Kondziuu 0 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Siemaneczko wszystkim z tej strony Kondziu, mam 17 lat ( rocznikowo 18 ) jestem aktualnie w 2 klasie technikum na profilu Informatycznym. Jestem sympatycznym i miłym chłopakiem który lubi popykać w różnorakie gry, niektóre starsze, niektóre nowsze. Jest to moje kolejne forum na którym chciałbym się osiedlić i poznać nowych ludzi z którymi wspólna gra na serwerze jest nie tylko rywalizacją lecz również przyjemnością. Trafiłem na forum poprzez serwer Only AWP. Pozdro wariaty z fartem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 2987 Napisano 10 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia Siemanko ;d Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2568 Napisano 10 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witamy na CSowicze Kondziuu dodał reakcję 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swipez 252 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witamy Kondziuu dodał reakcję 1 "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 568 Napisano 10 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witamy Kondziuu dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 167 Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia Witamy serdecznie Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1720 Napisano 11 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 11 Stycznia Hejka Kondziuu dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 838 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Siema, zapraszam na Discord Kondziuu dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomorrowland 55 Napisano 11 Stycznia Udostępnij Napisano 11 Stycznia Uszanowanko Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 756 Napisano 11 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 11 Stycznia Witam gracza Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeRRoRYsTka 237 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Witam Cię serdecznie Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krejzolek99 4 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Siemanko Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XSAPERX 5 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Witam serdecznie Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1586 Napisano 12 Stycznia Udostępnij Napisano 12 Stycznia Hey Kondziuu dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolcia :3 1023 Napisano Wtorek o 10:52 Moderator Moderator Udostępnij Napisano Wtorek o 10:52 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi