Skocz do zawartości

Zablokowane Kilka słów wyjaśnień oraz temat pożegnalny.

esej

Rekomendowane odpowiedzi

Twoje zachowanie na shoutboxie jak i w temacie jest niedopuszczalne nie potrafisz się zachować oraz nie potrafisz się kontrolować.

To czy odszedłeś to nic ponieważ parę godzin później zostałbyś i tak zdegradowany za swoje chamskie zachowanie jakie już nam zaprezentowałeś w różnych miejscach, po prostu nas wyprzedziłeś.

No to w sumie dobrze wiedzieć że znowu w **** poleciałeś :) Nie mogłem się oprzeć by ci to napisać. ]

Dzięki jeszcze raz i cześć. 

// o tobie też a ty reprezentujesz sieć a ja siebie.

Edytowane przez Evanella
Poprawa wulgaryzmów

Co jak co ale ten pan w duzej mierze przyczynil sie do rozwoju tej sieci (zasluzony) no ale co ktos moze o tym wiedziec nie znajac sytuacji. Esej, szkoda ze odchodzisz. Trzymaj sie :)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2!

91.224.117.91:27450

b_350_20_692108_381007_ffffff_000000.png

original.gif

Trzymaj się brachu. W dużej mierze to Twoja zasługa, że sieć się tak rozwinęła. Powodzenia! :)

• Zasłużony

Syf był przed fuzją kochanie. Twoje zajmowanie się serverami moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia. Z tego co widziałem robiłeś tylko poprawki kosmetyczne, potem spocząłeś na laurach sprzed lat. Chyba że mi pokażesz że robiłeś coś dużego, a ja po prostu nie miałem możliwości tego zobaczyć. Zachowanie  masz gburowate i chamskie, wytykać komuś że czegoś nie robi, podczas gdy samemu robi się niemal nic raczej nie wypada.
W sumie szkoda że odchodzisz, bo liczyłem że się poprawisz i weźmiesz w garść, ale lepiej drugi raz się obrazić i sobie iść. Szkoda, cześć.

https://www.youtube.com/watch?v=vTXl4MvDca0

Darmowy hosting zdjęć i obrazków

Ej, no szkoda że odchodzisz. xD

@@drenn, ale mam wrażenie, ze chociaż coś robił. :D

wBPsC3r.jpg

Edytowane przez Gatki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie