Popularny post Inoue. Napisano 1 Listopada 2016 Popularny post Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Na samym początku chciałabym przeprosić, że pytania dodaje tak późno, ale kompletnie nie miałam czasu w ten długi weekend. Pytania od @Krime.^ [P] Pepsi vs. Cola? [O] Pepsi [P] Dresy vs. Rurki? [O] Rurki, ale wolę leginsy :3[P] Ulubiona marka samochodu? [O] Lexus i Honda, uwielbiam japońce.[P] Masz Motocykl? [O] Tak, dwa.[P] Jeśli tak to jaki? ^ [O] Kawasaki ZXR 600 i Yamahę YZF[P] Co sądzisz o CBR 600 F4? bo planuję kupić xD [O] Zależy w jakim stanie, jaki przebieg, rocznik itd. [P] Masz samochód? [O] Tak[P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] Nie mam ulubionego[P] Ulubiony gatunek filmowy?[O] Horror i Akcja. [P] Ulubiony Aktor? [O] Mario Casas. <3[P] Ulubiony Muzyk/Artysta/Wykonawca muzyczny? [O] Joanna Klepko (Cleo), najlepsza wokalistka, zawsze jestem na jej koncertach kiedy mam okazję. [P] Palisz (szlugi)? [O] Nie.[P] Jarasz? (ganje)? [O] Nie.[P] Jakieś plany na wyższą rangę? [O] Szczerze, na chwilę obecną nie mam żadnych, ta jest ok. ;)[P] Na jakich serwerach grasz? [O] Głównie na 4 maps i DD2[P] Planujesz Studiować? [O] Studiuję. Ostatni rok[P] Jakie plany na przyszłość? [O] Chcę zostać policjantką i dobrą motocyklistką.[P] Masz Rodzeństwo? [O] Tak[P] Rap vs. Disco? [O] Rap[P] Zmieniłabyś coś na Naszej sieci? ;) [O] Tak, ekipę.[P] Zapodasz jakąś nutkę na dziś? [O] Jest u mnie na profilu. [P] Kali vs. Popek? [O] Kali[P] Kto wygra na KSW w grudniu? Popek, a może Pudzian? [O] Szczerze nie obchodzi mnie to, ale stawiam na Pudziana.[P] Uprawiasz jakieś sporty? - Jakie? [O] Tak, rollerblade agresywny, a zimą snowboard[P] Podkochiwałaś się kiedyś w nauczycielu od Chemii? [O] Nie bo miałam babkę[P] Co sądzisz o Administracji CSowicze.pl? [O] Nie wypowiem się.[P] Gdybyś mogła zmienić się w dowolne zwierze to wybrałabyś...? [O] Tygrysa.[P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [O] Tak, bardzo[P] Lubisz zupę Pomidorową? [O] Uwielbiam, mniam.[P] Ulubiony napój? [O] Zielona herbata.[P] Ulubiona potrawa? [O] Kurczak curry.[P] Nosisz kalesony? [O] Nie[P] Masz dziewczynę/chłopaka? [O] Mam, chłopaka.[P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? [O] Studia, Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa.[P] Cs 1.6 czy raczej CS:GO? [O] 1.6[P] Zaliczyłaś kiedyś zgona? [O] Tak [P] Długo planujesz pozostać z Nami na sieci? [O] Dziwne pytanie, ale tak[P] Życie na Wsi czy raczej Miasto? [O] Miasto, a wieś na relaks i odpoczynek.[P] Ile kolorów ma tęcza? [O] Stwierdzono 7.[P] Jest taka osoba na Forum, z której odejścia byś się ucieszyła? [O] Tak.[P] Interesujesz się polityką? [O] Tak.[P] Jesteś za legalizacją marihuany w Polsce? [O] I tak i nie.[P] Byłaś kiedyś lub planujesz się wybrać do Holandii? [O] Byłam.[P] W przyszłości wolałabyś pracować w Polsce czy za granicą? [O] W Polsce.[P] Jesteś Patriotą? [O] Tak[P] Czemu tak uważasz? ^ [O] Bo Polska to mój kraj[P] Masz możliwość skoku na bungee... skaczesz? [O] Tak, niezłe uczucie.[P] Skoczyłabyś ze spadochronem? [O] Tak, już nawet skakałam[P] Tak wgl. lubisz sporty ekstremalne? [O] Tak.[P] Oddałabyś życie za Swój Kraj?? [O] Tak[P] Poszłabyś na Wojnę? [O] Tak.[P] Ulubiony MOD serwera? [O] Nie ma.[P] Piwo vs. Wódka? [O] Piwo[P] Jaki telefon posiadasz? [O] IPhone 6S.[P] Mam na sprzedaż Opla. Kupujesz? [O] Nie Pytania od @KiKerr [P] Ile ważysz ? [O] 52 kg.[P] Ile czasu ćwiczysz na siłowni? [O] Godzinę, max 2.[P] Ulubiony kolor? [O] Fioletowy.[P] Masz prawko? [O] Tak[P] Lubisz imprezować? [O] Tak[P] Uczysz się / pracujesz? [O] Uczę się i pracuje.[P] Twoje drugie imię? [O] Agnieszka Pytania od @SpiT iT OuT [P]JaK tam zycie mija ? [O] Ciężko, dużo problemów.[P] Palisz? [O] Nie[P] Pijesz? [O] Okazyjnie[P] Masz jakies autko? motocykl? [O] Tak, mam.[P] Co lubisz jeść ? [O] Zdrowe potrawy.[P] Ulubiony kolor? [O] Fioletowy[P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Różnie, trap, rock, trance,rap.[P] CS 1.6 czy CS GO? [O] 1.6[P] ile ważysz? [O] 52 kg[P] Gdzie mieszkasz? [O] Poznań.[P] Masz rodzeństwo? [O] Tak[P] Co tam? [O] Wtorek[P] Masz chłopaka? [O] Tak[P] Czym się interesujesz? [O] Ostatnio tylko motoryzacją i fotografią, skupiam największą uwagę na tym.[P] Kogo z forum lubisz? A kogo nie cierpisz? [O] Są osoby, ale nie chciałabym wymieniać kto mi już podpadł. Pytania od @drenn [P] Jaki masz charakter? [O] Bardzo indywidualny.[P] Jaki jest twój ulubiony zespół muzyczny? [O] Linkin Park.[P] W jakim zawodzie pracujesz? [O] Obsługa klienta i k. biznesowego.[P] Wolisz imprezę czy tzw. domówkę? [O] Różnie, zależy od klimatu.[P] Jaki jest twój kolor oczu? [O] Brązowe [P] Farbujesz włosy? [O] Już nie[P] W jakiej szkole się uczysz? [O] Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa Pytania od [P] Pies czy kot? [O] Pies[P] Piwo czy wódka? [O] Piwo.[P] Lubisz mnie? [O] Mało cię znam, ale wydajesz się miłą osóbką.[P] Czego nie lubisz w ludziach? [O] Kłamstwa i zawiści.[P] A co lubisz? [O] Szczerość, pomoc i uśmiech.[P] Co myślisz o naszej sieci? [O] Nie mam o niej zdania w tej chwili.[P] CS 1.6 czy GO? [O] 1.6[P] Co zostałaś w tamtym roku pod choinkę? [O] Drukarkę, słodycze i drogie perfumy.[P] Twój najgorszy przedmiot w szkole? [O] Prawo karne materialne.[P] Twój najlepszy przedmiot w szkole? [O] Filozofia[P] Skąd taki nick? [O] Inspirowałam się blogerką modową, która już działa pod inną nazwą.[P] Co chcesz zostać w tym roku pod choinkę? [O] Wspaniały możliwy wyjazd na sylwestra w góry. Pytania od @ShadoOw [P] Zgadnij, ile pytań Ci zadam ? [O] Z tego co widzę, to ok. 200.[P] Zgadnij, na ile będziesz znała odpowiedź ? [O] Pewnie na wszystkie.[P] Jakiego koloru są białe ściany ? [O] Białe no, nie? [P] Jaki kolor jest przeciwieństwem czarnego ? [O] Szary : D[P] Jakiego koloru jest sukienka panny młodej ? [O] Niebieskiego[P] Czemu Redaktor ? [O] Bo uwielbiam pisać, redagować.[P] Ile się tym zajmujesz ? [O] Ponad rok.[P] CS:go czy cs 1.6 ? [O] 1.6.[P] Kurkuma czy chilli ? [O] Kurkuma [P] Ulubiona piosenka ? [O] Martin Garrix & Bebe Rexha - In The name of love.[P] Ulubiony cytat ? [O] "Dziś zrób to czego innym się nie chce, a jutro będziesz mieć to o czym inni marzą"[P] Ulubiona broń(oprócz awp) ? [O] M4[P] Brunecie czy blondyni ? [O] Brunet.[P] Z brodą czy bez brody ? [O] Bez brody[P] Uprawiasz jakiś sport ? [O] Tak, agresywny rollerblade, a zimą snowboard.[P] Czy można zgwałcić faceta ?[O] Tak [P] Żart, który Ci zapadł w pamięci ?[O] Nie ma takiego chyba.[P] Ile chciałabyś mieć pytań ? [O] Obojętne mi to.[P] Czy zasłużyłaś sobie na tak mało ?[O] Tego najstarsi górale nie wiedzą. [P] Ulubiony napój ?[O] Zielona herbata [P] Ulubione piwo?[O] Desperados [P] Ulubione danie ?[O] Kurczak curry [P] Nie zapomniałem o niczym ?[O] Tego nie wiem. [P] Daje Ci do ręki 20zł, na co je wydasz ?[O] Pewnie na jakąś bzdurę[P] Miałaś w życiu jakąś zawstydzającą sytuacje ? [O] Tak [P] Sądzisz że się wyrobisz z odpowiedziami ? [O] Już wiem, że nie.[P] Pocałunek ode Mnie czy od Najranego ? [O] Od Ciebie[P] Co sądzisz o efekcie cieplarnianym ? [O] Kompletna masakra, przez to nie ma porządnej zimy.[P] Kto jest największym zjebem na csowicze ? [O] Tajemnica.[P] Grałaś kiedyś w karty na pieniądze ? [O] Nie[P] Warcaby czy szachy ? [O] Szachy[P] Ziemniaki czy ryż ? [O] Ryż[P] Najlepszy redaktor Według Ciebie ? [O] Nie mam zdania.[P] Pasuje mi obecny kolor mojej rangi ? [O] Tak[P] Czarny pasowałby mi bardziej, co nie ? [O] Byś był niewidoczny, więc raczej nie. [P] Byłabyś w stanie wytrzymać bez internetu dłużej niż tydzień ?[O] Tak [P] Byłabyś w stanie wytrzymać bez telewizji dłużej niż tydzień ?[O] Tak [P] Byłabyś w stanie wytrzymać bez telefonu dłużej niż 2 dni ?[O] Nie [P] Lubisz sporty zimowe ?[O] Tak[P] Pepsi vs. Cola ?[O] Pepsi [P] Dresy vs. Rurki ?[O] Rurki, ale wolę leginsy [P] Lubisz placki ?[O] Lubię [P] Najdroższa rzecz jaką sobie kupiłeś ?[O] IPhone. [P] Ile kół napędowych znajduje się w bojowym wozie piechoty ?[O] ;o [P] Czemu śmierdzą Ci stopu ?[O] Mi, rzadko [P] Dlaczego literka "F" znajduje się obok "G" na klawiaturze ?[O] Bo tak ładniej [P] Z jakiego filmu pochodzi cytat: "To nic osobistego, Sonny. To czysty biznes" ?[O] ... [P] W jakim czasie wystrzeliwuje się 30 naboi z karabinka AK Używając serii ?[O] ... [P] Jak oceniasz pracę Właściciela RumcajsJumper (bez owijania w bawełnę) ?[O] Dość dobrze. [P] Jak oceniasz pracę KiKerr i Syśka na forum ?[O] Genialnie. [P] Jak oceniasz pracę jedynego Junior Administratora Najarany ?[O] Mógłby się bardziej przyłożyć.[P] Mama wie że ty wiesz ? [O] Wie [P] Jak nie my to kto ?[O] Ja[P] Wierzysz w teorię płaskiej ziemi ?[O] Nie [P] Gotowałeś kiedyś parówki w czajniku ?[O] Nie[P] Jak się tu znalazłaś ?[O] Internet nie kłamie [P] Kiedy sobie pójdziesz hahha ?[O] Mogę za chwilę. [P] Kochasz mnie ?[O] Nie [P] Jakich pytań nie lubisz skierowanych do Ciebie od ludzi ? [O] O moje życiowe błędy[P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ?[O] Nie [P] Czego byś nigdy nie zrobiła ? [O] Popełniła samobójstwa[P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Próbuje je sobie skrócić[P] Kto jest Twoim autorytetem ? [O] Moja świętej pamięci babcia[P] Jak minęły Ci wakacje ? [O] Nudno, pracująco[P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] Nie mam nic do nich, ale akurat nie lubię jak się afiszują [P] Po co żyjemy ? [O] Żeby żyć[P] Dokąd zmierzamy ?[O] Przed Siebie.[P] Jakie jest twoje ulubione danie ? [O] Kurczak curry[P] Co sądzisz o kuchni japońskiej ? [O] Nie przepadam, zbyt dużo ryby i ryżu[P] Jadłaś kiedyś sushi ? [O] Tak[P] Smakowało ? [O] Nie[P] Dlaczego mówi się "dlaczego", a nie "dlaczemu" ? [O] Taka nasza polszczyzna[P] Kim chcesz zostać w przyszłości ? [O] Policjantką[P] Dlaczego Ty a nie ja ? [O] Bo wybrano mnie.[P] Ten nade mną, który ci zadał pytania jest On mądry ? [O] Tak[P] Jak nazywa się szyna montowana do karabinka wz. 96 Beryl ? [O] Skąd mam wiedzieć? [P] Czego pragniesz od życia ? [O] Pokoju i ogniska domowego[P] Cieszysz się z udziały w P&O ? [O] Tak[P] Czy wiesz, że sól to biała śmierć ? [O] Wiem[P] Czy nie lepiej by było zjeść jabłko ? [O] Wolę banana[P] Umiesz liczyć od tyłu ? [O] tak[P] Włóż od tyłu... żółw. Śmieszy Cię to ? [O] Nie, bo to ciekawe bardziej[P] Jakie słowo Cię rozśmiesza ? [O] "Reset"[P] Zjadłaś dziś śniadanko ? [O] Tak[P] Wiesz, że to jest dopiero początek ? [O] Chyba koniec (dnia)[P] 2+2x2= ? [O] 6[P] Starczy ? [O] Czego?[P] Lubisz kotlety schabowe ?[O] Tak [P] Zastanawiałaś się kiedyś nad sensem życia ?[O] Tak [P] Czy kosmici noszą fioletowe kapelusze ?[O] A istnieją? [P] Czy mogłabyś mi zaprezentować swoje aktualne TOP 5 utworów muzycznych ?[O] Mogłabym. [P] Skok na bungee czy ze spadochronem ?[O] Spadochron, lepsze uczucie. [P] Czy byłaś kiedyś na jakimś koncercie muzycznym? Jeśli tak to na jakim? I czy był to koncert Twojego ulubionego [O] zespołu/piosenkarki/piosenkarza ?[O] Tak, byłam, jest ich dużo. Cleo, Linkin Park x2, Rihanna, wymieniłam Ci trzy, które najlepiej wspominam jak do tej pory. Teraz wybieram się na Martina Garrixa w listopadzie. [P] Czy masz już wyrobione zdanie na temat mojej osoby? Jeśli tak, to co o Mnie sądzisz ? [O] Nie mam do końca bo za słabo Cię znam, ale wiem, że bardzo szybko się poddajesz i rezygnujesz z wielu rzeczy.[P] Co sądzisz o Przystanku Woodstock ? [O] Akurat nie przepadam za to bo nie mój klimat.[P] Grasz w pokemony ? [O] Nie[P] Jakie miejsca chciałabyś w przyszłości odwiedzić ?[O] Hiszpanię, szczególnie Barcelonę[P] Dzień czy noc ? [O] Noc, lubię grzeszyć.[P] Wiosna czy jesień ? [O] Wiosna, bo sezon motocyklowy się zaczyna[P] Lato czy zima ? [O] Lato[P] Wolałabyś mieć uszy słonia czy ogon szczura ? [O] Uszy słonia[P] Ulubiona bajka dzieciństwa ? [O] Pokemony, potem Naruto[P] Góry czy plaża ? [O] Góry[P] Jaka jest najgorsza choroba weneryczna ? [O] Świerzb[P] Gdybyś mogła się cofnąć w czasie, co byś zmieniła, (nie musi być z twojego życia) ?[O] Relacje z rodziną [P] Czy zdarzyło Ci się kiedyś nie wytrwać w drodze do toalety ?[O] Tak [P] Często spotykasz się ze znajomymi ?[O] Tak[P] Czy kręcą Cię pojazdy jednośladowe ?[O] Bardzo [P] Czym jest świat ?[O] Dla mnie wszystkim [P] Kto stworzył świat ?[O] Bóg, jestem wierząca. [P] Wierzysz w reinkarnację ?[O] Tak [P] Czy miałaś kiedyś jakieś wątpliwości co do prawa swojego bytu ?[O] Nie [P] Czy wiesz, że ludzie też mogą latać ?[O] Nom i to bardzo [P] Ile razy byłaś w kościele w tym roku ?[O] Może z 5 razy [P] Kolekcjonujesz coś ?[O] Tak, pocztówki, mam ich masę.[P] Prowadzisz uporządkowane życie ?[O} Nie [P] Miałaś chwilę zawahania i chciałaś zrobić coś czego wiesz, że byś żałowała ?[O] Tak, miałam taką chwilę.[P] Po czym oceniasz ludzi ? [O] Stylu bycia i zachowaniu.[P] Pierwsze wrażenie zazwyczaj się sprawdza ?[O] Tak [P] Która jest godzina jak na to odpowiadasz ?[O] 22.47 [P] Czy często po odłożeniu słuchawki myślisz spierdalaj ?[O] Nie [P] Lubisz pisać SMSy ?[O] Tak [P] Dlaczego potocznie mówi się źle o blondynkach ?[O] Bo są głupie[P] Czy brunetki są ładniejsze od szatynek ?[O] Kolor tu nie ma znaczenia [P] Dlaczego jak się coś dzieje złego to w człowieku się pojawia pocenie ?[O] Bo się stresuje [P] Umiesz robić salto ?[O] Tak[P] Najgorszy przedmiot szkolny to ?[O] Prawo karne materialne [P] W jakich spodniach lubisz chodzić ?[O] Rurki ale wolę leginsy[P] Co byś na wstępie zrobiła będąc prezydentem ?[O] Wyje*ała resztę rządu w kosmos [P] Czy polityka Cię interesuje ?[O] Tak[P] Czy rozmawiasz z konsultantami którzy Ci wciskają oferty na siłę ?[O] Tak, bo taką mają pracę. [P] Jak wyglądają Twoje rozmowy z rodzicami przez telefon ?[O] Kiepsko[P] Ile waży koń trojański ?[O] Też znam ten film [P] Gdzie jest nemo ?[O] W wodzie [P] Co w trawie piszczy ?[O] Mrówka jak ją masz zdepnąć[P] Dlaczego Czak Noris jest wszechmocny ?[O] Tylko on zna odpowiedź na to pytanie [P] Ile lat ma teraz Czak ?[O] tego nikt nie wie [P] Oglądałeś Strażnika Teksasu ?[O] Tak.[P] Byłaś kiedyś na wagarach ?[O] Tak [P] Podrobiłaś kiedyś podpis ?[O] Tak [P] Jak bardzo lubisz życie ?[O] W skali od 1 do 100? 80/100 [P] Czy boisz się śmierci ?[O] Tak [P] Dlaczego śmierć to temat tabu ?[O] Bo za dużo jest debilnych nastolatków [P] Czy lubisz dyskusje o poglądach religijnych ?[O] Nie [P] Czemu niebo jest niebieskie ?[O] Przez światło i powietrze [P] Ogoliłabyś się na Pazdana jakby Polska wygrała euro ?[O] Nie [P] Stan techniczny serwerów jak oceniasza ?[O] Chyba na największy minus [P] Proste pytanie: Barcelona czy Real ?[O] Barcelona [P] Łóżko piętrowe czy zwykłe ?[O] Zwykłe [P] Samsung czy Sony ?[O] Sony [P] Lidl czy Biedronka ?[O] Biedronka [P] Żartowałem z tym, że to dopiero początek, ulżyło ? [O] Tak Pytania od @Mr. Darkness 1. Jak masz na imię? Adrianna2. Jak masz na drugie imię? Agnieszka3. Twoja ksywka. Brak4. Ile masz lat? 215. Ile centymetrów mierzysz?163 cm czystego zła 6. Jaki masz numer buta? 38-40 7. Jaki masz znak zodiaku?Panna 8. Wierzysz w horoskopy?Tak 9. Opisz siebie w kilku zdaniach.Fajna, szczera i poukładana osóbka, mająca swój świat i swoje kredki. Kocham motoryzację i fotografię. Mam swojego chomika, który zwie się Bernard 10. Wklej zdjęcie!11. Jesteś praworęczna czy leworęczna?Praworęczna 12. Co o mnie sądzisz?Denerwująca małpa, która zadała mi mnóstwo pytań na które muszę teraz odpowiedzieć. 13. Co lubisz robić?Spać. 14. Czego nie lubisz robić?Uczyć się 15. Co lubisz najbardziej jeść?Kurczak curry 16. Czego najbardziej nie lubisz jeść?Grochówki 17. Jaka jest twoja ulubiona słodycz?Rafaello 18. Jakiej słodyczy nie lubisz?Chałwa - jest trochę słodka 19. Jaki jest twój ulubiony batonik?Mars 20. Jakiego batonika nie lubisz?Pawełek 21. Jakie jest twoje ulubione ciasto?Brownie 22. Jakiego ciasta nie lubisz?Nie ma takiego 23. Jaki jest twój ulubiony owoc?Banan 24. Jakiego owocu nie lubisz?Pomelo 25. Jakie jest twoje ulubione warzywo?Brokuł 26. Jakiego warzywa nie lubisz?Imbir 27. Jaka jest twoja ulubiona czekolada?Milka 28. Jakiej czekolady nie lubisz?Gorzkiej 29. Co najczęściej jesz na śniadanie?Jajecznicę albo owsiankę 30. Jaka jest twoja ulubiona zupa?Pomidorowa 31. Jakiej zupy nie lubisz?Grochówki 32. Co najczęściej jesz na kolację?Ciemną bułkę z wędliną 33. Co lubisz najbardziej pić?Zieloną herbatę 33. Czego najbardziej nie lubisz pić?Soku marchewkowego, ale muszę 34. Masz przyjaciółkę/ przyjaciela?Tak 35. Jak się nazywa/ nazywają?... 36. W jakim stylu się ubierasz?Różnie, luźno przeważnie 37. Jaki masz kolor włosów?Brązowy z rudym 38. Jakiej długości są twoje włosy?Do łopatek 39. Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane?Proste 40. Wolisz brunetki czy blondynki?Brunetki 41. Jakiego koloru są twoje oczy?Brązowe 42. Twoje znaki szczególne to...?Pieprzyki 43. Lubisz zwierzęta?Kocham 44. Jakie?Psy, chomiki i jaszczurki 45. Jakich zwierząt nie lubisz?Węży i pająków 46. Masz zwierze?Tak 47. Jak się wabi?Bernard 48. Masz chłopaka/dziewczynę?Tak 49. Jak się nazywa?Adrian 50. Lubisz mnie?Tak 51. Dlaczego?Bo lubię cię denerwować, słodziak 52. Jaką mnie widzisz?... 53. Co byś mi teraz powiedziała?Ku*wa za dużo pytań 54. Mieszkasz w domu czy w bloku?Bloku 55. Masz swój własny pokój?Tak 56. Lubisz swój pokój?Tak 57. Lubisz swój dom?Tak 58. Kiedy się urodziłaś/urodziłeś?1995-09-22 59. W jaki dzień? Piątek 60. O której godzinie?O 4 rano 61. Kiedy masz imieniny?5 marca 62. Masz swoją komórkę?Tak 63. Masz telefon domowy?Nie 64. Jak ma na imię twoja mama?Celina 65. Masz rodzeństwo?Tak 66. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba?Judyta 67. Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba?Konrad 68. Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz?Maciej Zakościelny 63. Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz?Barbara Kurdej-Szatan 64. Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz?Mario Casas 65. Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz?Jenifer Aninston 66. Jakiego piosenkarza polskiego najbardziej lubisz?... 67. Jakiego piosenkarza zagranicznego najbardziej lubisz?Mans Zermelow 68. Jaką piosenkarkę polską najbardziej lubisz?Cleo 69. Jaką piosenkarkę zagraniczną najbardziej lubisz?Selena Gomez 70. Jaki zespół polski najbardziej lubisz?... 71. Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz?Linkin Park 72. Podaj ulubioną piosenkę/piosenki.Martin Garrix - In the name of love 73. Jaką słuchasz muzykę?Różną 74. Jaki jest twój ulubiony kwiat? Róża 75. Jakie jest twoje ulubione drzewo?Jabłoń 76. Jaki jest twój ulubiony film?Po prostu walcz 77. Jaki jest twój ulubiony serial?M jak miłość 78. Czy lubisz śpiewać?Tak 79. Czy lubisz tańczyć?Tak 80. Czy lubisz rysować?Tak 81. Czy lubisz kolorować?Tak 82. Narysuj mi coś.A co? 83. Napisz wierszyk.Nie mam weny 84. Narysuj to, o czym właśnie myślisz.Nie wiem jak 85. Ulubiony gadżet? telefon 86. Ulubiona strona internetowa?Youtube 87. Ulubiony sklep?by o la,la... 88. Jakiego sklepu nie lubisz?... 89. Ulubiony program telewizyjny?AXN 90. Jaki jest twój ulubiony sport? Rollerblade 91. Ulubiony sportowiec.... 92. Uprawiasz jakiś sport?Tak 93. Jaki?Roller blade i snowboard 94. Ulubione przysłowie?Kij ma dwa końce 95. Ulubiony wiersz?.... 96. Czego nigdy byś nie zrobiła?Popełniła samobójstwa 97. Co byś zrobiła gdybyś wygrał/wygrała 100.000.000.000.000.000?Wyjechała za granicę 98. Co byś zmieniła na świecie?Brak wojen 99. Czy wygrałaś kiedyś Big Milka?Tak 100. Grasz w totolotka?Tak 101. Na jakich instrumentach umiesz grać?Pianino 102. Wierzysz w prawdziwą miłość?Tak 103. Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa?Eska 104. Czy umiesz pływać?Tak 105. Lubisz sprzątać?Tak 106. Byłaś kiedyś na koloni?Tak 107. Jakie lody najbardziej lubisz?Wodne 108. Lubisz długo spać?Tak 109. Jaki jest twój najdziwniejszy sen?O zabójstwie x D 110. Byłaś kiedyś na ślubie?Tak 111. Lubisz chodzić na dyskoteki?Tak 112. Jakiego obcego języka się uczysz?Rosyjski, angielski i hiszpański 113. Napisz coś w tym języku.Ты мне нравишься 114. Co to znaczy?Lubię Cię 115. Jeździsz na rowerze?Tak 116. Jeździsz na rolkach?Tak 117. Jeździsz na hulajnodze?Nie 118. Jeździsz na deskorolce?Nie 119. Gdzie chciałabyś pojechać na wakacje?Do Hiszpanii 120. Ulubione miejsce wakacyjne?Góry 121. Co zabrałabyś na bezludną wyspę (3 rzeczy)? Nóż, wygodne łóżko i niekończący się ogień 122. Byłaś gdzieś za granicą?Tak 123. Gdzie?Dużo miejsc. Czechy, Niemcy, Francja, Egipt 124. Podaj ulubioną markę samochodu.Lexus lub Honda 125. Jaki jest twój ulubiony kraj?Hiszpania 126. Jakie jest twoje ulubione miasto? Barcelona 127. Jaka jest twoja ulubiona rzecz?Mój aparat 128. Jakiej rzeczy najbardziej nie lubisz?Mojego laptopa 129. Lubisz chodzić do kina?Tak 130. Na jakim filmie byłeś ostatnio w kinie?Nocy horrów, nie pamiętam nazw 131. Czy lubisz czytać książki?Tak 132. Jaka książka jest twoją ulubioną książką?Ostatnia piosenka 133. Jaka jest twoja ulubiona bajka?... 134. Jaka jest twoja ulubiona gazeta?Be Active 135. Kim chciałabyś zostać w przyszłości?Policjantką 136. Jakie masz hobby?Motoryzacja i fotografia 137. O czym marzysz?Wyjechaniu za granicę 138. Lubisz Boże Narodzenie?Tak 139. Lubisz Wielkanoc?Tak 140. Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna.Bliska osoba, portfel z dokumentami i motocykl 141. Wymień swoje wady.Zazdrość szczególnie i brak poczucia pewności Siebie 142. Wymień swoje zalety.Zabawna, miła, szczera 143. Co cię denerwuje?Kłamstwa 143. Czego się boisz?Ciemności i samotności 145. Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota 146. Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz?Poniedziałek 147. Jaka jest twoja ulubiona pora dnia?Wieczór 148. Jakiej pory dnia najbardziej nie lubisz?Rano 149. Jaką porę roku najbardziej lubisz?Wiosnę 150. Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz?Zimy 151. Jaki jest twój ulubiony miesiąc?Lipiec i Wrzesień 152. Jakiego miesiąca najbardziej nie lubisz?Pażdziernik 153. Jaki jest twój ulubiony numer?6 154. Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?... 155. Jaką część biżuterii najbardziej lubisz?Kolczyki 156. Skąd się znamy?Z CSC 157. Masz „Złote Myśli"?Tak 158. Podpisz się!Hello bejb 159. Czy odpowiedziałaś szczerze na wszystkie pytaniaTak 160. Pożegnaj się ze mną ładnie. Papa Pytania od [P] Masz chłopaka? [O] Tak[P] Jakie cechy najbardziej cenisz w związku?[O] Szczerość i zaufanie [P] Czym się interesujesz?[O] Motoryzacją i fotografią [P] Grasz w CS'a?[O] Tak [P] Jak do nas trafiłaś?[O] Przeglądarka [P] Ile masz lat?[O] 21 [P] Jak Ci się z nami współpracuje?[O] Lepiej być nie mogło [P] Masz jakieś zwierzątko?[O] Tak [P] Piwo czy wódka?[O] Piwo [P] Twoje ulubione danie?[O] Kurczak Curry [P] Interesujesz się modą?[O] Tak [P] Jaką rangę chciałabyś u nas osiągnąć?[O] Szczerze, nie zastanawiałam się nigdy nad tym pytaniem. [P] Czemu masz spine z Beziukiem?[O] Ja ? [P] Jakim typem człowieka jesteś?[O] Szczerym. [P] Kiedy będziesz w Krakowie?[O] 27 listopada [P] Opiszesz się jednym słowem?[O] Kobieta [P] Masz jakieś życiowe motto?[O] Tak [P] Kim chciałabyś zostać w przyszłości?[O] Policjantką [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Zobaczyć Hiszpanię [P] Wolisz zimę czy lato?[O] Lato [P] Uprawiasz jakiś sport?[O] Tak rollerblade [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Fioletowy [P] Kibicujesz komuś? [O] Tak Pytania od @Apoi_eXo [P] Samochód czy Motor ? [O] Motocykl [P] Ulubiona potrawa ? [O] Kurczak Curry [P] Jeżeli miałabyś spędzić rok na bezludnej wyspie jakie 3 rzeczy zabrałabyś ze sobą ?[O] Nieskończony ogień, wygodne łóżko i nóż. [P] Jasny czy ciemny ?[O] Ciemny [P] Airmaxy czy New Balance[O] Airmaxy [P] Syn czy córka ?[O] Syn [P] Co u Ciebie ?[O] W porządku [P] Jak myślisz jeżeli uderzysz się w ramie to jesteś tak silna że Cie boli czy tak słaba że każdy dotyk Cie boli ?[O] Słaba, że kazdy dotyk mnie boli [P] W szkole niebieski czy czarny długopis ?[O] Niebieski [P] Obiad u babci czy u mamy ?[O] U babci [*] [P] Kim chciałaś zostać jako mała dziewczynka ?[O] Modelką [P] Ulubiona zabawa z dzieciństwa ?[O] Podchody [P] Najlepsza gra za młodych czasów ?[O] Gra na pegasusie [P] Interesujesz się sportem ?[O] Tak [P] Jeżeli tak to jakim ?[O] Rollerblade [P] Co sądzisz o tym co dzieje się w naszym państwie ? [O] Określę w dwóch słowach, totalna masakra. [P] Lubiłaś bawić się na trzepaku ? [O] Bardzo[P] Jak do nas trafiłaś ? [O] Przeglądarka[P] Kogo najbardziej lubisz u nas ?[O] Nie ma takiej osoby [P] Czy są osoby które Cie denerwują ? ( nie musisz ich wymieniać )[O] Tak są i to bardzo [P] Jakie plany na przyszłość ?[O] Założyć rodzinę i zbudować duży dom [P] Chodzisz do Technikum / Liceum czy Studia ? [O] Studia [P] Pracujesz już ?[O] Tak [P] Jeżeli tak to jako kto ?[O] Obsługa klienta i k. biznesowego [P] Nie będę Cie męczył dalej więc lubisz ser ? [O] Tak Nominuję: @abbadon 12 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiT iT OuT Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 wkońcu się doczekałem odpowiedzi :D leci + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-200886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 2 Listopada 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Plus za odpowiedzi ! :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-200898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 2 Listopada 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Oryginalne odpowiedzi, plus. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-200909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krime.^ Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Lepiej późno niż wcale xD Ciekawe odpowiedzi, Łapaj + :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-200928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Darkness Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Plusik za odpowiedzi XD Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-200980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmp Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Plusik! ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-201134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dream. Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 PLusik :D :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-201143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbadon Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Gratulacje z wykonania zadania... leci plusik :D Dzięki za nominacje... :) "Prawdziwa wiedza na zawsze pozbawia człowieka pewności, czego by ona nie dotyczyła" Maks Frai Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-201241 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS7. Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Plusik za te ciekawe odpowiedzi :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/42319-32-po-shanell-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-201243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi