Boski Z Polski Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Witam, nie wiem co tu się stało, ale opiekun ubt zbanował gracza za 2 akcje na b+ z dwóch demek. Wtf? 1. Regulamin 11. Rozpiska na bana powinna zawierać min. "3 spalone" akcje (przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia). Jeśli nie ma 3 akcji spalonych ,gracz nie może zostać zbanowany. "przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia" 2. Logika Znalezienie 3 akcji w paru demkach jest o wiele prostsze niż znalezienie 3 akcji w jedynym demku. 1 demko = 3 akcje, a każde kolejne demko to powinny być kolejne akcje, chociażby dwie. Takim sposobem można każdego zbanować. Pss. +/- to nie jest 1/2 b+ Szanujmy się @ Opiekun UBTeam CS 1.6 Mały update Widzę, że demka są z tej samej mapy, ale i tak nie mają 3 akcji na b+ 3 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Eh, z dnia na dzień co raz dziwniejsze rzeczy dzieją się w tym UBT Gość dostaje ub ponieważ UBT @ El Jokeros postanawia obejrzeć demko z hltv i według niego, demko jest czyste. Po prawie 48h wchodzi @ .:TR@kToR:. w temat i zamyka go: Panie @ .:TR@kToR:., pytanie. Od kiedy ssy są ważniejsze niż demko? Sytuacja jest dziwna, gość stawia pomieszaną kolejność ssów bez dwóch sztuk, ale nadal decyzja jest niezrozumiała. Skoro demko jest czyste, to pewnie ssy również będą. Z resztą, jak to mówi stare przysłowie. Jeżeli raz mu się upiekło, to drugi raz mu się nie uda. Pozdro 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-356992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TRakToR:. Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: Witam, nie wiem co tu się stało, ale opiekun ubt zbanował gracza za 2 akcje na b+ z dwóch demek. Wtf? Witam, nie wiem co tu się stało, ale opiekun serwera piszę pytanie bez zapoznania się z tematem ten tytuł straszny "clickbait" dwa demka? Wtf? W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: 1. Regulamin 11. Rozpiska na bana powinna zawierać min. "3 spalone" akcje (przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia). Jeśli nie ma 3 akcji spalonych ,gracz nie może zostać zbanowany. "przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia" Tak, dokładnie 3 spalone akcję, nie wiem kiedy Ty byłeś Ubkiem, ale logika prosta jedna akcja +b = dwie akcje +/-b tak 0.5 + 0.5 = daje 1 Wydawało mi się to logiczne przynajmniej na sieciach które śledzę i oglądam demka z ciekawości, ale widocznie nie. W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: 2. Logika Znalezienie 3 akcji w paru demkach jest o wiele prostsze niż znalezienie 3 akcji w jedynym demku. 1 demko = 3 akcje, a każde kolejne demko to powinny być kolejne akcje, chociażby dwie. Takim sposobem można każdego zbanować. 2. Logika pisanie tematu bez sprawdzenia danych informacji. I proszę jesteś niedoinformowany nawet nie przejrzałeś demka od razu piszesz zarzuty. Tak samo jak w temacie sam admin napisał "Demka trzy bo co chwile wychodził i wchodził na serwa." W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: Pss. +/- to nie jest 1/2 b+ Szanujmy się @ Opiekun UBTeam CS 1.6 Po tym wpisie stwierdzam, że Ty nie masz pojęcia co oznacza +/- Dobry musiał być z Ciebie ubt od 2k17 Szanujmy się @ Opiekun Serwera CS 1.6 [DD2 #2] Część dalsza. 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Eh, z dnia na dzień co raz dziwniejsze rzeczy dzieją się w tym UBT Hmm widzę, że chcesz zabłysnąć próbuj dalej. 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Gość dostaje ub ponieważ UBT @ El Jokeros postanawia obejrzeć demko z hltv i według niego, demko jest czyste. Po prawie 48h wchodzi @ .:TR@kToR:. w temat i zamyka go: Był temat, KLIK akurat Ringo wspomniał o tym temacie więc postanowiłem się nim zająć ponieważ widziałem, że został złamany regulamin, Temat był prosty użytkownik twierdził, że nie ma ssków co oczywiście po treści dało się wywnioskować że kłamie. 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Panie @ .:TR@kToR:., pytanie. Od kiedy ssy są ważniejsze niż demko? W regule ssy są ważniejsze gdy masz je wstawić, dziwne by na demku pokazały mu się jakieś kwadraciki inne rzeczy Panie Opiekunie Serwera. 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Sytuacja jest dziwna, gość stawia pomieszaną kolejność ssów bez dwóch sztuk, Nie wiem czy Ty tak serio czy tylko udajesz. Screeny robią się po kolei więc jedynie pomieszało to Ci się w głowie. 3 godziny temu, Boski Z Polski napisał: Po prawie 48h wchodzi @ .:TR@kToR:. w temat i zamyka go: Ps. Znowu jesteś niedoinformowany nie zamykałem go temat już był zamknięty. Także widzę jedynie, że szukasz "zaczepki" na siłę z kimś tym razem trafiła kosa na kamień. Mam nadzieję, że odpowiedziałem Ci na twoje problemy/pytania. 1 1 ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Śpiochu. Napisano 24 Lutego 2022 Sponsor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 @ .:TR@kToR:. Twierdzisz, że 2x b+/- dają 1 . To dlaczego nie przyklepałeś gościa którego rozpisałem 2xb+ + 2xb+/- . Na moje lekko myli się to z celem, stwierdziłeś, że za mało dowodów, a każdy członek ubt wypowiedział się tak samo co do sytuacji. 4 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Let's go. Witamy przed 2017 XD Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: Witam, nie wiem co tu się stało, ale opiekun ubt zbanował gracza za 2 akcje na b+ z dwóch demek. Wtf? Witam, nie wiem co tu się stało, ale opiekun serwera piszę pytanie bez zapoznania się z tematem ten tytuł straszny "clickbait" dwa demka? Wtf? Dwie spalone akcje z dwóch demek i ban? <--- tytuł Tytuł adekwatny do sytuacji. Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: 1. Regulamin 11. Rozpiska na bana powinna zawierać min. "3 spalone" akcje (przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia). Jeśli nie ma 3 akcji spalonych ,gracz nie może zostać zbanowany. "przez spalone rozumie się akcje , które w żaden logiczny i normalny sposób nie są do wytłumaczenia" Tak, dokładnie 3 spalone akcję, nie wiem kiedy Ty byłeś Ubkiem, ale logika prosta jedna akcja +b = dwie akcje +/-b tak 0.5 + 0.5 = daje 1 Wydawało mi się to logiczne przynajmniej na sieciach które śledzę i oglądam demka z ciekawości, ale widocznie nie. Odpowiadając na pytanie. 2017, 2018, 2019 Logika nie jest prosta Widziałem na pewnym forum, żeby dwie akcje +/- oznaczały b+, ale do tego forum odniosę się później. +/- to akcja neutralna, której nie da się w żaden sposób ocenić. Może być to spalona akcja, a może nie być. To jest proste i logiczne. Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: 2. Logika Znalezienie 3 akcji w paru demkach jest o wiele prostsze niż znalezienie 3 akcji w jedynym demku. 1 demko = 3 akcje, a każde kolejne demko to powinny być kolejne akcje, chociażby dwie. Takim sposobem można każdego zbanować. 2. Logika pisanie tematu bez sprawdzenia danych informacji. I proszę jesteś niedoinformowany nawet nie przejrzałeś demka od razu piszesz zarzuty. Tak samo jak w temacie sam admin napisał "Demka trzy bo co chwile wychodził i wchodził na serwa." Jak można zauważyć, to fragment został przekreślony. Uważam, że zrobiłem błąd dodając ten drugi punkt, ale i tak pierwszy punkt jest kluczowy. Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: W dniu 23.02.2022 o 10:27, Boski Z Polski napisał: Pss. +/- to nie jest 1/2 b+ Szanujmy się @ Opiekun UBTeam CS 1.6 Po tym wpisie stwierdzam, że Ty nie masz pojęcia co oznacza +/- Dobry musiał być z Ciebie ubt od 2k17 Szanujmy się @ Opiekun Serwera CS 1.6 [DD2 #2] Xkur**D, chłopie nie masz pojęcia o czym piszesz. Ktoś Ci głupot nagadał, a Ty w to brniesz. 39 minut temu, Śpiochu. napisał: @ .:TR@kToR:. Twierdzisz, że 2x b+/- dają 1 . To dlaczego nie przyklepałeś gościa którego rozpisałem 2xb+ + 2xb+/- . Na moje lekko myli się to z celem, stwierdziłeś, że za mało dowodów, a każdy członek ubt wypowiedział się tak samo co do sytuacji. Tyle w temacie. Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: 5 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Gość dostaje ub ponieważ UBT @ El Jokeros postanawia obejrzeć demko z hltv i według niego, demko jest czyste. Po prawie 48h wchodzi @ .:TR@kToR:. w temat i zamyka go: Był temat, KLIK akurat Ringo wspomniał o tym temacie więc postanowiłem się nim zająć ponieważ widziałem, że został złamany regulamin, Temat był prosty użytkownik twierdził, że nie ma ssków co oczywiście po treści dało się wywnioskować że kłamie. S.Y.S.T.E.M R.O.Z.J.E.B.A.N.Y Skoro UBT sprawdził demko i stwierdził, że jest czyste, to coś musi być na rzeczy. Tak jakby nie patrzeć, to gość nie dostał ub tylko dlatego, że nie wrzucił ssów. Demko czyste, ale ssów nie wrzucił. FCK LOGIC Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: 5 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Panie @ .:TR@kToR:., pytanie. Od kiedy ssy są ważniejsze niż demko? W regule ssy są ważniejsze gdy masz je wstawić, dziwne by na demku pokazały mu się jakieś kwadraciki inne rzeczy Panie Opiekunie Serwera. XD SSY > DEMKO DEMKO ZAWSZE PRAWDE CI POWIE!!! Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: 5 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Sytuacja jest dziwna, gość stawia pomieszaną kolejność ssów bez dwóch sztuk, Nie wiem czy Ty tak serio czy tylko udajesz. Screeny robią się po kolei więc jedynie pomieszało to Ci się w głowie. Nie wiem jak na to odpowiedź. Może dlatego, że sam stwierdziłem, że sytuacja jest dziwna? Na chatboxie również to pisałem, ale wnioskuję, że nie przeczytałeś. Skoro już tak manipulujesz, to może ja pokażę co jest po przecinku. Cytat Sytuacja jest dziwna, gość stawia pomieszaną kolejność ssów bez dwóch sztuk, ale nadal decyzja jest niezrozumiała "ale nadal decyzja jest niezrozumiała" Nie wiem o co Ci chodzi @ .:TR@kToR:. Godzinę temu, .:TR@kToR:. napisał: 6 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Po prawie 48h wchodzi @ .:TR@kToR:. w temat i zamyka go: Ps. Znowu jesteś niedoinformowany nie zamykałem go temat już był zamknięty. XDDDDD Temat zostaje zamknięty przez @ El Jokeros we Wtorek o 23:11. Dzisiaj o godzinie około 15, otwierasz temat i go zamykasz. Nie da się ponownie zamknąć, zamkniętej rzeczy bez otwierania jej. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę musiał czytać poglądy osób z BlackListed, a co dopiero wchodzić z nimi w dyskusję. ale cóż. BlackListed, forum, gdzie pseudo znawcy oceniali demka. Różne sieci współpracowały z nimi i konsekwentnie banowali osoby zbanowane na tym ściekowym serwisie. Ci, którzy siedzą trochę dłużej, to pamiętają te czasy, gdzie można było tam zapłacić, aby kogoś ujebać na wszystkich sieciach czy zapłacić za fake werdykt. 2 +/- = +b było tam powszechnie stosowane, gdy trzeba kogoś było udupić, więc rozumiem skąd opiekun zna takie zasady. "Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp." Kto to wymyślił? @ Henioovsky, obecny twórca regulaminu UBT? Tak na marginesie. AC/BL jeden ch** Pozdrowienia dla lulekzoid, przydupasów typu fern i innych ścierwo znawców 3 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek223 Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Szczególnie w momencie, kiedy technik serwera dał jasno do zrozuimienia ze gość który się odwołuje coś kręci. przeciez nawet nie wiesz o czym mowa to po co sie do tego odnosisz? XD Tyle w temacie. Osoba która ma tutaj najwiecej do powiedzenia nawet nie zbyt dobrze potrafi ruszac się w tej grze wiec o czym my wogle rozmawiamy 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Napisano 26 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Znowu sobie odświeżę i pozwolę zapytać o zdanie pozostałych członków @ UB Team CS 1.6 co sądzą na ten temat. ( @ de_presja, @ El Jokeros, @ Tyler) Dla przypomnienia tematy: 1. 2 akcje na b+, 2 +/- to b+ 2. ssy > demko Pewna osoba dała mi dobre spostrzeżenia. Tutaj gość dostaje bana z powodem wrzuć ssy, demko zostaje rozpisane i opiekun UBT stwierdza, że demko spalone, więc brak ub. Tutaj gość dostaje bana z powodem wrzuć ssy, demko zostaje rozpisane i opiekun UBT stwierdza, że nie ma 5 screenów, więc brak ub. W dniu 24.02.2022 o 21:06, .:TR@kToR:. napisał: W regule ssy są ważniejsze gdy masz je wstawić, dziwne by na demku pokazały mu się jakieś kwadraciki inne rzeczy Panie Opiekunie Serwera. Hallo @ .:TR@kToR:., skąd ta zmiana decyzji? 1 1 Pozdrawiam fanów, Boski Z Polski Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tayquil Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Boski Ty serio nie widzisz różnicy? XD Karolinek dostał ssy, ale dodatkowo zostało nagrane demko jako dowód , w razie gdyby ssy nic nie wykazały (np antyssy lub granie z ziomblem który daje dokładne info więc gracz wie więcej), więc demo zostało dodane jako dodatkowy dowód w sprawie. Drugi gracz dostał ssy, gdzie powinien wstawić 5, a wstawia 3 z pominięciem dwóch (numeracja na to wskazuje). Jokeros rozpisuje demo, ale ban zostaje z tego powodu, że powodem bana jest WSTAWIENIE SSOW, dokładniej 5. Więc tak reasumując, w pierwszym przypadku gracz wstawił ssy, ale demko wykazało, że jednak coś ma. W drugim przypadku gość kombinuje coś z ssami. Demo czyste więc z jakiego powodu nie wstawił pozostałych dwóch? Robisz w tym momencie trochę dziwke z logiki, bo to są dwa inne przypadki. Rozumiem, że gdyby w pierwszym wypadku gracz dostał UB za ssy, a później byłby zgłoszony z dema to wtedy już ok? xD. Edytowane 26 Lutego 2022 przez Tayquil Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_presja Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Boski Z Polski napisał: Znowu sobie odświeżę i pozwolę zapytać o zdanie pozostałych członków @ UB Team CS 1.6 co sądzą na ten temat. ( @ de_presja, @ El Jokeros, @ Tyler) Dla przypomnienia tematy: 1. 2 akcje na b+, 2 +/- to b+ 2. ssy > demko Pewna osoba dała mi dobre spostrzeżenia. Tutaj gość dostaje bana z powodem wrzuć ssy, demko zostaje rozpisane i opiekun UBT stwierdza, że demko spalone, więc brak ub. Tutaj gość dostaje bana z powodem wrzuć ssy, demko zostaje rozpisane i opiekun UBT stwierdza, że nie ma 5 screenów, więc brak ub. Hallo @ .:TR@kToR:., skąd ta zmiana decyzji? 1. Temat Gracz dostaje ssy które były czyste, żeby nie tworzyć kolejnego (nowego) tematu w "zgłoś czitera" admin który nadał bana postanowił że wykorzysta temat, wrzuci demko i rozpisze. Nie widzę w tym problemu jeżeli jest to ten sam gracz. Co do "2x -/+ = +b" nie jestem tego zwolennikiem. Czy to jest poprawne? nie powinno, nigdy tak nie robię i jest to w moim mniemaniu zbyt naciągane żeby z dwóch akcji +/- których nie da się podpiąć pod spalone ani pod niespalone robić magicznie +b, a jest to jedynie znak dla mnie żeby przyrzec się dokładnie demku jeszcze raz i wyciągnąć wnioski jeżeli zbyt dużo się takich akcji dzieje. 2. Temat Tu występuje zbieżność bo jeżeli gracz miał zrobione 5 ssów a wstawia tylko 3 to jest to oczywisty Ban, ale jeżeli UBT wykaże dobrą wole w takim przypadku powinien mieć możliwość sprawdzić dokładanie demko i jeżeli jest czyste podjąć wtedy decyzje. Jeżeli następnym razem wystąpiła by ta sama sytuacja u tego samego gracza, UBT nie powinien już wtedy sprawdzać demka. Mam nadzieję że wszystko zrozumiałem bo skupiłem się tylko na tematach. Przedstawiłem swoje zdanie Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2022 przez de_presja 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-357303 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najlepszy Strzelec Luis Enrique Napisano 7 Marca 2022 Najlepszy Strzelec Udostępnij Napisano 7 Marca 2022 Jako iż zostałem oznaczony również wypowiem się na dany temat. Jest to 1 sieć na której spotkałem się z takim czymś że b+/b- jest równoznaczne z 1/2 B+, co to jest dla mnie absurdalne, bo akcja b+/b- jest dawana gdy dana akcja nie nadaje się na b+ ani na b-, czyli jak ktoś da ci całą rozpiske z b+/b- tez zbanujesz? Takie coś nie powinno się zdarzyć bo akurat to jest bezsensowne. Temat 2 Zawsze mnie uczono, że demko jest ważniejsze od ssow i mam takie same zdanie jak @ de_presja, to dobra wola UBT że sprawdził demko. Bo akurat takim czymś pokazałeś jakby ssy> demko, to może na aima też róbmy ssy. Rozumiem chłop wrzucił ssy w ilości 3 szt, lecz to był 1 raz w których miała sytuacje taka akcja, więc nwm w czym problem że zostało sprawdzone demko. Gdyby to sie zdarzyło kolejny raz by mial brak UB. @ misiek223 pierw zacznij uczyć administrację co to sgs i gs ( jeśli sam wiesz co to wgl jest ) bo jak narazie tylko duzo gadasz na tym forum a mało robisz. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/75947-dwie-spalone-akcje-z-dw%C3%B3ch-demek-i-ban/#findComment-358184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi