Mr. Darkness Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Trzydziestą pierwszą osobą nominowaną do P&O jestem ja @Mr. Darkness xD Informacje: Pytania poprzedzamy [P], odpowiedzi [O] Np. [P] Ulubiony kolor? [O] Zielony. W tym temacie zadajecie tylko i wyłącznie pytania! Przykład: [P] Najmilszy komplement jaki usłyszałeś? [P] Twój ulubiony raper? Macie czas do Czwartku do godziny 22:00 na zadawanie pytań! Odpowiedzi ukażą się w Piątek w godzinach popołudniowych! Miłej zabawy! Zakaz kopiowania pytań od kogoś - więcej się dowiecie!! @Krime.^ Dzięki za nominacje. Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony SzusteR Napisano 15 Października 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 15 Października 2016 [P] Co o mnie sądzisz? :D [P] Ile masz lat? [P] Tyskie czy Leszek? xd [P] Na jakim serwerze można Cię spotkać? [P] Jak przybyłeś na CSowicze.pl [P] Ile ważysz? [P] CS 1.6 czy CS:GO? [P] Ulubiona potrawa? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198682 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 16 Października 2016 Zasłużony Udostępnij Napisano 16 Października 2016 [P] Lato czy zima? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Wolisz być na forum czy może grać na serverach? [P] Ile masz wzrostu? [P] Wolisz jeść na ostro czy łagodnie? [P] Pizza czy kebab? xD [P] Twój ulubiony gatunek gier? [P] Ulubiony film? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS7. Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 [P] Jak tam, co tam? [P] Forum czy serwer? [P] Co o mnie myślisz xd ? [P] Jakie piwo najlepsze? [P] Disco czy rap? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inoue. Napisano 16 Października 2016 Udostępnij Napisano 16 Października 2016 [P] 1. Co lubisz robić najbardziej? [P] 2. Zarzucisz jakimś swoim ulubionym kawałkiem? [P] 3. Kogo nominujesz? [P] 4. Dobra pogoda, co nie? [P] 5. Uprawiasz jakiś sport? [P] 6. Ulubiony smak lodów? [P] 7. Ulubiony kanał w TV? [P] 8. Gdybyś miał tygrysa, jakbyś dał mu na imię? [P] 9. Lubisz pandy? [P] 10. Skąd pochodzisz? [P] 11. Studiujesz/Pracujesz? [P] 12. Kim chciałeś być jak byłeś mały? [P] 13. Czy miałeś jakieś postanowienia noworoczne? [P] 14. Spełniłeś je? [P] 15. Gdzie spędzasz w tym roku sylwestra? [P] 16. Plany już masz? [P] 17. Sushi czy mak? [P] 18. Lubisz ananasa? [P] 19. Masz zwierzę? [P] 20. Jeżeli tak to jakie? [P] 21. Lubisz chomiki? [P] 22. A bigos? [P] 23. Ćwiczysz? [P] 24. Zdrowo się odżywiasz? [P] 25. Ulubiona potrawa? [P] 26. Przeprowadzałeś się kiedyś? [P] 27. Lubisz się rządzić ? [P] 28. Ulubiony przedmiot/zabawka z dzieciństwa? [P] 29. Jakie kraje chcesz zwiedzić? [P] 30. A jakie zwiedziłeś? [P] 31. Jak tam twoje skojarzenia? [P] 32. Życiowe marzenie? [P] 33. Umiesz pływać? [P] 34. Jesteś teraz głodny? [P] 35. Co sprawia, że na twojej twarzy pojawia się uśmiech? [P] 36. Co o mnie sądzisz? [P] 37. Przejmujesz co mówią o Tobie inni? [P] 38. Uwielbiasz rollerblade? [P] 39. A stunt? [P] 40. Twoja pasja? [P] 41. Motoryzacja? [P] 42. Masz ulubionego piłkarza? [P] 43. Masz jakąś bliznę? [P] 44. Dobrze ci w roli moderatora CS? [P] 45. Skąd pomysł na taki nick? [P] 46. Chciałbyś coś zmienić w swoim życiu? [P] 47. Palisz papierosy? [P] 48. Co sądzisz o Policji? [P] 49. Lubisz broń? [P] 50. Uważasz, że 50 pytań to dużo czy mało? [P] 51. Nie znudziło ci się już odpisywanie? [P] 52. Masz dziewczynę? [P] 53. Kto z Realu Madryt jest dla Ciebie najlepszy? [P] 54. Od kiedy grasz w cs? [P] 55. Ile miałeś lat ? [P] 56. Co myślisz o stuffle? [P] 57. A o zumbie? [P] 58. Lepiej mieć jednego prawdziwego przyjaciela? [P] 59. Czy 10 fałszywych? [P] 60. Dobra, koniec. [P] 61. Cieszysz się? [P] 62. Pamiętaj! Ja Ciebie obserwuje! [P] 63. A ty mnie? [P] 64. Co myślisz o świeczkach? [P] 65. Gdzie zabrałbyś swoją dziewczynę na pierwszą randkę? [P] 66. To już koniec... [P] 67. Przysłowie: Co z oczu to z serca. Co oznacza? [P] 68. Znasz gwarę poznańską? [P] 69. Jeżeli nie znasz, nauczyć Cię? [P] 70. Kejter po poznańsku to...? [P] 71. A bejmy? [P] 72. Fajnie co, nie? :D [P] 73. Dobra serio, już koniec... [P] 74. Pożegnasz się? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krime.^ Napisano 17 Października 2016 Udostępnij Napisano 17 Października 2016 [P] Pepsi vs. Cola? [P] Dresy vs. Rurki? xD [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Masz Motocykl? [P] Masz samochód? [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [P] Ulubiony gatunek filmowy? [P] Ulubiony Aktor? [P] Ulubiony Muzyk/Artysta/Wykonawca muzyczny? [P] Palisz (szlugi)? [P] Jarasz? (ganje)? [P] Jakieś plany na wyższą rangę? [P] Na jakich serwerach grasz? [P] Planujesz Studiować? [P] Jakie plany na przyszłość? [P] Masz Rodzeństwo? [P] Rap vs. Disco? [P] Zmieniłbyś coś na Naszej sieci? ;) [P] Zapodasz jakąś nutkę na dziś? [P] Kali vs. Popek? [P] Kto wygra na KSW w grudniu? Popek, a może Pudzian? [P] Uprawiasz jakieś sporty? - Jakie? [P] Podkochiwałeś się kiedyś w nauczycielce od Chemii? xD [P] Co sądzisz o Administracji CSowicze.pl?[P] Gdybyś mógł zmienić się w dowolne zwierze to wybrałbyś...? [P] Chce Ci się odpowiadać na te pytania? [P] Cieszysz się, że nominowałem właśnie Ciebie? [P] Lubisz zupę Pomidorową? [P] Ulubiony napój? [P] Ulubiona potrawa?[P] Nosisz kalesony? xD [P] Masz dziewczynę/chłopaka? ;P [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz? [P] Cs 1.6 czy raczej CS:GO? [P] Zaliczyłeś kiedyś zgona? [P] Długo planujesz pozostać z Nami na sieci? [P] Życie na Wsi czy raczej Miasto? [P] Ile kolorów ma tęcza? [P] Jest taka osoba na Forum, z której odejścia byś się ucieszył? [P] Interesujesz się polityką? [P] Jesteś za legalizacją marihuany w Polsce?[P] Byłeś kiedyś lub planujesz się wybrać do Holandii? [P] W przyszłości wolałbyś pracować w Polsce czy za granicą? [P] Jesteś Patriota?[P] Czemu tak uważasz? ^ [P] Masz możliwość skoku na bungee... skaczesz? [P] Skoczył byś ze spadochronem? [P] Tak wgl. lubisz sporty ekstremalne?[P] Oddałbyś życie za Swój Kraj?? [P] Poszedłbyś na Wojnę? [P] Ulubiony MOD serwera?[P] Czemu nie pijesz alkoholu?[P] Jaki telefon posiadasz? [P] Mam na sprzedaż Opla. Kupujesz? xD 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 17 Października 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 17 Października 2016 [P] Jesteś gruby wiesz ? [P] Lubisz placki ? [P] Czemu nie redakcja ? [P] Jak minęły Ci wakacje ? [P] Lubisz doić krowy ? [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [P] Co tam ? [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [P] Jakie uprawiasz sporty ? [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [P] Kto jest Twoim autorytetem? [P] Co sądzisz o odejściu eseja ? [P] Jest osoba na forum która doprowadza Cię do szału i która według Ciebie mogłaby odejść z forum ? [P] Jakich pytań nie lubisz skierowanych do Ciebie od ludzi ? [P] Jak się tu znalazłeś ? [P] Kiedy sobie pójdziesz hahha ? [P] Kochasz mnie ? [P] Dlaczego moje pytania są najlepsze ? [P] Co sądzisz o Macierewiczu? Bohater czy wariat ? [P] Wierzysz w teorię płaskiej ziemi ? [P] Gotowałeś kiedyś parówki w czajniku ? [P] Posiadasz prawo jazdy ? [P] Mama wie że ty wiesz ? [P] Jak nie my to kto ? [P] Ulubiony mod cs 1.6 ? [P] Twój ideał kobiety ? [P] W jakim czasie wystrzeliwuje się 30 naboi z karabinka AK Używając serii ? [P] Z jakiego filmu pochodzi cytat: "To nic osobistego, Sonny. To czysty biznes" ? [P] Dlaczego literka "F" znajduje się obok "G" na klawiaturze ? [P] Najdroższa rzecz jaką sobie kupiłeś ? [P] Ile kół napędowych znajduje się w bojowym wozie piechoty ? [P] Czemu śmierdzą Ci stopu ? [P] Czego Mnie tak drażnisz na gadu ja się pytam ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-198972 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiT iT OuT Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 (edytowane) [P] Lubisz mnie? [P] Jak tam zycie mija ? [P] Palisz? [P] Pijesz? [P] Masz jakies autko? motocykl? [P] Co lubisz jeść ? [P] Ulubiony kolor? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] CS 1.6 czy CS GO? [P] ile ważysz? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Masz rodzeństwo? [P] Co tam? [P] Masz dziewczynę? [P] Kogo z forum lubisz? A kogo nie cierpisz? :D Edytowane 20 Października 2016 przez SpiT iT OuT 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-199378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Królowa Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 [P] Jak się masz? [P] Ile masz wzrostu? [P] Twoje ulubione zajęcie oprócz pisania ze mną? [P] Ulubione zajecie ? [P] Lubisz psy? [P] Lubisz koty? [P] Masz jakieś zwierzątko? [P] Ulubione jedzonko ? [P] masz rodzenstwo? [P] Kiedy idziemy na piwo? [P] Trzech panów na delegacji służbowej wynajęło w hotelu apartament. Ponieważ panowie mieli szeroki gest, zostawili portierowi w recepcji 300 złotych. Ale apartament kosztował tylko 250 złotych. Portiera zaczęło gryźć sumienie, wezwał więc gońca, wręczył mu 50 złotych i kazał odnieść na górę. Ale goniec miał swoje sumienie, które kazało mu odnieść tylko 30 złotych, a 20 schować dla siebie. Pytanie: Skoro trzej panowie zapłacili za pokój 270 (300 - 30), a goniec zainkasował (niezupełnie legalnie) 20 złotych - co się stało z pozostałymi 10 złotymi? [P] Dlaczego mnie uwielbiasz? <3 [P] Ala ma kota czy kot ma Alę? [P] Ładna pogoda? [P] Buziaczki dla kogoś? [P] Pozdrowienia dla kogoś? [P] Zainteresowania ? [P] Wymarzone autko ? [P] Konczymy ? [P] uprawiasz jakis sport ? [P] Najwieksze marzenie ? [P] Jakie sa Twoje plany na przyszlosc ? 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-199380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41839-31-po-mr-darkness/#findComment-228769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi