Sysia ;* Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Dziś opinia na temat użytkownika @ drenn! Dziękuję wszystkim osobom, które zgodziły się na udzielenie odpowiedzi. Miałeś okazję porozmawiać/popisać z @ drenn? ----------------------------------------------------------------------- ~ Miałem okazję ~ ~ Jedynie na czatboxie, poza forum itp nie. ~ ~ Niestety nie miałem. ~ ~ Miałam okazję z nim pisać ~ ~ Tak, kilkukrotnie miałem przyjemność polemizować z tą znaną personą z forum na różne tematy i poglądy. ~ ~ Tak, miałem okazje z nim popisać. ~ Za co go cenisz? ----------------------- ~ Cenię go za szczerość i bezstronność ~ ~ Za szczerość ~ ~ Za szczerość, ogólnie za to ze jest sobą. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. ~ ~ Za szczerość ~ ~ Za szczerość w jego wypowiedziach. ~ ~ Za szczerość ~ Czy według Ciebie mógłby pełnić tutaj funkcję Redaktora bądź jakąś inną (jaką)? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~ Jasne. Myślę, że nawet nadał by się idealnie na moderatora. Opanowana osoba i nie miałem okazji zobaczyć jego "toksyczności", no chyba że coś mnie ominęło. ~ ~ Oczywiście że redaktora, nadaje się na tą funkcję idealnie. ~ ~ Sądzę, że Redaktora tak, ale chyba ma tą rangę gdzie indziej. ~ ~ Tak, na funkcji redaktora widzę go jak nikogo innego. Potrafi uderzyć w temat który interesuje ludzi i starannie wykonuje swoje prace. ~ ~ Pełnić funkcję Redaktora??? Hmm jak najbardziej na tak, jest bardzo sumienny i dokładny w tym co robi. Jego prace czyta się przyjemnie. Co do innej rangi to moderator, ale na to by trzeba było poświęcić więcej czasu. ~ ~ Mógłby i już takową posadę miał, mógłby nawet piąć się wyżej tylko ma inne priorytety. ~ Co Ci się podoba w jego osobie, a co mógłby w sobie zmienić? --------------------------------------------------------------------------------------- ~ Podoba mi się w nim to, ze jest bezinteresowny co w tych czasach jest rzadkością. Natomiast zmienić w sobie mógłby tą "zadziorność" może nie tyle co zmienić a trochę zminimalizować ~ ~ Zostawię bez komentarza aż tak go nie znam. ~ ~ Nic bym nie zmieniał w nim, jest spoko na swój sposób ^^ ~ ~ Podoba mi się to, że to bardzo ładnie dobiera słowa i jest upierdliwy tak jak ja A co powinien zmienić? Hmm nic, musi być taki który zawsze walczy o prawdę ~ ~ Nie podoba mi się, że bardzo często krytykuje czyjąś prace. ~ ~ Podoba mi się jego szczerość nie obwija w bawełnę tylko mówi co myśli ... raczej nic ~ Czego chciałbyś się o nim dowiedzieć? ------------------------------------------------------- ~ Które to jego forum i na jakich stanowiskach przebywał? ~ ~ Skąd czerpie takie pomysły na tematy w redakcji. ~ ~ Niczego. ~ ~ Jest tajemniczy i tak niech to zostanie. ~ ~ Jak się zachowuje po alko ~ ~ Czym się zajmuje na co dzień. ~ Gdybyś miał możliwość zadania mu jednego pytania, to jakby ono brzmiało? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ~ Co sądzisz tak naprawdę o sieci CSowicze ~ ~ W jakiej dokładnie muzyce gustuje? ~ ~ Jaką rangę miał u nas na forum - nic innego aktualnie nie przychodzi mi na myśl ;d ~ ~ Ile ma lat xd ~ ~ Dlaczego jest tak negatywnie nastawiony do większości osób. ~ ~ Czy w rzeczywistości też jest taki szczery ~ Podsumowując Wasze wypowiedzi, @ drenn jest dość znanym użytkownikiem naszego forum. Większość z Was miała okazję z nim popisać, choćby na naszym forumowym czacie. Cenicie w nim przede wszystkim SZCZEROŚĆ oraz bezstronność. Według Waszej opinii, Damian idealnie nadawałby się na stanowisko Redaktora, co nieraz już udowadniał nam swoimi ciekawymi artykułami, ciekawostkami czy recenzją. 1 3 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64205-opinia-drenn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Terrorist Napisano 21 Października 2020 Szef Udostępnij Napisano 21 Października 2020 No na redaktora to ma zadatki WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64205-opinia-drenn/#findComment-305590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 21 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Października 2020 2 godziny temu, Sysia napisał: Co sądzisz tak naprawdę o sieci CSowicze O wiele lepsza pod względem technicznym niż kiedyś. Niestety idzie zbyt mocno w skrajności. Toksycznym i awanturnikom zbyt długo się pobłaża, a tych porządnych karze się za byle pierdołę. Mamy też wszechobecną cenzurę, nie można powiedzieć niczego negatywnego, bo zaraz jest to odbierane jako atak lub prowokacja. 2 godziny temu, Sysia napisał: W jakiej dokładnie muzyce gustuje Dobry rock, czasem też jakiś metal. 2 godziny temu, Sysia napisał: Jaką rangę miał u nas na forum Tutaj admin serwera cod, redaktor, opiekun redakcji oraz moderator. 2 godziny temu, Sysia napisał: Ile ma lat xd Data urodzenia jest w profilu skarbie 2 godziny temu, Sysia napisał: Dlaczego jest tak negatywnie nastawiony do większości osób. Jeśli do wszystkiego jestem nastawiony negatywnie, to w najgorszym wypadku czeka mnie miłe rozczarowanie 2 godziny temu, Sysia napisał: Czy w rzeczywistości też jest taki szczery Tak (poza pracą, bo wiadomo, z,szefem się nie kłócimy xD). Z tego powodu mam w rodzinie ksywkę filozof. Ogólnie to dziwnie jest być ocenianym w zabawie, którą samemu się tu wymyśliło... ciekawe doświadczenie. Aha i nie pytajcie więcej @ Mechubo odrazu widać gdzie odpowiadał 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64205-opinia-drenn/#findComment-305591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 25 Października 2020 Sponsor Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Drenn stary wyjadacz. Pamiętne czasy na stanowisku Redaktora i wspolna praca Pozdrawiam go cieplutko 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/64205-opinia-drenn/#findComment-305713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi