PepePanDziobak Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 TerroR. [P] Ile masz lat ? [O] Aktualnie mam 14 lat. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? [O] Lubie pograć w piłkę nożną . [P] Jaki gatunek filmu lubisz najbardziej? [O] Komedie. [P] Co sądzisz o administracji ? [O] Sądzę że jest to sprawna ekipa. [P] Co myślisz o osobie, która cię nominowała? [O] Sam nie wiem dobroduszna :D [P] Lubisz mięso? [O] Ja nie lubię, ja kocham mięso. [P] Kogo lubisz najbardziej na Csowicze? [O] Nie wiem muszę wszystkich bardziej poznać, żeby później oceniać. Wyimaginowany [P] Jaki jest twój ulubiony kolor ? [O] Czerwony. [P] Jaki masz rozmiar buta ? [O] Mam mały rozmiar wynosi on 40. [P] Ile masz wzrostu ? [O] 160 cm. [P] Czym się interesujesz ? [O] Interesuję się sportem, ale też informatyką. [P] Do jakiej szkoły chodzisz ? [P] Chodzę do zwyczajnej szkoły gimnazjum. SzusteR [P] Co o mnie sądzisz? [O] Jesteś dla mnie przyjacielski, pomocny i oczywiście my nigga :D [P] Kim chciałbyś zostać w przyszłości? [O] Sądzę że elektrykiem. [P] Coś więcej niż Redaktor? [O] Możliwe że moderator minecraft :D [P] Twój ulubiony sport? [O] Moim ulubionym jest piłka nożna. ShadoOw [P] Jak tam życie ? [O] Dobrze. [P] Jak daleko zajdzie Polska na Euro ? [O] Dojdą do 1/8. [P] Jaką masz opinię o dziale Redakcji ? [O] Moja opinia jest jednoznaczna idealnie nam idzie :D. [P] Lubisz placki ? [O] Tak [P] Co robisz w wolnych chwilach ? [O] Gram w piłkę nożną. [P] Czym się zajmujesz na co dzień ? [O] Uczę się. [P] Lubisz miesiąc sierpień? [O] Wolę lipiec, ale sierpień nie jest zły. [P] Skąd pomysł na taki dziwny nick? [O] Jak się rejestrowałem chciałem napisać Level, ale nie zobaczyłem literówki i tak wyszło. [P] Jak długo masz zamiar grać w csa ? [O] Nie wiem. [P] Co tam? [O] Po staremu. [P] Czy masz jakieś uzależnienie ? [O] Mam uzależnienie od internetu :( [P] Jaki był najmilszy komplement, jaki usłyszałeś ? [O] ,,Jesteś tak ładny jak gwiazdy na niebie. [P] Gdybyś odziedziczył majątek, co byś zrobił ? [O] Oddałbym na cele charytatywne. [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz? Ulubiony zespół, wykonawca ? [O] Moim ulubionym rodzajem jest hip hop, wykonawca Zeus. [P] Co sądzisz o homoseksualistach ? [O] A co mam myśleć oni są panami swojego losu. [P] Jakie uprawiasz sporty ? [O] Szachy,piłka nożna i siatkówka. [P] Co chciałbyś robić za 10 lat ? [O] Być elektrykiem. [P] Czy uważasz, że masz szczęśliwe życie ? [O] Tak uważam :D [P] Czego byś nigdy nie zrobił ? [O] Loda [P] Masz ostatnie 5 minut życia, co robisz ? [O] Wale se :D. [P] Ile jest 2*2/2? [O] Nie chcę wyjść na debila 2. [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] Nie mam autorytetu. [P] Czemu byk nie daje mleka? [O] Bo daję je krowa. [P] Dlaczego jest tak a nie inaczej? [O] Bo tak :D. Mategros [P] Pijesz alkohol? [O] Nie, nie pije. [P] Co sądzisz o mnie? [O] Sądzę że jesteś zabawny i pomocny. [P] Laptop czy komputer? [O] Komputer. ~eZ. [P] - Po co kopiujesz "pod obstrzałem" z forum Kulek (sieć majkovskiego i kujawwki)? [O] Ciebie skopiowali ja od nich pomysłu nie kopiuje. [P] - Po co kopiujesz moje kartki z kalendarza? [O] Porównaj moje kartki z twoimi. Syndykat [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O] Grać w piłkę nożną. [P] Na którym z serwerów gra Ci się najlepiej? [O] Cod 401. Guest_Pixuś_* [P] Co chciałbyś osiągnąć na csowicze? [O] Całe csowicze, a tak naprawdę to jeszcze nie wiem :D [P] W co grasz poza CS'em ? [O] League of Legends. [P] brunetki czy blondynki? [O] Brunetki. [P] ulubiona potrawa? [O] Spaghetti. [P] rozmiar buta? xD [O] 40. [P] pieski czy kotki? [O] PIESKI. [P] Jaki masz telefon? [O] HTC One A9 [P] jaką cechę charakteru nie lubisz u siebie? [O] Podejrzliwość Rafałelo [P] Jakie macie rodzinne auto? [O] Skodę. [P] Wolisz auta czy motory? [O] Auta. Coxmax [P] Co w życiu, według Ciebie, było Twoim największym sukcesem? [O] Zajęcie 1 miejsca w turnieju piłki nożnej w Polsce. STIF [P] Kiedy masz urodziny? [O] 13 grudnia. [P] Czy masz dziewczynę? [O] Tak. [P] Co sądzisz o gejach? [O] Nic, nie sądzę. [P] Wolałbyś siedzieć z hipisami czy z lasem pięknych pań? [O} Chipsy :D [P] Co sądzisz o tym forum? [O] Najlepsze forum na świecie. [P] Jak trafiłeś na to forum? [O] Poprzez serwer. [P] Czy twoim zdaniem Minecraft to gówno? [O] Według mnie minecraft to jest fajna gra. [P] Jakie masz drugie imię? [O] Jakub Dziękuję za tę pytania nominuje ShadoOw 2 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36473-16-po-lebel-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor ShadoOw Napisano 20 Czerwca 2016 Sponsor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Nie mogłem się doczekać twoich odpowiedzi ! Plusior :) 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36473-16-po-lebel-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-170628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36473-16-po-lebel-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/36473-16-po-lebel-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi