Krime.^ Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 jeszcze raz dzięki za nominację :) Lecimy z Tematem! @Mr. Darkness [P] Jesteś gruby? [O] 60kg, więc bez szału :/ [P] Miałeś rudego w klasie? [O] Niestety tak :c [P] Ile masz wzrostu? [O] 178cm, [P] Lubisz placki? [O] Jak każdy... [P] Wódka czy browar? [O] Browary rzadko piję ostatnio, więc raczej wódka, [P] Podoba Ci się Magda Gessler? [O] Mam jej plakaty na ścianach xDDD [P] Jaka jest twoja wymarzona fura? [O] Ostatnio mam jazdę na Audi A6 C7, [P] Jaka jest twoja wymarzona kobieta? [O] Szczerze? Nie myślałem o tym. Na pewno musi być szczera oraz wierna. [P] Czerwony czy niebieski? [O] Zdecydowanie Niebieski. [P] Jaki masz kolor oczu? [O] Piwne ;D [P] Skąd taki nick? [O] Po przeczytaniu książki Kali'ego "KrimeStory" tak mnie naszło i już zostało. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Spoka Mordka, zawsze pomoże jak tylko potrafi ;) Ale lecisz na kolorki xDD [P] Ile masz lat? [O] Od Stycznia pełnoletność xDDD [P] Ile ważysz? [O] +/- 60kg [P] Tyskie czy Żubr? [O] Tylko Tyskie!!! [P] Blądynki czy Brunetki? [O] Brunetki ;) @abbadon [P] Czemu palisz blanty? [O] Pomagają mi przetrwać w tym zjebanym świecie ;) Po za tym człowiek musi mieć jakieś uzależnienia xDD [P] I czemu tak dużo? [O] Bez przesady... znam umiar ;) [P] Będziesz aplikował o wyższą rangę w przyszłości? [O] Być może, jakiś Redaktor/Promotor zobaczymy. [P] Piwo czy wódka? [O] Odpowiadałem już na to pytanie... [P] Kot czy pies? [O] Pieseł :33 xDD [P] Kobitki mądre czy głupie "blondynki"? [O] Z charakterem ;) [P] I jak zdrówko? [O] 2/10 ale lecimy dalej ^.^ @ShadoOw [P] Jesteś gruby wiesz ? [O] Jesteś rudy wiesz? xP Taaa już to do mnie dotarło :c [P] Lubisz placki ? [O] Yep. [P] Czemu nie redakcja ? [O] Aktualnie brak czasu :/ Ale w przyszłości... kto wie? [P] Jak minęły Ci wakacje ? [O] Za szybko xDD Dużo pracy ale weekendy udane hehe [P] Lubisz doić krowy ? [O] To jedno z moich hobby, robię to kilka razy dziennie XDDD [P] Czemu nie grasz w CS:GO ? [O] Nie posiadam CS:GO, oraz nie przekonała mnie ta wersja CS'a. Bardziej przemawia do mnie klasyczny 1.6 [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Tak długo, dopóki będę czerpał z tego przyjemność. [P] Co tam ? [O] A Spoko, odpowiadam na pytania jakiegoś rudego grubasa, słucham rapsów i palę szluga [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] Chyba jak każdy, Największym moim uzależnieniem nadal szluuuugi :/ [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] "Ty debilu" xDDDD [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Zależy ile by tego było ;) Na pewno epicki Melanż [P] Co myślisz o działach w redakcji, czegoś Ci w nich brakuje ? [O] Teraz chyba wszystko już jest jak trzeba, tylko regularnie je zapełniajcie :DD [P] Co sądzisz o mojej skromnej osobie ? [O] Gruby Rudzielec! A poważnie, spoko morda, zawsze pomocny i oczywiście Najlepszy Redaktor! (PS. Ty i Skromność? xDDD ) [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Tylko RAP A co do wykonawcy to oczywiście Marcin "Kali" Gutkowski [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] Do płci pięknej w sumie nic nie mam ;) Ale hmmm "jestem nietolerancyjny gdy chłopaki się kleją" ;) [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Aktualnie nie mam czasu ani chęci :/ Z 2 razy w tygodniu pobiegam, czasem siłka. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Mam dach nad głową, jestem zdrowy, a po za tym żyję Sobie z dnia na dzień i jest Mi z tym rewelacyjnie :) [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Na pewno nigdy nie popełnił bym samobójstwa... [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Palę blanta! Chyba, że miałbym opcję aby pożegnać się z rodzinka, szczególnie z Mamą :) [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Nie posiadam autorytetów, no może jedynie w pewnym sensie Kali [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Z tego samego powodu, z którego kogut nie znosi jajek [P] Co sądzisz o odejściu eseja ? [O] Jego decyzja. Dla jednych to dobra wiadomość, dla innych wręcz przeciwnie. Ja z Nim jakichś większych problemów nie miałem [P] Jest osoba na forum która doprowadza Cię do szału i która według Ciebie mogłaby odejść z forum ? [O] Aktualnietakich osób nie ma. [P] Nie wiem czemu Izcon dostał bana, ale może Ty wiesz i Mi powiesz ? [O] Niestety nie mam pojęcia :/ [P] Mieszkasz z rodzicami, a może już na swoim ? [O] Aktualnie nadal z rodzicami. [P] Jakich pytań nie lubisz skierowanych do Ciebie od ludzi ? [O] "Masz pożyczyć kasę?" xDDD [P] Jak się tu znalazłeś ? [O] Songuś mnie tu nakierował, wbiłem, obczaiłem Forum/Serwery i zostałem do dziś. [P] Kiedy sobie pójdziesz hahha ? [O] Czyli jednak mnie nie lubisz...? Kiedyś na pewno, no ale kiedy to nastąpi? Zobaczymy xDDD [P] Kochasz mnie ? [O] Lofciam Cię w pupcię :***** [P] Dlaczego moje pytania są najlepsze ? [O] Za te pytania Cię wykastruję! [P] Co sądzisz o Macierewiczu? Bohater czy wariat ? [O] Nie znam człowieka... [P] Wierzysz w teorię płaskiej ziemi ? [O] Ni chuja! [P] Gotowałeś kiedyś parówki w czajniku ? [O] Miałem okazję spróbować, kłopot był z wyjęciem xDD [P] Posiadasz prawo jazdy ? [O] Oczywiście, że tag! ;) [P] Mama wie że ty wiesz ? [O] Nie. Ale ja wiem, że mama wie ;) [P] Dlaczego jesteś taki dobry dla mnie ? [O] Bo mam nadzieję, że w przyszłości pożyczysz mi hajsy hahaha [P] Jak nie my to kto ? [O] Jak nie My, no to esej? xDD [P] Ulubiony mod cs 1.6 ? [O] Aktualnie napierdzielam na 4MAP'S [P] Twój ideał kobiety ? [O] Było już... [P] W jakim czasie wystrzeliwuje się 30 naboi z karabinka AK Używając serii ? [O] Przeprowadziłem doświadczenie i wychodzi +/- 3sek. nie mogę idealnie stopera zatrzymać :/ [P] Z jakiego filmu pochodzi cytat: "To nic osobistego, Sonny. To czysty biznes" ? [O] Niestety nie mam pojęcia, a nie chce mi się tego szukać :c Sorka :c [P] Dlaczego literka "F" znajduje się obok "G" na klawiaturze ? [O] Wydaję mi się, że z tego samego powodu, z którego litera "H" znajduję się obok "J" ;) [P] Najdroższa rzecz jaką sobie kupiłeś ? [O] Chuuuj Wie :OO [P] Ile kół napędowych znajduje się w bojowym wozie piechoty ? [O] Pewnie wszystkie xDDD [P] Kogo byś chciał pozdrowić (Klaudia) ? [O] Pozdrawiam Grubego ShadoOw'ka, Ciebie Klaudio (powodzenia z tym czubem), oraz resztę wariatów z CSowicze.pl [P] Ten nade mną, który ci zadał pytania jest on mądry (Klaudia) ? [O] Czasami zdarzy się, że coś mądrego powie ale to tak od święta xDD [P] Wróżbita Krime, powiedz Mi kiedy wygram w lotka (Klaudia) ? [O] Draga Klaudio, karty przemówiły ! Otóż uda Ci się wygrać w lotto w dniu, w którym polskim polityką będzie zależało na losie społeczeństwa a nie na pieniądzach tych ludzi ;) (PS. nie nastawiał bym się zbyt optymistycznie xDDDD) [P] Pod jakim nickiem grasz na DD2? [O] Na serwerach, można znaleźć mnie pod nickiem: RezydenT` [P] Kot czy pies? [O] Było już... Oczywiście, że Pieseł ;) [P] Co cenisz w ludziach? [O] Szczerość ;) [P] Forum czy serwer? [O] 50/50 Chociaż ostatnio więcej czasu spędzam na Forum ;) [P] Jak trafiłeś do nas? [O] Odpowiadałem już na to pytanie ^ @Królowa [P] Jak się masz? [O] Nie można narzekać, całkiem Spoko (Dziękuję, że tak się o mnie martwisz xDDD ) [P] Ile masz wzrostu? [O] 178cm, (było już...) [P] Twoje ulubione zajęcie oprócz pisania ze mną? [O] Czytanie Naszych rozmów xDDD A tak poważnie, ostatnio sporo siedzę w garażu... [P] Jak tam Rais czy jak mu tam było? [O] Rias* A chyba całkiem spoko, dostał się do technikum, zdemoralizowałem go jeszcze bardziej, więc chyba narzekać nie powinien [P] Lubisz psy? [O] TAK!!! [P] Lubisz koty? [O] Nie przepadam :/ [P] Masz jakieś zwierzątko? [O] Miałem skorpiona, niestety zdechł ;cc [P] Jak tam maleństwo siostry? [O] Bardzo dobrze. Jutro będzie miał 3 tygodnie :) Jak będę dostępny na GG to Ci zdjęcie podeślę [P] Jak po weselu? [O] Zbyt trzeźwo :c [P] Kiedy idziemy na piwo? [O] Jak zaprosisz xDDD [P] Trzech panów na delegacji służbowej wynajęło w hotelu apartament. Ponieważ panowie mieli szeroki gest, zostawili portierowi w recepcji 300 złotych. Ale apartament kosztował tylko 250 złotych. Portiera zaczęło gryźć sumienie, wezwał więc gońca, wręczył mu 50 złotych i kazał odnieść na górę. Ale goniec miał swoje sumienie, które kazało mu odnieść tylko 30 złotych, a 20 schować dla siebie. Pytanie: Skoro trzej panowie zapłacili za pokój 270 (300 - 30), a goniec zainkasował (niezupełnie legalnie) 20 złotych - co się stało z pozostałymi 10 złotymi? [O] Tak! [P] Dlaczego mnie uwielbiasz? [O] Kto Ci takich głupot naopowiadał? <placze> [P] Ala ma kota czy kot ma Alę? [O] Kot ma Alę ;) [P] Ładna pogoda? [O] Piździ jak w Kieleckim... :/ [P] Buziaczki dla kogoś? [O] Oczywiście dla Ciebie :* [P] Pozdrowienia dla kogoś? [O] Tym razem Nie @SpiT iT OuT [P] Lubisz mnie? [O] Za bardzo się nie znamy ale wydajesz się Spoko. [P] Jak tam zycie mija ? [O] Od weekendu do weekendu xDDD [P] Palisz? [O] Niestety :/ [P] Pijesz? [O] Okazjonalnie xDDD [P] Masz jakies autko? motocykl? [O] Aktualnie Volvo V40 z niezawodnym silnikiem 1.9 xDDD Ale w planach jest nowe autko i od dłuższego czasu marzy mi się CBR 600 F4 ;) [P] Co lubisz jeść ? [O] Mięso !!! [P] Ulubiony kolor? [O] Zielony ;) [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Głównie Rap, wyjątkiem są imprezy typu 18-stki itp. [P] CS 1.6 czy CS GO? [O] Zdecydowanie Klasyczny 1.6 ;) [P] ile ważysz? [O] +/- 60kg :/ [P] Gdzie mieszkasz? [O] Świętokrzyskie, okolice Kielc. [P] Masz rodzeństwo? [O] Yep, siostrę i brata. To chyba tyle! Podołałem!!!! xD Ps. Sory za mało wyczerpujące odpowiedzi ale nie mam siły, ani weny na większy wysiłek umysłowy ;) Nominuję: @Mr. Darkness 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41835-30-po-krime-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41835-30-po-krime-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/41835-30-po-krime-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi