Skocz do zawartości

Zablokowane Sylwestrowy wywiad z Pietrkiem - Junior Administratorem naszej sieci!

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo przyjemny wywiad, ale myślę że to również zasługa osoby z którą go przeprowadziłeś. Widać, że Pietrek dobrze współpracował z Tobą i starał się jak najbardziej rozwijać swoją wypowiedź. 

Jedyne co gryzie w oczy to czcionka, która trochę utrudniała mi czytanie. Reszta na duży PLUS! 

Pozdrawiam :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Wywiad słaby, zbyt krótki, mogłeś zapytać o wiele różnych rzeczy, (jak drenn już wspomniał) nie "ciągniesz" tematu, który sam ci wpada w ręce, że tak powiem ^^

Ogólnie nie wiem co robisz na randzie Redaktora, ponieważ jak dobrze pamiętam to zrezygnowałeś z niej i ogólnie pamiętam (a nawet mam przed oczami) twoją rezygnacje/pożegnanie, która była 19 Październik 2k17 a Redaktora otrzymałeś we wrześniu. 

I'm Krypton.

imageproxy.png

17 minut temu, JOO napisał:

Wywiad słaby, zbyt krótki, mogłeś zapytać o wiele różnych rzeczy, (jak drenn już wspomniał) nie "ciągniesz" tematu, który sam ci wpada w ręce, że tak powiem ^^

Ogólnie nie wiem co robisz na randzie Redaktora, ponieważ jak dobrze pamiętam to zrezygnowałeś z niej i ogólnie pamiętam (a nawet mam przed oczami) twoją rezygnacje/pożegnanie, która była 19 Październik 2k17 a Redaktora otrzymałeś we wrześniu. 

co ma 2k17 do obecnej sytuacji?

Co do wywiadu. Jest w porządku.

Na przyszłość staraj się kontynuować rozpoczęte wątki, jak i lepiej dobierać czcionkę z kolorami.

Ogólnie jest spoko.

Pozdrawiam.

luna.gif

1600 postów 19.01.2016 [°]

1700 postów 31.01.2016 [*]

Niby wszystko ładnie pięknie ale dalej będę czepiał się tych kolorów,które powinny być tylko przy nicku i niegdzie więcej

• Zasłużony

Powiem tak, wywiadzik na prawdę faj y, tylko czcionka taka średnia. 

Ale ogólnie takie wywiady, to ja mogę czytać. 

Dobrą robota i oby tak dalej ;)

16548.jpg

• VIP
W dniu 31.12.2018 o 18:25, Yoohoo napisał:

Pietrek: Na pewno lekki powiew świeżości w tą sieć ale zarazem trochę spokoju i opanowania.

@ Pietrek ahhh ten Twój spokój i opanowanie ;x

I jaka Ty młoda dupa jesteś i narzekasz lel :D ;x

Co do wywiadu  krótki ale przyjemny, zabrakło mi pytań o cudowny Radom, ograniczyliście się do Wro.
Mało informacji o naszym pomarańczowym, czuję lekki niedosyt :x  Ale plusik za prace się należy ! :>

tumblr_nty1szBjwu1uem5lno1_500.gif

imageproxy_php.png.dfe1e9df1134f0624fc545f5efdb3f97.png

Gość Pietrek
48 minut temu, Ania. napisał:

@ Pietrek ahhh ten Twój spokój i opanowanie ;x

I jaka Ty młoda dupa jesteś i narzekasz lel :D ;x

Co do wywiadu  krótki ale przyjemny, zabrakło mi pytań o cudowny Radom, ograniczyliście się do Wro.
Mało informacji o naszym pomarańczowym, czuję lekki niedosyt :x  Ale plusik za prace się należy ! :>

no to czekam na nowy wywiad który ze mną przeprowadzisz :D :D 

tematzamkniety.png

Redaktor sieci. Jeżeli masz pytanie - pisz śmiało na PW lub na komunikatorach zewnętrznych!

Mail: yoohoo@wyspagraczy.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie