Cz@r3k 108 Napisano 2 Lutego 2020 VIP Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 (edytowane) Siemandero CSowicze kochani Zalozylem dla FUNu kanal na YT i bede sobie gadal do kamery rozne mniej lub bardziej przydatne i interesujace bzdury Takze zapraszam do ogladania, komentowania itd Mam nadzieje, ze sie chociaz ciutke spodoba. Buziole ^^ Edytowane 2 Lutego 2020 przez Cz@r3k OpoReKAlKoHoLiK , Terrorist , Sysia ;* i 2 innych dodali reakcje 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Damiano 374 Napisano 2 Lutego 2020 Admin CS2 [MIRAGE #1] Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Luks robota, tylko komentarze odpal pod filmikiem. Cz@r3k dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 2 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 @ AlkoLovetoc sa odpalone mordeczko, dwa juz ktos zamiescil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 2 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Takie o wszystkim i niczym, skup się lepiej na konkretnym temacie w odcinku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 2 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Spoko @ drennI dzieki, wszystko koduje, nogi miekkie do tej pory, to nie tak hop siup sklecic cos na samym poczatku ale sie nie poddaje poki Co drenn dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@_TeIWu_@ 70 Napisano 2 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Czaruś dasz rade Cz@r3k dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorist 7 884 Napisano 2 Lutego 2020 Legenda Forum CSowicze.pl Udostępnij Napisano 2 Lutego 2020 Znajdź różnicę..... albo mi się wydaje albo jesteś bardzo podobny do niego pjona byku Cz@r3k dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 3 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Zapraszam do nowego odcinka Mr.Damiano i RumcajsJumper dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Damiano 374 Napisano 4 Lutego 2020 Admin CS2 [MIRAGE #1] Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 luks Cz@r3k dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 816 Napisano 6 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Mówisz fajnie aż chce się słuchać i jesteś autentyczmy, ale masz problem z trzymaniem się tematu. Jeśli mówimy o dzieciństwie kiedyś i dziś to trzeba rozwinąć temat, a ty tylko powtórzyłeś stereotyp. Potem mamy twoje opowiadanie a na koniec ciekawostki sportowe innych krajów. To wszystko da się rozbić na 3 dobre i rozwinięte odcinki. Staraj się trzymać tematu jaki podałeś w tytule i obrałeś za cel. Wspomóż się własnym doświadczeniem oraz doświadczeniami innych ludzi będących w temacie. Nie powtarzaj plotek i stereotypów. Ja na ten przykład znam mnóstwo dzieciaków i nastolatków, którzy faktycznie siedzą 3-4 godziny przy kompie, ale są to po prostu umówione godziny ze znajomymi. Resztę dnia spędzają już na zewnątrz tak jak my kiedyś. Mam nadzieję, że kanał się rozwinie, ponieważ masz dobry głos i mówisz zachęcająco. Popracuj tylko nad tym o czym już wspomniałem, czyli trzymaniem się jednego tematu i rozwinięciem go o większe konkrety i będzie zajebiście. Taka seria ma spory potencjał. Powodzenia. Cz@r3k dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 6 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 @ drennDzieki mistrzu doceniam. Bedzie kolejny dzis i mam nadzieje, ze lepiej z contentem i byl w miare jeden temat , zreszta ocenisz sam .Tez jesczcze sporo minie zanim znajde swoja forme przekazu najlepsza. Dopiero bladze po omacku, poczatki najgorsze. Bede walczyl! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 6 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Bawcie sie dobrze Śpiochu. i Henioovsky dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 10 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Tak jak w temacie, wjechal nowy odcineczek, Enjoy Mr.Damiano dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Damiano 374 Napisano 10 Lutego 2020 Admin CS2 [MIRAGE #1] Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 Luks The Best Cz@r3k dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz@r3k 108 Napisano 11 Lutego 2020 Autor VIP Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Siemanko kochani, wjezdza nowy odcinek Trzeba w koncu isc za ciosem. Ogladajcie komentujcie dajcie subki lajki na YT oczywiscie jezeli sie podoba. Bez Was nie mam po co rozwijac kanalu i byc lepszym w tym co robie. Enjoy BLUEBERRY dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi