Skocz do zawartości

Zablokowane Co z siecią? - kilka słów wyjaśnienia

Evanella

Rekomendowane odpowiedzi

Co z siecią? - kilka słów wyjaśnienia

Cześć, chciałabym w imieniu całej wyższej Administracji napisać parę słów wyjaśnienia, trochę informacji o stanie

faktycznym naszej sieci jak i odpowiedzieć na zadawane nam niemal codziennie pytania. 

Na początku chciałabym zaznaczyć, że sieć cały czas się rozwija i niezmiernie nas to cieszy i uszczęśliwia. 

Jest nas coraz więcej, a zawalone pustką działy odżyły na nowo. Zauważyliśmy Wasze zaangażowanie i chęci przywrócenia

sieci do listy tych przodujących. Chcielibyśmy Wam zagwarantować stabilność, nowości i przede wszystkim profesjonalizm. 

Przykro nam przyznać, że potrzebujemy do tego też Waszej pomocy. Jak już zapewne wiecie ciągle szukamy odpowiednich osób 

do pełnienia poszczególnych funkcji na naszej sieci by w końcu pewnego dnia móc się pochwalić w pełni zgranym i profesjonalnym zespołem. 

Stworzyła się nas tutaj liczna grupa osób, które chcą dobrze dla sieci, starają się ze wszystkich sił, które kiedyś prawdopodobnie się wyczerpią, dlatego

chciałabym zwrócić się do Was o pomoc w ściąganiu ludzi na sieć. Mogą to być Wasi znajomi z gry, koledzy z klasy czy nawet rodzina jak kuzyn, brat, siostra.

To naprawdę nie jest dużo powiedzieć/napisać dwa zdania, a pomoże sieci stanąć na nogi. My w to wierzymy. 

Odpowiadając na pytania takie jak "Kiedy w końcu wyjdzie ten nowy styl?","Kiedy przejdziecie na tego IPS'a?' jest mi trudno ułożyć sensowną odpowiedź.

Na chwilę obecną wszystko odkłada się z dnia na dzień, szczególnie teraz kiedy bardzo pomocny i doświadczony

Technik Forum - @Elevate postanowił z powodów prywatnych opuścić nasze szeregi. 

Jest to dla nas wielki cios, który staramy się za wszelką cenę przyjąć na klatę i razem ucząc się wzajemnie od siebie 

pokrywać obowiązki tej rangi, a nie są one proste. Osłabienie Teamu jak i życia realne, które są dla nas priorytetem, bo jesteśmy tylko ludźmi

uniemożliwiają nam poważniejsze działania w tym kierunku. 

Zauważyliście również, że coraz rzadziej widujemy na forum kolor rangi Właściciela. 

Pozwolę sobie też i w tym aspekcie napisać kilka słów. @RumcajsJumper od pewnego czasu podjął pracę na pełen etat.

Pracuje od wczesnych godzin porannych do późnych godzin wieczornych. Wcale nie zamierza porzucić sieci

tak jak zdarzało mi się przeczytać nie raz na innych forach jak i tutaj na ShoutBox'ie tylko ciężko pracuje również

na to żeby udoskonalać naszą sieć. 

Myślę, że większość niejasności jakie mogły Wam się nasunąć na myśl zostało rozwianych.

Liczę na wyrozumiałość w związku z powyższym. 

Pozdrawiam cieplutko

@Evanella

46eb1ed9cbe7d5fa853e8ae5bd972479.gif

Przeczytaj Regulamin!

arrow_state_grey_right.png

Odwiedź mnie!

W razie problemów, napisz do mnie!

Zobacz moją galerię!

Reklamuj naszą sieć innym!

https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/

• Sponsor

Powoli do przodu, bo nie ma rzeczy niemożliwych :)

giphy.gif

giphy (2).gif

https://csowicze.pl/topic/49132-co-z-sieci%C4%85-kilka-s%C5%82%C3%B3w-wyja%C5%9Bnienia/#findComment-235998

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie