KarQ 33 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Witajcie, Mam na imię Jakub (wole Kuba), jestem już w podeszłym wieku, bo to już 23 wiosny na karqu (także już bliżej niż dalej) Generalnie to mieszkam w okolicach Krakowa, od pon do pt pracuje w firmie w dziale IT a w weekendy sobie studiuje informatykę. Interesuje się piłką nożną, MOTOryzacją i czasem lubie sobie pojechać w góry pospacerować Znajdziecie mnie raczej na Only Mirage, a prędzej tu o na forum. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokerek23 80 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Hej Witam mojego imiennika :P. Mam nadzieję, że zagościsz u nas na dłużej ^ ^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeRRoRYsTka 243 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Cześć, miło poznać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 99 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Uszanowanko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 267 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Witamy "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 593 Napisano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 13 Stycznia Witamy ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 843 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Siema, zapraszam na Discord https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1725 Napisano 13 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 13 Stycznia Heja ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1606 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia Hej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3040 Napisano 17 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 17 Stycznia Witaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolcia :3 1041 Napisano 19 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Napisano 19 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi