RumcajsJumper Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Witajcie! Kolejną nominowaną osobą jest @ElevateCzas na zadawanie pytań macie do 26.06.17 do godziny 22:00Zasady:Pytania zadajemy poprzedzając [P], a odpowiedzi [O].Przykład:[P] Ile masz lat?[O] Dziesięć i pół.Pamiętajcie!W tym temacie zadajemy tylko pytania!Starajcie się aby pytania się nie powtarzały!Do dzieła! POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiGhT Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 [P].Drugie imię ?[P].Ulubiony Kolor ?[P].Frugo vs. Tymbark ?[P].Rap vs. Pop ?[P].Ulub. smak Frugo ?[P].Ulub. smak Tymbark ?[P]. Miłość vs przyjaźń ?[P].Ulub. Serial ?[P].Co masz teraz na sobie ?[P].Co robisz ?[P].Masz chłopaka / Dziewczynę ?[P].Ulub. Sport ?[P].Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś się że święty Mikołaj nie istnieje ?[P].Nuta na dziś ?[P].Ulubiony rodzaj muzyki ?[P].Ulubiony aktor ?[P].Imię przyjaciółki ?[P].Do której klasy chodzisz ?[P].Kolor włosów ?[P].Kręcone czy proste włosy ?[P].Lubisz Harry' ego Potter' a ?[P].Kolor ścian w pokoju ?[P].Imię pierwszej miłości ?[P].Grasz na jakimś instrumencie ?[P].Śmieszą cię kawały o blondynkach ?[P].Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ?[P].Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ?[P].Ulubiony przedmiot ?[P].Ulubiona książka ?[P].Ulubiony film ?[P].Umiesz ładnie rysować ?[P].Jesteś rasistą ?[P].Interesujesz się polityką ?[P].Umiesz dobrze pływać ?[P].Chodzisz na jakieś kółka ?[P].Lubisz tańczyć ?[P].Chodzisz na koncerty ?[P].Malujesz się do szkoły ?[P].Ulub. kolor ?[P].Czekolada mleczna czy gorzka ?[P].Vansy vs. Conversy ?[P].Besty vs. Kwejk ?[P].Pizza vs. Zapiekanka ?[P].Lubisz W-F ?[P].Laptop vs. Komp ?[P]..Najgorszy przedmiot w szkole ?[P].W jakiej jesteś sieci ?[P].Co sądzisz o hejterach ?[P].Najładniejsza dziewczyna na ask ?[P].Który rocznik ?[P].Jak kolczyk to gdzie ?[P].Jak tatuaż to gdzie ?[P].Masz GG ?[P].Ile osób jest w twojej klasie ?[P].Ulubiona emotikonka ?[P].Ulubiony smak gumy do żucia ?[P].Co chciałbyś w sobie zmienić ?[P].Co chcesz dostać na urodziny ?[P].Co byś zmienił w szkole ?[P].Lubisz chodzić do szkoły ?[P]. Wygrałeś w totolotka ?[P].Co tam ? ^^[P].Masz Skype ?[P].Pogadamy kiedyś ?[P].Kochasz mnie? [P].Rumcajs/Sysia?[P]Wódka/Spirytus 100%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%?[P]. Walisz białe? PC1: CPU: i7 6950x@5,5ghz [overclocked] Cooler: NZXT Kraken X62 GPU: 3x ASUS STRIX 1080 TI 11GB GDDR5X OVERCLOCKED Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo: MSI X99A Gaming Pro Carbon SSD1: Samsung 950 Pro 256GB M2 SSD2: Kingston HyperX 3K 120gb SSD3: Kingston HyperX 3K 240gb SSD4: Crucial MX200 500gb SSD5: Samsung 960 Evo Pro M.2 1TB HDD:WD Blue 1TB PSU: Thermaltake Toughpower DPS G RGB Digital 80+ 1250W Case: Fractal Design Define R5 PC2: CPU: i7 6700k @4,7GHZ OVERCLOCKED Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 2x Geforce GTX 1080 TI MSI GAMING X Ram: 32gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte AORUS GA-Z270X-Gaming 5 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Lian Li PC-Q37WX PC3: CPU: i9 7900x@5,3GHZ Cooler: Fractal desing Kelvin S36 GPU: 3x NVIDIA TITAN X@ 3 slot SLI HB brigde [mostek SLI HB (3 slotowy)] Ram: 64gb Corsair Vengeance LPX 3000mhz Mobo:Gigabyte X299 AORUS GAMING 9 SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Corsair Carbide Series 540 Air PC4: CPU: AMD Ryzen ThreadRipper 1950X Cooler: Thermaltake Pacific RL360 RGB GPU: 3x NVIDIA TITAN X Ram: 128GB G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHZ Mobo:ASUS ROG ZENITH EXTREME SSD: Samsung 960 EVO M.2 1TB HDD: WD Blue 2TB HDD2:WD Blue 1TB HDD3: Toshiba P300 [1TB] HDD4:Seagate Barracuda Pro 10TB PSU: be quiet! Dark Power PRO 11 1000W Case:Be Quiet! Dark Base Pro 900 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225013 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodEater Napisano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 (edytowane) [P].Lubisz Harry' ego Potter' a ?[P].Kolor ścian w pokoju ?[P].Imię pierwszej miłości ?[P].Grasz na jakimś instrumencie ?[P].Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ?[P].Masz kamerkę internetową ?[P].Śmieszą cię kawały o blondynkach ?[P].Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ?[P].Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ?[P].Ulubiony przedmiot ?[P].Ulubiona książka ?[P].Ulubiony film ?[P].Umiesz ładnie rysować ?[P].Jesteś rasistą ?[P].Interesujesz się polityką ?[P].Umiesz dobrze pływać ?[P].Chodzisz na jakieś kółka ?[P].Lubisz tańczyć ?[P].Chodzisz na koncerty ?[P].Malujesz się do szkoły ?[P].Ulub. kolor ?[P].Czekolada mleczna czy gorzka ?[P].Vansy vs. Conversy ?[P].Besty vs. Kwejk ?[P].Pizza vs. Zapiekanka ?[P].Lubisz W-F ?[P].Laptop vs. Komp ?[P]..Najgorszy przedmiot w szkole ?[P].W jakiej jesteś sieci ?[P].Co sądzisz o hejterach ?[P].Najładniejsza dziewczyna na ask ?[P].Który rocznik ?[P].Jak kolczyk to gdzie ?[P].Jak tatuaż to gdzie ?[P].Masz GG ?[P].Ile osób jest w twojej klasie ?[P].Ulubiona emotikonka ?[P].Ulubiony smak gumy do żucia ?[P].Co chciałbyś w sobie zmienić ?[P].Co chcesz dostać na urodziny ?[P].Co byś zmienił w szkole ?[P].Lubisz chodzić do szkoły ?[P]. Wygrałeś w totolotka ?[P].Co tam ? ^^[P].Masz Skype ?[P].Pogadamy kiedyś ?[P].Kochasz mnie? [P] Jesteś gruby wiesz ? [P] Lubisz placki ? [P] Lubisz doić krowy ? [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [P] Co tam ? [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [P] Jakie uprawiasz sporty ? [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [P] Kto jest Twoim autorytetem ? [P] Czemu byk nie daje mleka ? [P] Czego słuchasz ? [P] Jak masz na imię? [P] Ile lat masz ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Jakie jest twoje hobby ? [P] Jaki masz numer karty kredytowej ? [P] Ulubiona potrawa ? [P] Chce ci się odpowiadać na moje pytania ? [P] Przywiązujesz uwagę bardziej do jakości czy do opłacalności ? [P] Co oznaczają cyfry w nazwie silnika R26B ? [P] Tak czy nie ? [P] Szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ? [P] Twoja ulubiona tkanina ? [P] Najbardziej wkurzający dźwięk ? [P] Twoje wymarzone auto ? [P] Benzyna czy diesel ? [P] Cieszysz się z nominacji ? [P] Homoseksualizm - choroba czy coś normalnego ? [P] Homofobia - choroba czy naturalny odruch ? [P] Zgadzasz się z tym, że nacjonaliści powinni mieć własny program na Animal Planet ? [P] Co sądzisz o anarchizmie ? [P] Kupisz mi kij baseball'owy ? [P] Być czy mieć ? [P] Czy California powinna się odciąć od USA ? [P] Jesteś gotowy na masę pytań ? [P] Co sądzisz o aktualnym stanie sieci ? [P] Jakie jest twoje ulubione śniadanie ? [P] Grałeś kiedyś w League Of Legends ? [P] Jak oceniasz prace administracji na forum oraz prace administracji na serwerach ? [P] Najlepszy gracz na DD2 ? [P] Dlaczego jestem od Ciebie lepszy w csa ? [P] Dlaczego nie chcę mi się więcej pytań zadawać ? [P] A jednak dostałem weny i zadam, co o Tym myślisz ? [P] Srasz dupą ? xD [P] Kogo najbardziej nienawidzisz na forum ? [P] Ulepimy dziś bałwana ? [P] A jutro ? [P] Co się stanie gdy oreo dam dziś wilkowi ? [P] Dorzucimy się do projektu roweraaaaa odrzutowego K. Krakowskiego ? [P] Kupisz mi średnią hawajską ? [P] Wymienimy razem uszczelki w Zaporożcu ? [P] Policz mi swoje włosy ? [P] Co masz po lewej stronie ? [P] A po prawej ? [P] Ile masz nóg ? [P] Pałasz do mnie sympatią :> ? [P] Nie za późno te pytania ? [P] Jak zmieni się sytuacja w kościele po wyborze Trumpa na prezydenta ? [P] Jakiej marki masz monitor ? [P] Dlaczego kupe robimy na siedząco a sikamy na stojąco ? [P] Lubisz wisienki ? [P] Jesteś leniwy ? [P] Woda gazowana czy niegazowana ? [P] Masz zwierzątko ? [P] Ulubiony dzień tygodnia ? [P] Jesteś wysoki ? [P] Wystarczy ? [P] Jadłeś kiedyś parówki bez gotowania ? [P] Jeżeli kobieta nie warczy co to oznacza ? [P] Wolisz raczej spokojne czy szalone dziewczyny ? [P] Lubisz chińskie dziewczynki ? [P] Lubisz gumę turbo ? [P] Do you speak english ? [P] Duracell czy Panasonic ? [P] Szanujesz mniejszości etniczne ? [P] Konserwatyzm czy socjalizm ? [P] Co masz teraz pod ctrl+v ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] AMD czy Nvidia ? [P] Intel czy AMD ? [P] Peugeot czy Citroen ? [P] Ford czy Chevrolet ? [P] Z czego masz internet ? [P] Membrana czy mechanik ? [P] Szanujesz Korwina ? [P] Co zdechło i nie chodzi ? [P] Adolf Hitler czy Józef Stalin ? [P] Wolałbyś być łysy czy niewidomy ? [P] Wolałbyś założyć rodzinę ale być nieszczęśliwy czy zostać homoseksualistą ale być szczęśliwy z fajnym chłopakiem ? [P] Facebook czy Snapchat ? [P] Znasz jakiegoś celebrytę/mieszkasz ? [P] Zostałbyś grafikiem ? [P] Znasz jakieś języki programowania ? [P] Żebranie o reputacje - szanujesz ? [P] Za tyle pytań musisz dać, wiesz ? xD [P] Najgorszy smród jaki poczułeś ? [P] Na co jesteś uczulony ? [P] Odpowiadają ci takie rakowe pytania ? [P] Czy bestioon to rak ? [P] Lubisz Filthy Franka ? [P] Płyn do chłodnicy czy rozpuszczalnik ?' [P] Ketchup czy majonez ? [P] Wolisz stare virtus pro czy nowe, polskie ? [P] Czy zmęczyły ci się już palce ? [P] Jesteś bardziej leniwy czy aktywny ? [P] Miałeś kiedyś depresję jak prawdziwy gimbus ? [P] Policz te pytania, bo Mi się nie chce, okej ? [P] Gdy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie ? [P] Mercedes C-Klasa czy S-Klasa ? [P] Ahus czy Gargamel ? [P] Uciekałeś przed policją ? [P] Miałeś przypał przed rodzicami? Jeżeli tak to jaki ? [P] Czy jak podasz mi swój adres to będę mógł zamówić na twój adres umywalkę z płatnością przy odbiorze ? [P] Słuchawki douszne czy nauszne ? [P] Ołówek czy długopis ? [P] Klawiatura + mysz czy kontroler ? [P] Będziesz skakał jak magik ? [P] Łapiesz pokemony ? [P] Będziesz miał je wszystkie ? [P] Pojedziemy w Bieszczady ? [P] Pociąg czy tramwaj ? [P] Góry czy plaża ? [P] Wypijesz ze Mnie kompot ? [P] Narkotyki - zło czy lek przyszłości ? [P] W co wierzysz ? [P] Jesteś pesymistą, optymistą czy realistą ? [P] Przechodziłeś już ospę ? [P] Szczepisz się ? [P] Grałeś w najnowszego Need For Speeda? I co o nim sądzisz ? [P] Jestem chory czy normalny z tymi pytaniami ? [P] Znęcałeś się nad kimś ? [P] Lubisz rozwiązywać krzyżówki ? [P] Lubisz skrillexa ? [P] Czy ktoś z twojej rodziny pracuje w policji ? [P] Bawiłeś się kiedyś na torach ? [P] Słuchasz Chopina ? [P] Jechałeś kiedyś Bizonem ? [P] Gucci czy Armani ? [P] Kupisz mi wafla ? [P] Chyba tyle, bo wiem że mam przesrane nie ? [P] Dziękuje za pytania, nie ma za co ? Edytowane 20 Czerwca 2017 przez GodEater Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haszeer Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 [P] Skąd znasz RumcajsJumper ? [P] Czym jeździsz? [P] Jak długo zajmujesz sie Grafiką? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 [P] Co skłoniło Cię do przyjścia na sieć? [P] Co chciałbyś tu osiągnąć? [P] Co lubisz jeść? [P] Ulubiony kolor? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Grasz w CS? ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzusteR Napisano 21 Czerwca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 (edytowane) [P] Jesteś rudy?[P] Co tam?[P] Jak mija życie?[P] Jakie plany na przyszłość?[P] Chcesz już iść do szkoły?[P] Imię Twojej pierwszej miłości?[P] Ile masz lat?[P] Masz rodzeństwo?[P] Co lubisz na sieci robić?[P] Pytania się podobają?[P] Nosisz przy sobie prezerwatywy?[P] Messi vs Ronaldo?[P] Lewandowski vs Błaszczykowski?[P] Nosisz dresy czy dżinsy?[P] Filmy czy seriale?[P] Spider-Man czy Piraci?[P] Teletubisie czy Gumisie? xD[P] Jesteś już zdenerwowany?[P] Lubisz odpowiadać na pytania? xD[P] Co byś zrobił z 1 mld złotych?[P] Lubisz mnie? xD[P] Masz Skype czy GG?[P] Taylor Swift czy Selena Gomez?[P] Kochasz Bibera? xD[P] MC'Donalds czy KFC?[P] Gotowana świnia czy pieczony kurczak? xD xD[P] Opowiesz coś o sobie?[P] Ile dźwigasz na klatę? [P] Czy 2 kg do dźwignięcia, to dla Ciebie dużo?[P] Jaka jest pogoda?[P] Zostałeś rozdziewiczony? [P] Ulubiona piosenka?[P] Ulubiony lub ulubiona aktor/aktorka?[P] Akcja czy romantyczność?[P] Dynamika czy nudność? [P] Grasz w lola?[P] Grasz w mario?[P] Grasz w tetrisa?[P] BMW czy Audi?[P] Gdzie chciałbyś wyjechać?[P] Spotkamy się kiedyś na jakiegoś browara?[P] Mówiłeś na księdza zorro, a na chleb pep?[P] Drugie imię ?[P] Ulubiony Kolor ?[P] Frugo vs. Tymbark ?[P] Rap vs. Pop ?[P] Ulub. smak Frugo ?[P] Ulub. smak Tymbark ?[P] Miłość vs przyjaźń ?[P] Ulub. Serial ?[P] Co masz teraz na sobie ?[P] Co robisz ?[P] Masz chłopaka / Dziewczynę ?[P] Ulub. Sport ?[P] Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś się że święty Mikołaj nie istnieje ?[P] Grasz na jakimś instrumencie ?[P] Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ?[P] Masz kamerkę internetową ?[P] Śmieszą cię kawały o blondynkach ?[P] Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ?[P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ?[P] Ulubiony przedmiot ?[P] Ulubiona książka ?[P] Umiesz dobrze pływać ? [P] Lubisz placki? [P] Lubisz lody?[P] Czym się interesujesz?[P] Co odwaliłeś w szkole/przedszkolu?[P] Masz przyjaciółkę w której się kochasz? Edytowane 21 Czerwca 2017 przez ApeX. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixen Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 [P] Lubisz grać w Minecraft? [P] Grałeś kiedyś w Minecraft? [P] Uwielbiasz Tibie ? [P] Dragon ball Czy Naruto ? [P] Lubisz placki ? [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [P] Lubisz mnie :( ? [P] Masz jakieś plany na życie ? [P] Masz micro ? [P] Jak się czujesz ? [P] Kiedy idziemy na piwo ? [P] Co o mnie myślisz? [P] Spanie czy leniuchowanie? [P] Miś czy pingwin? ^^ [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [P] Ile masz wzrostu? [P] Chcialbys byc gruby? xD [P] Umiesz śpiewać? [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [P] Dresy czy jeansy? [P] Najśmieszniejszy sen? [P] Czemu spisz na podlodze? xD [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [P] Kim chciałeś być w przeszłości? [P] Co zrobiłbyś jakbyś wygrał w totka? [P] Jak myślisz co będziesz robił za 20 lat? [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [P] Jaki sport uprawiasz ? [P] Masz samochód ? [P] Masz prawo jazdy? [P] Piwo czy wino ? [P] Pomarańcze czy mandarynki ? PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 21 Czerwca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 [P] Kochasz ser? [P] Dlaczego rudy ma przesrane? [P] Kochałeś się kiedyś w nauczycielce? [P] Jak grubo smarujesz dżem? [P] Postawisz mi pizze? [P] To chociaż piwo? [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? [P] Zarzucisz jakiś utwór? [P] Kogo podziwiasz? [P] Ulubiony aktor filmowy? [P] A Teatralny? [P]Czytałeś książki czy streszczenia? [P] Jadłeś błoto? [P] Dobre co nie? [P] Dzieciaczki masz może? [P] A ile rodzeństwa? [P] Mało tych pytań co? [P] Ogórek z masłem jest ok? [P] Dlaczego? [P] Ale na serio? [P] Nagrasz mi się jako dzwonek? [P] Wciąż mnie kochasz? [P] Podniósłbyś banknot 200 zł gdyby był cały umazany kupą? [P] Ładny ten twój szary kolorek? [P] Laski lecą na twój głos? [P] Też oglądałeś teletubisie? :D [P] A pożegnasz się ładnie? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevate Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 @fiGhT [P].Drugie imię ? [O] Brak [P].Ulubiony Kolor ? [O] Błękitny [P].Frugo vs. Tymbark ? [O] Kurde :/ Nie no Frugo… [P].Rap vs. Pop ? [O] Rap [P].Ulub. smak Frugo ? [O] Wszystkie [P].Ulub. smak Tymbark ? [O] Mięta + Jabłko [P]. Miłość vs przyjaźń ? [O] Miłośc, duuh… [P].Ulub. Serial ? [O]iZombie [P].Co masz teraz na sobie ? [O] Dresy [P].Co robisz ? [O] Odpowiadam na świetne pytania od świetnego użytkownika [P].Masz chłopaka / Dziewczynę ? [O] Nope [P].Ulub. Sport ? [O] Parkour [P].Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] Wtf?... Aha, jak Ty chyba sobie teraz jaja robisz. Mikołaj istnieje… [P].Nuta na dziś ? [O] Los - One and Only [P].Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Ogólne to wszystko co głośne [P].Ulubiony aktor ? [O] Chloe Grace Moretz [P].Imię przyjaciółki ? [O] Ania [P].Do której klasy chodzisz ? [O] Szkoła skończona [P].Kolor włosów ? [O] Ciemny brunet. [P].Kręcone czy proste włosy ? [O] Proste, duuh… [P].Lubisz Harry' ego Potter' a ? [O] Loffciam [P].Kolor ścian w pokoju ? [O] Jasny błękit [P].Imię pierwszej miłości ? [O] Klaudia [P].Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Nope [P].Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Już nie [P].Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ? [O] Klaudia - 14 [P].Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] Mieszkanie w Polsce, dom w Wielkiej Brytanii [P].Ulubiony przedmiot ? [O] Informatyka [P].Ulubiona książka ? [O] Co to? :/ [P].Ulubiony film ? [O] Notebook (Pamiętnik) [P].Umiesz ładnie rysować ? [O] Ta… Prostej kreski nie potrafię narysować :/ [P].Jesteś rasistą ? [O] Nope [P].Interesujesz się polityką ? [O] 50/50 [P].Umiesz dobrze pływać ? [O] Nom [P].Chodzisz na jakieś kółka ? [O] Nope [P].Lubisz tańczyć ? [O] Nope [P].Chodzisz na koncerty ? [O] Nope [P].Malujesz się do szkoły ? [O] Ta, pewnie. NIE. [P].Ulub. kolor ? [O] Już pytałeś. Jasny błękit. [P].Czekolada mleczna czy gorzka ? [O] Mleczna, duhh… [P].Vansy vs. Conversy ? [O] Ani to, ani to. [P].Besty vs. Kwejk ? [O] Besty [P].Pizza vs. Zapiekanka ? [O] Pizza [P].Lubisz W-F ? [O] Jop [P].Laptop vs. Komp ? [O] Komputer [P]..Najgorszy przedmiot w szkole ? [O] Matematyka [P].W jakiej jesteś sieci ? [O] Play [P].Co sądzisz o hejterach ? [O] ‘’Hejterzy są dowodem na to, ze robisz coś dobrze’’ [P].Najładniejsza dziewczyna na ask ? [O] https://ask.fm/aleksandraozynska/ [P].Który rocznik ? [O] 98 [P].Jak kolczyk to gdzie ? [O] Meh, wole skoczyć z mostu, dlatego powstrzymam się od odpowiedzi [P].Jak tatuaż to gdzie ? [O] W sumie to ramie/przedramię. [P].Masz GG ? [O] Nom. Nie dostaniesz [P].Ile osób jest w twojej klasie ? [O] Nie chodzę do szkoły [P].Ulubiona emotikonka ? [O] > <zawstydzony> [P].Ulubiony smak gumy do żucia ? [O] Mięta życiem. [P].Co chciałbyś w sobie zmienić ? [O] Łatwo-ufność [P].Co chcesz dostać na urodziny ? [O] Nic. Spędzony czas z przyjaciółmi wystarczy. Ew. Browarka :/ [P].Co byś zmienił w szkole ? [O] Usunął jej istnienie. [P].Lubisz chodzić do szkoły ? [O] @up, duhh… [P]. Wygrałeś w totolotka ? [O] Nom, 5 złoty chyba :/ [P].Co tam ? [O] Kurde nudno, a tam? ;/ [P].Masz Skype ? [O] Nom, podobnie jak gg; nie dostaniesz [P].Pogadamy kiedyś ? [O] Zapraszam na ts [P].Kochasz mnie? [O] 250 z godzinę (ta, żartuje, ok?) [P].Rumcajs/Sysia? [O] "Kochając jednocześnie dwie osoby, wybierz tę drugą, bo jeśli naprawdę kochałbyś pierwszą, nie zakochałbyś się w drugiej." ~ Johny Depp – Tak więc Rumcajs chodź tu <3 <3 (* xD*) [P]Wódka/Spirytus 100%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%? [O] Nein, nein, nein. Whisky. [P]. Walisz białe? [O] Nah. @GodEater [P].Lubisz Harry' ego Potter' a ? [O] Byyło… Tak! [P].Kolor ścian w pokoju ? [O] Byyyło… Jasny błękit [P].Imię pierwszej miłości ? [O] Byyyło…. Klaudia. [P].Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Byyyło… Nope [P].Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? [O] Nieeee :/ [P].Masz kamerkę internetową ? [O] Nom [P].Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Byyyło. Już nie. [P].Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ? [O] Byyyyło. 14 – Klaudia. [P].Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [P].Ulubiony przedmiot ? [P].Ulubiona książka ? [P].Ulubiony film ? [P].Umiesz ładnie rysować ? [P].Jesteś rasistą ? [P].Interesujesz się polityką ? [P].Umiesz dobrze pływać ? [P].Chodzisz na jakieś kółka ? [P].Lubisz tańczyć ? [P].Chodzisz na koncerty ? [P].Malujesz się do szkoły ? [P].Ulub. kolor ? [P].Czekolada mleczna czy gorzka ? [P].Vansy vs. Conversy ? [P].Besty vs. Kwejk ? [P].Pizza vs. Zapiekanka ? [P].Lubisz W-F ? [P].Laptop vs. Komp ? [P]..Najgorszy przedmiot w szkole ? [P].W jakiej jesteś sieci ? [P].Co sądzisz o hejterach ? [P].Najładniejsza dziewczyna na ask ? [P].Który rocznik ? [P].Jak kolczyk to gdzie ? [P].Jak tatuaż to gdzie ? [P].Masz GG ? [P].Ile osób jest w twojej klasie ? [P].Ulubiona emotikonka ? [P].Ulubiony smak gumy do żucia ? [P].Co chciałbyś w sobie zmienić ? [P].Co chcesz dostać na urodziny ? [O] Było. Nic. Czas z przyjaciółmi wystarczy [P].Co byś zmienił w szkole ? [O] Spaliłbym [P].Lubisz chodzić do szkoły ? [O] @up [P]. Wygrałeś w totolotka ? [O] Nom, z 5 zł? [P].Co tam ? [O] Jajko, a tam? [P].Masz Skype ? [O] Nom [P].Pogadamy kiedyś ? [O] Nie, bo kopiujesz pytania mendo :/ [P].Kochasz mnie? [O] @up [P] Jesteś gruby wiesz ? [O] Kurde, wydało się :/ [P] Lubisz placki ? [O] Nom [P] Lubisz doić krowy ? [O] Pewnie, duuh… [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [O] Vac kurde (oczywiście ze niesłuszny… duuh) [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Dłuuuugo [P] Co tam ? [O] Było kurde :/ [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] Nom, lubię spać i wydawać hajs. [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] ‘’Jesteś śliczny i bardzo silny” Zawsze to mówię jak patrzę na tego przystojniaka w lustrze o poranku (*xdddd*) [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Spał i jadł drogie jedzenie. Zapewne kupił wszystko co mi niepotrzebne. [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [O] Aktywności XDDDD [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [O] Tfu… Co?... Świetny kumpel jesteś [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Los – One and only. Zespół to pewnie Awakening Hyperia. [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] Nic. Niech się zapinają jak nie robią nikomu krzywdy, lel. [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Parkour. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Nah. [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Ubrał rurki [P] Kto jest Twoim autorytetem ? [O] Chloe Grace Moretz. [P] Czemu byk nie daje mleka ? [O] A Ty dajesz mleko? No właśnie. [P] Czego słuchasz ? [O] Planet ANM x Skor - Bądź Moim Powietrzem (LukaMono Blend) [P] Jak masz na imię? [O] Małcin [P] Ile lat masz ? [O] 20-9+2-7+12+1 [P] Gdzie mieszkasz ? [O] Bydgoszcz [P] Jakie jest twoje hobby ? [O] Parkour [P] Jaki masz numer karty kredytowej ? [O] 4971-2671-HAHAAA, ŚMIESZNE! Nie. [P] Ulubiona potrawa ? [O] Pizza, duuh… [P] Chce ci się odpowiadać na moje pytania ? [O] No pewnie, bo nie mam nic lepszego do roboty… Jeeny kiedy koniec? [P] Przywiązujesz uwagę bardziej do jakości czy do opłacalności ? [O] Jaakośc [P] Co oznaczają cyfry w nazwie silnika R26B ? [O] Wał Korbowy, duuh [P] Tak czy nie ? [O] Może… [P] Szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ? [O] Pusta już, lel… [P] Twoja ulubiona tkanina ? [O] zw gogle… Noo… Jedwabne [P] Najbardziej wkurzający dźwięk ? [O] Odezwij się…. No tak… eh. [P] Twoje wymarzone auto ? [O] VW Golf6 GTI [P] Benzyna czy diesel ? [O] Diesel, duuh… [P] Cieszysz się z nominacji ? [O] Tak o. [P] Homoseksualizm - choroba czy coś normalnego ? [O] Dupą wychodzi a nie wchodzi. Pamiętajmy. [P] Homofobia - choroba czy naturalny odruch ? [O] Raczej natural. [P] Zgadzasz się z tym, że nacjonaliści powinni mieć własny program na Animal Planet ? [O] Nom [P] Co sądzisz o anarchizmie ? [P] Kupisz mi kij baseball'owy ? [P] Być czy mieć ? [P] Czy California powinna się odciąć od USA ? [P] Jesteś gotowy na masę pytań ? [P] Co sądzisz o aktualnym stanie sieci ? [P] Jakie jest twoje ulubione śniadanie ? [P] Grałeś kiedyś w League Of Legends ? [P] Jak oceniasz prace administracji na forum oraz prace administracji na serwerach ? [P] Najlepszy gracz na DD2 ? [P] Dlaczego jestem od Ciebie lepszy w csa ? [P] Dlaczego nie chcę mi się więcej pytań zadawać ? [P] A jednak dostałem weny i zadam, co o Tym myślisz ? [P] Srasz dupą ? [P] Kogo najbardziej nienawidzisz na forum ? [P] Ulepimy dziś bałwana ? [P] A jutro ? [P] Co się stanie gdy oreo dam dziś wilkowi ? [P] Dorzucimy się do projektu roweraaaaa odrzutowego K. Krakowskiego ? [P] Kupisz mi średnią hawajską ? [P] Wymienimy razem uszczelki w Zaporożcu ? [P] Policz mi swoje włosy ? [P] Co masz po lewej stronie ? [P] A po prawej ? [P] Ile masz nóg ? [P] Pałasz do mnie sympatią :> ? [P] Nie za późno te pytania ? [P] Jak zmieni się sytuacja w kościele po wyborze Trumpa na prezydenta ? [P] Jakiej marki masz monitor ? [P] Dlaczego kupe robimy na siedząco a sikamy na stojąco ? [P] Lubisz wisienki ? [P] Jesteś leniwy ? [O] Śpię do 16, coś jeszcze?... [P] Woda gazowana czy niegazowana ? [O] Gazowana, duuh… [P] Masz zwierzątko ? [O] @@Criminall13 <3 [P] Ulubiony dzień tygodnia ? [O] Piąteczek [P] Jesteś wysoki ? [O] 192 [P] Wystarczy ? [O] Chyba jo. [P] Jadłeś kiedyś parówki bez gotowania ? [O] Cały czas, duuh… [P] Jeżeli kobieta nie warczy co to oznacza ? [O] Pomińmy… [P] Wolisz raczej spokojne czy szalone dziewczyny ? [O] Spokojne [P] Lubisz chińskie dziewczynki ? [O] Nie, nie lubię ‘dziewczynek’ [P] Lubisz gumę turbo ? [O] Kocham. [P] Do you speak english ? [O] All the time. [P] Duracell czy Panasonic ? [O] Duracell [P] Szanujesz mniejszości etniczne ? [O] Yes [P] Konserwatyzm czy socjalizm ? [O] Dududu, next. [P] Co masz teraz pod ctrl+v ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Hasło do roota XDD [P] AMD czy Nvidia ? [O] nVidia [P] Intel czy AMD ? [O] Intel [P] Peugeot czy Citroen ? [O] Citroen [P] Ford czy Chevrolet ? [O] Ford [P] Z czego masz internet ? [O] Play [P] Membrana czy mechanik ? [O] Mechanik [P] Szanujesz Korwina ? [O] Yes. [P] Co zdechło i nie chodzi ? [O] Ty. Duuh… [P] Adolf Hitler czy Józef Stalin ? [O] Zabij mnie. [P] Wolałbyś być łysy czy niewidomy ? [O] Łysy, lel. [P] Wolałbyś założyć rodzinę ale być nieszczęśliwy czy zostać homoseksualistą ale być szczęśliwy z fajnym chłopakiem ? [O] Zalezy o jakim nieszczęściu mówimy. [P] Facebook czy Snapchat ? [O] Facebook [P] Znasz jakiegoś celebrytę/mieszkasz ? [O] Chloe Grace Moretz. [P] Zostałbyś grafikiem ? [O] Nah [P] Znasz jakieś języki programowania ? C,C#,C++,PHP,HTML,CSS,JS,AMXX [P] Żebranie o reputacje - szanujesz ? [O] Nope [P] Za tyle pytań musisz dać, wiesz ? [O] NIE [P] Najgorszy smród jaki poczułeś ? [O] Zemdlałem jak wbiłeś na serwer :/ [P] Na co jesteś uczulony ? [O] Na idiotyzm. [P] Odpowiadają ci takie rakowe pytania ? [O] @up [P] Czy bestioon to rak ? [O] Duuh… [P] Lubisz Filthy Franka ? [O] Nope [P] Płyn do chłodnicy czy rozpuszczalnik ?' [O] To i to, szybka śmierć [P] Ketchup czy majonez ? [O] Ketchup [P] Wolisz stare virtus pro czy nowe, polskie ? [O] New. [P] Czy zmęczyły ci się już palce ? [O] Nie. Jestem programistą, potrafię pisać po 5-6 godzin bez przerw. [P] Jesteś bardziej leniwy czy aktywny ? [O] Leniwy [P] Miałeś kiedyś depresję jak prawdziwy gimbus ? [O] Nie jak prawdziwy gimbus, ale prawdzią [P] Policz te pytania, bo Mi się nie chce, okej ? [O] Nie, lol. [P] Gdy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie ? [O] Fotoradar je*nie nam zdjęcie, i mandat będzie. [P] Mercedes C-Klasa czy S-Klasa ? [O] C [P] Ahus czy Gargamel ? [O] Gargamel [P] Uciekałeś przed policją ? [O] Shh, bo się wyda :x [P] Miałeś przypał przed rodzicami? Jeżeli tak to jaki ? [O] Nom. Papieroski :x [P] Czy jak podasz mi swój adres to będę mógł zamówić na twój adres umywalkę z płatnością przy odbiorze ? [O] Pewnie. Powodzenia. [P] Słuchawki douszne czy nauszne ? [O] Nauszne [P] Ołówek czy długopis ? [O] Ołówek [P] Klawiatura + mysz czy kontroler ? [O] Klawiatura + mysz. [P] Będziesz skakał jak magik ? [O] Jutro [P] Łapiesz pokemony ? [O] Nom [P] Będziesz miał je wszystkie ? [O] Już mam, duuh [P] Pojedziemy w Bieszczady ? [O] Nie [P] Pociąg czy tramwaj ? [O] Tramwaj [P] Góry czy plaża ? [O] Góry [P] Wypijesz ze Mnie kompot ? [O] Nie [P] Narkotyki - zło czy lek przyszłości ? [O] Dunno. [P] W co wierzysz ? [O] W siebie [P] Jesteś pesymistą, optymistą czy realistą ? [O] Wszystkim [P] Przechodziłeś już ospę ? [O] Jo [P] Szczepisz się ? [O] Nein [P] Grałeś w najnowszego Need For Speeda? I co o nim sądzisz ? [O] Nie [P] Jestem chory czy normalny z tymi pytaniami ? [O] Skocz jak magik, pls. [P] Znęcałeś się nad kimś ? [O] Nad Tobą, pamiętasz? :x [P] Lubisz rozwiązywać krzyżówki ? [O] Nie. [P] Lubisz skrillexa ? [O] Jop [P] Czy ktoś z twojej rodziny pracuje w policji ? [O] Nope [P] Bawiłeś się kiedyś na torach ? [O] Jop [P] Słuchasz Chopina ? [O] Nie [P] Jechałeś kiedyś Bizonem ? [O] Nie [P] Gucci czy Armani ? [O] Neither. [P] Kupisz mi wafla ? [O] Nie, lol. [P] Chyba tyle, bo wiem że mam przesrane nie ? [O] [P] Dziękuje za pytania, nie ma za co ? [O] Wyjdź. @Haszeer [P] Skąd znasz RumcajsJumper ? [O] Stara znajomośc. Poznaliśmy się przez właścicielkę zbl. [P] Czym jeździsz? [O] Niczym. Rip Felicja [P] Jak długo zajmujesz sie Grafiką? [O] Kilka miesięcy @Sysia ;* [P] Co skłoniło Cię do przyjścia na sieć? [O] Stara miłośc nie rdzewieje [P] Co chciałbyś tu osiągnąć? [O] Trzeba rumcka wywalić z właściciela, nie? [P] Co lubisz jeść? [O] Jedzenie… duuh… Nie no, ogólnie to jestem fanem i smakoszem steków. [P] Ulubiony kolor? [O] Jasny błękit [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Wszystkiego, w sumie co wpadnie w ucho [P] Grasz w CS? [O] Powoli wracam [P] Jesteś rudy? [O] Nope [P] Co tam? [O] Byyło, spoko! [P] Jak mija życie? [O] Fatalnie [P] Jakie plany na przyszłość? [O] Leniuchowanie [P] Chcesz już iść do szkoły? [O] Skończyłem [P] Imię Twojej pierwszej miłości? [O] Klaudia [P] Ile masz lat? [O] 19 [P] Masz rodzeństwo? [O] Nom [P] Co lubisz na sieci robić? [O] Technikowac [P] Pytania się podobają? [O] Nie, bo taktyczne CTRL+C CTRL+V Robicie :/ [P] Nosisz przy sobie prezerwatywy? [O] Nie [P] Messi vs Ronaldo? [O] Messi [P] Lewandowski vs Błaszczykowski? [O] Lewandowski [P] Nosisz dresy czy dżinsy? [O] To i to [P] Filmy czy seriale? [O] Filmy [P] Spider-Man czy Piraci? [O] Spider-man [P] Teletubisie czy Gumisie? [O] Teletubisie, duuuh [P] Jesteś już zdenerwowany? [O] Bardzo [P] Lubisz odpowiadać na pytania? [O] Tak [P] Co byś zrobił z 1 mld złotych? [O] Kupił ful IS’a na virtualu [P] Lubisz mnie? [O] PEWNIE! …ze nie. [P] Masz Skype czy GG? [O] To i to [P] Taylor Swift czy Selena Gomez? [O] Selena Gomez [P] Kochasz Bibera? [O] Loffciam (nie.) [P] MC'Donalds czy KFC? [O] MC’Donalds @@Criminall13 XDD [P] Gotowana świnia czy pieczony kurczak? [O] Kurczaczek [P] Opowiesz coś o sobie? [O] Chyba odpowiadam, jo? [P] Ile dźwigasz na klatę? [O] Duzo [P] Czy 2 kg do dźwignięcia, to dla Ciebie dużo? [O] Emm… nieeee, no co Ty?... [P] Jaka jest pogoda? [O] Ciepło w ch** [P] Zostałeś rozdziewiczony? [O] No pewnie [P] Ulubiona piosenka? [O] Los – One And Only [P] Ulubiony lub ulubiona aktor/aktorka? [O] Chloe Grace Moretz [P] Akcja czy romantyczność? [O] Ehh, romanse [P] Dynamika czy nudność? [O] Dynamika [P] Grasz w lola? [O] Jop [P] Grasz w mario? [O] Nope [P] Grasz w tetrisa? [O] Nope [P] BMW czy Audi? [O] Audi [P] Gdzie chciałbyś wyjechać? [O] Hollwood [P] Spotkamy się kiedyś na jakiegoś browara? [O] Spoczko [P] Mówiłeś na księdza zorro, a na chleb pep? [O] Nito [P] Drugie imię ? [O] Brak [P] Ulubiony Kolor ? [O] Było, jasny niebieski [P] Frugo vs. Tymbark ? [O] Było, frugo. [P] Rap vs. Pop ? [O] Rapsy [P] Ulub. smak Frugo ? [O] Było, wszystkie [P] Ulub. smak Tymbark ? [O] Było, jabłko + mięta [P] Miłość vs przyjaźń ? [O] Przyjaźń [P] Ulub. Serial ? [O] iZombie [P] Co masz teraz na sobie ? [O] Dresy [P] Co robisz ? [O] Odpowiadam na bardzo inteligentne pytania [P] Masz chłopaka / Dziewczynę ? [O] Nah [P] Ulub. Sport ? [O] Parkour [P] Ile miałeś lat kiedy dowiedziałeś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] On istnieje… Serio :/ [P] Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Nope [P] Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? [O] Nope [P] Masz kamerkę internetową ? [O] Jop [P] Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Już nie [P] Ile miałeś lat kiedy się pierwszy raz zakochałeś ? [O] 14, Klaudia [P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] Dom [P] Ulubiony przedmiot ? [O] Informatyka [P] Ulubiona książka ? [O] Co to? :/ [P] Umiesz dobrze pływać ? [O] Nom [P] Lubisz placki? [O] Nom [P] Lubisz lody? [O] Nom [P] Czym się interesujesz? [O] Informatyka/Grafika (programowanie etc) [P] Co odwaliłeś w szkole/przedszkolu? [O] Naszczałem w klasie bo mnie babka nie chciała dac iśc do wc :/ [P] Masz przyjaciółkę w której się kochasz? [O] Nom :x [P] Lubisz grać w Minecraft? [O] Jak jest ekipa (głównie fb, sb) [P] Grałeś kiedyś w Minecraft? [O] Nom [P] Uwielbiasz Tibie ? [O] Już nie [P] Dragon ball Czy Naruto ? [O] Naruto [P] Lubisz placki ? [O] Nom [P] Masz jakieś Pasje ? Jeśli tak to jakie ? [O] Grafika, informatyka, programowanie [P] Lubisz mnie ? [O] No stary, pewnie ze tak [P] Masz jakieś plany na życie ? [O] Nom, 255 + full eq virtual [P] Masz micro ? [O] Lektor bez mikro? Pewnie ze tak [P] Jak się czujesz ? [O] Fatalnie [P] Kiedy idziemy na piwo ? [O] Zaraz [P] Co o mnie myślisz? [O] Dobry chłopak jesteś [P] Spanie czy leniuchowanie? [O] To i to, leniuchowanie z dupą, spanie w sumie tez [P] Miś czy pingwin? [O] Miś [P] Ulubione imie żeńskie i męskie? [O] Klaudia, Mateusz [P] Ile masz wzrostu? [O] 192/3 [P] Chcialbys byc gruby? [O] Nah [P] Umiesz śpiewać? [O] Taa XDD Już, odpalam autotone i lece. [P] Idziesz ulicą napada Cie grupka białych murzynów, co robisz? [O] Rzucam kurczaka i spier****m [P] Dresy czy jeansy? [O] To i to. W domu dresu bardziej [P] Najśmieszniejszy sen? [O] Wchodzi Rumcajs na serwer i usuwa pliki z tsa :/ (serio xD) [P] Czemu spisz na podlodze? [O] Bo fajnie jest, duuh.. [P] Boisz sie rudego chińczyka z widłami? [O] Dlaczego obrazasz @@Criminall13 ? [P] Kim chciałeś być w przeszłości? [O] Zawodowiec w dziedzinie ekstremalnego leniuchowania. [P] Co zrobiłbyś jakbyś wygrał w totka? [O] Kupił samochodzik [P] Jak myślisz co będziesz robił za 20 lat? [O] Siedział na fotelu przed meczem popijając Johny Walkera. [P] Z jaka bronia grasz w CS'a ? [O] M4/AK [P] Jaki sport uprawiasz ? [O] Parkour [P] Masz samochód ? [O] Rozwalony, ale jest! [P] Masz prawo jazdy? [O] Nom [P] Piwo czy wino ? [O] Piwo [P] Pomarańcze czy mandarynki ? [O] Pomarańcze @drenn [P] Kochasz ser? [O] Lubie, ale nie kocham. [P] Dlaczego rudy ma przesrane? [O] Powiedź nam, tez jestem ciekawy [P] Kochałeś się kiedyś w nauczycielce? [O] No a kto się nie kochał? [P] Jak grubo smarujesz dżem? [O] 2-3 Cm [P] Postawisz mi pizze? [O] Nie, duuh [P] To chociaż piwo? [O] No może… przemyśle. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? [O] Rap, electro, metal. [P] Zarzucisz jakiś utwór? [O] Awakening Hyperia - Breathe [P] Kogo podziwiasz? [O] Siebie [P] Ulubiony aktor filmowy? [O] Chloe Grace Moretz [P] A Teatralny? [O] Nie oglądam [P]Czytałeś książki czy streszczenia? [O] Streszczenia [P] Jadłeś błoto? [O] Nie [P] Dobre co nie? [O] Jeżeli tak uważasz [P] Dzieciaczki masz może? [O] Było blisko, uhh [P] A ile rodzeństwa? [O] 4 [P] Mało tych pytań co? [O] Trochę :/ [P] Ogórek z masłem jest ok? [O] Wspaniały… [P] Dlaczego? [O] Tani sra**e [P] Ale na serio? [O] No mówię, duuh… [P] Nagrasz mi się jako dzwonek? [O] Może [P] Wciąż mnie kochasz? [O] Czy ja o czymś nie wiem? [P] Podniósłbyś banknot 200 zł gdyby był cały umazany kupą? [O] Nie, mam hajs, 200 zł mnie nie zbawi [P] Ładny ten twój szary kolorek? [O] Ślizny [P] Laski lecą na twój głos? [O] No w sumie, trochę, jak dla mnie nic specjalnego. [P] Też oglądałeś teletubisie? [O] #1 [P] A pożegnasz się ładnie? [O] ELO Nominacja: @Evanella Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/47672-60-po-elevate/#findComment-225498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi