Popularny post Luvvka Napisano 20 Kwietnia 2022 Popularny post Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Hej! Kilka miesięcy wywiadów nie było, więc wracam do Was z krótkim wywiadem z właścicielem @ Terrorist. Redaktor - @ Luvvka Gość - @ Terrorist Hejka! Wyraziłeś chęć wzięcia udziału w wywiadzie. Zacznijmy, więc od krótkiego przedstawienia się: imię, wiek, skąd pochodzisz. Hejka, większość mnie już kojarzy i zna ale przedstawiam się jeszcze raz, nazywam się Bartek, mam aktualnie 23 lata i pochodzę z podkarpacia (okolice Rzeszowa). Ponad dwa lata temu przeprowadzał z tobą wywiad ktoś inny, lecz myślę, że trochę mogło się zmienić od tamtego czasu. Jak ci się podoba miasto, w którym mieszkasz? Planujesz przeprowadzkę? Ile lat mieszkasz już w tym mieście? Ja akurat mieszkam pod Rzeszowem na wsi od dziecka, przeprowadzki do innej miejscowości czy miasta nie planuje, bo wystartowałem z budową własnego domu . Życzę Ci, żeby ten dom był dokładnie taki jaki sobie wymarzyłeś! W jakim zawodzie pracujesz? Może jesteś już milionerem? Co cię skłoniło do właśnie tego zawodu? Myślisz, że będziesz pracował już w nim do emerytury? Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Ooo i tutaj się zmieniło, bo już nie jestem kierowcą a operatorem koparki. Czy będę w nim pracował aż do emerytury? Nie wiem, póki co dobrze się w tym czuję . W życiu trzeba próbować nowych rzeczy, więc może i to zmiana na lepsze. Czy akceptujesz swój wygląd i charakter? Pracujesz cały czas nad lepszą wersją siebie? Jaka jest twoja najlepsza i najgorsza cecha charakteru? Akceptuję siebie, nie mam żadnych kompleksów. Nie wiem jak mam rozumieć pracę nad lepszą wersją siebie, ale powiem tak, w miejscu nie stoję, ciągle uczę się nowych rzeczy i chyba staram się być lepszy. Najgorsza cecha charakteru to chyba rozrzutność, bo czasami bywam bardzo rozrzutny , a najlepsza to chyba szczerość. Widać, że szczery chłopak! Jakiego gatunku muzyki słuchasz? Masz jakąś ulubioną piosenkę? Byłeś na jakichś koncertach? Pop'u słucham, tego co popularne i w ucho wpada , ale preferuję zupełnie co innego np. Lady Pank, a co do koncertów to tak, udało mi się być na kilku, hmm dylemat mam co do ulubionej piosenki, bo nie wiem czy będzie to ,,Mała wojna" od Lady Pank czy może ,,Kołysanka dla nieznajomej" Perfectu, może po prostu obie . No to dobrze, że starsze hity nie idą w zapomnienie. Oglądasz filmy/seriale? Jakie możesz polecić? Jakie gatunki filmów preferujesz? Lubisz chodzić do kina na premiery filmów? Do kina to ja uwielbiam chodzić, a szczególnie na premiery w sumie to tylko na premiery chodzę. Nie jestem jakimś fanem seriali ale kilka obejrzałem The 100, Peaky Blinders, Vikings to przy okazji mogę polecić a z filmów to ostatnio oglądałem Brothers z 2009 roku a tak to co tam Netflix proponuje lub wrzuci nowego do bazy, ale raczej jakiś horror/thriller/kryminalny. Czy lubisz gotować? Wychodzi ci to dobrze? Jakie jest popisowe danie, które umiesz przygotować? Kto gotuje częściej: ty czy twoja kobieta? Co najbardziej lubisz jeść? Może tak, nie lubię, ale potrafię i w miarę mi to wychodzi, przynajmniej żona chwali i jej smakuje żadnych popisowych dań nie mam, chociaż kociołek na ognisku to moja specjalność najbardziej lubię jeść to co jest niezdrowe . Teraz pytanie z innej beczki. Ostatnio wróciłeś do nas na forum na rangę właściciela. Co cię skłoniło do przejęcia forum? Czy podoba ci się to co aktualnie dzieje się na forum? Planujesz jakieś zmiany forumowe? Czy osoby na forumowych stanowiskach sprawują się dobrze? Zgadza się wróciłem, jest kilka czynników, które mnie do tego skłoniły m.in sam Patryk, a i wydarzenia na forum np. nieudana sprzedaż forum na szczęście nieudana, bo nie wyobrażam sobie, żeby ten projekt sprzedać, ja rozumiem sytuację Patryka itd. ale Destiny nie jest osobą kompetentną na takie stanowisko, co też opisałem w temacie o dalszych losach sieci i każda sprzedaż tak dużego community osobie z zewnątrz, by się tak skończyła, bo nie da się sprzedać czegoś takiego i przychodzi sobie nowy ktoś zupełnie nie znany, nie wie nic i nagle ma być włodarzem to bardzo trudne tak o przejąć i prowadzić coś nowego, nowych ludzi, a poza tym ludzie nie zaakceptują nowego włodarza, patrzą na ręce wytykają błędy no temat rzeka i bardzo trudny, no i myśl że projekt który tworzyliśmy razem, poświęciliśmy mu tyle serca czasu i pracy, szkoda po prostu. Nie podoba mi się aktualnie kilka rzeczy, ale to my sobie w administracji na zebraniach poruszamy takie tematy i szukamy rozwiązań, kompromisów, a potem realizujemy. Oczywiście planuję jakieś zmiany, nowości czy też usprawnienia forum ale nie wszystko na raz bo na to też potrzeba czasu. Aktualnie jestem zadowolony z pracy całego zespołu, zaczynając od najniższych szczebli, a kończąc na najwyższych, mi jeśli się coś nie podoba to od razu o tym informuję. Jak jesteś zadowolony to bardzo dobrze! Czy masz przyjaciół, którym możesz zaufać? Czy twoim zdaniem "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"? Lubisz imprezować czy jednak jesteś typem człowieka, który woli siedzieć w domu z rodziną? Tak. mam przyjaciela . To prawda, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie bo tych fałszywych "kolegów i koleżanek" w dzisiejszych czasach jest mnóstwo, zero jakichkolwiek zasad, zero honoru, szacunku. Wiesz co, lubię imprezować, ale raczej w swoim środowisku ze swoimi dobrymi znajomymi wtedy wiem że można lecieć w tzw. gruby melanż. Gruby melanż nie jest zły. Co sądzisz o dzisiejszej młodzieży? Co zmieniłbyś w ich zachowaniu? Czy nie uważasz, że jest bardzo wulgarna? Ja sam należę do tej młodzieży , ale ja mając 23 lata i jak widzę tych 10,15,17 latków to ja się cieszę, że się urodziłem wcześniej, bo miałem jakieś dzieciństwo a nie tylko w telefonie. Ja bym w nich nic nie zmieniał, bo ja ich nie wychowywałem nie ja się za nich wstydzę. Dzięki wielkie za poświęcony czas na wywiad. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić? Dzięki również, wybaczcie odklejkę w niektórych odpowiedziach tzn. nie wiem może brak składni, ale wywiad prowadzony późną porą . Pozdrawiam wszystkich naszych graczy i użytkowników forum. Jeśli ktoś z Was jest chętny na wywiad to odsyłam do tego tematu ---> klik. Od nowa zbieram zgłoszenia do wywiadów, gdyż nie wiem czy osoby, które się jakiś czas temu zgłaszały nadal chcą brać w nim udział. 9 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LopeZ Napisano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2022 Bardzo fajnie sie to czyta 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-361864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 21 Kwietnia 2022 Sponsor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Krótki, ale pytania i odpowiedzi są na tyle rozbudowane, że można to wybaczyć, ale szkoda, że nie był dłuższy, bo z chęcią bym jeszcze się czegoś dowiedział z tego wywiadu ale jak na pierwszy raz jest git, tylko następnym razem trochę dłuższe poproszę Przez Luvvka, 21 Kwietnia 2022 Następnym razem będziesz narzekał, że za długi ? Edytowane 21 Kwietnia 2022 2 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-361867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Treściwy to fakt ale moim zdaniem zdecydowanie za krótki. Szczerze to brakuje mi wiecej pytań odnośnie sieci, bo co kogo interesuje zycie prywatne Przez Luvvka, 21 Kwietnia 2022 Dzięki za poradę! ☺️ 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-361879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 21 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2022 Zarzuty o krótki wywiad wynikają z faktu zadawania kilku pytań w jednym zdaniu. Ja jestem absolutnie zadowolony z tego co przeczytałem, jest dobry, konkretny, treściwy i przede wszystkim nie jest sztywny. @ Luvvka w innej sieci widziałem jak redaktor przy przedstawianiu osób robił fajną rzecz, chodzi o ten fragment: 13 godzin temu, Luvvka napisał: Redaktor - @ Luvvka Gość - @ Terrorist Może zamiast nicków dodać grafiki ich avatarów z odnośnikami do profili? Sądzę, że dodałoby to wyrazistości. Przez Luvvka, 21 Kwietnia 2022 Dzięki za porady! ☺️ 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-361881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Krótki, ale jak na pierwszy to ładny wywiad. Przedmówcy mają rację za dużo prywatnych spraw za mało tych takich forumowych. + leci Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-362032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Cry Napisano 23 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Troszęczkę za długi ale ciekawy wywiad i fajne pytanka + za prace. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77079-wywiad-z-terrorist/#findComment-362034 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi