Inoue. Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Cześć i czołem, kolejną nominowaną osobą jest nasz redaktor @drenn. Czas na zadawanie pytań macie do wtorku do godziny 22. Zasady: Pytania zadajemy poprzedzając [P], a odpowiedzi [O]. Przykład: [P] Ile masz lat? [O] Dziesięć i pół. Pamiętajcie! Starajcie się aby pytania się nie powtarzały! Do dzieła! Edytowane 18 Listopada 2016 przez Shanell Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay KaRol Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 [P] Jaki kolor? [P] Masz dzieci? [P] Czym sie zajmujesz? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Kot czy Pies? [P] Blok czy Dom? [P] Ile masz Lat? [P] Masz Żone? [P] Ile zajmujesz się już pracą redaktora? [P] Dobrze się uczyłeś/uczysz? Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-202624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Native Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 [P] Studiujesz coś czy pracujesz? [P] Jeśli miałbyś jedno życzenie, co to by było? [P] Jakie prace redaktorskie lubisz pisać najbardziej? [P] Pisanie prac to zamiłowanie, sposób na zajęcie czasu czy ucieczka od rzeczywistości? (ostatnie jeśli piszesz jakieś fantasy, opowieści) Jestem jednym z tych co dobrze śpią, choć nie mam po co wstawać. Kontakt i warunki napisania do mnie wiadomości w profilu. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-202639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbadon Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 [P] Co skłoniło Cię do podjęcia "pracy" na stanowisko redaktora? [P] Będziesz się starał o opiekuna redaktorów? [P] Co chciałbyś zostać pod choinką? [P] Masz już plany na tegorocznego sylwestra? [P] Wódka czy piwo? [P] Blondynki, szatynki, czy rude? [P] Jak myślisz czy ruda( nie farbowana) ma taki sam kolor innych włosów? [P] Czego nie lubisz u ludzi? [P] A co lubisz u ludzi? [P] Lubisz koty? [P] Najgorszy przedmiot w szkole? [P] Najlepszy przedmiot w szkole? [P] Ulubiona potrawa którą mógłbyś jeść bez końca? [P] Wolisz jeść zupy czy 2 dania? [P] Kogo lubisz z naszej sieci? [P] A kogo nie lubisz? "Prawdziwa wiedza na zawsze pozbawia człowieka pewności, czego by ona nie dotyczyła" Maks Frai Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krime.^ Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 [P] Pepsi vs. Cola? [P] Dresy vs. Rurki? xD [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Masz Motocykl? [P] Masz samochód? [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [P] Ulubiony gatunek filmowy? [P] Ulubiony Aktor? [P] Ulubiony Muzyk/Artysta/Wykonawca muzyczny? [P] Palisz (szlugi)? [P] Jarasz? (ganje)? [P] Jakieś plany na wyższą rangę? [P] Na jakich serwerach grasz? [P] Planujesz Studiować? [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Masz Rodzeństwo? [P] Rap vs. Disco? [P] Zmieniłbyś coś na Naszej sieci? ;) [P] Zapodasz jakąś nutkę na dziś? [P] Kali vs. Popek? [P] Kto wygra na KSW w grudniu? Popek, a może Pudzian? [P] Uprawiasz jakieś sporty? - Jakie? [P] Podkochiwałeś się kiedyś w nauczycielce od Chemii? xD [P] Co sądzisz o Administracji CSowicze.pl?[P] Gdybyś mógł zmienić się w dowolne zwierze to wybrałbyś...? [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [P] Lubisz zupę Pomidorową? [P] Ulubiony napój? [P] Ulubiona potrawa?[P] Nosisz kalesony? xD [P] Masz dziewczynę/chłopaka? ;P [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? [P] Cs 1.6 czy raczej CS:GO? [P] Długo planujesz pozostać z Nami na sieci? [P] Życie na Wsi czy raczej Miasto? [P] Ile kolorów ma tęcza? [P] Jest taka osoba na Forum, z której odejścia byś się ucieszył? [P] Interesujesz się polityką? [P] Jesteś za legalizacją marihuany w Polsce?[P] Byłeś kiedyś lub planujesz się wybrać do Holandii? [P] W przyszłości wolałbyś pracować w Polsce czy za granicą? [P] Jesteś Patriotą?[P] Czemu tak uważasz? ^ [P] Masz możliwość skoku na bungee... skaczesz? [P] Skoczyłbyś ze spadochronem? [P] Tak wgl. lubisz sporty ekstremalne?[P] Oddałbyś życie za Swój Kraj?? [P] Poszedłbyś na Wojnę? [P] Ulubiony MOD serwera?[P] Piwo vs. Wódka?[P] Jaki telefon posiadasz? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203017 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#illegal. Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 [P] Apple v Android [P] Komputer czy laptop [P] Jesteś za przyjęciem uchodźców? [P] Czarna czy RUDA? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 21 Listopada 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 [P] Jesteś gruby wiesz ? [P] Lubisz placki ? [P] Czemu redakcja ? [P] Jak minęły Ci wakacje ? [P] Lubisz doić krowy ? [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [P] Co tam ? [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [P] Jakie uprawiasz sporty ? [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [P] Kto jest Twoim autorytetem ? [P] Czemu byk nie daje mleka ? [P] Czego słuchasz ? [P] Jak masz na imię? [P] Ile lat masz ? [P] Gdzie mieszkasz ? [P] Jakie jest twoje hobby ? [P] Jaki masz numer karty kredytowej ? [P] Ulubiona potrawa ? [P] Chce ci się odpowiadać na moje pytania ? [P] Przywiązujesz uwagę bardziej do jakości czy do opłacalności ? [P] Co oznaczają cyfry w nazwie silnika R26B ? [P] Tak czy nie ? [P] Szklanka do połowy pełna czy do połowy pusta ? [P] Twoja ulubiona tkanina ? [P] Najbardziej wkurzający dźwięk ? [P] Twoje wymarzone auto ? [P] Benzyna czy diesel ? [P] Cieszysz się z nominacji ? [P] Homoseksualizm - choroba czy coś normalnego ? [P] Homofobia - choroba czy naturalny odruch ? [P] Zgadzasz się z tym, że nacjonaliści powinni mieć własny program na Animal Planet ? [P] Co sądzisz o anarchizmie ? [P] Kupisz mi kij baseball'owy ? [P] Być czy mieć ? [P] Czy California powinna się odciąć od USA ? [P] Jesteś gotowy na masę pytań ? [P] Co sądzisz o aktualnym stanie sieci ? [P] Jakie jest twoje ulubione śniadanie ? [P] Grałeś kiedyś w League Of Legends ? [P] Jak oceniasz prace administracji na forum oraz prace administracji na serwerach ? [P] Najlepszy gracz na DD2 ? [P] Dlaczego jestem od Ciebie lepszy w csa ? [P] Dlaczego nie chcę mi się więcej pytań zadawać ? [P] A jednak dostałem weny i zadam, co o Tym myślisz ? [P] Srasz dupą ? xD [P] Kogo najbardziej nienawidzisz na forum ? [P] Ulepimy dziś bałwana ? [P] A jutro ? [P] Co się stanie gdy oreo dam dziś wilkowi ? [P] Dorzucimy się do projektu roweraaaaa odrzutowego K. Krakowskiego ? [P] Kupisz mi średnią hawajską ? [P] Wymienimy razem uszczelki w Zaporożcu ? [P] Policz mi swoje włosy ? [P] Co masz po lewej stronie ? [P] A po prawej ? [P] Ile masz nóg ? [P] Pałasz do mnie sympatią :> ? [P] Nie za późno te pytania ? [P] Jak zmieni się sytuacja w kościele po wyborze Trumpa na prezydenta ? [P] Jakiej marki masz monitor ? [P] Dlaczego kupe robimy na siedząco a sikamy na stojąco ? [P] Lubisz wisienki ? [P] Jesteś leniwy ? [P] Woda gazowana czy niegazowana ? [P] Masz zwierzątko ? [P] Ulubiony dzień tygodnia ? [P] Jesteś wysoki ? [P] Wystarczy ? [P] Jadłeś kiedyś parówki bez gotowania ? [P] Jeżeli kobieta nie warczy co to oznacza ? [P] Wolisz raczej spokojne czy szalone dziewczyny ? [P] Lubisz chińskie dziewczynki ? [P] Lubisz gumę turbo ? [P] Do you speak english ? [P] Duracell czy Panasonic ? [P] Szanujesz mniejszości etniczne ? [P] Konserwatyzm czy socjalizm ? [P] Co masz teraz pod ctrl+v ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] AMD czy Nvidia ? [P] Intel czy AMD ? [P] Peugeot czy Citroen ? [P] Ford czy Chevrolet ? [P] Z czego masz internet ? [P] Membrana czy mechanik ? [P] Szanujesz Korwina ? [P] Co zdechło i nie chodzi ? [P] Adolf Hitler czy Józef Stalin ? [P] Wolałbyś być łysy czy niewidomy ? [P] Wolałbyś założyć rodzinę ale być nieszczęśliwy czy zostać homoseksualistą ale być szczęśliwy z fajnym chłopakiem ? [P] Facebook czy Snapchat ? [P] Znasz jakiegoś celebrytę/mieszkasz ? [P] Zostałbyś grafikiem ? [P] Znasz jakieś języki programowania ? [P] Żebranie o reputacje - szanujesz ? [P] Za tyle pytań musisz dać, wiesz ? xD [P] Najgorszy smród jaki poczułeś ? [P] Na co jesteś uczulony ? [P] Odpowiadają ci takie rakowe pytania ? [P] Czy bestioon to rak ? [P] Lubisz Filthy Franka ? [P] Płyn do chłodnicy czy rozpuszczalnik ?' [P] Ketchup czy majonez ? [P] Wolisz stare virtus pro czy nowe, polskie ? [P] Czy zmęczyły ci się już palce ? [P] Jesteś bardziej leniwy czy aktywny ? [P] Miałeś kiedyś depresję jak prawdziwy gimbus ? [P] Policz te pytania, bo Mi się nie chce, okej ? [P] Gdy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie ? [P] Mercedes C-Klasa czy S-Klasa ? [P] Ahus czy Gargamel ? [P] Uciekałeś przed policją ? [P] Miałeś przypał przed rodzicami? Jeżeli tak to jaki ? [P] Czy jak podasz mi swój adres to będę mógł zamówić na twój adres umywalkę z płatnością przy odbiorze ? [P] Słuchawki douszne czy nauszne ? [P] Ołówek czy długopis ? [P] Klawiatura + mysz czy kontroler ? [P] Będziesz skakał jak magik ? [P] Łapiesz pokemony ? [P] Będziesz miał je wszystkie ? [P] Pojedziemy w Bieszczady ? [P] Pociąg czy tramwaj ? [P] Góry czy plaża ? [P] Wypijesz ze Mnie kompot ? [P] Narkotyki - zło czy lek przyszłości ? [P] W co wierzysz ? [P] Jesteś pesymistą, optymistą czy realistą ? [P] Przechodziłeś już ospę ? [P] Szczepisz się ? [P] Grałeś w najnowszego Need For Speeda? I co o nim sądzisz ? [P] Jestem chory czy normalny z tymi pytaniami ? [P] Znęcałeś się nad kimś ? [P] Lubisz rozwiązywać krzyżówki ? [P] Lubisz skrillexa ? [P] Czy ktoś z twojej rodziny pracuje w policji ? [P] Bawiłeś się kiedyś na torach ? [P] Słuchasz Chopina ? [P] Jechałeś kiedyś Bizonem ? [P] Gucci czy Armani ? [P] Kupisz mi wafla ? [P] Chyba tyle, bo wiem że mam przesrane nie ? [P] Dziękuje za pytania, nie ma za co ? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 [P] 1. Co lubisz robić najbardziej? [P] 2. Zarzucisz jakimś swoim ulubionym kawałkiem muzycznym? [P] 3. Kogo nominujesz? [P] 4. Świeci u Ciebie słoneczko? [P] 5. Uprawiasz jakiś sport? [P] 6. Ulubiony smak lodów? [P] 7. Ulubiony kanał w TV? [P] 8. Gdybyś miał tygrysa, jakbyś dał mu na imię? [P] 9. Lubisz pandy? [P] 10. Skąd pochodzisz? [P] 11. Studiujesz/Pracujesz? [P] 12. Kim chciałeś być jak byłeś mały? [P] 13. Czy miałeś jakieś postanowienia noworoczne? [P] 14. Spełniłeś je? [P] 15. Gdzie spędzasz w tym roku sylwestra? [P] 16. Plany już masz? [P] 17. Sushi czy mak? [P] 18. Lubisz ananasa? [P] 19. Masz zwierzę? [P] 20. Jeżeli tak to jakie? [P] 21. Lubisz chomiki? [P] 22. A bigos? [P] 23. Ćwiczysz? [P] 24. Zdrowo się odżywiasz? [P] 25. Ulubiona potrawa? [P] 26. Przeprowadzałeś się kiedyś? [P] 27. Lubisz się rządzić ? [P] 28. Ulubiony przedmiot/zabawka z dzieciństwa? [P] 29. Jakie kraje chcesz zwiedzić? [P] 30. A jakie zwiedziłeś? [P] 31. Jak tam twoje skojarzenia? [P] 32. Życiowe marzenie? [P] 33. Umiesz pływać? [P] 34. Jesteś teraz głodny? [P] 35. Co sprawia, że na twojej twarzy pojawia się uśmiech? [P] 36. Co o mnie sądzisz? [P] 37. Przejmujesz co mówią o Tobie inni? [P] 38. Uwielbiasz rollerblade? [P] 39. A stunt? [P] 40. Twoja pasja? [P] 41. Motoryzacja? [P] 42. Masz ulubionego piłkarza? [P] 43. Masz jakąś bliznę? [P] 44. Dobrze ci w roli redaktora? [P] 45. Skąd pomysł na taki nick? [P] 46. Chciałbyś coś zmienić w swoim życiu? [P] 47. Palisz papierosy? [P] 48. Co sądzisz o Policji? [P] 49. Lubisz broń? [P] 50. Uważasz, że 50 pytań to dużo czy mało? [P] 51. Nie znudziło ci się już odpisywanie? [P] 52. Masz dziewczynę? [P] 53. Kto z Realu Madryt jest dla Ciebie najlepszy? [P] 54. Od kiedy grasz w cs? [P] 55. Ile miałeś lat ? [P] 56. Co myślisz o stuffle? [P] 57. A o zumbie? [P] 58. Lepiej mieć jednego prawdziwego przyjaciela? [P] 59. Czy 10 fałszywych? [P] 60. Dobra, koniec, czy jeszcze nie? [P] 61. Cieszysz się? [P] 62. Pamiętaj! Ja Ciebie obserwuje! ... [P] 63. A ty mnie? [P] 64. Co myślisz o świeczkach? [P] 65. Gdzie zabrałbyś swoją dziewczynę na pierwszą randkę? [P] 66. To już koniec... [P] 67. Przysłowie: Co z oczu to z serca. Co oznacza? [P] 68. Znasz gwarę poznańską? [P] 69. Jeżeli nie znasz, nauczyć Cię? [P] 70. Kejter po poznańsku to...? [P] 71. A bejmy? [P] 72. Fajnie co, nie? :D [P] 73. Ulubiona pora roku? [P] 74. Masz ulubiony zimowy sport? [P] 75. Gdzie chciałbyś pojechać na wakacje? [P] 76. Dużo ćwiczę, pokazać ci efekty? xD [P] 77. Gdybyś miał okazję być właścicielem na CSowicze.pl to co byś zrobił? [P] 78. Zrobisz wywiad ze mną? [P] 79. Chciałbyś się spotkać z ekipą z forum w realu? [P] 80. Ja już kończę pytania, pożegnasz się? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS7. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [P] Kto Czy Pies? [P] Pepsi vs Frugo? [P] Palisz papierosy? [P] Zainteresowania? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203222 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiT iT OuT Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 (edytowane) [P] Ulubiona potrawa? [P] Jak byś miał możliwość, skoczyłbyś na Baange? [P] Masz jakieś hobby? [P] Lubisz mnie? [P] Czym zajmujesz się na codzień? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Drużyna piłkarska której kibicujesz? [P] Czego najbardziej się boisz? [P] Jakie masz plany życiowe na przyszłość? [P] Od ilu grasz w CS'a? [P] Jak powstali Twój nick? [P] Jak znalazłeś się na CSowicze.pl ? :) [P] Jakie masz plany na życie? [P] Największy przypał w życiu? [P] Drugie imię ? [P] Ulubiony Kolor ? [P] Frugo vs. Tymbark ? [P] Rap vs. Pop ? [P] Ulub. smak Tymbark ? [P] Miłość vs przyjaźń ? [P] Ulub. Serial ? [P] Co masz teraz na sobie ? [P] Masz chłopaka / Dziewczynę ? [P] Ulub. Sport ? [P] Ile miałeś/aś lat kiedy dowiedziałeś/aś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [P] Nuta na dziś ? [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [P] Imię przyjaciółki ? [P] Kolor włosów ? [P] Twoja najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś? [P] Gdybyś miał wybrać między : Mądrą ale średnią z wyglądu dziewczyną, potrafiącą się zaopiekować domem i innymi aspektami życia. A ślicznotką która nie potrafi nic innego niż make-up, to Którą Byś wybrał? [P] Bmw czy Mercedes? [P] Dom na wsi? Czy mieszkanie w mieście? [P] Pies czy kot? [P] Rodzaj muzyki? Jeżeli muzyka poważna, to który kompozytor? [P] Jesteś ''Wege''? [P] Oglądasz seriale telewizyjne? Jeżeli tak, to jakie. [P] Za czym, bądź za kim, najbardziej tęsknisz? [P] Ulubiona drużyna z ligi niemieckiej? [P] Ulubiona drużyna z ligi hiszpańskiej? [P] Ulubiona drużyna z ligi włoskiej? [P] Ulubiona drużyna z ligi francuskiej? [P] Najbardziej niedoceniony piłkarz wg Ciebie to? [P] Ulubiony teninista i tenisistka? [P] Najlepsze wspomnienie z czasów szkolnych? [P] Bramka, którą mógłbyś oglądać bez końca? (Wrzuć link) [P] Jaki język obcy jest Twoim ulubionym? [P] Jakie serwery naszej sieci odwiedzasz najczęściej? [P] Ulubiona stacja telewizyjna? [P] Cyfry, które coś dla Ciebie znaczą? [P] Na co przeznaczyłeś największą sumę pieniędzy? [P] Możesz zmienić bieg dowolnego jednego wydarzenia historycznego, co by to było? [P] Najbardziej niedoceniona liga piłkarska wg Ciebie to? [P] Ulubiona książka? [P] Strona internetowa, którą najczęściej odwiedzasz? [P] Masz jakieś nietypowe hobby? [P] Czego się najbardziej wstydzisz? [P] Ulubiony bohater z dzieciństwa? [P] Ulubiony serial? [P] Rzecz, bez której nie mógłbyś funkcjonować? [P] Najlepszy Polski prezydent po 90 roku wg Ciebie to? [P] Dźwięk, którego najbardziej nie lubisz? [P] Ulubiona mapa cs? [P] Najbliższa Tobie partia polityczna? [P] Ulubione słowo? [P] Słowo, którego z jakichś względów nie lubisz? [P] Najgorszy zawód świata w Twoim mniemaniu? [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? [P] Ulubione święto? [P] Śpisz w skarpetkach? [P] Ulubione zajęcie? [P] Ulubiona piosenka w tej chwili? [P] Ulubiony trunek? [P] Mod cs, którego najbardziej nie lubisz? (np. surf/ffa etc.) [P] Mod cs, który najbardziej lubisz? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] W czym jesteś dobry? [P] Jak się czujesz tutaj na sieci? [P] Co Cię tutaj trzyma? [P] Co byś zmienił na sieci? [P] Ile masz w bicku? [P] Gdybyś mógł zaprosić na kolację dowolną osobę z sieci, kto to by był? [P] Ulubiona potrawa? [P] Wymień 3 cechy pozytywne & negatywne [P] Lubisz arbuzy? [P] Kotlet drobiowy czy wieprzowy? [P] Jaki kolor frugo najlepszy? [P] Jaka czekolada najlepsza? [P] Jaka pizza najlepsza? [P] Jaka rasa psa najlepsza? [P] Jaki pokemon najlepszy? [P] Jakiego antyperspirantu używasz? [P] Jaki masz rozmiar stopy? [P] Dziewczyna nieśmiała i skromna czy rozgadana i otwarta? [P] Wspierasz WOŚP? [P] Co myślisz o osobach, które piszą, że kliknęły np. Pajacyka, a tego nie zrobiły? [P] Wierzysz w życie pozagrobowe? [P] Sok pomarańczowy czy jabłkowy? [P] Wanna czy prysznic? [P] Wolisz umyć okna czy odkurzyć mieszkanie? [P] Wolałbyś pracować w Tesco na kasie czy sprzedawać truskawki na rynku? [P] Truskawki czy jagody? [P] Jagody czy poziomki? [P] Poziomki czy maliny? [P] Maliny czy śliwki? [P] Śliwki czy komary? [P] Komary czy muchy? [P] Palisz? [P] Planujesz jakiś wyjazd za granice? [P] Pijesz? [P] Co masz za sobą? [P] Kogo lubisz na forum i dlaczego :P? [P] Co masz po swojej prawej stronie? [P] Co masz po swojej lewej stronie? [P] Jak nazywa się twoja babcia? [P] Dlaczego śpisz w nocy? [P] W jakiej okoliczności zacząłeś grać w cs'a 1.6? [P] Miałeś range na innym forum? [P] Jak rozwalisz swoje pierwsze 1.000.000 zł? [P] Ile masz m wzrostu? [P] Masz żółte czy czarne zęby? biggrin.png [P] Co jadłeś na obiad? [P] Bakacz? [P] Ile ważysz? [P] skąd pochodzisz? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Co robisz w wolnych chwilach? [P] Ulubiony piłkarz? [P] Gdybyś mógł posiadać jedną supermoc to jaką? [P] Jaką masz ksywkę? [P]Co chcesz osiągnąć w życiu? [P]Ranga admin wystarczy czy chcesz coś więcej osiągnąć na PR? [P]Najgorszy posiłek jaki zjadłeś? [P]Ile chcesz mieć dzieci w przyszłości? [P]Czym śmigasz? ;D [P]Czy byś był wstanie poświecić swoje życie dla kogoś? [P]Czy jesteś zadowolony ze swojego życia, czy coś byś w sobie zmienił? [P]Często się denerwujesz, a jak tak to dlaczego? [P]Masz tatuaż? :D [P]Lubisz słodycze, a jak tak to jak bardzo? [P]Umiesz zabić człowieka jednym palcem? [P]Lubisz pomagać innym? [P]Wolisz piwo czy wódkę? [P]Jakie lubisz zwierze? [P]Jakich nie lubisz zwierząt? [P]Lubisz jajecznicę? [P]Jaka lubisz pizze? [P]Laptop czy komputer? [P] Masz jakieś zwierzę? [P] Masz rodzeństwo? [P] Co lubisz najbardziej z jedzenia? [P] Masz na coś uczulenie? [P] Jaki sport lubisz uprawiać? [P] Czy masz ulubioną grę komputerową? [P] Czy nosisz okulary? [P] Jaki masz telefon? [P] Kim chciałeś zostać w dzieciństwie? [P] Twoja najwyższa średnia ocen w szkole? [P] Byłeś w górach? [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa [P] Mieszkasz w domu czy w bloku? [P] Motocykle czy samochody? [P] Ile masz lat? [P] Prowadzisz zdrowy tryb życia? [P] Chodzisz na siłownię? [P] Wolisz mieć wszystko zaplanowane czy spontan? [P] Pepsi czy Coca cola? [P] Masz lęk wysokości? [P] Ulubiony piłkarz? [P] Ulubiona piosenka? [P] Jakiego koloru jest czerwony maluch? xD :pies: [P] Ulubiony Film? [P] Jesteś dumny z tego, ze jesteś Polakiem? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Co robisz w wolnych chwilach? [P] Ulubiona książka? [P] Którego aktora podziwiasz najbardziej i dlaczego? [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy? [P] Ulubione warzywo? [P] Ulubiony owoc? [P] Ulubiony serwer? [P] Trenujesz/Trenowałeś coś? [P] Cecha, którą najbardziej cenisz w drugim człowieku to... [P] Czy lubisz podróżować? [P] Czy jesteś uparty? [P] Czy jesteś cierpliwy? [P] Wynalazek wszechczasów według Ciebie to... [P] Najbardziej znienawidzona przez Ciebie piosenka to... [P] Gdybyś mógł posiadać jedną supermoc to jaką? [P] Czy jest coś czego się boisz? [P] Gdybyś mogł być zwierzakiem na jeden dzień to jakim byś został? [P] Czy jesteś osobą tolerancyjną? [P] Kiedy według Ciebie kończy się dzieciństwo? [P] Youtube czy Twitch ? [P] Nasza klasa czy Facebook? [P] Rosół czy Pomidorowa ? [P] McDonald czy KFC ? [P] Lubisz bułki? [P] Masz Rower? [P] Masz Motor? [P] Masz laptopa czy komputer? [P] Lubisz Dziewczyny? [P] Możesz zrobić coś za co nie poniesiesz konsekwencji, co robisz? [P] Których lat muzykę najbardziej lubisz? [P] Co sądzisz o Popku? [P] Ile miałeś lat jak zaczynałeś grać w CS? [P] Smartfon czy iPhone? [P] Co byś chciał dostać? [P] Lubisz mocne trunki? [P] Najgorsza lekcja? [P] W jakim innym kraju chciałbyś zamieszkać? [P] Najgorsza reklama? [P] Jak się czujesz? [P] Co tam u Ciebie? [P] W jakie grasz gry? [P] Masz konsole do gier? [P] Co najczęściej kupujesz w sklepach? [P] Jakie są twoje gry z dzieciństwa? [P] Zamoczyłeś już? [P] Lubisz kwiaty? [P] Masz rower? [P] jaką masz myszkę? [P] Jaką masz kartę graficzną? [P] Lubisz grać na kompie? [P] Jakie masz gry na kompie ? [P] Jak oceniasz pracę adminów na serwerze? Masz jakieś zastrzeżenia ? [P] W niedziele do kościoła, czy pod kościół na ploteczki ? [P] Najśmieszniejszy przypał ? [P] Twoje najskrytsze marzenie ? [P] Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś ? [P] Najdziwniejsze zdarzenie/rzecz jakie widziałeś ? [P] Jakie miejsce na świecie (dowolne) chciał byś odwiedzić ? [P] Jak wygląda Twoje życie rodzinne ? [P] Czy chciał byś być kobietą ? [P] Lubisz gotować ? [P] Ile chcesz mieć dzieci ? [P] Strzelałeś kiedyś z broni ? [P] Lubisz spacery ? [P] Jesteś od czegoś uzależniony ? [P] Co zawsze poprawia Ci humor ? [P] Ukradłeś coś kiedyś ? [P] Żałujesz jakiejś życiowej decyzji ? [P] Czy uważasz, że kobieta w ciąży czuje się trochę jak po dobrym obiedzie ? [P] Lubisz tańczyć ? [P] Jesteś osoba optymistyczną ? [P] Gdzie odbyły się twoje najlepsze wakacje i jak one się potoczyły ? [P] Ulubiona postać historyczna ? [P] Domówka czy wyjście do klubu ? [P] Jaki jest Twój ulubiony dowcip ? [P] Co sądzisz o imigrantach ? [P] Jakie piwerko preferujesz ? [P] Lubisz czasem pograć w warcaby ? [P] Lubisz kebaby ? [P] Lubisz kwiatki ? [P] Czy światło posiada masę (wagę) ? [P] Myślisz że jest możliwe życie poza naszym Układem Słonecznym ? [P] Masz jakiś autorytet ? [P] Dlaczego słońce razi w oczy ? [P] Oglądasz jakieś anime? [P] Masz miejsce , gdzie uwielbiasz jezdzić ? [P] Dżungla, czy pustynia ? [P] Piwo to alkohol ? [P] Wiesz że jesteś słaby :wink: ? [P] Co sądzisz o globalnym ociepleniu ? [P] Czy uważasz że program PiS 500+ na dziecko, jest dobry ? [P] Podasz trzy fakty o Tobie, o których nie mamy pojęcia ? [P] Co byś chciał w sobie zmienić ? [P] Jakie według Ciebie są najlepsze służby państwowe ? [P] Twój typ kobiety ? [P] Grałeś kiedyś na czitach ? [P] Czy jesteś osobą głębokiej wiary ? [P] Oglądałaś w dzieciństwie smerfy na tvp 1 ? [P] Miałeś konflikt z prawem ? [P] Hodujesz jakąś roślinkę ? [P] Masz jakiś talent ? [P] Byłeś kiedyś tak pijany że urwał Ci się film ? [P] Czego w życiu nigdy nie chciałbyś zobaczyć ? [P] Czy wierzysz w jakieś cuda ? Edytowane 22 Listopada 2016 przez SpiT iT OuT Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42694-34-po-drenn/#findComment-203504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi