Luvvka Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Kim była pierwsza osoba, którą poznałeś na sieci? Ciężko mi jest odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ konto na forum mam od 2014 roku, także ciężko to pamiętać. Wymień 3 osoby, które zabrałbyś na bezludną wyspę? @ drenn@ Paulinka.@ Kropka. Najbardziej irytująca osoba z forum? @ misiek223 Miss i mister forum? @ Paulinka. Najbardziej pozytywna osoba? @ drenn Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Nie mam zdania. Największy osioł na forum? @ Kropka. Kto jest największą 'księżniczką' na forum? @ misiek223 Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą osobę zabrał? @ Kropka. - w Bieszczady xd Kto według Ciebie jest największym podrywaczem na sieci i dlaczego? @ PodlaskAparycja - nowa osoba o płci żeńskiej i od razu nieudolny atak. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ Olgierd Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ RumcajsJumper Kto według Ciebie jest najbardziej aktywną osobą na forum? @ misiek223 Najlepszy komunikator na sieci? TeamSpeak3 Najlepszy serwer na sieci? COD MOD 401, ONLY DD2 #1 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Aktualnie nie. Jakbyś miał kogoś awansować z forum to kogo i na jakie stanowisko? @ Olgierd Junior Admin, zasługuje na to Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? GunGame, FFA Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Póki co oceniam bardzo dobrze, nie miałem żadnych problemów z nimi. Obowiązki chyba dobrze wykonują, ktoś w końcu musi ich z tego rozliczać. Czy chciałbyś posiadać inną rangę niż obecna? Nie. Moje czasy bycia na najwyższych rangach się skończyły. Masz motto życiowe? Nie Jak oceniasz atmosferę na sieci? Powiedzmy, że jest w porządku, ale zawsze mogłoby być lepiej. Z kim: Wybrałbyś się na spacer po parku? Z nikim. Chciałbyś zawalczyć na Fame MMA? Oczywiście, że tak. Wybrałbyś się na piwko? @ Kropka. Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Różnie, ciężko powiedzieć czy z kimś najwięcej, rozmawiam raczej z każdym, kiedy mam na to ochotę. Wybrałbyś się na wesele, które odbywa się w Twojej rodzinie? Z nikim. Kogo wysłałbyś do: Rolnik szuka żony? @ Kropka. MasterChef? @ Paulinka. Top model? @ Klusia Dlaczego ja? @ misiek223 Jaka to melodia? @ polkes ---------------------------------------------------------- Nominowany: @ NewMeta 3 1 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77437-121-mati-pod-ostrza%C5%82em/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony drenn Napisano 12 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Jaki ze mnie pożytek na wyspie? Nic nie zrobię i za chudy aby mnie zjeść Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77437-121-mati-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-363394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor R1ng0 Napisano 13 Maja 2022 Sponsor Udostępnij Napisano 13 Maja 2022 7 godzin temu, Luvvka napisał: @ PodlaskAparycja - nowa osoba o płci żeńskiej i od razu nieudolny atak. 1 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/77437-121-mati-pod-ostrza%C5%82em/#findComment-363395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi