Evanella Napisano 1 Września 2017 Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Wyniki plebiscytu na miesiąc sierpień! • Najlepszy Admin Serwera: @Knight • Najsurowszy Admin serwera: @KrysteK • Najlepszy Opiekun serwera: @Kappa :) • Najsurowszy Opiekun serwera: @Kappa :) • Najlepszy Opiekun UBT: @Maciek5g • Najlepszy Członek UBT: @Queens • Najlepszy J@: @Evanella • Najlepszy H@: • Najlepszy Właściciel: @RumcajsJumper • Najlepszy Moderator: @Haszeer • Najlepszy Grafik: @Evanella • Najlepszy Promotor: @SzusteR • Najlepszy Redaktor: @drenn & @Evanella • Najlepszy technik forum: @Elevate • Najlepszy technik serwerów: @esej • Najładniejsza gwiazdeczka: @Evanella • Najzabawniejszy użytkownik: @drenn • Największy spamer: @SzusteR • Najbardziej kulturalna osoba: @#Gepetto. • Najbardziej pomocna osoba: @Haszeer & @Evanella • Najbardziej denerwująca osoba: @.firewall • Największy Analfabeta: @.firewall • Największy Nolife: @fiGhT • Najbardziej popularna osoba: @Evanella • Najbardziej zaskakująca osoba: @Maciek5g • Najbardziej wpływowa osoba: @Evanella • Największy Płaczek miesiąca: @.firewall • Największy fajtłapa: @Mesharsky • Najbardziej lubiany: @Haszeer • Mistrz ciętej riposty: @easyyy • Największy podrywacz: @fiGhT • Największy lizus: @KrysteK & @Knight & & @localhost & @fiGhT & @Elevate • Największy kozak: @localhost & & @ShadoOw & @fiGhT • Najgroźniejszy głos: @fiGhT • Hacker miesiąca: @Gatki & @Kaukaz & @R@rytas & @Elevate Gratulujemy zwycięzcom! ~ Zespół Csowicze.pl 2 Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49372-wyniki-plebiscytu-na-miesi%C4%85c-sierpie%C5%84/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi