Queens Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) @Shezo [P] Ile masz lat?[O] 17[P] Jak masz na imię?[O] Kewin[P] Kolor oczu?[O] Niebieski[P] Skąd jesteś?[O] Katowice[P] Ulubiona gra komputerowa?[O] Counter-Strike 1.6[P] Kolor włosów?[O] Ciemny bląd[P] Ulubiony napój?[O] Tymbark[P] Ulubione jedzenie?[O] Kebab[P] Ulubiony mod serwera?[O] Niemam[P] Ulubiona broń w cs?[O] Awp @Evanella [P] Ile masz wzrostu?[O] 174cm[P] Od kiedy grasz w cs'a?[O] Niepamiętam[P] Lubisz mnie? xD[O] Oczywiścię[P] Ile godzin dziennie śpisz?[O] Zależy[P] Co lubisz robić w wolnym czasie?[O] Spać [P] Czemu Csowicze?[O] A czemu nie?[P] Masz rodzeństwo?[O] Tak[P] Lubisz pytania?[O] Tak[P] Cieszysz się z nominacji?[O] Tak[P] Lubisz mni?[O] Tak[P] Twoje hobby?[O] Informatyka i wgl[P] C robisz w wolnym czasie?[O] Śpię[P] Co lubisz jeść?[O] hmm , Kebaba ^_^ @NEVIZ. [P] Skąd pomysł na taki nick?[O] Tak mi jakoś wpadło do głowy[P] Ulubiony kolor?[O] Niebieski[P] Ulubiona pora roku i dlaczego?[O] Lato , bo nie trzeba się grubo ubierać[P] Pizza vs. Kebab i dlaczego taki wybór?[O] Kebab , lepiej smakuje @Kappa :) [P] Co lubisz robić poza domem?[O] Różne rzeczy[P] Czy lubisz grać w piłkę nożną?[O] Trochę[P] Twój ulubiony zespół w cs:go?[O] Niemam[p] Ile godzin bywasz na forum?[O] Dużo @fiGhT Lecim z koksem![P].Kolor ścian w pokoju ?[O] Czarno Niebieski[P].Imię pierwszej miłości ?[O] Ania[P].Grasz na jakimś instrumencie ?[O] Nie[P].Śmieszą cię kawały o blondynkach ?[O] Trochę[P].Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ?[O] 14[P].Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ?[O] W domu[P].Ulubiony przedmiot ?[O] Zapalniczka[P].Ulubiona książka ?[O] Nie czytam książek[P].Ulubiony film ?[O] Kiedy gasną światła (Horror)[P].Umiesz ładnie rysować ?[O] Trochę[P].Jesteś rasistą ?[O] Nie[P].Interesujesz się polityką ?[O] Nie[P].Umiesz dobrze pływać ?[O] Tak[P].Chodzisz na jakieś kółka ?[O] Nie[P].Lubisz tańczyć ?[O] Nie[P].Chodzisz na koncerty ?[O] Nie kiedy[P].Malujesz się do szkoły ?[O] Nie[P].Ulub. kolor ?[O] Niebieski[P].Czekolada mleczna czy gorzka ?[O] Mleczna[P].Vansy vs. Conversy ?[O] Nic[P].Besty vs. Kwejk ?[O] Besty[P].Pizza vs. Zapiekanka ?[O] Pizza[P].Lubisz W-F ?[O] Tak[P].Laptop vs. Komp ?[O] Laptop[P]..Najgorszy przedmiot w szkole ?[O] Matematyka[P].W jakiej jesteś sieci ?[O] CSowicze[P].Co sądzisz o hejterach ?[O] Nie interesuję się nimi[P].Najładniejsza dziewczyna na ask ?[O] Niewiem[P].Który rocznik ?[O] 99[P].Jak kolczyk to gdzie ?[O] Nigdzie[P].Jak tatuaż to gdzie ?[O] Na całych plecach[P].Masz GG ?[O] Tak[P].Ile osób jest w twojej klasie ?[O] Nie pamiętam[P].Ulubiona emotikonka ?[O] :D[P].Ulubiony smak gumy do żucia ?[O] Mięta[P].Co chciałbyś w sobie zmienić ?[O] Nie myślałem nad tym[P].Co chcesz dostać na urodziny ?[O[ Lamborgini Elemento[P].Co byś zmienił w szkole ?[O] Wszystko[P].Lubisz chodzić do szkoły ?[O] Nie[P]. Wygrałeś w totolotka ?[O] Nie[P].Co tam ? [O] Nudy[P].Masz Skype ?[O] Nie[P].Pogadamy kiedyś ?[O] Tak[P].Kochasz mnie?[O] Nie[P] Jesteś gruby wiesz ?[O] Nie[P] Lubisz placki ?[O] Nie[P] Lubisz doić krowy ?[O] Nie[P] Czemu nie grasz w CS:GO ?[O] Gram nie kiedy na NS[P] Jak długo masz zamiar grać w csa ?[O] Niewiem[P] Co tam ?[O] Nic[P] Czy masz jakieś uzależnienie ?[O] Papierosy[P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ?[O] Nie pamiętam[P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ?[O] Nie wiem[P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ?[O] Niczego[P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ?[O] Wszystko jest oki[P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ?[O] Hip-Hop Kali , Disco-polo TopGirld[P] Co sądzisz o homoseksualistach ?[O] Nie interesuję się nimi[P] Jakie uprawiasz sporty ?[O] Żadnych[P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ?[O] Troszeczkę[P] Czego byś nigdy nie zrobił ?[O] Niewiem[P] Kto jest Twoim autorytetem ?[O] Nikt[P] Czemu byk nie daje mleka ?[O] Bo to nie krowa[P] Czego słuchasz ?[O] Muzyki[P] Jak masz na imię?[O] Kewin[P] Ile lat masz ?[O] 17[P] Gdzie mieszkasz ?[O] Katowice[P] Jakie jest twoje hobby ?[O] Insteresuję się motocyklami szybkimi[P] Jaki masz numer karty kredytowej ?[O] Nie Podam[P] Ulubiona potrawa ?[O] Kebab[P] Chce ci się odpowiadać na moje pytania ?[O] Tak[P] Przywiązujesz uwagę bardziej do jakości czy do opłacalności ?[O] jakości[P] Co oznaczają cyfry w nazwie silnika R26B ?[O] Niewiem[P] Tak czy nie ?[O] Zależy[P] Szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ?[O] Równo[P] Twoja ulubiona tkanina ?[O] Nie mam[P] Najbardziej wkurzający dźwięk ?[O] Teściowa[P] Twoje wymarzone auto ?[O] Lamborgini Elemento[P] Benzyna czy diesel ?[O] Disel[P] Cieszysz się z nominacji ?[O] Tak[P] Homoseksualizm - choroba czy coś normalnego ?[O] Niewiem[P] Homofobia - choroba czy naturalny odruch ?[O] Choroba[P] Zgadzasz się z tym, że nacjonaliści powinni mieć własny program na Animal Planet ?[O] Może[P] Co sądzisz o anarchizmie ?[O] Nic[P] Kupisz mi kij baseball'owy ?[O] Nie[P] Być czy mieć ?[O] Być[P] Czy California powinna się odciąć od USA ?[O] Nie interesuję mnie to[P] Jesteś gotowy na masę pytań ?[O] Tal[P] Co sądzisz o aktualnym stanie sieci ?[O] Bardzo Dobry[P] Jakie jest twoje ulubione śniadanie ?[O] Różne[P] Grałeś kiedyś w League Of Legends ?[O] Tak[P] Jak oceniasz prace administracji na forum oraz prace administracji na serwerach ?[O] Bardzo Dobre[P] Najlepszy gracz na DD2 ?[O] Ja[P] Dlaczego jestem od Ciebie lepszy w csa ?[O] Sprawdzimy się[P] Dlaczego nie chcę mi się więcej pytań zadawać ?[O] Niewiem[P] A jednak dostałem weny i zadam, co o Tym myślisz ?[O] Pisz Pisz[P] Srasz dupą ? [O] Tak[P] Kogo najbardziej nienawidzisz na forum ?[O] Ludzi którzy psuja dobra atmosferę[P] Ulepimy dziś bałwana ?[O] No choć zrobimy to[P] A jutro ?[O] ni[P] Co się stanie gdy oreo dam dziś wilkowi ?[O] Nic[P] Dorzucimy się do projektu roweraaaaa odrzutowego K. Krakowskiego ?[O] Nie[P] Kupisz mi średnią hawajską ?[O] Nie[P] Wymienimy razem uszczelki w Zaporożcu ?[O] Nie[P] Policz mi swoje włosy ?[O] Dużo ich jest[P] Co masz po lewej stronie ?[O] Ręke[P] A po prawej ?[O] Ręke[P] Ile masz nóg ?[O] Dwie[P] Pałasz do mnie sympatią :> ?[O] Nawet[P] Nie za późno te pytania ?[O] Nie[P] Jak zmieni się sytuacja w kościele po wyborze Trumpa na prezydenta ?[O] Niewiem[P] Jakiej marki masz monitor ?[O] Laptopa mam[P] Dlaczego kupe robimy na siedząco a sikamy na stojąco ?[O] Sprawdz na odwrót[P] Lubisz wisienki ?[O] Nie[P] Jesteś leniwy ?[O] Troszeczkę[P] Woda gazowana czy niegazowana ?[O] Gazowana[P] Masz zwierzątko ?[O] Tak psa[P] Ulubiony dzień tygodnia ?[O] Piątek[P] Jesteś wysoki ?[O] Trochę[P] Wystarczy ?[O] Nie[P] Jadłeś kiedyś parówki bez gotowania ?[O] Był taki przypadek[P] Jeżeli kobieta nie warczy co to oznacza ?[O] Czyli nie ma jej w domu[P] Wolisz raczej spokojne czy szalone dziewczyny ?[O] To i to[P] Lubisz chińskie dziewczynki ?[O] Nie[P] Lubisz gumę turbo ?[O] Nie[P] Do you speak english ?[O] Troche[P] Duracell czy Panasonic ?[O] Panasonic[P] Szanujesz mniejszości etniczne ?[O] Nie[P] Konserwatyzm czy socjalizm ?[O] Nic[P] Co masz teraz pod ctrl+v ? ( ?° ?? ?°)[O] Wklej[P] AMD czy Nvidia ?[O] Nvidia[P] Intel czy AMD ?[O] Intel[P] Peugeot czy Citroen ?[O] Peugeot[P] Ford czy Chevrolet ?[O] Ford[P] Z czego masz internet ?[O] Nie reklamujemy[P] Membrana czy mechanik ?[O] Nic[P] Szanujesz Korwina ?[O] Nie[P] Co zdechło i nie chodzi ?[O] Kot[P] Adolf Hitler czy Józef Stalin ?[O] Nikt[P] Wolałbyś być łysy czy niewidomy ?[O] Łysy[P] Wolałbyś założyć rodzinę ale być nieszczęśliwy czy zostać homoseksualistą ale być szczęśliwy z fajnym chłopakiem ?[O] Załozyc rodzinę[P] Facebook czy Snapchat ?[O] Facebook[P] Znasz jakiegoś celebrytę/mieszkasz ?[O] Nie[P] Zostałbyś grafikiem ?[O] Uczę sie troche[P] Znasz jakieś języki programowania ?[O] nie[P] Żebranie o reputacje - szanujesz ?[O] Trochę[P] Za tyle pytań musisz dać, wiesz ? [O] Się zastanowię[P] Najgorszy smród jaki poczułeś ?[O] Kupa 'D[P] Na co jesteś uczulony ?[O] Na nic[P] Odpowiadają ci takie rakowe pytania ?[O] Troche[P] Czy bestioon to rak ?[O] Nie wiem[P] Lubisz Filthy Franka ?[O] Nie[P] Płyn do chłodnicy czy rozpuszczalnik ?'[O] Płyn[P] Ketchup czy majonez ?[O] Ketchup[P] Wolisz stare virtus pro czy nowe, polskie ?[O] Nowe[P] Czy zmęczyły ci się już palce ?[O] Nie[P] Jesteś bardziej leniwy czy aktywny ?[O] to i to[P] Miałeś kiedyś depresję jak prawdziwy gimbus ?[O] Nie[P] Policz te pytania, bo Mi się nie chce, okej ?[O] Mi też[P] Gdy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie ?[O] Wypadek[P] Mercedes C-Klasa czy S-Klasa ?[O] S-Klasa[P] Ahus czy Gargamel ?[O] Gargamel[P] Uciekałeś przed policją ?[O] tak[P] Miałeś przypał przed rodzicami? Jeżeli tak to jaki ?[O] Nie[P] Czy jak podasz mi swój adres to będę mógł zamówić na twój adres umywalkę z płatnością przy odbiorze ?[O] Nie[P] Słuchawki douszne czy nauszne ?[O] Nauszne[P] Ołówek czy długopis ?[O] Długopis[P] Klawiatura + mysz czy kontroler ?[O] Klawiatura + mysz[P] Będziesz skakał jak magik ?[O] Nie[P] Łapiesz pokemony ?[O] Nie[P] Będziesz miał je wszystkie ?[O] Nie[P] Pojedziemy w Bieszczady ?[O] Może[P] Pociąg czy tramwaj ?[O] Pociąg[P] Góry czy plaża ?[O] Plaża[P] Wypijesz ze Mnie kompot ?[O] Może[P] Narkotyki - zło czy lek przyszłości ?[O] Zależy jakie narkotyki[P] W co wierzysz ?[O] W mamę[P] Jesteś pesymistą, optymistą czy realistą ?[O] Realistą[P] Przechodziłeś już ospę ?[O] Tak[P] Szczepisz się ?[O] Tak[P] Grałeś w najnowszego Need For Speeda? I co o nim sądzisz ?[O] Nie[P] Jestem chory czy normalny z tymi pytaniami ?[O] Normalny[P] Znęcałeś się nad kimś ?[O] ni[P] Lubisz rozwiązywać krzyżówki ?[O] Trochę[P] Lubisz skrillexa ?[O] Trochę[P] Czy ktoś z twojej rodziny pracuje w policji ?[O] Nie[P] Bawiłeś się kiedyś na torach ?[O] Tak[P] Słuchasz Chopina ?[O] Nie[P] Jechałeś kiedyś Bizonem ?[O] Nie[P] Gucci czy Armani ?[O] Nic[P] Kupisz mi wafla ?[O] Jak będziesz grzeczny[P] Chyba tyle, bo wiem że mam przesrane nie ?[O] Nie [P] Ruchałeś?[O] za trudne pytanie [P] Lubisz grać w Minecraft?[O] Nie[P] Grałeś kiedyś w Minecraft?[O] Tal[P] Uwielbiasz Tibie ?[O] Nie[P] Dragon ball Czy Naruto ?[O] Nic[P] Lubisz placki ?[O] Może[P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ?[O] Motoryzacja[P] Lubisz mnie ?[O] Tak[P] Masz jakieś plany na życie ?[O] może[P] Masz micro ?[O] tak[P] Jak się czujesz ?[O] nawet dobrze[P] Kiedy idziemy na piwo ?[O] nie piję[P] Co o mnie myślisz?[O] dobrze ;D[P] Spanie czy leniuchowanie?[O] Spanie[P] Miś czy pingwin? [O] Miś[P] Ulubione imie żeńskie i męskie?[O] Magdalena , Kewin[P] Ile masz wzrostu?[O] 174cm[P] Chcialbys byc gruby?[O] Nie[P] Umiesz śpiewać?[O] Nie[P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz?[O] śmieje się[P] Dresy czy jeansy?[O] Dresy[P] Najśmieszniejszy sen?[O] oo duzo tego było[P] Czemu spisz na podlodze?[O] nie śpię[P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami?[O] nie[P] Kim chciałeś być w przeszłości?[O] Nie pamiętam[P] Co zrobiłbyś jakbyś wygrał w totka?[O] kupił sobie lepszy komputer[P] Jak myślisz co będziesz robił za 20 lat?[O] Niewiem[P] Z jaka bronia grasz w CS'a ?[O] ak, awp[P] Jaki sport uprawiasz ?[O] żadny[P] Masz samochód ?[O] Ni[P] Masz prawo jazdy?[O] Ni[P] Piwo czy wino ?[O] nic[P] Pomarańcze czy mandarynki ?[O] Pomarańcze [P] Co lubisz robić w wolnym czasie?[O] Spać[P] Jak masz na imię?[O] Kewin[P] Ile masz lat?[O] 17[P] Uczysz się czy pracujesz?[O] jeszcze się ucze[P] Gdzie chciałbyś zamieszkać?[O] New York[P] Masz dziewczynę?[O] Ni[P] Imię Twojej pierwszej miłości?[O] Ania[P] Zrobiłeś coś głupiego w szkole?[O] Tak[P] KFC czy MC'Donald?[O] MC'Donald[P] Schabowy z dzika czy zwykły schabowy?[O] hmm[P] CS:GO czy 1.6?[O] 1.6[P] LOL czy Dota 2?[O] LOL [P] Kochasz Bibera?[O] nie @VoTeR [P] Jak masz na imię ?[O] Kewin[P] Co lubisz robić w wolnym czasie ?[O] Spać[P] Uczysz się / Studiujesz ?[O] Ucze się[P] Co chcesz robić w przyszłości[O] dużo rzeczy[P] Ile masz lat ?[O] 17[P] Jakie masz plany na csowicze ?[O] cii[P] Skąd jesteś ?[O] Katowice[P] Cola Czy Pepsi ?[O] Cola[P] McDonald's czy KFC[O] McDonald[P] Ulubiona broń w cs ?[O] awp[P] Ulubiony przedmiot ? (w szkole)[O] ołówek[P] Pracujesz ? Jak tak to gdzie ?[O] Nie[P] Ulubiony zespół ?[O] Top Girls , Kali[P] Ulubiona piosenka ?[O] nie reklamujemy[P] Masz brata/siostre ?[O] SiostreOkej myślę że starczy @Ejdrien. [P] Drugie imię?[O] Łukasz[P] Koty czy psy?[O] psy[P] Ulubiony kolorek?[O] Niebieski[P] Zmieniłbyś coś w Naszej Sieci?[O] nie[P] Masz zamiar kiedyś pełnić wyższe stanowisko?[O] może[P] Malujesz się do szkoły?[O] Nie[P] Imię pierwszej miłości?[O] Ania[P] Stary i dobry CS 1.6 czy nowe CSGO?[O] 1.6[P] Jesteś rasistą czy jesteś tolerancyjny jak możesz?[O] tolerancyjny chyba @Haszeer [P] Pogramy w LoL-a?[O] tak[P] Co masz teraz ubrane na sobie ?[O] Krótkie spodenki[P] Czy rozmawiałeś kiedyś z nieznajomymi przez skype ?[O] chyba tak[P] Jaki był najlepszy prezent urodzinowy, który dostałeś ?[O] Niepamiętam[P] Czy masz alergię ?[O] nie[P] Ile godzin dziennie słuchasz muzyki ?[O] dużo , 6,7 chyba[P] Jakie są Twoje ulubione perfumy ?[O] nie używam[P] Jesteś lewo czy prawo ręczny/na ?[O] Prawo[P] Wzorujesz się na kimś ?[O] Nie[P] Ile razy dziennie patrzysz na siebie w lustrze ?[O] Niewiem[P] Jaki ostatni film obejrzałeś ?[O] Kiedy Gasną Swiatła[P] Na czyim koncercie ostatnio byłeś/aś ?[O] Niepamiętam[P] Z kim ostatnio gdziekolwiek wyszłaś ?[O] wyszedłeś* , hmm[P] Co najbardziej lubisz zjeść na śniadanie ?[O] nic[P] Ulubione ciasto ?[O] czekoladowe[P] Piszesz pamiętnik?[O] nie[P] Palisz papierosy ?[O] tak[P] Jakie zwierzę masz w domu ?[O] psa[P] Jak często myślisz o swojej przyszłości ?[O] gdy zasypiam[P]. Zawsze odrabiasz zadania domowe ?[O] nie[P] Spełniłeś już jakieś swoje marzenie ?[O] nie[P]. Kto ze znajomych mieszka najbliżej Ciebie ?[O] nie pamietam[P] Podobają Ci się tunele ?[O] Może[P] Cytat na dziś ?[O] Powiem ci jedno,otwórz oczy a ujrzysz prawdę na pewno."[P] Przeglądasz besty?[O] nie kiedy[P] Jaki sklep jest najbliżej Twojego domu ?[O] Tesco[P] Umiesz jeździć na łyżwach ?[O] Nie[P] Jaki masz rozmiar buta ?[O] 43[P] Twoje ulubione cukierki/ czekoladki ?[O] Michałki[P] Najlepszy baton ?[O] Grześiek[P] Komu ostatnio powiedziałeś "dziękuję" ?[O] Mamie[P]. Komu ostatnio powiedziałeś "przepraszam" ?[O] siostrze[P] O której godzinie zwykle idziesz spać ?[O] Różnie[P] Czy uważasz, że ludzie zawsze zasługują na drugą szanse ?[O] może[P] Jak spędzasz większość wolnego czasu ?[O] spie[P] Z kim ostatnio szedłeś/szłaś za rękę ?[O] z sobą[P] Kto ma łatwiej w życiu kobieta czy mężczyzna ?[O] hmm[P] Jakie masz plany na jutro ?[O] co będzie to będzie[P] Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy tekst na podryw ?[O] Nwm[P] Masz kamerkę internetową ?[O] tak[P] Spotkała Cię kiedyś sytuacja z której nie było wyjścia ?[O] nie[P] W co lubiłeś/aś bawić się w dzieciństwie ?[O] w chowanego[P] Umiesz dobrze pływać ?[O] troche[P] Jaki rodzaj filmów najbardziej lubisz ?[O] Horror[P] Masz jakieś zwierze ?[O] Psa[P] Kiedy ostatni raz jadłeś pizze ?[O] 2 dni temu[P] Jakie książki planujesz przeczytać ?[O] żadne[P] Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się mieć kłopoty z policją ?[O] tak[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa ?[O] Gumisie[P] Co najbardziej lubisz w swoim życiu ?[O] hmm[P] Jest osoba, której nienawidzisz, ale udajesz, że jest inaczej ?[O] może[P] Lubisz chodzić na imprezy ?[O] zalezy jaki mam humor[P] Co robisz zaraz po przyjściu do domu ze szkoły ?[O] nie kiedy nie chodzę[P] Jakie masz słuchawki ?[O] AEG takie obojętnie wziołem[P] Masz instagrama?[O] nie[P] Czy czas przyzwyczaja nas do bólu ?[O] Tak[P] Ulubiony polski piosenkarz ?[O] Kali Nominacja: @Kappa :) Edytowane 31 Lipca 2017 przez Queens 6 Ahzee - Go Gyal Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48620-64-po-queens/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knight. Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 O jezus :D Ile pytań, propsy za odpowiedzi ^^ i się troszkę dowiedziałem Kewinie o tb. knight. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48620-64-po-queens/#findComment-232574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haszeer Napisano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 to pochwal sie ile czasu Ci zajęło odpowiadanie :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48620-64-po-queens/#findComment-233376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 3 Sierpnia 2017 Sponsor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Plusior za odpowiedzi :) Pokaż ukrytą zawartość Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48620-64-po-queens/#findComment-233378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48620-64-po-queens/#findComment-233895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi