Matixen Napisano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 WYNIKIDziewięćdziesiątego Szóstego Losowania Typerowicza!Wylosowane liczby na dziś to: 22 8 5 20 17 4 @drenn - 0 trafień@Queens - 0 trafień@Haszeer - 2 trafienia@GrZ3SiU - 0 trafień@Zk2! - 2 trafienia@ShadoOw - 1 trafienie@ferstel - 0 trafień@Pakos. - 0 trafień@Yoohoo - 3 trafienia@Cherry. - 1 trafienie@Vapi00 - 0 trafień@SzusteR - 0 trafień@ROGAL DDL - 1 trafienie@LodomiR - 0 trafień @ProSk!ll - 1 trafienie @fiGhT - 1 trafienie @Gaben - 0 trafień @LeXaR - 2 trafienia @Kappa :) - 1 trafienie @`mokasyneq - 2 trafienia @NEVIZ. - 2 trafienia @Lodomir How2Kill - 2 trafienia @.firewall - 2 trafienia @KierowniKK** - 2 trafienia @★☆Name☆★ - 1 trafienie @Vixa - 1 trafienie Serdecznie gratuluję: >> @Yoohoo >> @Haszeer >> @Zk2! >> @LeXaR >> @`mokasyneq >> @NEVIZ. >> @Lodomir How2Kill >> @.firewall >> @KierowniKK** Zgłoście się w ciągu trzech dni do po odbiór nagrody.Zapraszam do kolejnego losowania!Pozdrawiam, PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/48899-wyniki-dziewi%C4%99%C4%87dziesi%C4%85tego-sz%C3%B3stego-losowania-typerowicza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi