Sysia ;* 3040 Napisano 31 Grudnia 2020 Admin Administrator Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Nick użytkownika: @ Mrs.Fuksiara Opis: Myślę, że każdy ze mną się zgodzi, Ania odwaliła kawał super roboty w tym miesiącu - została sama w Redakcji i mimo wszystko ogarnia, dodaje tematy i dba, aby ten dział tętnił życiem. Niejeden już w takiej sytuacji by się poddał, jednak ona jest niezastąpiona Dziękuję za to co robisz Aniu i oby tak dalej! Nagroda: + 50 reputacji senetor, jokerek23, Terrorist i 3 innych dodali reakcje 2 2 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrs.Fuksiara 1606 Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Dziękuję. Bardzo mi miło Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pietrek90 336 Napisano 31 Grudnia 2020 Sponsor PRO Sponsor PRO Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Powrót byl w strzał w 10 i @ Mrs.Fuksiara życzę Ci w nowym Roku samych sukcesów lepszych pochwał bo ty tu jesteś potrzebna i bardzo dobra i super Redaktorka Pozdrawiam Piotruś 😘😘😁🙂 Mrs.Fuksiara i Sysia ;* dodali reakcje 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drenn 1289 Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Polecam tą panią, Magda Gessler. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez drenn Mrs.Fuksiara i Sysia ;* dodali reakcje 2 Tylko człowiek głupi nigdy nie wybacza i wciąż wypomina grzechy, za to człowiek dobry je zapomni i przebaczy. Ja natomiast uważam, że najlepiej być człowiekiem inteligentnym, który grzechy wybaczy i wypominać nie będzie, lecz będzie też o nich pamiętał i miał baczenie na to czy warto po raz kolejny zaufać drugiemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3040 Napisano 12 Stycznia Admin Autor Administrator Udostępnij Napisano 12 Stycznia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi