Matixen Napisano 10 Września 2017 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 WYNIKIDziewięćdziesiątego Szóstego Losowania Typerowicza!Wylosowane liczby na dziś to: 20 14 12 3 18 30 @Sysia ;* - 1 trafienie@Vixa - 2 trafienia@Kappa :) - 0 trafień@Haszeer - 2 trafienia@Pakos. - 1 trafienie@Ejdrien. - 2 trafienia@HaX® - 1 trafienie@fiGhT - 2 trafienia@KierowniKK** - 2 trafienia@Knight - 0 trafień@Le Adme - 1 trafienie@SupciaK - 2 trafienia@kqn - 0 trafień@GrZ3SiU - 2 trafienia @ShadoOw - 1 trafienie - 1 trafienie Serdecznie gratuluję: >> @Vixa >> @Haszeer >> @Ejdrien. >> @fiGhT >> @KierowniKK** >> @SupciaK >> @GrZ3SiU Zgłoście się w ciągu trzech dni do po odbiór nagrody.Zapraszam do kolejnego losowania!Pozdrawiam, PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49488-wyniki-dziewi%C4%99%C4%87dziesi%C4%85tego-si%C3%B3dmego-losowania-typerowicza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi