Wujek.Luj 41 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Siemanderos , siemanko , dobry dzien Mom na Imie Brajan mom 33 lata (w grudniu , hehe) mieszkom w Bytomiu , czyli jestech z górnego ślonska , tzw hanys Miło wos poznac znojdziecie mnie na CS:GO MOD (only) PS: A dlo bardzi ciekawskich .... pracuja jako operator wózka widłowego ( i nie tylko , rowniez prace magazynowe ) , moje hobby to CS ,DART ( Rzutki - gram w turniejach ) kiedys bylem DJ-em robie sobie seciki w wolnych chwilach moja ulubiona muza to Hardstyle , Klubowa ..... (za duzo by wymieniac ) .... no i chyba wsio.... A to jo Ringo , Luvvka , RumcajsJumper i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo 1 443 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca W zyciu bym ci nie dał 33 lat max 25, młody Bóg Wujek.Luj dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek.Luj 41 Napisano 11 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 3 minuty temu, Ringo napisał: W zyciu bym ci nie dał 33 lat max 25, młody Bóg a dziekuje tzw ślonski smog Ringo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Terrorist 4 839 Napisano 11 Czerwca Właściciel Udostępnij Napisano 11 Czerwca Witamy w naszych skromnych progach Wujek.Luj dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: awp.csowicze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Kaczor :D 178 Napisano 11 Czerwca Sponsor Udostępnij Napisano 11 Czerwca Witamy serdecznie i miłej zabawy Wujek.Luj dodał reakcję 1 Pozdrawiam @ Kawasaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drenn 3 382 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Siema eniu! Wujek.Luj dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi