Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Ferstel

Luvvka

Rekomendowane odpowiedzi

WYWIAD.png

Dziś przygotowałam dla Was wywiad z naszym zastępcą właściciela oraz grafikiem @ ferstel.

Redaktor - @ Luvvka 

Gość - @ ferstel

kotek.jpeg  Hej! Zgłosiłeś się do wzięcia udziału w wywiadzie, więc z chęcią go z Tobą przeprowadzę. Na początku przedstaw się krótko.

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif   Hej! To ja dziękuję za możliwość udzielenia Tobie wywiadu :D Jestem Jakub, mam 20 lat ( za niecałe 2 miesiące już będzie 21 ), mieszkam w miasteczku Tarnów w woj. Małopolskim i na co dzień uczęszczam na 2 rok studiów na kierunku - Wychowanie Fizyczne.

kotek.jpeg  Podoba ci się Tarnów? Można tam coś ciekawego zwiedzić? Planujesz w najbliższym czasie przeprowadzkę?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif  Oczywiście że się podoba, jest w nim bardzo dużo miejsc ciekawych do zwiedzenia. Przykładowo: Ratusz i kamienice lub Szlaki, uliczki, pamiątki, "Tarninówki". Czy planuję przeprowadzkę.. Hmm.. Na ten moment nie mam gdzie ale w niedalekiej przyszłości na pewno. Czy to w tym samym mieście to nie wiem, być może wyjadę do innego. Przecież warto zwiedzać w tak młodym wieku :D

kotek.jpeg  Może kiedyś wybiorę się do Tarnowa. Wspominałeś o tym, że jesteś na studiach o kierunku - Wychowanie Fizyczne. Jaką szkołę średnią skończyłeś? Od kiedy interesujesz się sportem? Co cię skłoniło do pójścia akurat w tym kierunku?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Skończyłem - Liceum Mundurowe na kierunku Ratownictwo Przedmedyczne ( XVI Liceum Ogólnokształcące – im. Armii Krajowej w Tarnowie ). Sportem interesuję i uprawiam już tak

pół-profesjonalnie od ok. 3/4 lat. Pójście w tym kierunku skłoniła mnie chęć samorozwoju oraz nabierania coraz to większego doświadczenia i umiejętności w pracy z innymi ludźmi. Jak wiemy ludzie są różni, ale trzeba potrafić pracować z każdym. A jak wiadomo aktywność fizyczna to bardzo ważna rzecz, aby nasze ciało jak i umysł bym w dobrej kondycji. Po prostu głównym celem jest pomoc innym w kształtowaniu lepszej wersji siebie.

kotek.jpeg Niestety się trafiają leniwi ludzie jak ja, którzy ze sportem mało co mają do czynienia, haha. Masz jakieś inne inne zainteresowania oprócz sportu?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Grafika komputerowa :D Tym również zajmuję się w wolnych chwilach. Moje prace możecie zobaczyć w mojej galerii graficznej na forum :D

kotek.jpeg Jak kształtujesz swoje umiejętności graficzne? Korzystasz z jakichś poradników? Czy może jesteś samoukiem?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Na początku może z miesiąc korzystałem z poradników. Później już wszystko szło z samej głowy, wzorowanie się na innych pracach przyczyniło się do tworzenia własnych wizji i prac :D

kotek.jpeg Życzę powodzenia w dalszym rozwoju! Nie byłabym sobą, gdybym nie zadała ci pytania o muzykę. Lubisz słuchać muzyki? Jaki gatunek muzyki preferujesz? Czy muzyka wywołuje w tobie jakieś emocje? Masz swoją ulubioną piosenkę?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif A dziękuję bardzo! Osobiście nie mam swojego ulubionego typu muzyki. Każdego na pewno po troszku przesłuchuję... Czasami to zależy od dnia, humoru itp. Także może i to jest dziwne, ale każdy gatunek muzyki jest dla mnie w jakimś stopniu wyjątkowy.

kotek.jpeg Jak nie muzyka to może filmy... Czy oglądałeś jakiś film, który ci się bardzo spodobał i zapadł ci w pamięć? Jakie gatunki filmów/seriali oglądasz najczęściej? Masz swojego kompana do wspólnego oglądania?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Na pewno film który zapadł mi w pamięć to ostatnio oglądany film - Fantastyczne zwierzęta: Tajemnice Dumbledore'a. Jest to jak ktoś może nie wiedzieć, nowoczesna wersja Harrego Pottera.. Cała historia jest zawarta jak i niektóre etapy z jego życia. Jeżeli ktoś lubi takie tematy to zachęcam bardzo do oglądnięcia! A czy mam swojego kompana? Oczywiście że tak! Jest nią moja ukochana dziewczyna! <3

kotek.jpeg Wspólne oglądanie z drugą połówką to coś cudownego! Czy znajdujesz czas na granie w gry komputerowe? Jakie najbardziej Ci się podobają? Czy masz swój ulubiony serwer na csowiczach?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Czasami znajduję, ale więcej tego czasu spędzam na działaniu na forum niż gry na serwerach. Ale gdy takowy czas się znajdzie to na pewno gram sobie na naszym serwerze OM #1 :D Ulubiony rodzaj gier? Myślę że jak najbardziej FPS!

kotek.jpeg Jak znalazłeś się na csowiczach? Jak wyglądała twoja historia na naszej sieci?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Pamiętam to jakby to było wczoraj haha. Poszukiwałem różnorodnych for, sieci serwerów ponieważ miałem wtedy bardzo dużo czasu na grę i chęć spędzania czasu właśnie na takich forach. I w jednym momencie natknąłem się na CSowiczów. Teraz jestem bardzo zadowolony z tego że zostałem do dnia dzisiejszego :D Oj było ciężko, zaczynając od grafika, przez moderatora działów ( kiedyś były rangi SG Moderator - moderator od danej Strefy Gier ), zwykły moderator aż do coraz to wyższych rang. Jak widać, udało mi się i z czego jestem bardzo szczęśliwy że przez tyle lat ciężkiej pracy dotarłem na tak wysoką rangę. Pomimo ciężkich chwil cały czas wraz z poprzednimi członkami administracji oraz obecnymi pracowaliśmy i pracujemy na dobrą opinię sieci oraz tworzenie bardzo dobrej struktury forum. Dziękuję przede wszystkim @ RumcajsJumper za danie szansy pięcia się po tylu szczeblach kariery na forum! Jest to człowiek który pomimo wszystko wierzy w ludzi i stara się im pomóc aby oni mogli robić to samo.

kotek.jpeg Jak ci się podoba praca obecnej administracji oraz moderacji forum? Czy jesteś zadowolony także z obecnego właściciela?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Oczywiście że jestem zadowolony z ich pracy. Wiadomo, zawsze może być jeszcze lepsza ale nie jesteśmy robotami które będą pracować 24/7 i być na każde zawołanie. Każdy pracuje na tyle ile może i oby tak było dalej! Co do obecnego właściciela.. Jestem bardzo zadowolony. Jest to bardzo dobra osoba na odpowiednim stanowisku. Swoim zaangażowaniem, profesjonalizmem oraz podejściem do wykonywanej pracy, nadaje sieci to COŚ czego brakuje u niektórych :D

kotek.jpeg Jak zareagowałeś 1 kwietnia, gdy Rumcajs opublikował posta o tym, że będzie zmiana właściciela? Wiedziałeś o tym wcześniej czy jednak był to dla ciebie szok?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Zareagowałem w sposób naturalny, ponieważ jak wiadomo o wszystkim wiemy jako administracja. Sami wszystko robimy aby sieć funkcjonowała pomimo jak wiemy ciężkiego czasu dla Patryka.

kotek.jpeg Czy uważasz, że csowicze to projekt na lata? Już liczy sobie kilka lat... Czy planujesz zostać tu na dłużej?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Oczywiście że jest to od początku przyjęty projekt na lata. Nie parę, ale paręnaście jak się uda :D Planuję zostać jak najdłużej tylko można. Za dużo włożyłem tutaj serca, czasu oraz zaangażowania, aby porzucić to w jednym momencie.

kotek.jpeg Oby jak najdłużej sieć istniała! Czy jesteś zadowolony ze swojego sprzętu komputerowego? Planujesz coś w nim zmieniać? Może chciałbyś się pochwalić podzespołami?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Pracuję na laptopie, więc no :D Ale szczerze nawet nie pamiętam dokładnej nazwy, jedynie że jest to MSI. A do niego mam podłączone osobno - myszka, klawiatura oraz podkładka :D

kotek.jpeg MSI to bardzo dobra firma. Jaka jest twoja największa zaleta i wada? Czy pracujesz nad swoim charakterem?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Wada - Zbyt szybko się denerwuję ( jednak czasami tego nie pokazuję )  |  Zaleta - Zapartość  | Oczywiście że pracuję, staram się z dnia na dzień stawać się lepszą wersją siebie.

kotek.jpeg Czy jesteś osobą, która jest otoczona gromadką przyjaciół? Weekendy spędzasz tylko ze swoją dziewczyną czy jednak wybieracie się na jakieś imprezy publiczne/rodzinne?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Jakaś tam gromadka znajomych jest. Jednakże weekendy spędzamy wspólnie z dziewczyną. Jakoś nie ma okazji z innymi gdzieś wyjść :D 

kotek.jpeg Jak długo potrafisz serfować po internecie? Masz jakieś social media oprócz facebooka? Czy miałeś kiedyś ograniczany czas korzystania z internetu przez rodziców?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Czasami potrafię po parę / paręnaście godzin dziennie siedzieć :D Oczywiście, mam instagrama - klik. A co do ograniczania czasu przed komputerem w młodym wieku? Oczywiście jak prawie każdy, zdarzało się ;p

kotek.jpeg Widzę, że nie tylko ja tak miałam. Co sprawia, że jesteś szczęśliwy?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Na pewno moja ukochana <3 oraz jeżeli uda mi się coś dokonać czego bardzo pragnę.

kotek.jpeg Masz prawo jazdy? Jeśli tak to jakim samochodem się wozisz? Masz jakiś swój wymarzony samochód?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Mam, już od 2 lat. Jeżdżę 2 samochodami. Oba są rodziców ;p A swój wymarzony? Hmm, na pewno jakiś szybki ( dokładnego modelu nie mam jeszcze ). Może być - audi rs7.

kotek.jpeg Czy jesteś osobą pijącą trunki procentowe? Jakie preferujesz?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Od czasu do czasu się zdarzy. Jednak w większości są to piwka. A jakie to już od dnia zależy haha.

kotek.jpeg Dobry trunek nie jest zły. Jak spędziłeś tegoroczne Święta Wielkanocne?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Jak zawsze w domu oraz z rodziną.

kotek.jpeg Czy oglądasz youtube/twitcha? Masz jakichś swoich ulubionych streamerów/youtuberów?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Oglądam sporadycznie, ale nie mam swoich ulubionych. Jestem dość specyficzny ponieważ nie mam swoich danych ulubionych rzeczy we wszystkim ahha :D

kotek.jpeg Właśnie zauważyłam, że nic ulubionego nie masz. Hmm... a może masz swoje ulubione danie? Pozwalasz sobie czasami na słodycze?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Ojjj tak, jednak w tej kategorii mam ulubione danie. Na pewno jest to pizza, burger ale również jakieś dobrze zrobione kotlety ;p Oczywiście że sobie pozwalam.. Jeżeli wszystko mieści się w kcal to można jeść :D

kotek.jpeg Też jestem fanką burgerów. Czy zwiedziłeś jakieś kraje oprócz naszej Polski? Jakie kraje chciałbyś zwiedzić?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Nie zwiedziłem na razie. A chciałbym na pewno Stany Zjednoczone. Nie mam jakiegoś dokładnego celu dlaczego one, ale po prostu kiedyś chciałbym tego dokonać.

kotek.jpeg W życiu trzeba jak najwięcej poznać świata. Czy spotkałeś się już z kimś z sieci? Planujesz się jeszcze z kimś z naszej społeczności spotkać?

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Spotkałem się z Sysią oraz Rumcajsem. A czy z kimś innym chcę? Może kiedyś, na razie nie śpieszy mi się z tym :D

kotek.jpeg Dziękuję za poświęcony czas na wywiad. Mam nadzieję, że cię nie zanudziłam. Życzę miłego wieczoru. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? :D

wifi.thumb.gif.f88f398ffab0ded8e38d2718a95c1cf6.gif Ja również dziękuję za możliwość udzielenia Tobie wywiadu :DChciałbym wszystkich pozdrowić bez wyjątku, aby nikt nie poczuł się urażony, że został pominięty.

linia-ruchomy-obrazek-0290.giflinia-ruchomy-obrazek-0290.gif

Jeśli ktoś z Was jest chętny na wywiad to odsyłam do tego tematu ---> klik.

Wywiad dodany teraz, bo niedługo będzie wolne i mniej czasu. ;p

https://csowicze.pl/topic/77126-wywiad-z-ferstel/

• Sponsor

Nie no ja myślałem, że ta lektura to dłuższa będzie :kekw: ale nie zmienia to faktu, że ten wywiad dużo lepszy, dłuższy i dobrze się czytało :pepezakochany: 

ringo.png
xd.jpg.0bb1eabc3eaf7fded24fb10f1ed1584a.

https://csowicze.pl/topic/77126-wywiad-z-ferstel/#findComment-362089

• Sponsor

Świetny wywiad ,idealnie złożone pytania  widać ,ze są jednak osoby które ciągną ten dział i dają radę. Gratulacje i oby tak dalej ! :)

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/77126-wywiad-z-ferstel/#findComment-362134

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie