Sysia ;* 3040 Napisano 2 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 2 Stycznia Masz jakieś postanowienia noworoczne? Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechu 201 Napisano 2 Stycznia Sponsor PRO Sponsor PRO Udostępnij Napisano 2 Stycznia Aż tak bardzo Was nie wkurwiac. Sysia ;*, Shabaddy i Mrs.Fuksiara dodali reakcje 3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Moim postanowieniem jest nie palić tych fajurek. Kiedyś trzeba z tym skończyc ijest to chyba dobra okacja Sysia ;* dodał reakcję 1 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1725 Napisano 2 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 2 Stycznia Nie mam ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 843 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Nie mam https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 179 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1606 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Mam, popracować nad sobą. I kogoś rozkochać. TZW. 365 dni :> Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1289 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Przestać grać w gry sieciowe. Sysia ;* dodał reakcję 1 Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsychO. 107 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi