SpiT iT OuT Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Pytania od @ShadoOw [P] Jak tam zdrówko ? [O] a bardzo dobrze jest już wszystko okej [P] Jaką masz opinię o dziale Redakcji ? [O] Bardzo dobrą,nic dodać nic ująć [P] Lubisz placki ? [O] Tak najbardziej szarlotkę [P] Co robisz w wolnych chwilach ? [o] spędzam czas z przyjaciółmi albo siedzie i gram w csa [P] Czym się zajmujesz na co dzień ? [O] szczerze to niczym bo są wakacje a tak pozatym się uczę [P] Lubisz miesiąc sierpień? [O] Tak [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] a nwm tak jakoś z internetu wziąłem [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Do póki mi się nie znudzi [P] Co tam? [O] a nic ciekawego siędzę i odpowiadam na pytania [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] Tak xdd Palenie papierosów [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] dziewczyna mi powiedziała ze mam ładny usmiech [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Vixa by była xD [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Electro/House,Rap,Disco Polo. brak [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] Zawsze byli, są i będą nikt tego nie zmieni. [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Żadnych nie uprawiam jak narazie bo już skończyłem ale kiedyś uprawiałem piłkę nożną i gralem w klubie. [P] Co chciałbyś robić za 10 lat ? [O] Pracować za granicą [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Jasne że Tak [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Skoczył ze spadochronu [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] zegnam się [P] Ile jest 2*2/2? [O] 2 [P] Kto jest Twoim autorytetem? [o] Ja [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Bo nie daje [P] Dlaczego jest tak a nie inaczej? [O] No bo jest [P] Najlepszy Redaktor z obecnych to? [O] ty jesteś najlepszym Redaktorem! Pytania od @Krime.^ [P] Poszedłbyś ze mną do sklepu po bułki? :v [O] Jasne że tak i odrazu na browca xD [P] Rozmiar buta? [O] 44,5 [P] Ulubiony raper? [O] Zbuku i Bezczel [P] Zmienił byś coś na naszej sieci? [O] Nie,jest wszystko dobrze! [P] Będziesz starał się o inne rangi na Forum? [O] Pewnie może na Redaktora,Moderatora albo Ubteam coś z tych rzeczy [P] Masz pieseła? [o] Mam wabi się Ciapek [P] Masz koteła? [O] Mam [P] Lubisz Mnie? [O] No Oczywiście że Tak <3 [P] Chce Ci się czytać i odpowiadać na te wszystkie pytania? [O] No a czemu Nie ? [P] Ty także płakałeś po nocach z powodu rezygnacji Syśki?? [O] Pewnie,ale już wróciła i jest wszystko dobrze Pytania od @`Prokop.♥ [P] Ulubione papierosy? [O] Chesterfieldy,L&M,Viceroye,LD [P] Elektroniczny vs Zwykły papieros? [O] To i to [P] Blondynki vs Brunetki [O] Wszystkie Ładne ;D Pytania od [P] Cycki czy dupa ? [O] To i To <3 [P] Lubisz mnie ? [O] Jasne <3333 [P] Coś więcej niż Promotor ? [O] Wszystko w swoim czasie [P] Palisz Blanty? [O] No Pewnie [P] Maryśka ? [O} chcesz kupić grama ? :D [P] Mefedron ? [O] Nie [P] Cs 1,6 Cs Go [O] to i to ;3 [P] Znasz Sztangę Biceps ? [O] Znam [P] KC <3 [O] Ja ciebie też <3 Pytania od [P] Kto według Ciebie najlepiej wywiązuje się z obowiązków na sieci? [O] postawił bym na eseja ;D [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Wygrać w Totka! xD [P] Ulubione danie? [O] Schabowy Mmm <3 [P] Ile ważysz? [O] no troszke dużo 74 kg [P] KFC czy McDonald? [O] KFC <333 [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? [O] Austronautą ;d [P] Masz jakiś cel, który chciałbyś w życiu osiągnąć? [O] Tak, mam ale to słodka tajemnica. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Żwirek i Muchomorek i Rozbójnik Rumcajs ;DD [P] Ulubiona marka samochodu? [O] BMW <3 Pytania od @MrTomas [P] lubisz chłopców? [O] Nie [P] co byś zrobił za milion złotych [O] Balował i wszystko kupował co by się dało [P] szkoła czy praca? [O] Szkoła Dziękuję wszystkim za pytania Nominuję Pokaż ukrytą zawartość `Prokop.♥ 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/39252-23-po-spit-it-out-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 4 Sierpnia 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Gicior odpowiedzi, łapej plusa przyjacielu :) Pokaż ukrytą zawartość Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/39252-23-po-spit-it-out-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-184282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/39252-23-po-spit-it-out-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/39252-23-po-spit-it-out-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi