Gość Bohater Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Proszę mnie nie oznaczać dopóki mam bana xD Przez Boski Z Polski, 19 Kwietnia 2022 +2 za spam Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76777-39-plebiscyt-csowicze-marzec/page/2/#findComment-361734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość P00F Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): @ ferstel Najlepszy UBTeam: @ Luvvka Najlepszy Właściciel serwera: @ Rutkowski / @ NiunieK Najlepszy Opiekun Serwera: @ Boski Z Polski Najlepszy Multi Admin: @ QualleN CS 1.6 Najlepszy Admin serwera: @ scofiield Najlepszy Redaktor: @ Ringo Najlepszy Games Support: @ drenn Najlepszy Typer: @ Marc3l Największy no-life: @ misiek223ale pozytywny Najbardziej denerwująca osoba: Brak. O dziwo. ;> Najbardziej zaangażowana osoba: @ ferstel Najmniej doceniana osoba: @ Alkoholik :* Najbardziej kreatywna osoba: @ Luvvka Najbardziej wpływowa osoba: @ Mechu trzyma pieczę nad tym forum Najbardziej pomocna osoba: Dużo osóbek jest takich. Najbardziej lubiana osoba: Nie wiem dam tym razem @ Ringo Największy kapuś: Dałbym Szizera xD Najbardziej kulturalna osoba: OOO @ C est la vieMiss *Nowa* Największy płaczek: --- *Nowa* Osoba godna zaufania: @ Klusia *Nowa* Największy farciarz: @ Ringoi jego "pewniaczki" *Nowa* Najbardziej wulgarna osoba: @ Alkoholik :* sorry *Nowa* Największy prowokator: HEEH Największy uparciuch: @ misiek223 Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): A łap @ Kropka. Najzabawniejszy użytkownik: Memiarz @ radkovsky Najlepszy avatar: @ Nyguss *Nowa* Największa fajtłapa: Kurła tu bym siebie dał. Gwiazda sieci: @ Melkaa HI! Największy leniuch: @Patryk Rumcajs @ RumcajsJumper Mistrz ciętej riposty: Nie, nie dam. XD Największy lizus: Postrach sieci: Ja się boję @ The end. Najładniejsza dziewczyna: O masz! Najprzystojniejszy chłopak: @ Bazyliusz ALE MNIE ZOSTAW OK? Największy podrywacz: @ Ringo <Tradycja> Cheater miesiąca: @ Rutkowski SIEMA Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76777-39-plebiscyt-csowicze-marzec/page/2/#findComment-361770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkaa Napisano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2022 Najlepszy Administrator Forum (od Moderator wzwyż): @ ferstel Najlepszy UBTeam: @ Luvvka Najlepszy Właściciel serwera: @ misiek223 Najlepszy Opiekun Serwera: @ saYs Najlepszy Multi Admin: @ misiek223 Najlepszy Admin serwera: @ Wredny. ツ Najlepszy Redaktor: @ Luvvka Najlepszy Games Support: @ drenn Najlepszy Typer: @ Marc3l Największy no-life: @ misiek223 Najbardziej denerwująca osoba:--- Najbardziej zaangażowana osoba: @ Boski Z Polski Najmniej doceniana osoba: @ P00F Najbardziej kreatywna osoba: @ radkovsky Najbardziej wpływowa osoba: @ RumcajsJumper Najbardziej pomocna osoba: @ Boski Z Polski Najbardziej lubiana osoba: @ Klusia Największy kapuś:--- Najbardziej kulturalna osoba: @ ferstel *Nowa* Największy płaczek: @ Kostinio *Nowa* Osoba godna zaufania: @ RumcajsJumper *Nowa* Największy farciarz: @ Kostinio *Nowa* Najbardziej wulgarna osoba: @ Alkoholik :* *Nowa* Największy prowokator: @ Kostinio Największy uparciuch: @ Boski Z Polski Najbardziej zaskakujący Użytkownik (pozytywnie): @ saYs Najzabawniejszy użytkownik: @ Wredny. ツ Najlepszy avatar: @ P00F *Nowa* Największa fajtłapa: @ RumcajsJumper Gwiazda sieci: @ RumcajsJumper Największy leniuch: @ JamesBond Mistrz ciętej riposty: @ misiek223 Największy lizus: @ Ringo Postrach sieci: @ RumcajsJumper Najładniejsza dziewczyna: @ Sonka Najprzystojniejszy chłopak: @ Tyler Największy podrywacz: @ Ringo Cheater miesiąca: @ Śpiochu. 9 Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/76777-39-plebiscyt-csowicze-marzec/page/2/#findComment-361781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi