KiKerr Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Nominuję tyn tyn tyn .... @Królowa @Xelationez [P] Co chcesz dostać na urodziny? [O] Kebaba [P] Ulubiony pokemon? [O] Pijozaur [P] Jak trafiłeś na CSowicze.pl? [O] Przez serwer cs 1.6 [P] Co cenisz w ludziach? [O] Szczerość [P] Masz dziwne nawyki? [O] Ksiazke piszesz? <kupa> [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] power rangers [P] Gdzie się poznałeś z RumcajsJumper? [O] Na forum [P] Kotek vs miś? [O] Pieseł @Young Dembo [P] Jakie plany na przyszłość? [O] A kto myśli o przyszłości [P] Jak widzisz forum za pół roku? [O] Pięknie [P] Lubisz pić alkohol w klubach czy domku/plenerku? [O] Nie @GangstaV1 [P] Dlaczego jesteś rudy ? [O] A nie moge? <ble> [P] Pies czy Kot ? [O] Pies [P] Fajny tyłek czy cycki ? [O] Tyłek [P] jakiej marki komputer bądź laptop ? [O] Lenovo @Krime.^ [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Kiedyś grałem na takim nicku w nostale, chodziłem po tsach. Nick był rozpoznawalny to zostawiłem [P] Pepsi vs. Cola? [O] Nie pijam [P] Pijesz? [O] Nie widać? [P] Palisz? [O] tylko gdy pije [P] Ulubiona marka samochodu? [O] Nissan [P] Samochód vs. Motocykl? [O] Motocykl [P] Miasto vs. Wieś? [O] Wieś [P] Masz pieseła? [O] Miałem [*] [P] Jarasz / Jarałeś? [O] Jarało się [P] Nr. buta? [O] 44 [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Siłka [P] Cs 1.6 vs. CS:GO ? [O] Stary dobry 1.6 [P] Ulubiony gatunek filmowy? [O] horror [P] Ulubiony Raper? [O] TYLKO ZBUKU!! @Xelationez [P] USP-S Czy TEC-9? [O] Prawdziwy gracz wali z kosy <zawstydzony> [P] Masz jakieś wykształcenie? [O] Zawodowe [P] Masz jakąś pracę? [O] Lakiernik samochodowy @SpiT iT OuT [P] Lubisz mnie ? [O] Jasne [P] Grasz w Pokemony? [O] Wyjdz xdd [P] Co lubisz jeść najbardziej ? [O] Wędzony ser [P] Ulubiona Muzyka? [O] Z dobrym basem [P] Dlaczego taki dziwny nick KiKerr? [O] Sam jesteś dziwny! [P] Kogo z sieci lubisz najbardziej ? [O] Dyrektor, sysia [P] E papieros czy zwykły papieros ? [O] zwykła faja [P] Jaki masz samochód? [O] Mazda 6 [P] Jak tam ci życie mija? [O] Zajebiście [P] 2+2+17+10*34= ? [O] 361 [P] Co o mnie sądzisz? [O] nie znam cie [P] Piwo czy wódka? [O] Czysta [P] Jesteś lewo czy praworęczny? [O] Praworęczny [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Jak to nie? całe życie w błędzie ;/ [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] Dzik xdd [P] Lubisz placki ? [O] A kto nie lubi [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Zabił [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda na CSowicze.pl? [O] Miałem tu kiedyś swój serwer csa [P] Co o mnie sądzisz? [O] Śmieszek tak troszke [P] Ile masz w łapie? [O] 41.5 [P] Fajki czy marysia? [O] fajki [P] KFC czy Burger King? [O] Fuj [P] Co zmieniłbyś na forum? [O] Wznowił przyjmowanie serwerów spoza sieci [P] Ile ważysz? [O] teraz 84.6 [P] Kiedy ślub? [O] Nie wiem xdd [P] Twoje ulubione danie żarłoku? [O] Danie.... dupy xdd [P] Spotkamy się kiedyś? [O] Zależy [P] Opiszesz krótko siebie? [O] Marcin lat 21. od 1995 do 2009 mieszkający na wsi. Pracowity, spokojny człowiek z zasadami. Nie lubię kłamców i przekrętów. Nie imprezuje, nie pije, ciezko pracuje 8). Szanuję normalnych ludzi a debili omijam. Nie chce mi się pisać xD [P] Jaki alkohol najbardziej preferujesz? [O] Czysta taka z 40/45 konia [P] Jak często żresz kebsy? [O] w cheat day na masie xD [P] Co według Ciebie jest największą głupotą na świecie? [O] Mam wymieniać? xdd [P] Do jakiej postaci z bajki jesteś podobny? [O] PaPa smerf @ShadoOw [P] Czemu jesteś gruby ? [O] nie jestem ;/ [P] Jak oceniasz moją pracę na stanowisku Opiekuna Redakcji i Moderatora ? [O] Brak zastrzeżeń [P] Ile dziennie połykasz kebsów ? [O] z 15 [P] Jak zostałeś Administratorem Csowicze.pl ? [O] Krok po kroczku Od rangi BL -> UBT -> Moderator -> J@ -> Administrator [P] Lubisz doić krowy ? [O] A ty lubisz ciągnąć krowe za dojki xD? [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [O] Bo to podróba 1.6 [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick ? [O] Bo jestem wyjątkowy [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Aż mi się znudzi [P] Co tam ? [O] Spoko [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] raczej nie [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] nic [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Raczej [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Zjadł człowieka [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Sznur i do lasu xD [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] nwm [P] Esej jest idiotą wiesz ? xD [O] taa xdd [P] Kto Cię najbardziej wk*rwia na forum ? [O] debile [P] 0,5 czy 0,7 ? [O] 0,7 [P] Żubr czy Warka ? [P] Warka [P] Daje Ci 100zl, przebiegniesz nago po rynku ? [O] Nie [P] Co myślisz o Legi w grupie z Realem, Borussią i Benficą ? [O] [*] [P] Jakich pytań nie lubisz skierowanych do Ciebie od ludzi ? [O] "Ruchałbyś?" "Srasz?" "Walisz konia?" tego typu [P] CO byś zrobił gdybyś mógł być kobietą przez jeden dzień ? [O] To co chłopak nie moze xD [P] Pomogłaś kiedyś jakiemuś bezdomnemu lub ubogiemu ? [O] Pomogłam xdd [P] Każda loszka ma pieroszka ? [O] Nie każda @abbadon [P] Czemu nie zostałem reputacji? [O] Bo zostałeś ninją! [P] Kino czy teatr? [O] Kino [P] Nasze Polskie góry czy Polskie morze? [O] może morze [P] Kiedy się będziesz żenić? [O] w XXI w. [P] Kolacja przy świecach czy knajpa przy dobrym piwie? [O] Zależy z kim @Arystoteles [P] Co chcesz dostać na urodziny? [O] Życzenia [P] Kiedy Pogadamy Na Ts'ie [O] Kiedy bd miał ochote Powtarzające się pytania zostały usunięte! 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41160-28-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41160-28-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228764 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41160-28-po-kikerr-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234593 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi