Sysia ;* 2946 Napisano Wtorek o 13:51 Admin Administrator Udostępnij Napisano Wtorek o 13:51 Czy kiedykolwiek (świadomie lub nieświadomie) coś ukradłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 233 Napisano Wtorek o 13:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:53 Mając może z 6 lat nieświadomie wyniosłem pluszowego misia w czapce Świętego Mikołaja ze sklepu. "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Truskawa 345 Napisano Wtorek o 13:55 Właściciel CS 1.6 [CS:GO MOD] Udostępnij Napisano Wtorek o 13:55 Pewnie ze tak, jak byłem mały to nie raz się zdarzyło jakieś gumy czy cukierki ze sklepu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1276 Napisano Wtorek o 14:03 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:03 Oczywiście, ale wstyd trochę się przyznać xD Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XSAPERX 3 Napisano Wtorek o 14:05 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:05 po obejrzeniu domu z papieru coś się tam ukradło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 147 Napisano Wtorek o 14:07 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:07 No zdarzyło i to w sumie nie raz, ale to za młodu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2549 Napisano Wtorek o 14:21 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano Wtorek o 14:21 Tak POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1690 Napisano Wtorek o 14:25 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano Wtorek o 14:25 Tak ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oktaawian 53 Napisano Wtorek o 14:40 Udostępnij Napisano Wtorek o 14:40 Tak, świadomie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 825 Napisano Wtorek o 15:00 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:00 Zdarzyło się https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 497 Napisano Wtorek o 15:09 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano Wtorek o 15:09 Oj tak zdarzyło się. ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jokerek23 78 Napisano Wtorek o 15:24 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:24 Nigdy nic nie ukradłem i w zasadzie do tej chwili jak żyję jeszcze nawet mi to nie przeszło przez myśl. Jeżeli już okazało się, że za coś nie zapłaciłem lub coś w ten deseń zawsze starałem się wrócić i zapłacić za to co powinienem. Nigdy mnie do tego nie ciągnęło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1498 Napisano Wtorek o 16:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:21 Tak, świadomie i nieświadomie xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 85 Napisano Wtorek o 16:57 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:57 Pewnie, że tak Taki ze mnie gangster Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`mokasyneq 187 Napisano Wtorek o 18:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:28 nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsukele 21 Napisano Środa o 00:32 Udostępnij Napisano Środa o 00:32 1 Nie swiadomie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PodlaSkyy 61 Napisano Środa o 01:32 Udostępnij Napisano Środa o 01:32 Tak, raz gumy za pare groszy xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi