Szef Terrorist Napisano 27 Listopada 2021 Szef Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 @ drenn [P] Ile masz włosów? [O] Haha, wszystkie zakoli brak łysiny też więc śmiało piszę, że wszystkie [P] dlaczego "terrorrist"? [O] Wiesz co nie pamiętam już dlaczego akurat terrorist, bo to wydarzyło się bardzo dawno temu, myślę że nie skłamie jak napiszę że używam tego nicku od 2k6 albo 2k7 od czasów 1.6 i z tego co kojarzę to chyba lepiej mi się grało na cod modzie na assault po stronie TT stąd nick chyba był [P] Lepszy jest chleb czy bułki? [O] Bułeczki oczywiście [P] Cegła waży 1 kg i pół cegły, ile waży cegła? [O] 1kg i pół cegły xD [P] Masz jakąś dziwną umiejętność? [O] Nie wiem albo jeszcze nie odkryłem [P] Z czym kojarzy ci się dzieciństwo? [O] Oczywiście beztroskie i najlepsze czasy, ja jeszcze wychowany w latach gdzie się biegało za piłką i bawiło w chowanego a nie PC od rana do wieczora @ BlackSite [P] Szybko ufasz ludziom? [O] Niestety nie za szybko, na zaufanie się pracuje. [P] Zawiodłeś się kiedyś na kimś? [O] Oczywiście, że tak [P] Co sądzisz o tym co się dzieje na świecie? [O] Nie będę się wypowiadał na tematy polityczne tutaj, ale też zależy o co konkretnie pytasz co masz na myśli pytając co się dzieje na świecie? covid? imigranci na wschodniej granicy? rosnące ceny paliwa? jest wiele tematów a odpowiedzi tyle ile mądrali [P] Wrócisz kiedys? [O] Chciałbym ale czas pokaże czy się uda powrócić, póki co nie pogodzę obowiązków życia codziennego z prowadzeniem forum i serwerów trzeba się ustabilizować Nominuję prezesa @ ferstel nastukajcie mu pytań by siedział pół dnia i odpowiadał @ Użytkownik @Weteran @ Zasłużony @ VIP @ Sponsor @ Sponsor PRO @ Kobieta żeby się mu nie nudziło WIĘCEJ O MNIE --> TUTAJ <-- Odnośnik do komentarza https://csowicze.pl/topic/73163-95-odpowiedzi-terrorist/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi