VIP inanxt Napisano 2 Kwietnia 2022 VIP Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2022 Czas pokaże jaką wartość ma Wasze słowo pisane. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76738-obecna-sytuacja-sieci/page/2/#findComment-360277 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Sieci Terrorist Napisano 3 Kwietnia 2022 Legenda Sieci Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 20 godzin temu, drenn napisał: W sumie to nie zmieniło się nic z wyjątkiem właściciela. Awanse tam pal licho... Byle tylko właściciel się ogarnął i nie pyskował za dużo w czatboxie jak ma czasem w zwyczaju. A tak to spoko xD 14 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Nie mam zamiaru owijać w bawełnę. Po co nam jakieś obietnice? My potrzebujemy konkretów, a konkretnie planów na przyszłość sieci. @ IMyourDestiny jak chcesz osiągnąć cel top1 sieci w Polsce, jak sam dzisiaj napisałeś, że chcesz wywalić serwer mixowy bo nie podoba ci się system, który aktualnie jest na serwerze no i nie potrafisz zrozumieć pojęcia właściciel główny, a właściciel, który daje kasę i zarządza nim? Daje to trochę do domyślenia jeśli chodzi o Twoje umiejętności pracy z ludźmi oraz pracy z serwerem. @ IMyourDestiny więcej pokory i na litość boską, przestań robić z siebie Pana wszechwiedzącego, który za każdym razem musi udowodnić, że ma rację chociaż jej nie ma. Czas skończyć z nielogicznym interpretowaniem rzeczy bo nie da się z Tobą rozmawiać. Zacznijmy od awansów, które wiem, że nie są waszym pomysłem, ale jednak na was przypadł "zaszczyt" awansowania. Niech sami awansowani się wypowiedzą, tzn @ Nyguss, @ LewyBrzeG @ Nyguss, który nie skończył okresu próbnego na moderatorze dostaje junior admina. Nyguss przed złożeniem podania był jednym z najaktywniejszych użytkowników na forum i pojawiał się na ts3, a teraz, gdy jest moderatorem jego aktywność ogranicza się do dawania warnow. Fajnie, że wykonuje swoje obowiązki, ale stał się typowym policjantem, który kara ludzi. Po co taka osoba w teamie? Identyczna sytuacja była z @Apoi_eXo. @ LewyBrzeG przez ostanie 3 miesiące był zawieszony w prawach, a w powodzie awansu jest zaangażowanie. Serwery. Generalnie, to nie daliście żadnego pomysłu na serwery. Jak chcecie zachęcić osoby, które obecnie mają tutaj serwer do zostania? Jak chcecie zachęcić nowe osoby do przyjścia tutaj? Jaki jest pomysł, żeby rozkręcić obecne serwery? Czy sieć będzie iść typowo w 1.6/cs go czy może coś innego? @ IMyourDestiny zaproponowałeś mi technika serwerów 1.6, gdzie za fra**r musiałbym robić przy serwerach. C'mon, dude. To nie te czasy, gdzie ktoś będzie robił cuda za nic. Na sieci już dużo osób, które ogarnia amxx czy sm, więc warto podbić do nich i na każdy serwer zrobić ogromne zmiany. Dodam jeszcze, że za pieniądze szacunku nie kupisz, więc warto spróbować poprawić relację z tymi, z którymi miało się na pieńku. 13 godzin temu, Mechu napisał: tak patrzac na to co sie ostatnio dzieje to po awansach widze ze cyrk sie tu robi a propo @ ferstel pisalismy na pw zglosilem problem Tobie ze gracz zostal zbanowany na siec za obrazanie przez @ Czaja PISALES ZE SPRAWA WYJASNIONA i ze ci sie nie podoba to ze takie sytuacje maja miejsce. ban w bansie 27.03 do dzis jest aktywny. nastepny @ LewyBrzeG dopiero cy byl zawieszono i awnas?? xd serioo?? jak tu polowa moderacji nie zna regulaminow @ ferstel skoro tak panujecie nad siecia to zglosilem ze odpracowanie ostrzezenia sponsor pro raz na 30 dni po czym ty popelniles blad i po tygodniu sciagneles @ IMyourDestiny 2 razy warny czyzby przypadek?? twierdziles ze twoj blad nie dopatrzenie i ze teraz nie bedziecie na nowo mu nakladac warnow bo za duzo namieszania by bylo. troche dziwne ze na takim stanowisku popelniacie takie bledy ze zwykly user pokazuje wam co zle robieic a sami ostatnio robiliscie nowy regulamin dotyczacy usuwania odp[racowania warna xd z takim podejsciem jakie macie ze widzicice tylko swoj czubek nosa i dzialacie jak roboty dajcie bany i warny z dupy. @ Klusia oraz @ P00F PO co wam redakcja jak pytanie dnia zaczyna byc raz na pare dni do tego jak Sysia albo Fuksiara byla w redakci tetnilo zyciem nawet glupiej gazetki nie potraficie zrobic bo za leniwi jestescie. powiem wam ze taka gazetka pochlania bardzo duzo czasu oraz szperania po dzilach ja zawsze czytalem ja dokladnie i bylem podziw ze komus az tyle serca sie chce w to wkladac by nam pokazac jak jest na sieci w przeciagu jakiegos czasu. konczac te wypociny powiem tak @ RumcajsJumper koncz juz ten cyrk z prima aprilis i wracamy do normalnosci. Mamy już 3 kwi a tu bez zmian XD więc jeśli zakładając że ten scenariusz to prawda to Panowie wyżej bardzo dobrze napisali Obserwując aktualnie z boku co się dzieje na forum to śmiało mogę stwierdzić, że nowy Włodarz jest osobą niekompetentną i nie chce mi się nadal wierzyć że Patryk by mógł sprzedać takiej osobie całą społeczność, którą się budowało zupełnie inaczej na innych wartościach i zasadach niż np. ten Pan reprezentuje i jest mi z tego powodu w mega przykro co powoduje tylko aktualną niechęć do przebywania tutaj. Nie chodzi mi o umiejętności tego typa, bo może się znać na IPS i wgl co tam potrzebne jest do prowadzenia forum, ale jest niekompetentną osobą z powodu takiego iż jest zadufanym w sobie Panem który uważa się za wszechwiedzącego oraz wyższego niż wszyscy co jest niedopuszczalnym zachowaniem na takich posadach, osoba która jest tak wysoko powinna być osobą obiektywną przede wszystkim, pokorną i dającą przykład innym użytkownikom (panowanie i rządzenie nie jest najważniejsze w tej roli) + awanse z dupy gdzie puf i lewy byli zawieszeni w prawach i w powodach napisane jest "zaangażowanie" co daje mi kolejny powód do tego by nadal w to nie wierzyć że to jest prawda bo to nie prawda jak można być zaangażowanym i jednocześnie zawieszonym to się mija z logicznym myśleniem dodatkowo nadal uważam że gość typu @ P00F jest personą gówno wartą i wywołującą konflikty w ekipie, zawsze były z nim problemy nigdy nie potrafił przyznać się do swojego błędu kiedy nie miał racji to szedł w zaparte w swoją głupotę i się obrażał po czym rezygnował z posady i ta persona nie powinna wgl wg mnie dojść tak daleko jak np. Head Admin, co prawda umiejętności kodowania i obsługi IPS'a ma ale to nie jest wszystko na takich stanowiskach jak Head Admin, nawet nie próbuj zaprzeczać koleżko że nigdy tak nie było, bo przed przyjściem tutaj płakałeś na PW i przepraszałeś mnie bo chciałeś się przymilić i załagodzić "konflikt" między nami nie ma konfliktu, po prostu uważam Cie za nic, po przynajmniej 3 swoich próbach i zawsze z tym samym efektem @ Klusia Awans? za co za nie wywiązywanie się ze swoich obowiązków? Opiekun redakcji a redakcja od dłuższego czasu można powiedzieć nie istnieje, to nie jest to samo kiedy pracowała tutaj Fuksiara, @ Sysia ;*te dziewczyny wkładały w to swoje serce, redakcja wtedy to było coś pięknego aż miło się czytało jeszcze jedna dziewczyna bardzo ładnie pracowała Milena chyba miała nick te 3 dziewczyny oddawały serce temu działowi i starały się by to miało ręce i nogi, a teraz jest to robione na odpierdol i tyle, pan @ P00F też poza łaskawym dodaniem pytania dnia z opóźnieniem tygodniowym to nic w redakcji ciekawego nie robi. Ze starej ekipy a aktualnej @ ferstel zasługiwał na swoje stanowisko, @ LewyBrzeG no to tutaj awans aktualny totalnie z dupy wyjęty, bo na Junior Adminie gość dobrze pracował, @ polkesgość również poświęcający mnóstwo czasu na swoje obowiązki zresztą udowodnił że się nadaje na dane stanowisko jak razem tworzyliśmy TS'a, no super gość, współpraca z nim to coś pięknego. tam tych nowych z EH nie znam to się nie wypowiadam czy słusznie czy nie, nie wypada mi nawet także pracujcie chłopaki i róbcie swoje. Ugułem jak to Pan Major Suchodolski mówi, jeśli to prawda i zostanie tak jak teraz to pakować walizy i tyle, chyba że zarząd dorośnie do swoich pozycji i zacznie się zachowywać jak prawdziwa administracja. WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76738-obecna-sytuacja-sieci/page/2/#findComment-360310 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2022 Temat nieaktualny Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76738-obecna-sytuacja-sieci/page/2/#findComment-360782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi