TerroR. 174 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Co wy na to, by znowu zorganizować konkurs na miss/mister'a forum. Dawno nie było takiego konkursu, więc można, by zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferstel 2 126 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Na tak :P Dawać mi to już xd TerroR. dodał reakcję 1 Spis posiadanych rang 2014 - 2023 Użytkownik - Grafik - Moderator - Global Moderator - Junior Admin - Administrator - Head Admin- Właściciel - Zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. 825 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 No misster już troszkę nieaktualny bo rzadko zagląda na forum xd W sumie dawno nie było czegoś takiego, Ja jestem za xd TerroR. dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 23 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Traktuję to jako zabawę i zawsze chętnie pokażę swój krzywy ryjek ^^ Niech się tak stanie. TerroR. dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trivor 86 Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 No pewnie. Przyda się więcej rozrywki na forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzusteR 900 Napisano 24 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Jestem jak najbardziej za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodEater 37 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Ja również jestem na tak.Z chęcią pokaże tą krzywą gębę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiKerr 216 Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: zaakceptowane, zglos sie na gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella 264 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Nasza Społeczność → Konkursy/Turnieje → Propozycje konkursów" do "Nasza Społeczność → Konkursy/Turnieje → Archiwum konkursów". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi