Mrs.Fuksiara 2183 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca W dniu dzisiejszym urodziny swe kolejne obchodzi @ Terrorist (22) który dumnie reprezentuje naszą sieć! Jesteś z nami od 2014 roku! Oby jak najdłużej! Oraz @ K2ba(18) Życzę Ci słońca na naszym niebie, smaku, zapachu w codziennym chlebie, ptaków, motyli i chwil radosnych, a w sercu zawsze zielonej wiosny! Terrorist, K2ba i Sysia ;* dodali reakcje 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oktaawian CS:GO 249 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Wszystkiego najlepszego Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek223ViceMister 639 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Stówa panowie Terrorist dodał reakcję 1 Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji zadanego pytania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Jokeros 567 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Sto Lat! Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarQSupport 134 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Uu najlepszego!! Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sysia ;* 3430 Napisano 18 Marca Admin Administrator Udostępnij Napisano 18 Marca WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SPEŁNIENIA MARZEŃ! Terrorist dodał reakcję 1 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERWER ONLY DD2! *** dd2.csowicze.pl *** 54.38.63.53:27015 *** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matixen 154 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Wszystkiego najlepszego ! Terrorist dodał reakcję 1 PRYWATNE WIADOMOŚCI: Proszę nie wysyłać do mnie setki PW w jednej sprawie. Przy wysyłaniu wiadomości trzymaj się JEDNEJ WIADOMOŚCI na dany temat. Kontaktując się ze mną pamiętaj aby odrazu pisać o co konkretnie chodzi, ponieważ oszczędzi to mój czas, jak i Twój. Nie pisz po jednym wyrazie, sformułuj zdanie. KONTAKT ZE MNĄ: Steam - >Kliknij< Forum - >Kliknij< GG - 57333370 SERWERY NA KTÓRYCH MOŻESZ MNIE SPOTKAĆ: [RETAKES ONLY PISTOL] - 145.239.16.170:27085 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shabaddy 229 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) Najlepszego Pany! Edytowane 18 Marca przez Shabaddy Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
takko 298 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Wszytskiego Najlepszego! Terrorist dodał reakcję 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daxer 19 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Najlepszego! Hoku i Terrorist dodali reakcje 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkeR 273 Napisano 18 Marca Urlop Udostępnij Napisano 18 Marca Seta! I Found Them. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewyBrzeG 836 Napisano 18 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 18 Marca Wszystkiego najlepszego ZNAJDZIESZ MNIE TUTAJ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malolat 933 Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca Najlepszego https://discord.gg/EEYDB5QCcb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi