smerfii. Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 W dzisiejszej serii dowiemy się co użytkownicy naszego forum sądzą o jednej z zasłużonych - Sylwii. Co prawda nie wie ona nic na ten temat, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez krzyków i bijatyk. Opinie są w 100% anonimowe, a osoby są dobierane losowo, tak samo jak i kolejność odpowiedzi. CO NAJBARDZIEJ LUBISZ, CENISZ LUB PODZIWIASZ W JEJ OSOBIE? ● Lubię w niej to, że jest szczerą osobą. ● Że wytrzymuje z Rumckiem i jest tak opanowana. ● Poczucie humoru czy to na forum, czy w realu. ● Najbardziej lubię w Sysi że jest miła dla innych osób. ● Podziwiam w niej zapał do pracy, czy to w życiu realnym związanym ze studiami czy też internetowym dotyczącym sieci. ● To, że wytrzymuje z Patrykiem. Podziwiam ją za to. ● W Sylwii najbardziej lubię to, że jest szczera, nie patyczkuje się z niczym i nie wtrąca się w nie swoje sprawy. Widać, że to ona dominuje w związku! Podziwiam w niej to, że wybrała taki kierunek studiów, który moim zdaniem jest ciężki. Oczywiście trzymam za nią kciuki i życzę powodzenia! ● Ogólnie nie jestem w tym najlepszy, ale napiszę tak; jest bardzo pomocna i opanowana. ● Lubię w niej to że jest sobą. CZEGO NIE LUBISZ LUB NIE TOLERUJESZ W JEJ OSOBIE? ● Chyba nie ma takiej rzeczy, której w niej nie lubię. ● --- ● Nie lubię jak na mnie krzyczy ● Za bardzo ufa ludziom. ● Nie ma raczej czegoś takiego bo nie znam jej na tyle. ● Jest zbyt pewna siebie. ● Nie ma takiej rzeczy. ● Brak odpowiedzi xd DO JAKIEGO ZWIERZĘCIA BYŚ JĄ PORÓWNAŁ? DLACZEGO? ● Do psa - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Dlatego, że pies jest zawsze człowiekowi wierny, Sylwia wydaje się być taką osobą. Ponadto jest zawsze wesoła, pełna siły i energii! Jakby coś się miało dziać Rumcajsowi czy komukolwiek z jej rodziny to ona pierwsza by biegła na pomoc. ● Taka mała małpka. ● Nie wiem, nie porównuję ludzi do zwierząt xD ● Nie mam pojęcia, nic mi do głowy nie przychodzi. ● Leniwiec - leniwa jak każda kobieta haha. ● Sysie porównał bym do pieska(szczeniaka) bo jest słodka. ● Do wiewiórki, jest tak samo radosna i otwarta na nowe znajomości. ● Do pandy, bo jest śmieszna, troszkę niezdarna, ale nadal to niedźwiedź. JAKIE 3 CECHY OPISUJĄ JEJ OSOBOWOŚĆ? ● Szczera, pomocna, pracowita. ● Spokojna, nerwowa, i 3 nie wiem XD ● Cechy jakie ją opisują jest miła sympatyczna. ● Intelekt, wierność, opiekuńczość. ● Inteligenta, zaradna, uczciwa. ● Zabawna, nawet potrafi być czasami miła, dobrze się dogaduje z innymi. ● Rozgadana, spamerka, unskill. ● Zaradność, spostrzegawczość, zaangażowanie. PODSUMOWUJĄC, CO OGÓLNIE O NIEJ MYŚLISZ? ● Myślę, że jest to osoba, która wie czego chce od życia, nie da sobie wejść na głowę i zawsze ma swoje zdanie. ● Jest spokojną osobą z poczuciem humoru. Da rady z nią porozmawiać na spokojnie bez żadnych spin, i zawsze pomaga nowym użytkownikom oraz jest sympatyczna. ● Sysia jest tolerancyjna wobec innych osób. ● Jest fantastyczną osobą i cieszę się, że można było poznać. ● Spoko babka, fajne balony:D ● Myślę że jest spoko dziewczyną z poczuciem humoru, bo w końcu to klopsik haha ● Ogólnie nie mam co o niej napisać jak wyżej zadałaś pytania które ogólnie ja opisują. ● Myślę, że jest naprawdę w porządku osobą - taką z, która można porozmawiać na wiele tematów nawet i tych złych czy prywatnych. Jest bardzo ładna, ma wiele atutów i dobrego faceta. Na forum z każdym żyje dobrze, jest lubiana i nie sprawia żadnych problemów. Jak się wkurwi to potrafi zrobić porządek i pokazać gdzie jest czyjeś miejsce. ● Podsumowując. Jest to bardzo sympatyczna dziewczyna, super ekstra wariatka, ale nie dałbym kwiatka. Pozdrawiam. Dziękuję wszystkim za udzielone odpowiedzi i poświęcony czas. @ Sysia ;*nie pogniewaj się za brak zgody:) Jeśli ktoś chce, by zrobić o nim Opiniolandię, to proszę pisać pv. 5 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53665-opinia-sysia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Hahaha, kocham Was przyznam, że jestem zaskoczona. Naprawdę miło czyta się takie wypowiedzi *_* Smerfik, świetny pomysł z dodaniem kilku punktów, bo nie jest to takie suche @ RumcajsJumper no powiedz mi jak ja wytrzymuje z Tobą :rumcajsjumper: Dzięki wszystkim za miłe słówko 4 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53665-opinia-sysia/#findComment-254922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 8 Maja 2019 Sponsor Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Bardzo ładnie, przynajmniej teraz wiem co ludzie sądzą o Sylwii! ??? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53665-opinia-sysia/#findComment-254930 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/53665-opinia-sysia/#findComment-257937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi