Właściciel Mesharsky Napisano 18 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2017 P&O @Mesharsky Nienawidzę was za to ..... @Knight 01.Drugie imię ? [O] Mateusz 02.Ulubiony Kolor ? [O] Czerwony03.Frugo vs. Tymbark ? [O] Tymbark04.Rap vs. Pop ? [O] Pop05.Ulub. smak Frugo ? [O] Nie pije tego gówna06.Ulub. smak Tymbark ? [O] Tymbarkowy, czyli każdy07. Miłość vs przyjaźń ? [O] Miłość08.Ulub. Serial ? [O] Pierwsza miłość <3 <3 09.Co masz teraz na sobie ? [O] Ubrania10.Co robisz ? [O] Odpisuje na głupie pytanie11.Masz chłopaka / Dziewczynę ? [O] Nie12.Ulub. Sport ? [O] Piłka nożna13.Ile miałeś/aś lat kiedy dowiedziałeś/aś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] Nigdy w niego nie wierzyłem14.Nuta na dziś ? [O] Dawid Posiadło - W dobrą stronę15.Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] .. Pop16.Ulubiony aktor ? [O] Nie mam ulubionego17.Imię przyjaciółki ? [O] Sandra18.Do której klasy chodzisz ? [O] Do 619.Kolor włosów ? [O] Ciemny Blond20.Dostałeś/aś dzisiaj jakąś ocenę ? [O] W wakacje ta...21.Kręcone czy proste włosy ? [O] Proste22.Lubisz Harry' ego Potter' a ? [O] Tak23.Kolor ścian w pokoju ? [O] Żółty24.Imię pierwszej miłości ? [O] Julia25.Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Na fujarce26.Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? [O] Nie27.Masz kamerkę internetową ? [O] Tak28.Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Nie29.Ile miałaś/eś lat kiedy się pierwszy raz zakochałaś/eś ? [O] Mało30.Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] Domu31.Ulubiony przedmiot ? [O] Myszka32.Ulubiona książka ? [O] Nie czytam książek33.Ulubiony film ? [O] Wszystkie od marvela34.Umiesz ładnie rysować ? [O] Nie35.Jesteś rasitką/rasistą ? [O] Zależy36.Interesujesz się polityką ? [O] Nie37.Umiesz dobrze pływać ? [O] Tak38.Chodzisz na jakieś kółka ? [O] Nie39.Lubisz tańczyć ? [O] Nie40.Chodzisz na koncerty ? [O] Nie41.Malujesz się do szkoły ? [O] ... Ja nie, ale Nex tak ;)42.Ulub. kolor ? [O] Pytałeś już43.Czekolada meczna czy gorzka ? [O] Meczna44.Vansy vs. Conversy ? [O] Co to za szit?45.Besty vs. Kwejk ? [O] Co to za szit?46.Pizza vs. Zapiekanka ? [O] Pizza47.Lubisz W-F ? [O] Tak48.Laptop vs. Komp ? [O] Komp49..Najgorszy przedmiot w sql ? [O] Historia50.W jakiej jesteś sieci ? [O] Tesco Mobile51.Co sądzisz o hejterach ? [O] Hejtują52.Usuwasz hejty ? [O] Nie53.Najładniejsza dziewczyna na ask ? [O] Nie korzystam z tego syfu54.Który rocznik ? [O] 199955.Jak kolczyk to gdzie ? [O] W dupie, nie mam56.Jak tatuaż to gdzie ? [O] Na moim bajcepsie57.Masz GG ? [O] Tak58.Ile osób jest w twojej klasie ? [O] ponad 2059.Ulubiona emotikonka ? [O] Nie ma tutaj takiej xD60.Ulubiony smak gumy do żucia ? [O] Nie wiem61.Co chciałabyś/chciałbyś w sobie zmienić ? [O] Nic62.Co chcesz dostać na urodziny ? [O] $$$63.Co byś zmieniła w szkole ? [O] Usunąłbym ją64.Lubisz chodzić do szkoły ? [O] Zgadnij, nie65.Wygrałaś w totolotka ? [O] Skąd mam wiedzieć?66.Co tam ? [O] Zajebiście67.Masz Skype ? [O] Mam68.Pogadamy kiedyś ? [O] Nie69.Kochasz mnie? [O] Spier... [P] Lubisz grać w Minecraft? [O] Tak [P] Grałeś kiedyś w Minecraft? [O] .^ [P] Uwielbiasz Tibie ? [O] Jebać to ścierwo [P] Dragon ball Czy Naruto ? [O] Obydwie to szity [P] Lubisz placki ? [O] Nie [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [O] Programista [P] Lubisz mnie ? [O] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [P] Masz jakieś plany na życie ? [O] Wylot do pewnej osoby w Polsce <ufo> [P] Masz micro ? [O] Nie, nie mam wiesz? [P] Jak się czujesz ? [O] Chujowo bo muszę na to odpowiadać [P] Kiedy idziemy na piwo ? [O] Nie pije alkoholu [P] Co o mnie myślisz? [O] Jak powiem dostanę warna [P] Spanie czy leniuchowanie? [O] 2 w 1 [P] Miś czy pingwin? [O] Pingwin [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [O] Kuba, Sandra [P] Ile masz wzrostu? [O] 186cm [P] Chcialbys byc gruby? [O] Już to osiągnąłem [P] Umiesz śpiewać? [O] Tak, jednak jak zaczynam, nagle pusto się robi [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [O] Ściągam spodnie [P] Dresy czy jeansy? [O] Dresy [P] Najśmieszniejszy sen? [O] <zawstydzony> <zawstydzony> Nie powiem [P] Czemu spisz na podlodze? [O] Bo mi matka zajebała łóżko [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [O] Nie [P] Kim chciałeś być w przeszłości? [O] RobotBoyem [P] Co zrobiłbyś jakbyś wygrał w totka? [O] Wynająłbym kogoś żeby cię skopał [P] Jak myślisz co będziesz robił za 20 lat? [O] To samo co teraz [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [O] Z takiej jakiej się strzela [P] Jaki sport uprawiasz ? [O] Piłka / Box [P] Masz samochód ? [O] Ta, taki mały samochodzik [P] Masz prawo jazdy? [O] Nie [P] Piwo czy wino ? [O] Wino [P] Pomarańcze czy mandarynki ? [O] Mandarynki [member=Ejdrien.] [P] Jak masz na imię? [O] Było [P] Czy masz drugie imię? [O] Było [P] Twoja ksywka? [O] Mój nick [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Niebieski [P] Co lubisz robić? >.< [O] Siedzieć i grać [P] Wolisz brunetki czy blondynki? [O] Te i te są zajebiste [P] Masz zwierzaka? [O] Miałem, spierdolił. [P] CS 1.6 czy CSGO? [O] CSGO [P] Csowicze czy How2Kill? >.< [O] :)))) @Kappa :) [P] Co lubisz robić poza domem [O] Nie wychodze z domu [P] Czy lubisz grać w piłkę nożną? [O] Tak[P] Twój ulubiony zespół w cs:go? [O] Virtus.Pro[p] Ile godzin bywasz na forum? [O] Kiedy nie śpię, to cały dzień @Nati. ;3 [P] Jaka była najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś? [O] Urodziłem się [P] Co zrobiłbyś, gdybyś wygrał w totka? [O] Było[P] Jakie trzy rzeczy zabrałbyś na bezludną wyspę? [O] Komputer, prad, jedzenie[P] Jaką magiczną moc chciałbyś posiadać? [O] Zatrzymać czas ;))) [girls][P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Nie wiem[P] Jakie cechy u ludzi cenisz sobie najbardziej? [O] Uczciwość, pomoc, ufność[P] Jaki samochód chciałbyś posiadać? [O] Sprawny i działający[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Mulan[P] Ulubiony film? [O] Było @Haszeer - Nienawidzę cię za to typie, masz degrada [P] Pogramy w LoL-a? [O] Nie [P] Co masz teraz ubrane na sobie ? [O] Koszulka, gacie, spodnie, skarpetki[P] Czy rozmawiałeś kiedyś z nieznajomymi przez skype ? [O] Tak[P] Jaki był najlepszy prezent urodzinowy, który dostałeś ? [O] Telefon[P] Czy masz alergię ? [O] Nie[P] Ile godzin dziennie słuchasz muzyki ? [O] Cały dzień[P] Jakie są Twoje ulubione perfumy ? [O] -_-[P] Jesteś lewo czy prawo ręczny/na ? [O] Prawo[P] Wzorujesz się na kimś ? [O] Nie[P] Ile razy dziennie patrzysz na siebie w lustrze ? [O] Za każdym razem kiedy to robię, muszę wymieniać lustro, więc rzadko[P] Jaki ostatni film obejrzałeś ? [O] Undisputed 4[P] Na czyim koncercie ostatnio byłeś/aś ? [O] Nie wiem iks de[P] Z kim ostatnio gdziekolwiek wyszłaś ? [O] Z przyjacielem do Tesco[P] Co najbardziej lubisz zjeść na śniadanie ? [O] Kanapki[P] Ulubione ciasto ? [O] Nie znam nazwy[P] Piszesz pamiętnik? [O] Nope[P] Palisz papierosy ? [O] Nie palę tego syfu, fuj tfu na to[P] Jakie zwierzę masz w domu ? [O] Nie mam[P] Jak często myślisz o swojej przyszłości ? [O] Raz na rok[P]. Zawsze odrabiasz zadania domowe ? [O] Nigdy[P] Spełniłeś już jakieś swoje marzenie ? [O] Nie xD [P]. Kto ze znajomych mieszka najbliżej Ciebie ? [O] Nie powiem[P] Podobają Ci się tunele ? [O] Tak[P] Cytat na dziś ? [O] Nie mam[P] Przeglądasz besty? [O] Nie[P] Jaki sklep jest najbliżej Twojego domu ? [O] DayBreak[P] Umiesz jeździć na łyżwach ? [O] Umiem [P] Jaki masz rozmiar buta ? [O] 43.5[P] Twoje ulubione cukierki/ czekoladki ? [O] Nie mam[P] Najlepszy baton ? [O] Snicers xD[P] Komu ostatnio powiedziałeś "dziękuję" ? [O] Nie pamiętam[P]. Komu ostatnio powiedziałeś "przepraszam" ? [O] Nie pamiętam[P] O której godzinie zwykle idziesz spać ? [O] 5-6 rano[P] Czy uważasz, że ludzie zawsze zasługują na drugą szanse ? [O] Tak[P] Jak spędzasz większość wolnego czasu ? [O] Przed komputerem[P] Z kim ostatnio szedłeś/szłaś za rękę ? [O] Ehmmm[P] Kto ma łatwiej w życiu kobieta czy mężczyzna ? [O] Mężczyzna[P] Jakie masz plany na jutro ? [O] Nie mam planów[P] Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy tekst na podryw ? [O] Nie ma tekstu na podryw [P] Masz kamerkę internetową ? [O] Było[P] Spotkała Cię kiedyś sytuacja z której nie było wyjścia ? [O] Nie[P] W co lubiłeś/aś bawić się w dzieciństwie ? [O] Skąd mam pamiętać[P] Umiesz dobrze pływać ? [O] Było[P] Jaki rodzaj filmów najbardziej lubisz ? [O] Marvel / Undpisputed, NeverBackDown, itd[P] Masz jakieś zwierze ? [O] Było[P] Kiedy ostatni raz jadłeś pizze ? [O] 6 dni temu[P] Jakie książki planujesz przeczytać ? [O] NVM[P] Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się mieć kłopoty z policją ? [O] Nie[P] Ulubiona bajka z dzieciństwa ? [O] Było[P] Co najbardziej lubisz w swoim życiu ? [O] Nic[P] Jest osoba, której nienawidzisz, ale udajesz, że jest inaczej ? [O] Wiele jest takich osób xD[P] Lubisz chodzić na imprezy ? [O] Nie[P] Co robisz zaraz po przyjściu do domu ze szkoły ? [O] Idę na kompa[P] Jakie masz słuchawki ? [O] Fajne [P] Masz instagrama? [O] Mam[P] Czy czas przyzwyczaja nas do bólu ? [O] Nie @Le Adme [P] Jaki masz kolor włosów ? [O] Było[P] Jaki masz kolor oczów ? [O] Było[P] Jaki zawód chcesz mieć w przyszłości? [O] Programista[P] Z jakiego województwa po chodzisz ? [O] Nie mieszkam w PL[P] Ile masz lat ? [O] 18[P] Ile wzrostu ? [O] Było[P] Najlepsza akcja z czasów podstawówki/gimnazjum ? [O] Najebałem komuś @easyyy [P] Dasz mi admina na only dd2 cs:go? [O] Masz już @kqn P. Co zmieniał byś na forum. [O] WszystkoP. Ile miałeś lat jak zacząłeś grać w cs [O] 8/9P. Z kim masz najlepszy kontakt na forum [O] NexP. Kogo najbardziej lubisz na forum. [O] Siebie ELO, pierwszy i ostatni raz to robię xddd. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 26 Sierpnia 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Czy ostatni to bym się kłócił :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/#findComment-236872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 [P] Najlepsza akcja z czasów podstawówki/gimnazjum ? [O] Najebałem komuś Chyba najebali Tobie xd 2 Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/#findComment-236881 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mesharsky Napisano 26 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Chyba najebali Tobie xD Chciałabyś XDDD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/#findComment-236888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Le Adme Napisano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 To ostatnie moje pytanie i twoja odpowiedź "najeb*lem komuś" przeczuwałem tą odpowiedz :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/#findComment-236929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: cls Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/49123-66-po-mesharsky/#findComment-236935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi