Sponsor ShadoOw Napisano 26 Czerwca 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Lebel dzięki za nominacje, no to jedziemy z tym tematem, miłego czytania mordeczki :) Wyimaginowany:[P] Twój ulubiony kolor ?[O] Zdecydowanie zielony, taki mam kolor oczu.[P] Jaki masz rozmiar buta ?[O] Ciężkie pytanie? 43.[P] Lubisz placki ?[O] Placki po więgiersku uwielbiam, jak i również Pizze, bo to też jest placek.[P] Ile poświęcasz czasu na forum ?[O] Można powiedzieć, że i cały dzień, temu zaniedbuję swoją kobitę.[P] Kiedy będzie jakiś wywiad ?[O] Miał być, ale niestety z mojej strony już się nie pojawi.[P] Jak myślisz ? Polska wygra Euro ?[O] Wygrać nie wygramy, ale liczę na półfinał, do którego dojdziemy mam nadzieję po meczu wygranym z Portugalią.[P] Wolisz kobitki czy meneli ?[O] Co za pytanie hahha, oczywiście kobitki, a szczególnie Moją Klaudię :)[P] Lubisz pić ?[O] Wódki nie piję, a po pracy dwa lub 3 piwa przyjmę, tak to nie piję dużo.[P] Palisz ?[O] Palę od 4 lat, zacząłem gdy zdałem prawko hahha.[P] Ćpasz ? [O] Gardzę ćpunami.[P] Ćpałeś kiedyś ? [O] Nie i nie mam zamiaru.[P] Miałeś jakiś konflikt z prawem ? Kiedykolwiek ?[O] Nigdy nie miałem, jestem czysty jak łza, acz kiedyś byłem w sądzie jako świadek jak sąsiadowi zarąbali samochód spod bloku.[P] Lubisz zielone ? [O] Zależy co, wszystko zielone oprócz trawki.[P] Co o mnie sądzisz ?[O] Nie miałem okazji Cię poznać, ale sądzę, że jesteś miłym i sympatycznym gościem.[P] Skąd się wziąłeś na CSowicze ?[O] Na poprzedniej sieci spędziłem 3 lata jako Redaktor, Opiekun Serwera i Moderator, po czym sieć się rozpadła i szukałem miejsca i nowego wyzwania, przypadkiem trafiłem do was.[P] Lubisz lody ? [O] Takie na patyku? Tak uwielbiam.[P] Masz swój pokój ? [O] Tak mam sypialnię ze swoją kobietą z którą mieszkam od 3 lat, ogólnie mam swoje mieszkanie.[P] Walisz konia ? [O] Nie muszę tego robić, odpowiedzi wyżej dużo Ci powiedzą.Coxmax[P] Skąd pomysł na nick?[O] Historia tego nicku jest bardzo długa, ale po skrócie, jest to z jednej gry w którą grałem dość długo i tak już zostało.[P] Jakiś mentor życiowy?[O] Nie mam żadnego mentora.[P] Ulubiona mapa cs 1.6?[O] Zdecydowanie Only Dust2.[P] Związał byś się z 40letnią kobietą która oferuje Ci pieniądze w zamian za seks?[O] Nie ma mowy, według Mnie jest to obrzydliwe.[P] Chcesz mieć kiedyś dzieciaki?[O] Oczywiście, że tak, kto by nie chciał mi powiedz :)[P] Za co szanujesz rodziców (o ile ich szanujesz)?[O] Za wszystko, szczególnie za to jak Mnie wychowali, jakim jestem teraz człowiekiem poukładanym, mam dom, samochód, kobietę którą Kocham, do końca życia będę wdzięczny rodzicom za to co dla Mnie zrobili.TerroR.[P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? ;)[O] W wolnym czasie gdy mam wolne, najwięcej czasu poświęcam swoje kobiecie, a uwielbiam z nią chodzić na spacery wieczorami.[P] W jakie gry lubisz grać najbardziej ?[O] Gry już za Mną, bo nie mam do tego głowy kompletnie, lecz CS:GO, Dying Light, wszystkie części Call of Duty, Outlast, wszelkie rodzaju strzelanki.[P] Wierzysz w Boga?[O] Oczywiście, że wierzę.[P] Masz jakiegoś ulubionego youtubera?Jeżeli masz to jaki ? [O] Nie mam, choć izaak robi zajebistą robotę i jak dla Mnie jest number One.[P] Z kim masz zamiar zrobić kolejny wywiad? [O] Wywiadu zrobionego przeze Mnie już nie będzie.[P] Za kim jesteś na Euro 2016?[O] Jestem Polakiem, więc jest to oczywiste, że za Polakami, 1/4 już mamy.[P] Ulubiony piłkarz ?[O] Leo Messi, FC BARCELONA, kibic od 10 lat.[P] Masz Dziewczynę ?[O] Mam z którą mieszkam i to już chyba ta jedyna.[P] Masz jakieś zastrzeżenie co do forum ? ;)[O] Nie mam żadnych, wszystko jest w idealnym porządku, właściciele jak i cała Administracja robią świetną robotę i oby tak dalej.Mategros[P] Co o mnie sądzisz? [O] Sądzę, że jesteś spoko gościem z którym można pogadać na każdy temat.[P] ile masz lat? [O] Już 23 rok mi leci.[P] CS 1.6 czy CS Go? [O] CS 1.6 w którego przegrałem w cholerę godzin mam za sobą, wybieram CS:GO.Pazu[P] Ile masz lat ?[O] Leci mi już 23 rok.[P] czym sie interesujesz?[O] Sportem, piłka nożna, żużel i gotowanie które uwielbiam.[P] CS 1.6 czy GO ?[O] Zdecydowanie CS:GO.[P] Która godzina ?[O] Dokładnie to 23:53 i Klaudia Mnie już goni do wyra.[P] Jaki masz znak zodiaku?[O] BYK.[P] Co bardziej lubisz dzien czy noc ?[O] Zdecydowanie noc gdzie śpię i nic nie robię, bo za dnia niestety praca.SzusteR[P] Co o mnie sądzisz?[O] Miły, sympatyczny gość z poczuciem humoru, forumowy podrywacz.[P] Lubisz mnie?[O] To tylko internet, nie miałem styczności poznać Cię w realu, ale po tym czasie tu na forum stwierdzam, że tak.[P] Jakie plany na przyszłość?[O] Plany już zrealizowany, zostaje jeszcze dziecko góra dwa, dom jest, kobieta jest, samochód jest, a przede wszystkim praca.[P] Chodzisz do KFC? :D[O] Nie, wystarczy mi restauracja w której pracuję.[P] Z kim z sieci masz dobry kontakt?[O] Z Syśką, Patrykiem, Szusterem, Mała Czarna.[P] Dlaczego nick ShadoOw?[O] Pytanie wyżej, tam znajdziesz odpowiedż.[P] Coś więcej niż Opiekun Redaktorów?[O] Na chwilę obecną nie.Mała Czarna[P] Co o mnie sądzisz?[O] Jak już wspomniałem w wywiadzie w którym brałaś udział, miła, sympatyczna i z poczuciem humoru.[P] Czemu kłamiesz w plebiscycie na mój temat?[O] Ja nigdy nie kłamię Samanto, dla Mnie taka jesteś.[P] Kiedy kolejny wywiad?[O] Miał być na 1.07.2016, ale z moim udziałem wywiadu już nie będzie.[P] Kiedy ta kawa co mi ją obiecałeś? ;)[O] Kiedy chcesz, najprędzej po wakacjach, lub na moim dwutygodniowym urlopie, zaś nie wiem co na to Moja. Ale mam nadzieję, że w końcu się stykniemy.Apoi_eXo[P] Czym się interesujesz ?[O] Żużel, piłka nożna ( napastnik w Karpatach Krosno przez 4 lata), i gotowanie które Kocham.[P] Gdzie widzisz się za 10 lat ?[O] W restauracji u Szefa Amaro :)[P] Polska wygra Euro ?[O] Chciałbym tego jako Polak, ale myślę, że półfinał to maks.Beziaczek c:[P] Kosiasz mnie?[O] Ciebie nie da się nie kochać![P] Co o mnie sądzisz? [O] Młoda zakręcona dziewczyna która ma jakiś cel w życiu :*[P] Goni Cie rudy Evix z widłami, co robisz?[O] Nie uciekam, a dostaje strzała w japę, nigdy nie uciekałem :)HopSiup[P] Jak długo zajmujesz się redaktorstwem?[O] Dokładnie to 3 lata na poprzedniej sieci i od dwóch miesięcy tutaj.[P] Masz jakieś nałogi?[O] Papierosy, których palę zdecydowanie za dużo.SoLLuffka[P] Czym się interesujesz ?[O] Żużel, gotowanie, Piłka nożna.[P] Co o mnie sądzisz?[O] Nie miałem okazji na tyle aby Cię poznać, więc ciężko jest mi ocenić.[P] Jakie masz plany na przyszłość?[O] Dziecko i praca w Restauracji u Szefa Amaro.[P] Gdzie Polska zajdzie na Euro?[O] Chciałbym finału, ale nie jest to realne, a maksymalnie to chciałbym żeby zaszli do półfinału.[P] Planujesz odchodzić z Csowicze?[O] Tak.Syśka ;*[P] Kiedy planujesz założyć rodzinę?[O] Na pewno nie w tej chwili, może za dwa lub 3 lata.[P] Spotkamy się kiedyś?[O] Ba! Co za pytanie oczywiście, że tak, chętnie poznam Ciebie i Patryka osobiście + jakieś piwko.[P] Brakuje Ci u nas jakiegoś serwera (moda)?[O] Nic mi na tej sieci nie brakuje, pokłony dla was za taj zajebistą robotę jaką odwalacie na forum.[P] Jakie jest Twoje marzenie?[O] Polecieć na mecz Barcelona vs Real, a oprócz tego kupić sobie Audi Q5.[P] Masz jakieś zwierzątko?[O] Miałem kiedyś papugę jak jeszcze mieszkałem z rodzicami, ale otworzyłem drzwi balkonowe i mi zwiała.[P] Jakie jest Twoje ulubione danie?[O] Krewetki po królewsku które sam serwuję w pracy, i Spagetti Carbonare.[P] Umiesz gotować?[O] Od 4 lat jestem w tym zawodzie, potrafię Ci wszystko zrobić co tylko zechcesz. Moje popisowe danie to łosoś wędzony Śledż po Japońsku! To są moje dania które robię, lecz jest tego o wiele więcej. I sałatka Szefa Kuchni z Kurczakiem, serem gryfickim, świeżym czosnkiem, pomidorami, ogórkiem, świeżą bazylią, grzankami, jajkiem, wymieszana z winegretem.SpiT iT OuT[P] Masz jakieś moto?[O] Nie lubię motocykli, nie mam.[P] Palisz?[O] Palę i to bardzo dużo, miesięcznie na fajki idzie mi 350-400 zł.[P] Pijesz?[O] Czasami po pracy piwko, góra trzy, wódką się brzydzę.[P] Czym się interesujesz ?[O] Były już takowe pytania wyżej, tam znajdziesz odpowiedzi jak zaglądniesz.[P] Masz jakąś swoją drugą połówkę ?[O] Mam, ma na imię Klaudia, ma 21 lat, mieszkamy razem od 3 lat.`Lacrosse.[P] Czym jeździsz? [O] GOLF V 2.0 GTI, tutaj łapej fotkę mojej niuni numer dwa. Tu masz środeczek : [P] Twój wymarzony motocykl oraz samochód?[O] Motocykla nie mam, bo nie przepadam, a jeżeli chodzi o samochód to Audi Q5, łapej fotkę. Teviz[P] Co o mnie sądzisz?[O] Nie miałem okazji Cię poznać, ale śmiem stwierdzić, że jesteś mega pozytywnym goście.[P] Na jakich serwerach grasz ?[O] Nie gram na żadnych, bo już nie mam na to czasu, zajmuję się domem, pracą i swoją kobietą.[P] Na jakim miejscu według ciebie zakończymy Euro ?[O] Pytanie już było, ale Ci odpowiem, maksymalnie półfinał, Portugalia w Czwartek jest spokojnie do ogrania![P] Planujesz założyć własny serwer ? [O] Nigdy w życiu, czas by mi na to nie pozwolił.Next osobę którą nominuję jest : [member=RevengeST]Kawałek przed snem <3 https://www.youtube.com/watch?v=Hs2jfmyLjnc 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR. Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Bardzo Ładne odpowiedzi,dużo się o tobie dowiedziałem leci +,Ładny Golf :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-173246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mategros Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ladnie Zayebistego golfa masz. ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-173250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieustraszony Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Kawał dobrej roboty, bardzo schludny post ;) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-173289 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Sponsor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Bardzo Ładne odpowiedzi,dużo się o tobie dowiedziałem leci +,Ładny Golf :) Ładny golff, ale ja chce Q5 :( Hahna :) Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-173321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-228742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/37022-17-po-shadoow-odpowiedzi-i-nominacje/#findComment-234524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi