Sysia ;* Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ofiara: @ LvB :** Zabójca: @ Sysia ;* Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? @ RumcajsJumper Wymień 3 osoby, które zabrałbyś na bezludną wyspę? @ Dami @ misiek223 @ QualleN(czas z życia wyjęty) Najbardziej irytująca osoba z forum? Kurde, może @ Mike 666666 Miss i Mister forum? Ojoj ojoj mister to oczywiście @ LvB :** a miss to wszystkie kobiety tutaj Wszystkie jesteście wspaniałe i piękne Najbardziej pozytywna osoba? Bez wątpienia @ Dami Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Trudne pytanie, bardzo trudne Może ja i @ Mrs.Jessa? Szczerzy ludzie są konfliktowi Największy osioł na forum? @ Arsob Największy lizus na sieci? @ Pistolero9(wyżulony ub) ;D Dowcipniś sieciowy to? Nie korzystam z czatboxa i ciężko odpowiedzieć... Więc ponownie, któryś z adminów DD2, może @ misiek223lub @ QualleN Masz możliwość przyznana dowolnej rangi wybranemu użytkownikowi z forum. Co by to było, komu i dlaczego? Head Admin dla @ k221bądź @ Śpiochu.Obaj panowie mają doświadczenie i umiejętności na wymienione stanowisko oraz uważam, że są mocno niedoceniani. Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ Ciasteczkowyna serwerze każdą bajeruje Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Wspomniałem wyżej, a oprócz nich może ktoś inny z UB team. Najczarniejsza i niewdzięczna robota. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ RumcajsJumper Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje. Kto był to był i gdzie byś tą osobę zabrał? Zapewne swoją kobietę Najlepszy komunikator głosowy na sieci? Bez wątpienia TS3. Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? Może @ Mrs.Jessa Najlepszy serwer na sieci? DD2 #1. Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? @ Arsobhahaha Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Może jakiegoś Basebuildera lub ZM Escape? Na tym się wychowałem i z chęcią bym popykał na jakimś dobrze zrobionym Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Bardzo dobrze. Aczkolwiek, niektórzy mają mocno okrojone uprawnienia do bansa czy do serwera, a to by się przydało. Dajmy przykład przypadkowe bana w nocy, nikogo z UBT nie było a osoby z Administracji nie mieli uprawnień aby dać UB.. Uważam, że H@ serwerów czy Administrator powinien mieć taką możliwość. Z kim... Wybrałbyś się na spacer po parku? Nie chodzę na spacery, wolę w samotności pobiegać. Chciałbyś zawalczyć na Fame MMA? @ Damiwpier*ol murowany. Wybrałbyś się na piwko? @ Dami @ misiek223 @ Mrs.Jessa @ QualleN @ I m Criminalmoże kilka innych ananasków Poszedłbyś na obiad? Również wolałbym ze swoją lubą, ale jej nie mogę oznaczyć Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Któraś chętna? Dobra zabawa gwarantowana Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @ I m Criminal Trudne sprawy? @ Arsob Mam talent? @ Mrs.Jessa Top model? Może @ Cz@r3kMister Pamiętników z wakacji? @ Sysia ;* Jaka to melodia? Ja jestem dobry w te klocki Kogo nominujesz do następnego odcinka CPO? Spoiler Dajesz @ Arsob 3 2 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/61917-44-lvb-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Mrs.Jessa Napisano 23 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 No talent to ja mam,do wkurw**nia ludzi ??? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/61917-44-lvb-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-295287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciasteczkowy Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Pomyłka @ LvB :** to są pomówienia 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/61917-44-lvb-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-295358 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi