Mrs.Fuksiara 1522 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nick: @ Mrs.Fuksiara Imię: Ania Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od tygodnia, ale przeważnie jestem 3-4h dziennie. Czasem nawet cały dzień. Czy pracowałeś już na takiej posadzie?: Nie, nie pracowałam Opisz siebie: O jeju.. Trudne pytanie. Kiedyś nie lubiłam współpracować z innymi, teraz chętnie to robię. Jak się w coś angażuje to staram się dać z siebie 100%. Lubię pisać, szukać informacji, bądź ożywić coś, co jest martwe. Staram się być miła, ale wiadomo czasem nie wychodzi xD Aktualnie pracuje za granicą Dlaczego akurat Ty?: Długo się wahałam czy pisać podanie, ale chciałabym pomóc tutaj w rozruszaniu działów. Najbardziej poddziału Valorant, bo w niego gram i bardzo dużo informacji na Jego temat wiem. Nie wykluczam również innych gier, Kontakt: FB, GG, STEAM, FORUM, SMS P00F, Terrorist i KenShi. dodali reakcje 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nie będe się zastanawiać.. WIELKIE TAK! +wiek +doświadzcznie +chęć pomocy +/- doświadczenie. Aniu, jeżeli będzie trzeba cię doładować pod względem wiedzy to pisz śmiało na Pv :Kappa: Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resk1z 116 Napisano 3 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Napisano 3 Stycznia Ma redaktora więc pisać potrafi. Przyznam szczerze nie ruszam działu Volorant ponieważ nigdy nie grałem i nie przemawia za mną ta gra więc tutaj się przydasz też. Chęć pomocy, doświadczenie jako redaktor, wiek oraz aktywność. Nie widzę minusów chyba. Jestem na tak Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 148 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie + Chęć pomocy + Ogarnięta + Podanko Fajne napisane Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kML 653 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Oczywiście że na TAK: + wiek + chęć pomocy + aktywność Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 501 Napisano 4 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 4 Stycznia Dobrze spisujesz się na randze redaktora, wypełniasz obowiązki należycie, zawsze na czas, masz chęci, pomysły zatem dlaczego by nie? Dojrzała i wybitnie mądra kobita, która przykłada swoją pracę zawsze w 100%. + chęć pomocy dla tej rangi + aktywna + ma pomysły na rozbudowanie tego działu + dojrzała Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1697 Napisano 4 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 4 Stycznia Zgłoś się do @ ferstel @ Sysia ;* @ LewyBrzeG lub @ P00F w celu dogadania szczegółów. Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi