Skocz do zawartości

Zablokowane Przyszłoroczny zlot cssowiczów gdzies w PL ?:)

KillinG_SprEE

Spotkanie  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie?

• Poznań
      7
    • Kraków
      2
  2. 2. Data?

• 1- 3 maj (majówka) lub nawet od 29 kwietnia
      1
    • 14- 16 lipiec
      5
    • 28- 30 lipiec
      3
    • 4- 6 sierpień
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor

Do poznania mam 200, do Krakowa 250 whatever

Ja mam do Krakowa 320, a do Poznania prawie 600 i nie jojcze xd

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/page/9/#findComment-218593

• Zasłużony

Impreza u Sylwii i Patryka w domu!

A tak poważnie. Wyłapałem z tej dyskusji dwa miasta oraz kilka lepszych dat. Niech ktoś zrobi tą ankietę i tyle.

Miasta: 

1) Poznań

2) Kraków

Daty:

1) 1- 3 maj  (majówka)

2) 14- 16 lipiec

3) 28- 30 lipiec

4) 4- 6 sierpień

Edytowane przez drenn
Darmowy hosting zdjęć i obrazków
https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/page/9/#findComment-218658

MAŁY APEL!!!!!!

Niech udział w ankiecie biorą osoby, które na serio chcą się spotkać, poznać itd. Częściowo pobawię się w organizatora, ponieważ Rumcajs rzadko tu zagląda (bądź się tylko nie wypowiada) - ale przynajmniej jest Sylwia, która monitoruje wszystko na bieżąco. Wstępnie chciałabym aby ankieta potrwała do połowy kwietnia (ustalmy do 17 kwietnia), z racji tego, że majówka jest w propozycji (zawsze termin można przesunąć na lipiec). Większości to nie będzie pasowało aby przyjechać, ale zawsze przecież można się spotkać drugi raz, nic się nie stanie.

Ankieta składa się z dwóch pytań. Miejsca - z tego co widziałam większość jest za Krakowem, a druga za Poznaniem. Uznałam, że w tym przypadku każdy musi wybrać jedną odpowiedź i nie widzę innej możliwości, bo jeżeli komuś zależy na spotkaniu to przyjedzie nawet i z Gdańska do Krakowa. (kasę zawsze można uzbierać, albo pożyczyć) Druga część składa się z pytania "Kiedy?", tutaj dałam wielokrotny wybór, bo rozumiem, że niektórzy mogą się spotkać w każdym terminie, a niektórzy tylko w jednym.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę załatwić nocleg w Poznaniu za darmo (mam miejsce w mieszkaniu), albo dogodną cenę w hotelu albo gdzieś indziej. W Krakowie będzie mi nieco ciężej cokolwiek załatwić, ponieważ to nie moje miasto - tutaj już musi najlepiej wkroczyć osoba, która tam mieszka.

W moim przypadku wolałabym spotkać się w Poznaniu, dlatego zaznaczam tą opcję, ponieważ tu mieszkam, ale nie wykluczone, że nie przyjadę do Krakowa. Data jest mi obojętna, bo jestem w stanie do każdej się dostosować - więc zaznaczam wszystkie 4 opcje.

P.S Jeżeli ktoś uznaje, że się rządzę i nie powinnam tego ustalać to proszę o jasny komentarz. :)

ddnxb19-1177b5ba-b62f-4a05-915c-461742245466.gif

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/page/9/#findComment-218710

• Sponsor

Ja wybrałem Kraków iż mam bliżej to raz, dwa, z kasą nie ma problemu. Jeżeli wybieracie Kraków jestem w stanie styknąć wam kasę na nocleg w hotelu, ale zabawa przed kimą musi być przednia. Nie wybieram Poznania, bo mam kawał drogi, i autem się zgubie, a w Krakowie już byłem, rodzice Klaudii tam mieszkają (moi teściowie) ;/ tragedia, ale CII, więc nie ma problemu. Termin wybrałem ostatni iż teraz zbliża się sezon i będzie kupe roboty. Reasumując, jeżeli stykniemy się w KRK, oplacę nocleg+ przywiozę alko, mam nadzieję, że i Rumcek kogoś kimnie, a jak nie to rozloże fotele w Golfie u Mnie i spać ha ha ha :)

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/42106-przysz%C5%82oroczny-zlot-cssowicz%C3%B3w-gdzies-w-pl/page/9/#findComment-218718

• 1 miesiąc później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie