Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad eXe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Witajcie moi drodzy, mam dla Was nieco nowych informacji na temat @ eXe., którego również pragnę przeprosić za to, że tak krótki wywiad zajął tyle czasu oraz że tak długo zwlekałem z jego dodaniem.

[drenn]

Dżem dobry.

[eXe.]

Co potrzebujesz?

[drenn]

Co powiesz na mały wywiadzik milordzie?

[eXe.]

to ześ mnie zaskoczył.

Ja w dres ubrany, muszę koszulę jakąś ubrać i jakiś fajny perfum, nie za drogi, coś typu Bonda.

[drenn]

Oj tam nie narzekajmy. Będzie dobrze.

[eXe.]

to chociarz marynarkę ubiorę xD

dobra, jestem gotowy.

[drenn]

W takim razie zacznijmy od podstaw . Czy mógłbyś się ładnie przedstawić? Może Imię, skąd jesteś, numer buta i pin do karty debetowej?

[eXe.]

Nazywam się Rafał, mieszkam w małej miejscowości Chełmży niedaleko Torunia, mój rozmiar buta to 41,5, a pin do karty jest tylko w moim sercu i nie dostanie go nawet przyszła niedoszła żona.

[drenn]

Szkoda, ale próbowałem.

Chełmża, znam nawet dobrze, bo od czasu do czasu tam bywałem.

Możesz mi coś opowiedzieć o mieście?

[eXe.]

Miasteczko jak miasteczko, mieszkańców dużo nie ma bo zaledwie 15 tysięcy. Za to mamy dwa kościoły, dużo sklepów w tym marketów. Mamy również cukrownię, dzięki której mamy słodką herbatę. Niedawno powstała również jedna z większych siłowni No Limit Fitness, na którą będę musiał się wybrać.

[drenn]

Siłownia powiadasz? A wybierasz się tylko na otwarcie, czy masz zamiar uczęszczać regularnie?

[eXe.]

Otwarcie już było. Póki co mam w planie z niej korzystać, ale czy ten plan wypali? To zależy, czy odechce mi się leżeć całymi dniami w łóżku.

[drenn]

Skąd ja to znam, jak to mówią "gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce" prawda?
Skoro już mowa o tym co robisz, to może pochwalisz się jakie masz zainteresowania?

[eXe.]

Teraz jedynym głównym zainteresowaniem jest motoryzacja, wcześniej był tenis stołowy jak i enduro. W motoryzacji są to głównie stare, klasyczne, amerykańskie auta oraz moja aktualna niemiecka perełka.

[drenn]

Sporo tego było, a dlaczego zrezygnowałeś z tenisa?

[eXe.]

Skończyły się czasy szkolne, czyli turnieje. Zaczęła się praca, więc również nie ma na to za dużo czasu zwłaszcza z moim trybem pracy.

[drenn]

O, turnieje? Czyli to było coś poważnego mam rozumieć?

[eXe.]

Były to turnieje szkolne, gminne jak i wojewódzkie.

[drenn]

Jest czego pogratulować! Udało Ci się stanąć na podium?

[eXe.]

Pierwsze miejsce to nie było, ale raz drugie udało się zająć, ale jak na mnie i dla mnie to duże osiągnięcie.

[drenn]

Dla mnie to wielkie osiągnięcie, osobiście nigdy nie byłem dobry w sportach.
Powiadasz, że teraz Twym hobby jest motoryzacja, lubisz ubrudzić sobie dłonie smarem? A może jesteś jakimś bogatym kolekcjonerem?

[eXe.]

Kolekcjonerem nie do końca, jestem typem człowieka, który często zmienia auto i modyfikuje je pod siebie, często wymiany w aucie wykonuję sam wraz z tatą, a czasami jednak wymaga to podpięcia pod ECU i sprawdzenia wszystkiego. Dzięki pracy zarabiam pieniądze, które prawie w całości wydaję na auto.

[drenn]

Czyli niezły z Ciebie majsterkowicz, w takim razie może pochwalisz się jakie cacko posiadasz teraz?

[eXe.]

Aktualnie jest to Opel Astra H GTC w benzynie.

[drenn]

Wygląda bardzo dobrze, gdy przeglądam zdjęcia. Wspomniałeś jednak, że kiedyś kręciło Cię enduro, to chyba też element motoryzacji. Dlaczego również z tego zrezygnowałeś?

[eXe.]

Niestety, ale mój ktm uległ zniszczeniu i zalaniu co mi się kompletnie nie opłacało by naprawiać, a że zrobiłem prawo jazdy to przeniosłem się na auta.

[drenn]

Jak to się stało, że się zniszczył? Powódź?

[eXe.]

Nie wyczułem głębokości przejeżdżając przez dziurę i tak wyszło, że zostałem w tej dziurze.

[drenn]

To rzeczywiście spory pech, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Teraz poruszasz się smukłym czterokołowcem.
Wspomniałeś, że zajmujesz się swoją pasją z ojcem. Mieszkasz nadal z rodzicami?

[eXe.]

Póki co tak, ale rozglądam się za mieszkaniem tylko dla siebie, ale niestety w okolicy nie ma nic ciekawego, a do dużego miasta nie chcę się przeprowadzać.

[drenn]

Dlaczego? Aż tak przeszkadza Ci hałas w mieście czy może masz inny powód?

[eXe.]

Jednym z głównych powodów są opłaty za czynsz i inne z tym związane.Mieszkając samemu z średnio zarobkową pracą ciężko utrzymać się w dużym mieście.

[drenn]

Rzeczywiście, znam ten ból. Skoro mowa o pracy, to może opowiesz nam gdzie obecnie pracujesz?

[eXe.]

Obecnie pracuję w firmie produkującej liczniki pomiaru energii elektrycznej, wody oraz ciepła i tym podobne.

[drenn]

Ciężka praca? Co musisz tam konkretnie robić?

[eXe.]

Praca jak praca, ciężka nie jest, kalibrowanie zmontowanych liczników, ustawianie parametrów w programie. Nie mogę całości zdradzić.

[drenn]

Rozumiem, tajemnica zawodowa. Można zapytać po jakiej jesteś szkole?

[eXe.]

Skończyłem zawodówkę o profilu kucharza, w domyśle miałem robić zbrojarza, ale niestety szkoły nie chciały utworzyć profilu dla dwóch osób.

[drenn]

Oo, czyli rozumiem, że przygotujesz coś dobrego dla czytelników?

[eXe.]

Oczywiście, jakieś dobre ciacho i kawę da się załatwić.

[drenn]

I to rozumiem! A co zdecydowało o profilu kucharza? W końcu zbrojarz a kucharz wydają się być zupełnie odmienne.

[eXe.]

Od małego pomagałem w kuchni, lubiłem gotować, a że nie udało się pierwszego spełnić no to wybrałem kucharza 

[drenn]

Widzę, że drzemie w tobie cała masa talentów. 
Wróćmy jeszcze na chwilę do Chełmży, czy są tam miejsca, które mógłbyś polecić na relaks?

[eXe.]

Jezioro Chełmżyńskie poza tym szczerze nie ma nic innego według mnie :D

[drenn]

Dobre i to, nad jeziorami zawsze jest dobra atmosfera.

Może przejdźmy do wirtualu, jak zaczęła się Twoja przygoda z CS?

[eXe.]

Jest dobra atmosfera i ludzie tyle, że nie ma gdzie się rozłożyć.

Przygoda z CS zaczęła się około 8 lat temu dzięki koledze, który grał i powiedział, żebym pobrał tą gierke. Na początku Nonsteam, po około dwóch latach przeniosłem się na steama.

[drenn]

I w jakich typach serwerów najbardziej się zadomowiłeś?

[eXe.]

Na początku grywałem na serwerach typu cod mod oraz deatmatch, później deatmatch only hs. Po tym wszystkim zacząłem grać na serwerach ffa only dd2 do czasu póki nie wyszedł CS:GO, gdzie moją ulubioną mapą została mapa Mirage <3

[drenn]

No właśnie, skoro już wspomniałeś o CS: GO, to może powiedz co sądzisz o przejściu tej gry na model FTP?

[eXe.]

Najgłupszy postęp w dziejach cs:go. Serwery, które dopuszczają rozgrywkę nonprime zmagają się z masą graczy na wspomagaczach i nerwami normalnych graczy. Największy błąd ze strony Valve czego na pewno im nikt tego nie wybaczy.

[drenn]

Jestem podobnego zdania. Opowiedz jeszcze jak to się stało, że trafiłeś akurat do nas, do csowiczów?

[eXe.]

Trafiłem na tą sieć już 3 lata temu, a dokładniej sprowadził mnie na nią Rumcajs, gdy byłem Junior Adminem na innej sieci, na której jednak panował burdel, a właścicielką była kobieta, która sama nic by nie ogarnęła.

Wspomnieć chyba mogę co to za sieć, ponieważ ona upadła, a po reaktywacji ponownie została zamknięta. ZBL

[drenn]

Nie dało się o nich nie słyszeć. I jak się  tutaj czujesz? Zadomowiłeś się u nas?

[eXe.]

Już od samego początku, po dłuuugiej przerwie nie brakuje starej gwardii i tych, których jeszcze nie znam lub nie do końca do pośmiania się. Mili, sympatyczni użytkownicy, ale zdarzają się ...

[drenn]

Hmm tak wszystko u nas chwalisz, a jest może coś co Twoim zdaniem należy zmienić?

[eXe.]

Jedyne co bym zmienił to podejście do serwerów, które według mnie jest trochę zaniedbywane.

[drenn]

A co konkretnie masz na myśli?

[eXe.]

Już wcześniej były skargi, że serwer dd2 crashuje, ale nic w tym kierunku nie jest robione.

[drenn]

Rzeczywiście, tak długo trwające problemy mogą irytować. Myślałeś może żeby pomóc? W końcu jesteś opiekunem serwera i masz duże umiejętności jak sądzę.

[eXe.]

Jestem opiekunem, ale serwera cs:go. Sprawy techniczne należą do haxia, ja jestem głównie od pomysłów oraz reklamy, która niebawem ruszy na naszym serwerze Arena 1vs1.

[drenn]

ahh rozumiem, czyli pan manager.
Dobrze, mam do ciebie kolejne pytanie. Jako, że jesteśmy na forum o grach, to zapytam jaka jest Twoja ulubiona gra komputerowa?

[eXe.]

Ulubionej jako tako nie posiadam, lubię dużo gier, w które pogrywam, ale jak już miałbym wybrać, to raczej będzie to Far Cry Primal, który posiada bardzo ciekawą fabułę oraz każda część Tomb Raidera.

[drenn]

Czyżby słynne "będę grał w grę", było Twojego autorstwa?

[eXe.]

No pewnie, nie ważne jaka byle gra.

[drenn]

Oczywiście suchy żarcik ode mnie.
Ale kończąc prosiłbym Cię abyś to Ty wyskrobał dla czytelników jakiś dobry kawał.

[eXe.]

Niestety nie znam kawałów i też tak średnio za nimi przepadam.

[drenn]

Oj no dawaj, nie udawaj nieśmiałego. Nawet suchary przyjmuję.

[eXe.]

Do Nowaków przyjechała w odwiedziny babcia:
- Wnusiu, dobrze się chowasz?
- Staram się, ale mama i tak zawsze mnie znajdzie i wykąpie...

[drenn]

Serio? Dobre. 
Tym lekko śmierdzącym akcentem będziemy kończyć.
Bardzo Ci dziękuję za Twój czas.

[eXe.]

Również dziękuję i życzę miłego wieczoru.

Edytowane przez Blame
Darmowy hosting zdjęć i obrazków
https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/

Wywiadzik bardzo dobry. Fakt, mógłby być troszkę dłuższy ale najważniejsze fakty w nim się znajdują. Brakuje mi tylko takiego wstępu, cząstkowego przedstawienia postaci z ktorą przeprowadzany jest wywiad, zawsze mi się to podobało :D

https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/#findComment-244269

Super wywiad, miły dla oka. :)

Rafał dzięki za lincz w stronę dd2 xd akurat mylisz się że nic nie jest robione w tym kierunku, tym bardziej ze po sprawdzeniu WSZYSTKIEGO co bylo mozliwe okazalo sie ze to wina hostingu :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/#findComment-244275

Cóż hmpf. 

Wywiad da się czytać nie powiem.

Szkoda że krótki. 

Owacji na stojąco nie będzie.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/#findComment-244278

Według mnie pytania zostały wybrane. Na prawdę super się czyta, trochę krótki ale da się przymknąć oko bo sama tematyka pytań jak i chęć zainteresowania czytających jest na prawde duża. Gratuluję!

https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/#findComment-244282

• VIP

oooooo to już wiem do kogo będę pisać jak będzie brakować mi weny w kuchni :D hah

Fajny wywiadzik, krótki ale przyjemnie się czyta. Chętnie dowiedziałabym się więcej o Panu Rafale ^^

Plusiki za prace i poświęcony czas jak najbardziej się należą ;)

tumblr_nty1szBjwu1uem5lno1_500.gif

imageproxy_php.png.dfe1e9df1134f0624fc545f5efdb3f97.png

https://csowicze.pl/topic/51536-wywiad-exe/#findComment-244648

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie