nexusx 1 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca (edytowane) Witam wszystkich!😎 Ehh co tu dużo gadać na imię mam Damian lat 19. Kiedyś pogrywałem na Arenkach które bardzo mi się spodobały i zostałem na dłużej Po małej przerwie od csa wracam do żywych. Edytowane 21 Marca przez nexusx Sysia ;* dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Jokeros 567 Napisano 21 Marca Udostępnij Napisano 21 Marca Siemka nexusx dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RumcajsJumper 2727 Napisano 21 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 21 Marca Witamy na sieci coś więcej o sobie? nexusx dodał reakcję 1 POSZUKUJE WSPÓLNIKÓW / OPIEKUNÓW - NA SERWERKI CS:GO! Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 836 Napisano 21 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 21 Marca Siemix nexusx dodał reakcję 1 ZNAJDZIESZ MNIE TUTAJ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkeR 273 Napisano 21 Marca Urlop Udostępnij Napisano 21 Marca Hej nexusx dodał reakcję 1 I Found Them. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarQSupport 134 Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca SIemanko nexusx dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shiroo 471 Napisano 22 Marca Użytkownik Miesiąca Udostępnij Napisano 22 Marca Witamy nexusx dodał reakcję 1 "From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire." [Robert Frost - Fire and Ice] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
`Negative 173 Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Witaj! nexusx dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 933 Napisano 22 Marca Udostępnij Napisano 22 Marca Siema, zapraszamy na Discord nexusx dodał reakcję 1 https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terrorist 1927 Napisano 22 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 22 Marca Cześć nexusx dodał reakcję 1 ONLY AWP 128TR: 51.83.214.249:27015 JAILBREAK: 91.224.117.148:27015 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P00F 972 Napisano 24 Marca Technik Pomoc Techniczna Udostępnij Napisano 24 Marca Witaj nexusx dodał reakcję 1 ♛ Aktualny Junior Admin Sieci Csowicze.pl Specjalista IPS'a a także Pomoc Techniczna Sieci. ♛ Problem z forum? Kliknij i mnie dodaj. ♛ Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp ♛ Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'. ♛ Zaczynając rozmowę przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. ♛ MOJE WIERSZE ♛ ———————————————————— DEDYKACJA DLA PRZYJACIÓŁ - KLIK DEDYKACJA DLA KLUSII i QUARDASA - KLIK DEDYKACJA DLA DOMINIKA [PAN TRUSKAWA] - KLIK ———————————————————— Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3430 Napisano 25 Marca Admin Administrator Udostępnij Napisano 25 Marca Witamy serdecznie nexusx dodał reakcję 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! *** dd2.csowicze.pl *** 54.38.63.53:27015 *** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resk1z 263 Napisano 28 Marca Moderator Moderator Udostępnij Napisano 28 Marca nexusx dodał reakcję 1 Potrzebujesz pomocy? Chętnie pomogę jeśli będę w stanie. Wejdź na mój profil TUTAJ i wyślij wiadomość. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi