tak Cie lubię i będę wkurzać xD 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 @ HaxIUnormalnie masz piwo u mnie za ten temat xDDDD a tak serio, to nie można po prostu zapomnieć o tych ostatnich ciężkich dniach? Niech zostaną Ci którym naprawdę zależy, żeby tu być. Przecież nikt nikogo na siłę nie trzyma. Każdy ma prawo do nerwów, jedni radzą sobie z tym dobrze, inni gorzej... Po co kopać pod kimś dołki? Nic na tym nikt nie zyska a jedynie straci. Ja osobiście do nikogo nic nie mam, bo każdy po części ma swoje racje. 1 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 8 Maja 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Zawsze tak było. Post powstał w celu informacyjnym i chcial ostrzec kolegów którzy sieją ferment. Jeżeli Im nie pasuje to droga wolna, jest wiele for internetowy na których mogą sie rejestrować i lecieć na kolorki. Dziwią Mnie osoby które piszą podania na kolejne i kolejne stanowiska tylko po to zeby miec kolory... Panowie szanujcie się, bo tworzycie mega zajebistą ekipę i ja to widzę i inni to widzą. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53654-kolesiostwo-rangi-za-piwo-stop/#findComment-254928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi