Sysia ;* 2975 Napisano 1 Stycznia Admin Administrator Udostępnij Napisano 1 Stycznia Jak spędziłeś Sylwestra? 🔥 Mrs.Fuksiara dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senetor 35 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia (edytowane) Czytając konstytucję RP po 2 flaszkach na balkonie na 5 piętrze Edytowane 1 Stycznia przez senetor Sysia ;* i Ringo dodali reakcje 2 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1714 Napisano 1 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 1 Stycznia Pijąc singleton'a i bawiąc do jakiegoś sylwestra z YT XD Sysia ;* i senetor dodali reakcje 1 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1575 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Oh.. Oglądałam filmy, grałam, przeglądałam strony internetowe, napiłam się wina i myślę, że odpoczęłam w starym roku. A nowy zaczęłam wręcz idealnie. Czego się spodziewać po 2020 roku Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 831 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Nayebalem sie i podobno wpierdzieliłem jakimś chłopakom Sysia ;* dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CwaniaK #TS3 153 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia W sumie na spokojnie w domciu pijąc piwerka Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1286 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia Jak każdy inny dzień. Sysia ;* dodał reakcję 1 Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 552 Napisano 1 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 1 Stycznia Spontanicznie. Sysia ;* dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsukele 23 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia grajac do 6 w nocy z kuzynem Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ezik96 32 Napisano 1 Stycznia Udostępnij Napisano 1 Stycznia U dziewczyny razem z jej kolezanka Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi