TOMSON KING 3 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Siemka. Mam na imię Kuba ,w tym roku skończyłem 20 lat. Interesuję się ,sportem, muzyką oraz graniem w te komputery Niektórzy może kojarzą mnie z serwera OnlyDD2, bo tam przeważnie gram. Mam nadzieję ,że zobaczymy się w grze Dziękuje , pozdrawiam cieplutko : P :vfx众 Cry , Bazyliusz i snuffy dodali reakcje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Cry 596 Napisano 5 Sierpnia Moderator Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Witam TOMSON KING dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy 1 017 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laureanka 64 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 379 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Siema, ogarnij przecinki, bo oczy bolą. Shabaddy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin CS 1.6 [DD2] kAnia 47 Napisano 5 Sierpnia Admin CS 1.6 [DD2] Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Terrorist 4 838 Napisano 5 Sierpnia Właściciel Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Witamy ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krejzol99 18 Napisano 5 Sierpnia Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Kaczor :D 178 Napisano 5 Sierpnia Sponsor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Witamy miłej zabawy z naszą ekipą Pozdrawiam @ Kawasaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor PRO Shabaddy 320 Napisano 5 Sierpnia Sponsor PRO Udostępnij Napisano 5 Sierpnia Uszanowanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Bazyliusz 673 Napisano 6 Sierpnia Global Moderator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Angel Eyes 88 Napisano 6 Sierpnia Donator Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka. 213 Napisano 6 Sierpnia Udostępnij Napisano 6 Sierpnia Siemaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator radkovsky 1 352 Napisano Czwartek o 22:36 Moderator Udostępnij Napisano Czwartek o 22:36 ★ Steam: radkovsky1979 ★ GG: 71709507 ★ Discord: radkovsky#1660 ★ "Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili. Nie czekaj ani chwili dłużej. Życie to nie zawsze droga, na niej róże." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi