Yoohoo Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Witajcie! Kolejną nominowaną osobą jest @ RumcajsJumper Czas na zadawanie pytań macie do 2.02.2019 do godziny 18. Zasady: Pytania zadajemy poprzedzając [P], a odpowiedzi [O]. Przykład: [P] Ile masz lat? [O] Dziesięć i pół. Do dzieła! Edytowane 23 Stycznia 2019 przez Yoohoo Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych! Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askuas Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 [P] Jak długo współpracujesz z tą siecią? [P] Jak długo Zajmujesz się forum czy Serwerami. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/#findComment-245943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
povik Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 [P] Ile masz w łapie? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/#findComment-245945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprintBogiem Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) [P] Kiedy zacząłeś grać w csa? [P] Grasz w inne gry? Edytowane 23 Stycznia 2019 przez SprintBogiem Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/#findComment-245949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esej Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) [P] Skąd dowiedziałeś się o tej sieci? [P] Kiedy złożyłeś pierwsze podanie i na jakim serwerze tej sieci? [P] Kto cie awansował na właściciela? [P] Masz Steam? [P] Jak zmienić Avatar na forum? [P] Ten Captcha to jakiś właściciel że jest przy każdej rejestracji? [P] Co robią ryby w wodzie gazowanej? [P] Czy krowy piją mleko? [P] Paznokcie to taka tarcza dla walecznych palcy? [P] Czemu nigdy w Miastach nie widujemy małych gołębi? [P] Jaka jest twoja tajna broń? [P] Czemu słuchasz Wieśniackiej muzyki? [P] Po co ci Kapusta? [P] Czemu Smiti98 obserwuje każdego na forum? [P] JumpStyle to takie skakanie do rytmu? [P] Czemu jak wpisze w google Rumcajs to wyskakuje "postać fikcyjna" - okłamujesz nas prawda? [P] Widziałeś dziub dziuba? [P] CSowicze to taka izba przyjęć dla uzależnionych? [P] Jak dam ci złotówkę to mi zatańczysz? [P] Czemu nie dasz każdemu jakiegoś kolorku? Tyle Użytkowników na szaro! Trzeba kolorować świat! [P] Metin to gra dla ułomnych, prawda? [P] Co ukrywa córka klientki z Malanowskiego? [P] Ulubiona Bajka o Smoku? [P] Czemu mówisz że zawsze zrobisz coś jutro? [P] Ziemia jest płaska czy jak guma kulka? [P] Czemu trzeba powtarzać hasło podczas rejestracji? [P] 10 minutowy mail nie jest 10 minutowy gdy dodamy do 10 minut następne 10 minut? [P] Banujesz za MultiKonta? [P] Co cię bawi? [P] Stawiamy CwelMapsa? [P] Gdzie trzymamy jeża? [P] Gdzie jeż trzyma nas? [P] Gdzie jeża trzyma sąsiad? [P] Gdzie jeż trzyma sąsiada? [P] Parówka to taka kiełbasa bez skóry? [P] Dostane fajną ikonkę dedykowaną? [P] Czemu od 2 tygodni czekam na odznakę na forum, ten dodatek to z NFZ finansowany? Edytowane 26 Stycznia 2019 przez esej 1 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/#findComment-245953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RumcajsJumper Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) @ Askuas [P] Jak długo współpracujesz z tą siecią? [O] Odkąd zakupiłem domenę, [P] Jak długo Zajmujesz się forum czy Serwerami. [O] Odkąd zakupiłem hosting xD @ povik [P] Ile masz w łapie? [O] Nie wiem @ SprintBogiem [P] Kiedy zacząłeś grać w csa? [O] Nie pamiętam [P] Grasz w inne gry? [O] Mało co, może na telefonie w jakieś Coin Master czy coś. @ esej [P] Skąd dowiedziałeś się o tej sieci? [O] Z google, to mój wujek [P] Kiedy złożyłeś pierwsze podanie i na jakim serwerze tej sieci? [O] Pierwszego dnia jak serwery były tworzone [P] Kto cie awansował na właściciela? [O] SQLMaster [P] Masz Steam? [O] A co to? [P] Jak zmienić Avatar na forum? [O] Robisz sobie selfie, wyrzucasz telefon przez balkon i jak zdążysz na dół go złapać, dostajesz ową możliwość [P] Ten Captcha to jakiś właściciel że jest przy każdej rejestracji? [O] To taka bramka jak w sklepach [P] Co robią ryby w wodzie gazowanej? [O] Unikają bombelek [P] Czy krowy piją mleko? [O] No, najczęściej wolą z kakao ale podgrzane też im smakuje [P] Paznokcie to taka tarcza dla walecznych palcy? [O] Możliwe ;d [P] Czemu nigdy w Miastach nie widujemy małych gołębi? [O] Ja tam widuje ;d [P] Jaka jest twoja tajna broń? [O] Nie powiem nikomu ;d [P] Czemu słuchasz Wieśniackiej muzyki? [O] Bo to dla prawdziwych wieśniaków [P] Po co ci Kapusta? [O] Do jedzenia xd [P] Czemu Smiti98 obserwuje każdego na forum? [O] Bo myśli, że to insta [P] JumpStyle to takie skakanie do rytmu? [O] Tak ;d [P] Czemu jak wpisze w google Rumcajs to wyskakuje "postać fikcyjna" - okłamujesz nas prawda? [O] Nie, to ja jestem osobą fikcyjną [P] Widziałeś dziub dziuba? [O] Piłem z nim dlatego się zbugiliśmy [P] CSowicze to taka izba przyjęć dla uzależnionych? [O] Raczej forum randkowe ^ ^ [P] Jak dam ci złotówkę to mi zatańczysz? [O] Tańczę na zawołanie [P] Czemu nie dasz każdemu jakiegoś kolorku? Tyle Użytkowników na szaro! Trzeba kolorować świat! [O] Bo nie chcą [P] Metin to gra dla ułomnych, prawda? [O] Nie, metin to stan życia ! to sposób na zarobek ! [P] Co ukrywa córka klientki z Malanowskiego? [O] A kto to? [P] Ulubiona Bajka o Smoku? [O] Nie znam bajek o smoku xD [P] Czemu mówisz że zawsze zrobisz coś jutro? [O] Jutro Ci na to odpowiem [P] Ziemia jest płaska czy jak guma kulka? [O] Kwadratowa [P] Czemu trzeba powtarzać hasło podczas rejestracji? [O] żeby sprawdzić czy wpisujesz je poprawnie ;d [P] 10 minutowy mail nie jest 10 minutowy gdy dodamy do 10 minut następne 10 minut? [O] Jest dalej 10 minutowy przedluzony o 10 miut [P] Banujesz za MultiKonta? [O] Jak mi się chce [P] Co cię bawi? [O] Bawi mnie to jak idzie sobie koza i się wywraca na sztywniaka xD [P] Stawiamy CwelMapsa? [O] Nie mam paczki [P] Gdzie trzymamy jeża? [O] Pod łóżkiem [P] Gdzie jeż trzyma nas? [O] Nad łóżkiem [P] Gdzie jeża trzyma sąsiad? [O] Ten złodziej? pewnie wymienia na jakieś hajsy [P] Gdzie jeż trzyma sąsiada? [O] W śpiworze [P] Parówka to taka kiełbasa bez skóry? [O] Parówka też ma skórę o_O [P] Dostane fajną ikonkę dedykowaną? [O] Gdzie takie bajery? na sb czy cu? [P] Czemu od 2 tygodni czekam na odznakę na forum, ten dodatek to z NFZ finansowany? [O] Zgadza się, popsute wsio Edytowane 4 Lutego 2019 przez drenn 1 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/51898-73-po-rumcajsjumper/#findComment-247333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi