Inoue. Napisano 24 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Z racji tego, że Karol został zbanowany to kolejną osobą będzie @localhost Czas na zadawanie pytań macie do piątku 03.03.17 do godziny 22. Zasady: Pytania zadajemy poprzedzając [P], a odpowiedzi [O]. Przykład: [P] Ile masz lat? [O] Dziesięć i pół. Pamiętajcie! W tym temacie zadajemy tylko pytania! Starajcie się aby pytania się nie powtarzały! Do dzieła! 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysia ;* Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 [P] Lubisz placki? [P] Jaki trunek alkoholowy najbardziej preferujesz? [P] Czym popijasz alkohol? [P] Od czego jesteś uzależniony? [P] Jaki film polecasz? [P] Jaki jest Twój ideał dziewczyny? [P] Jak Ci się tu pracuje? [P] Zdegradowałbyś kogoś? ^^ [P] Który dzień tygodnia jest Twoim ulubionym? [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [P] Masz jakieś hobby? [P] Zdradzisz mi swoje marzenie? [P] Twój najlepszy/najgorszy sen? [P] Jaki chciałbyś mieć samochód? [P] Kto według Ciebie jest niedoceniany na sieci? [P] Co byś zmienił/dodał na forum? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Jesteś po mamie czy po tacie? ;p [P] Twój ulubiony kolor to? [P] Co chciałbyś dostać na osiemnastkę? [P] Postawisz kebsa? ^^ [P] Jaką nutkę najbardziej lubisz? [P] Czego bałeś się w dzieciństwie? [P] Zdarzyło Ci się kiedyś nie zdążyć do toalety? xDDDDD [P] Na co nigdy byś się nie odważył? [P] Czego nie potrafisz? [P] Wierzysz w duchy? [P] Jaką bajkę najchętniej oglądałeś w dzieciństwie? [P] Jakiego dania nie lubisz? [P] Jeśli miałbyś do wyboru udać się do dowolnego miejsca na Ziemi to co byś wybrał? [P] Chodzisz do kościoła? [P] Wolisz McDonald's czy KFC? ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-216068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 27 Lutego 2017 Sponsor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 [P] Jesteś gruby wiesz ? [P] Lubisz placki ? [P] Czemu technik ? [P] Jak minęły Ci wakacje ? [P] Lubisz doić krowy ? [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [P] Co tam ? [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [P] Jakie uprawiasz sporty ? [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [P] Kto jest Twoim autorytetem ? [P] Czemu byk nie daje mleka ? [P] Czego słuchasz ? [P] Jak masz na imię? [P] Ile lat masz ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Jakie jest twoje hobby ? [P] Jaki masz numer karty kredytowej ? [P] Ulubiona potrawa ? [P] Chce ci się odpowiadać na moje pytania ? [P] Przywiązujesz uwagę bardziej do jakości czy do opłacalności ? [P] Co oznaczają cyfry w nazwie silnika R26B ? [P] Tak czy nie ? [P] Szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ? [P] Twoja ulubiona tkanina ? [P] Najbardziej wkurzający dźwięk ? [P] Twoje wymarzone auto ? [P] Benzyna czy diesel ? [P] Cieszysz się z nominacji ? [P] Homoseksualizm - choroba czy coś normalnego ? [P] Homofobia - choroba czy naturalny odruch ? [P] Zgadzasz się z tym, że nacjonaliści powinni mieć własny program na Animal Planet ? [P] Co sądzisz o anarchizmie ? [P] Kupisz mi kij baseball'owy ? [P] Być czy mieć ? [P] Czy California powinna się odciąć od USA ? [P] Jesteś gotowy na masę pytań ? [P] Co sądzisz o aktualnym stanie sieci ? [P] Jakie jest twoje ulubione śniadanie ? [P] Grałeś kiedyś w League Of Legends ? [P] Jak oceniasz prace administracji na forum oraz prace administracji na serwerach ? [P] Najlepszy gracz na DD2 ? [P] Dlaczego jestem od Ciebie lepszy w csa ? [P] Dlaczego nie chcę mi się więcej pytań zadawać ? [P] A jednak dostałem weny i zadam, co o Tym myślisz ? [P] Srasz dupą ? xD [P] Kogo najbardziej nienawidzisz na forum ? [P] Ulepimy dziś bałwana ? [P] A jutro ? [P] Co się stanie gdy oreo dam dziś wilkowi ? [P] Dorzucimy się do projektu roweraaaaa odrzutowego K. Krakowskiego ? [P] Kupisz mi średnią hawajską ? [P] Wymienimy razem uszczelki w Zaporożcu ? [P] Policz mi swoje włosy ? [P] Co masz po lewej stronie ? [P] A po prawej ? [P] Ile masz nóg ? [P] Pałasz do mnie sympatią :> ? [P] Nie za późno te pytania ? [P] Jak zmieni się sytuacja w kościele po wyborze Trumpa na prezydenta ? [P] Jakiej marki masz monitor ? [P] Dlaczego kupe robimy na siedząco a sikamy na stojąco ? [P] Lubisz wisienki ? [P] Jesteś leniwy ? [P] Woda gazowana czy niegazowana ? [P] Masz zwierzątko ? [P] Ulubiony dzień tygodnia ? [P] Jesteś wysoki ? [P] Wystarczy ? [P] Jadłeś kiedyś parówki bez gotowania ? [P] Jeżeli kobieta nie warczy co to oznacza ? [P] Wolisz raczej spokojne czy szalone dziewczyny ? [P] Lubisz chińskie dziewczynki ? [P] Lubisz gumę turbo ? [P] Do you speak english ? [P] Duracell czy Panasonic ? [P] Szanujesz mniejszości etniczne ? [P] Konserwatyzm czy socjalizm ? [P] Co masz teraz pod ctrl+v ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] AMD czy Nvidia ? [P] Intel czy AMD ? [P] Peugeot czy Citroen ? [P] Ford czy Chevrolet ? [P] Z czego masz internet ? [P] Membrana czy mechanik ? [P] Szanujesz Korwina ? [P] Co zdechło i nie chodzi ? [P] Adolf Hitler czy Józef Stalin ? [P] Wolałbyś być łysy czy niewidomy ? [P] Wolałbyś założyć rodzinę ale być nieszczęśliwy czy zostać homoseksualistą ale być szczęśliwy z fajnym chłopakiem ? [P] Facebook czy Snapchat ? [P] Znasz jakiegoś celebrytę/mieszkasz ? [P] Zostałbyś grafikiem ? [P] Znasz jakieś języki programowania ? [P] Żebranie o reputacje - szanujesz ? [P] Za tyle pytań musisz dać, wiesz ? xD [P] Najgorszy smród jaki poczułeś ? [P] Na co jesteś uczulony ? [P] Odpowiadają ci takie rakowe pytania ? [P] Czy bestioon to rak ? [P] Lubisz Filthy Franka ? [P] Płyn do chłodnicy czy rozpuszczalnik ?' [P] Ketchup czy majonez ? [P] Wolisz stare virtus pro czy nowe, polskie ? [P] Czy zmęczyły ci się już palce ? [P] Jesteś bardziej leniwy czy aktywny ? [P] Miałeś kiedyś depresję jak prawdziwy gimbus ? [P] Policz te pytania, bo Mi się nie chce, okej ? [P] Gdy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie ? [P] Mercedes C-Klasa czy S-Klasa ? [P] Ahus czy Gargamel ? [P] Uciekałeś przed policją ? [P] Miałeś przypał przed rodzicami? Jeżeli tak to jaki ? [P] Czy jak podasz mi swój adres to będę mógł zamówić na twój adres umywalkę z płatnością przy odbiorze ? [P] Słuchawki douszne czy nauszne ? [P] Ołówek czy długopis ? [P] Klawiatura + mysz czy kontroler ? [P] Będziesz skakał jak magik ? [P] Łapiesz pokemony ? [P] Będziesz miał je wszystkie ? [P] Pojedziemy w Bieszczady ? [P] Pociąg czy tramwaj ? [P] Góry czy plaża ? [P] Wypijesz ze Mnie kompot ? [P] Narkotyki - zło czy lek przyszłości ? [P] W co wierzysz ? [P] Jesteś pesymistą, optymistą czy realistą ? [P] Przechodziłeś już ospę ? [P] Szczepisz się ? [P] Grałeś w najnowszego Need For Speeda? I co o nim sądzisz ? [P] Jestem chory czy normalny z tymi pytaniami ? [P] Znęcałeś się nad kimś ? [P] Lubisz rozwiązywać krzyżówki ? [P] Lubisz skrillexa ? [P] Czy ktoś z twojej rodziny pracuje w policji ? [P] Bawiłeś się kiedyś na torach ? [P] Słuchasz Chopina ? [P] Jechałeś kiedyś Bizonem ? [P] Gucci czy Armani ? [P] Kupisz mi wafla ? [P] Chyba tyle, bo wiem że mam przesrane nie ? [P] Dziękuje za pytania, nie ma za co ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-216321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 1 Marca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 [P] Kochasz ser? [P] Dlaczego rudy ma przesrane? [P] Szkoła skończona? [P] Kochałeś się kiedyś w nauczycielce? [P] Jak grubo smarujesz dżem? [P] Postawisz mi pizze? [P] To chociaż piwo? [P] Za czy przeciw? [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? [P] Zarzucisz jakiś utwór? [P] A może jakiś ulubiony wykonawca? [P] Kogo podziwiasz? [P] Ulubiony aktor filmowy? [P] A Teatralny? [P]Czytałeś książki czy streszczenia? [P] Jadłeś błoto? [P] Dobre co nie? [P] Dzieciaczki masz może? [P] A ile rodzeństwa? [P] Lewica, prawica czy może żadne z tych bo jesteś normalny? [P] Mało tych pytań co? [P] Ogórek z masłem jest ok? [P] Dlaczego? [P] Ale na serio? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-216499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ipio Napisano 1 Marca 2017 Sponsor Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) [P] Jaki masz nick na Forum ? [P] Ile dales za range ? [P] Zostaniemy kolegami ? [P] Ktora jest ladniejsza wedlug cb czy @Inoue [P] Dasz mi 100zl ?[P] Postawic cie pionowo w poziomie ? [P] Kochasz mnie ? [P] Ile bierzesz za godzine ? [P] Jak myslisz ile mam lat ? [P] Jestem pojebany co nie ? [P] Masz Chlopaka ? [P] Masz Dziewczyne ? [P] Jak oceniasz moja ortografie ? [P] Jestem Seksi ?[P] Kogo bys wybral @ShadoOw czy @ShadoOw do zycia seksualnego ? [P] Czy wedlug cb @ShadoOw to bot ? [P] Jezeli tak to dlaczego ? [P] Jezeli nie to moze powiesz nam cos wiecej ? [P] Wiedziales o tym ze cie podobno kocha ? [P] Wiedziales ze tamto pytanie to fake z ? [P] Jezeli nie to ja kochasz jednak ? [P] Mam pojebane pytania co nie ? Edytowane 1 Marca 2017 przez ipio Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-216575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ner7us Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: Odpowiedź udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-216870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/45474-47-po-localhost/#findComment-228799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi