Apoi_eXo Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 [P] Lubisz mnie? :D Głupie pytanie [O] Wiadomo że nie, dlatego pytanie głupie zgadzam się. [P] Ile ważysz? [O] 83 [P] Ile masz wzrostu? [O] 189 [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [O] Oj nie wiem, uwielbiam jeść wiele rzeczy i próbować nowych. [P] Najgłupszy sen? [O] Za dużo by opowiadać tutaj [P] Żałujesz czegoś? [O] Niczego, wszystko ma swoje plusy i minusy [P] Jesteś odważny? [O] Zależy kto jak postrzega odwagę. Dla mnie odwagą jest przegrać podnieść się i grać dalej w " Życie " [P] Na co nigdy byś sobie nie pozwolił? [O] Na celowe sprawianie komuś przykrości, wolę kiedy ludzie są szczęśliwi [P] Masz samochód? [O] Mam Mustanga <3 [P] Będziesz w Krakowie? [O] Jak będę to na pewno będziesz o tym wiedziała [P] O czym marzysz? [O] Włochy, Turyn, Juventus Stadium ah moje marzenie, kiedyś je spełnie [P] Na co masz teraz ochotę? [O] Ja zawsze na jedno. Spać spać i jeszcze raz spać @Kotek ♥ [P] Ulubiony kolor? [O] Niebieski / Czerwony [P] Co chcesz osiągnąć w życiu? [O] Chce mieć na starość dużo wspomnień [P] Najgorszy posiłek jaki zjadłeś? [O] Wątróbka fe nienawidzę ... [P] Największy przypał w życiu? [O] Rozwalenie samochodu rodziców ( ten przypał dla was tylko a największy to sekret ) [P] Lato czy zima? [O] Tylko Zima [P] Najbardziej szalona rzecz, która zrobiłeś? [O] Hmm myślę że wyjechanie do Holandi na 2 tygodnie na spontanie z dziewczyną [P] Jesteś lewo ręczny czy prawo ręczny? [O] Prawo [P] Ile masz wzrostu? [O] 189 [P] Długo grasz w CS'a? [O] Już nawet nie pamiętam ile ale dosyć długo [P] Jak zaczęłeś przygodę z CS'em? [O] Jak większość w moim wieku, Kafejka Internetowa [P] Czego nie zrobisz za wszystkie pieniądze świata? [O] Nie zabije nikogo [P] Jak wpadłeś na pomysł swojego nicku? [O] Przypadkiem, dawno dawno temu [P] Ile chcesz mieć dzieci w przyszłości? [O] Max 2 [P] Czym śmigasz? [O] Mustangiem Shelby [P] Czy byś był wstanie poświecić swoje życie dla kogoś? [O] Tak [P] Czy jesteś zadowolony ze swojego życia, czy coś byś w sobie zmienił? [O] Nic nie chce w nim zmieniać, kocham je takie jakie jest [P] Często się denerwujesz, a jak tak to dlaczego? [O] Nie denerwuje się prawie w ogóle ( tak na poważnie ) [P] Masz tatuaż? [O] Nie, ale niedługo sobie zrobię, tzn w 2018 [P] Lubisz słodycze, a jak tak to jak bardzo? [O] Omomomomomoom bardzo [P] Umiesz zabić człowieka jednym palcem? [O] Umiem zabić człowieka bez użycia palców [P] Lubisz pomagać innym? [O] Byłem Harcerzem i Wolontariuszem, w życiu prywatnym też pomagam innym, to wspaniałe uczucie [P] Wolisz piwo czy wódkę? [O] Tylko Whisky [P] Jakie lubisz zwierze? [O] Psy [P] Jakich nie lubisz zwierząt? [O] Komarów ... [P] Lubisz jajecznicę? [O] Na kaca z rana bajlando [P] Jaka lubisz pizze? [O] Domową [P] Laptop czy komputer? [O] Laptop tylko i wyłącznie [P] Brawo Ty [O] Brawo Ja [P] Czy masz jakieś zwierzę? [O] Kota i Psa [P] Czy masz rodzeństwo? [O] Brata, 8 lat starszego ode mnie [P] Co lubisz najbardziej z jedzenia? [O] Wszystko, na drugie imie mam Jedzenie [P] Masz na coś uczulenie? [O] Sierść zwierząt, jakieś pyłki i takie inne [P] Jaki sport lubisz uprawiać? [O] Piłka Nożna, Slackline amatorsko [P] Czy masz ulubioną grę komputerową? [O] Diablo 2 - Największa miłość [P] Czy nosisz okulary? [O] Czasem tak [P] Jaki masz telefon? [O] LG [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [O] Obrońcą miasta Gotham City [P] Twoja najwyższa średnia ocen w szkole? [O] 4,1 chyba, nie specjalnie przykładałem się [P] Twój ulubiony piłkarz? [O] Grający Paulo Dybala / Dimitri Payet / Gianluigi Buffon nie grający Alessandro Del Piero / David Trezeguet / Ronaldinho [P]Siatkówka vs piłka nożna? [O] Piłka Nożna [P] Jakiej muzyki słuchasz [O] Każdej, która wpada w ucho, aczkolwiek uwielbiam Disco-Polo [P] Lubisz sport? [O] Uwielbiam, każdy powinien czasem coś pouprawiać if u know what i mean [P] Jak nazywa się twój pies? [O] Luna [P] Grasz w cs'a go? Jak tak to jaką masz range? [O] Grałem wbiłem LEM'a i mi się znudziło [P] Masz motocykl? [O] Nie mam [P] Palisz? [O] " Palę ale nie stale bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie " [P] Pijesz piwo? [O] Czasem się zdarzy [P] Co aktualnie robisz? [O] Odpowiadam wam na pytania [P] Co masz po swojej prawej stronie? [O] Na ten moment nie mam nic [P] Byłeś w górach? [O] Kilka razy, uwielbiam zimne i góry [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa [O] Ja wiem że to nie bajka tylko anime ale musi się tu znaleźć - Dragon Ball [P] Komputer czy laptop? [O] Laptop [P] Ulubiony napój? [O] Sok z bananów [P] Lubisz pepsi? [O] Dużo bardziej niż Coca-Cole [P] Kolor oczu? [O] Brązowe / Piwne [P] Kolor włosów? [O] A ja wiem, ciemne [P] Ulubiona rasa psa? [O] Jack Russell Terrier [P] Pies czy kot? [O] Pies [P] Mieszkasz w domu czy w bloku? [O] W bloku [P] Motocykle czy samochody? [O] Samochody [P] Ile masz lat? [O] 21 [P] Prowadzisz zdrowy tryb życia? [O] Przeciętny [P] Chodzisz na siłownię? [O] Nie, ale mam zamiar już zacząć w tym roku znowu [P] Wolisz mieć wszystko zaplanowane czy spontan? [O] Lubię życie na spontanie i staram się żeby tak było, ale niektórę rzeczy trzeba zaplanować [P] Pepsi czy Coca cola? [O] Pepsi [P] Masz lęk wysokości? [O] A nie mam [P] Ulubiony piłkarz? [O] Pytałeś już o tym [P] Ulubiona piosenka? [O] https://www.youtube.com/watch?v=Ze7H_MEQVb8 - jedna z lepszych ale dużo mam ulubionych [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch? xD [O] yyy mleko [P] Ulubiony Film? [O] " Klik, i robisz co chcesz " [P] Jesteś dumny z tego, ze jesteś Polakiem? [O] Oczywiście że jestem i cieszę się z tego [P] Ulubiona marka samochodu? [O] Ford [P] Co robisz w wolnych chwilach? [O] Lubię obejrzeć film, spotkać się ze znajomymi, bawić się z synem [P] Ulubiona książka? [O] Seria " Szkoła przy cmentarzu " za młodego dzieciaka [P] Którego aktora podziwiasz najbardziej i dlaczego? [O] Johnny Depp, dlaczego ? Bo potrafi zagrać każdą role i wkłada w to 100%. [P] Miasto vs wieś? [O] Miasto jest o tyle fajne że masz wszystko pod ręką, ale to na wsi jest taki fajny klimat [P] Jaką masz ksywkę? [O] Nie mam, po prostu mówią do mnie Adaś najczęściej. [P] Jak ciebie nazywali jak chodziłes do szkoły? [O] Jak wyżej [P] Jakie jest twoje jedno marzenie? [O] Pojechać do Włoch [P] Jakie jest twoje drugie imię? [O] Drugie nie mam, mam tylko trzecie - Daniel. Czyli moje trzecie jest drugim. [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? [O] Sci-Fi / Komedia [P] Ulubione warzywo? [O] Brokuły [P] Ulubiony owoc? [O] Każdy [P] Ulubiony serwer? [O] CoD MoD [P] Trenujesz/Trenowałeś coś? [O] Trenowałem Muay Thai 2 lata [P] Cecha, którą najbardziej cenisz w drugim człowieku to... [O] Szczerość, zdecydowanie szczerość [P] Czy lubisz podróżować? [O] Kocham, samochód, pociąg, piechotą nie ważne jak i czym ważne z kim [P] Czy jesteś uparty? [O] Tragedia, nie znam bardziej upartego człowieka [P] Czy jesteś cierpliwy? [O] A tu nie znam tak cierpliwego człowieka jak ja [P] Wynalazek wszechczasów według Ciebie to... [O] Nie dajmy się oszukać, że komputer [P] Najbardziej znienawidzona przez Ciebie piosenka to... [O] https://www.youtube.com/watch?v=Y1_VsyLAGuk - ostatnio to ten kawałek, leci w każdym radiu i każdy to puszcza [P] Gdybyś mógł posiadać jedną supermoc to jaką? [O] Teleportacja [P] Czy jest coś czego się boisz? [O] Jest wiele rzeczy [P] Czy jesteś osobą tolerancyjną? [O] Do pewnego stopnia [P] Kiedy według Ciebie kończy się dzieciństwo? [O] Dzieciństwo się nie kończy, człowiek ma w sobie dzieciaka do końca życia, ale o nim zapomina bo nie chce pamiętać, a to jest błąd. @DeeJay KaRol [P] Pies czy Kot? [O] Mam jedno i drugię, oba kocham tak samo [P] Lubisz Mnie? [O] Niech Cie będzie czemu nie [P] Pepsi czy cola? [O] Pepsi [P] Pizza czy lachman? [O] Lachman yyy co. Pizza [P] Auto czy bus? [O] Auto [P] Odchodzisz na stałe? [O] Nie potrafię odpowidzieć Ci na to pytanie, jak Rumcajs w końcu zrobi tego dobrego CoD'a na pewno będę na nim grał. [P] Jak tu trafiłes? [O] Przypadkiem 3 lata temu kiedy szukałem fajnego CoD'a a później miałem dosyć sporą przerwę @drenn [P] Ile masz wzrostu? [O] 189 [P] Pączek czy drożdżówka? [O] Pączek [P] Dlaczego jesteś rudy? [O] Matka Natura nie wybiera ... [P] Znienawidzone warzywo? [O] Uwielbiam warzywa [P] Twoje ulubione danie? [O] Tak jak mówiłem, nie mam ulubionego dania, lubię się bawić w kuchni z nowymi smakami, jak i potrawami. [P] Jaki jest twój ulubiony przedmiot szkolny? [O] Dzwonek [P] Kiedy wracasz? [O] Pytanie czy wracam byłoby na miejscu bardziej, nie wiem czy wrócę. [P] Tak czy nie? [O] Myślę, że może aczkolwiek nie wiem [P] Lubisz wąchać ser? [O] Jak klej w podstawówce [P] Do której śpisz i dlaczego jest to 11? [O] Do 15 i jest to 11 bo o 13 wstaje [P] Największy życiowy przypał? [O] Rozwalenie samochodu rodziców ( ten przypał dla was tylko a największy to sekret ) [P] Gay or not gay? [O] Ha Gayyyyyyyyyyyy [P] Gdzie leżą Wyspy Karaibskie? [O] Na Macieju ? Niee, na Bartku ? Na Kubie ? cos takiego @JokeR?! Nominuje Cie Dziękuje za pytania, pozdrawiam Apoi_eXo 3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 17 Stycznia 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Oryginalnie, nie powiem że nie :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-209495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokeR?! Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 To się chłopak postarał :D +Dziękuje za nominacje :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-209497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie Powód: /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja CSowicze.pl Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-210210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/44283-41-po-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi