Sysia ;* Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Odpowiedzi @.firewall [P] Lubisz mnie? :P[O] Tak[P] Twój ulubiony sport?[O] Siatkówka [P] Co o mnie sądzisz?[O] Uważam, że jesteś inteligentnym, mądrym facetem aczkolwiek bardzo leniwym. Masz swój czarny charakterek i poczucie humoru. :3[P] Co uważasz na temat pracy moderatorów?[O] Nie mam do nich zastrzeżeń, dobrze wykonują swoje obowiązki.[P] Lubisz dżem?[O] Lubię dżem xd[P] Jak ci się podoba obecna sytuacja na forum jak i serwerach?[O] Uważam, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Obecnie mamy dobrze dobraną ekipę zarządzającą forum, co ułatwia pracę Administracji. Co do serwerów to raz jest lepiej, raz gorzej. Rumcajs nie ma problemów z zakupem reklam czy opłatami, lecz poszukuje opiekunów na własne serwery, by jeszcze lepiej to mogło funkcjonować.[P] Jaki dżem lubisz?[O] Trrrruskawkowy, choć brzoskwiniowym też nie pogardzę :P@PatryS[P] Fajny jestem? :P[O] Ciężkie pytanie, ponieważ nie zdążyłam Cię jeszcze na tyle poznać by Cię oceniać.[P] Dlaczego nie nagrywasz już filmików na yt ?[O] Nie nagrywam, ponieważ dłuuuga przerwa spowodowała spadek formy, planuję w najbliższym czasie rozpocząć treningi, a co będzie dalej? To się okaże [P] Czy śpiewasz pod prysznicem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] Rzadko się zdarza :P[P] Czy ćwiczysz na siłowni?[O] Nie ćwiczę, a jeśli już to w domu :P[P] Ulubiona piosenka pod prysznicem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)[O] Wszystko, co siądzie w głowie xd @TresH <3[P] Lubisz mnie?[O] Lubię, aczkolwiek dla mnie jesteś zbyt pewny siebie[P] Łączy Cię coś z Rumcajsem?[O] Rumcajs jest moim chłopakiem od ponad 4 lat <3[P] Co byś chciała zmienić na forum?[O] Na tę chwilę usunęłabym ikonkę graficzną obok grupy "CSowicz". Nie podoba mi się i uważam, że nie pasuje do ogółu [P] Lubisz jeść?[O] Uwieeeelbiam <3[P] Ile ważysz, odpowiedz szczerze :3[O] 51kg :c troszkę za mało, ale szukam sposobów na przybranie masy[P] Twoje ulubione danie? ;*[O] Hmmm... Makaron z kurczakiem w sosie śmietanowo-pieczarkowym. Mniam @Za0[P] Gdzie mieszkasz (miejscowosc)[O] Mieszkam w Krakowie[P] Co o mnie sądzisz[O] Jesteś miły :3[P] Czy zamierzasz kiedys odejsc z Csowicze :P[O] Na ten czas jakoś nie planuję. Dobrze mi tuu <3 [P] Co myślisz o mojej osobie?[O] Jesteś miłą i pomocną, lecz bardzo wstydliwą osobą. Uważam Cię za jedną z najbardziej zaufanych osób na tej sieci, które poznałam i tego nie żałuję[P] Co byś zrobiła jeżeli w ciągu 24 godzin byłby koniec świata?[O] Uciekłabym na księżyc[P] Twój najśmieszniejszy sen w życiu?[O] Nie pamiętam :c[P] Co byś zrobiła jeżeli wygrałabyś 10 mln złotych?[O] Podzieliłabym się z najbliższymi i wiodła luksusowe życie[P] Jak myślisz czego nie da się zrobić?[O] Cofnąć czasu[P] Chciałabyś polecieć motolotnią?[O] Jestem zbyt nieśmiała na takie ekscesy[P] Jaki jest twój ulubiony film?[O] "Fast&Furious 7"[P] Masz 3 marzenia które mogą zostać spełnione. Jakie byś wybrała?[O] (1) Żeby mama była zdrowa(2) Założyć wspaniałą rodzinę i urodzić zdrowego dzidziusia <3(3) Wygrać w totka [P] Jak znalazłaś się na csowicze[O] Na CSowicze.pl znalazłam się oczywiście dzięki mojemu kochanemu chłopakowi :D[P] Odpowiesz ?[O] Nie? :|[P] Wyjdziesz za mnie ?[O] Hm... xDDD A gdzie pierścionek?![P] Co o mnie myślisz ?[O] Masz duuuże poczucie humoru[P] Jak nazwałabyś nasze dzieci ?[O] Żwirek i Muchomorek[P] Lubisz mnie ?[O] Lubię ;p[P] Jaki masz rozmiar buta ?[O] 40/41[P] Ile masz wzrostu ?[O] 172cm[P] Pójdziemy na kebsa ?[O] Jaaasne, ale stawiasz xd[P] Zjadłabyś danie, które bym zrobił ?[O] Zależy co by to było ;d[P] Jaki masz telefon ?[O] LG jakiś tam[P] Czy podoba Ci się swoje imie ?[O] Podoba mi się :3[P] W ilu językach potrafisz się porozumieć ?[O] Hmm.. w czterech licząc łacinę xddd [P] Czy uważasz,że ktoś zasługuje na AWANS ?[O] Na ten czas uważam, że każdy znajduje się na odpowiednim stanowisku, także według mnie NIE :P[P] Kiedy ślub ?[O] Dobre pytanie...[P] Cieszysz się,że poznałaś pewne osoby z forum ?[O] Bardzo ;p[P] Jaką masz opinie o całych CSowiczach łącznie z usserami?[O] Uważam, że sieć nieustannie się rozwija[P] Czy zmieniłabyś coś na forum ? Pod względem rangowym jak i estetycznym?[O] Wywaliłabym tą ikonkę graficzną obok rangi "CSowicz" :P Reszta jest okej[P] Kogo uważasz za lenia forum ?[O] `izcona :P Sądzę tak, ponieważ ma duuużo umiejętności, które się marnują ;d[P] Kto zasługuje na pochwałę za wywiązywanie się ze swoich wszystkich rang?[O] RumcajsJumper :*, ciężko zapierdziela zarówno na forum jak i serwerach.[P] Jakieś dodatkowe rangi powstaną na forum?[O] Na chwilę obecną tego nie wiem[P] Ulubiona marka auta ?[O] Audi[P] Kiedy kupisz auto oraz zdasz prawko ? (Ja wiem,ale inni chcą wiedzieć)[O] Za prawko zabieram się zaraz po maturze, a kiedy samochód to nie wiem ;C [P] Jaką magiczną moc chciałabyś posiadać?[O] Chciałabym potrafić się teleportować[P] Co chciałabyś w sobie zmienić?[O] Chciałabym być bardziej pewna siebie.[P] Co jest według Ciebie najważniejsze w związku?[O] Szczerość, nawet najgorsza prawda jest lepsza niż kłamstwo.[P] Co cenisz w ludziach?[O] Szacunek do drugiego człowieka.[P] Co chciałabyś dostać na urodziny?[O] Nie mam wymarzonego prezentu. Liczy się gest[P] Jak oceniasz starania ekipy forum?[O] Uważam, że każdy pracuje na miarę swoich starań i możliwości. @OSplaya[P. Co zafascynowało Cię w freestyle jump'ie?[O] Hmm.. ciężko to opisać... Ta muzyka, ten beat[P] W skali 1/10 na ile oceniłabyś działalność forum i czy jest coś co można by dodać?[O] 9/10, gdyż forum ciągle się rozwija. Można by dodać więcej ciekawych konkursów forumowych, które zachęciłyby użytkowników[P] Jakich kapel / rodzaju muzyki słuchasz?[O] Rap, Reggae, Hardstyle, Disco Polo, Pop[P] Czy wiążesz przyszłość z freestyle jump'em?[O] Przyszłości raczej nie wiążę, ponieważ nie da się z tego żyć. To moja pasja, wypełnienie wolnego czasu.[P] Twoja osoba idealna, czym powinna się interesować, jakie powinna mieć zachowanie?[O] Powinna przede wszystkim szanować innych ludzi, nie patrzeć tylko i wyłącznie na czubek własnego nosa.[P] Jeżeli mogłabyś udać się na kosmos - zrobiłabyś to?[O] Jeżeli miałabym taką możliwość to chętnie bym to zrobiła mając oczywiście pewność, że stamtąd wrócę[P] Jeżeli musiałabyś trafić na bezludną wyspę (goła i wesoła), a mogłabyś wziąć ze sobą jednego kompana - Kto by to był?[O] Byłby to Rumcajs, ponieważ trzeba by było utrzymać gatunek ludzki [P] Czy często grasz, a jak tak - na jakim serwerze można Cię spotkać? + (czy są inne gry, w których można Cię spotkać)[O] Grywam rzadko, jeśli już to na obecnym 3 mapsie CS 1.6, czasem DD2 :P[P] Jaki typ gatunku filmowego lubisz i czy w ogóle lubisz oglądać?[O] Uwielbiam oglądać filmy, przede wszystkim są to komedie i horrory.[P] Co skłoniło Cię w tym wieku do pomocy przy prowadzeniu tak rozwiniętego forum?[O] Jako iż Rumcajs założył już sieć, zaczęłam z czasem podglądać co tam kombinuje i tak oto zaangażowałam się w rozwój tej sieci. @Luki!#[P]Co sądzisz o mnie?[O] Jesteś spoko, szkoda że tak rzadko bywasz na forum :c[P]Jakiej muzyki słuchasz?[O] Rap, Reggae, Hardstyle, Disco Polo, Pop :PNominuję... Do Niedzieli zadajecie pytania. 3 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! 91.224.117.91:27450 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesp3r! ♥ Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 [P] Jakie masz perfumy. [P] Lubisz mnie? [P] Masz dziewczynę? Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-135985 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outhorn Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Fascynujące odpowiedzi. :D Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-136005 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazaK Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 [P] Lubisz śpiewać ? :p Pomogłem? Daj + Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-136010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyrektor. Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 To są odpowiedzi bambusy czas na zadawanie pytań minął. Co do odpowiedzi satysfakcjonujące xd. 1600 postów 19.01.2016 [°] 1700 postów 31.01.2016 [*] Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-136011 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TresH <3 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Miód malina <3 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-136061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 5 Lipca 2017 Zasłużony Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → P&O" do "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum". Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-228712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanella Napisano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Wiadomość automatyczna Temat został przeniesiony z "Strefa Twórcza → Redakcja CSowicze → Archiwum" do "Archiwum Forum → Tematy Archiwalne". Przeczytaj Regulamin! ✔ Odwiedź mnie! ❤ W razie problemów, napisz do mnie! ✎ Zobacz moją galerię! ♦ Reklamuj naszą sieć innym! ★ Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/29319-2-po-gofferowa-odpowiedzi-i-nominacja/#findComment-234432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi